Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 June 2020
18:16 uur

Samenwerking met Armani moet luxemerk Ferrari verder versterken

Express

06/11/2019 - 14:05

In Italië heeft autobouwer Ferrari een samenwerkingsverband gesloten met het modehuis Giorgio Armani. De collaboratie moet de aantrekkingskracht van de merkenportefeuille van Ferrari ook buiten de autosector verder versterken. Voor de samenwerking heeft de autoconstructeur de Italiaanse designer Rocco Iannone als creatief directeur aangetrokken. Naast mode vormen ook uurwerken en brillen producten die alvast nauw … The post Samenwerking met Armani moet luxemerk Ferrari verder versterken appeared first on Express.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Samenwerking landbouw, natuur, erfgoed en toerisme moet identiteit Voerstreek versterken (19/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De samenwerking tussen landbouw, natuur, erfgoed en toerisme moet de streekidentiteit van Voeren versterken. Dat hebben een tiental partners dinsdag beslist tijdens de studiedag Gebiedsgerichte Plattelandsontwikkeling in Hasselt. De partners ondertekenden er het charter Samen Sterk in de Voerstreek.
  [naar artikel]
 2. Nieuwe episode in gehakketak tussen Ferrari en Verstappen: “Max moet niet hopen op een zitje bij ons” (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een huwelijk tussen Max Verstappen en Ferrari is verder dan ooit. Nadat de vurige Nederlander de Italiaanse renstal betichtte van oplichterij en...
  [naar artikel]
 3. IOC en IPC versterken samenwerking tot 2032 (10/03/2018 - Metro)
  Thomas Bach en Andrew Parsons, de voorzitters van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en het Internationaal Paralympisch Comité (IPC), tekenden vandaag in Pyeongchang een historische langetermijnovereenkomst tot 2032. De nieuwe overeenkomst bouwt verder op het reeds bestaande partnership dat in aanloop naar de Spelen van London 2012 werd aangegaan. Door deze nieuwe overeenkomst wordt het verplicht voor de organisator van alle komende Olympische Spelen om ook de Paralympische Spelen te hosten. Het IOC zal voorts het IPC extra ondersteunen in het versterken van de aandacht rond de Paralympische Spelen en het verder uitbouwen van het Paralympisch merk. Verder zullen de twee organisaties hun samenwerking uitdiepen, met nadruk op de implementatie van de ‘Olympic Agenda 2020’, het strategische plan voor de toekomst van de Olympische beweging. Het IOC zal tenslotte, tenminste tot 2032, bijdragen tot de financiële stabiliteit van het IPC. Het is symbolisch dat deze nieuwe overeenkomst getekend wordt in Zuid-Korea. Exact 30 jaar geleden vloeiden beide Spelen voor het eerst samen, toen Zuid-Korea als eerste zowel de Olympische als Paralympische Spelen in dezelfde stad en stadions organiseerde. bron: Belga Het bericht IOC en IPC versterken samenwerking tot 2032 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Iran wil samenwerking met Cuba versterken (23/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iran wil "nieuwe wegen bewandelen" met Cuba, en de samenwerking met het Caraïbisch eiland versterken. Dat zei de Iraanse minister van
  [naar artikel]
 5. TRENDING: Ophef over een schooluniform van Armani (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een basisschool in het rijke Ginza gebied in Tokyo krijgt kritiek nadat er een plan werd aangekondigd om Armani schooluniformen van €600 te...
  [naar artikel]
 6. Rusland en Iran gaan economische banden versterken (28/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rusland en Iran gaan hun economische samenwerking versterken, zo hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Iraanse ambtgenoot Hassan Rohani dinsdag bekendgemaakt. Ook hun samenwerking in Syrië gaan ze opschroeven, zo blijkt.
  [naar artikel]
 7. Giorgio Armani krijgt belangrijke achievement award (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan veertig jaar geleden werd het mode-imperium Giorgio Armani opgericht. Reden genoeg om de gelijknamige ontwerper in de bloemetjes te...
  [naar artikel]
 8. Staatsveiligheid en militaire inlichtingendienst ADIV versterken samenwerking (29/11/2018 - Knack)
  De Veiligheid van de Staat en de militaire inlichtingendienst ADIV gaan hun samenwerking versterken. Dat staat in het Nationaal Strategisch Inlichtingenplan (NSIP) dat op 22 oktober door de Nationale Veiligheidsraad is goedgekeurd. Dat kondigden de topmannen Jaak Raes (Staatsveiligheid) en Claude Van de Voorde (ADIV) aan naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten.
  [naar artikel]
 9. ‘Verboden’ Ferrari-folder bijna net zo duur als een nieuwe Porsche 911 (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een verzamelaar heeft 127.600 euro betaald voor een Ferrari-brochure, die volgens Ferrari-oprichter Enzo Ferrari nooit gedrukt had mogen worden.
  [naar artikel]
 10. Speculaties over opvolging Armani (13/04/2019 - De Morgen)
  Zelfs zegt Giorgio Armani zich opnieuw kiplekker te voelen nadat hij in de lente af te rekenen kreeg met hepatitis, maar in de modewereld gonst het van de geruchten over zijn mogelijke aftreden als hoofd van het gelijknamige modehuis.
  [naar artikel]
 11. Giorgio Armani: “Vrouwen ‘verkracht’ door marketing van modewereld” (21/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Giorgio Armani trok vandaag van leer tegen collega-modeontwerpers die, in de naam van trends, de grens voor onthullende kledij steeds verleggen,...
  [naar artikel]
 12. Giorgio Armani moet collectie in lege zaal tonen door coronavirus (24/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Giorgio Armani besloot zondag op de valreep om alle uitnodigingen voor zijn modeshow weer in te trekken omdat er in de buurt van Milaan twee mensen waren overleden aan het coronavirus. De Italiaanse ontwerper streamde de show dan maar vanuit een lege zaal, wat bizarre beelden opleverde.
  [naar artikel]
 13. Frankrijk en Libië "versterken samenwerking om migratiestromen beter te beheersen" (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Frankrijk en Libië gaan hun "samenwerking versterken" om "de migratiestroom beter te beheersen". Daarnaast gaan beide landen meer inzetten op de...
  [naar artikel]
 14. ANALYSE. Kan Ferrari het dit keer wél afmaken? (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Cijfers bedriegen dit seizoen: Mercedes scoorde al elke keer een dubbelslag, maar toch heeft Ferrari wellicht de beste auto. Op het brokkenparcours van Bakoe gaat Ferrari het wél afmaken. Het moet wel, om de seizoenstart te redden.
  [naar artikel]
 15. Frankrijk en Libië "versterken samenwerking om migratiestromen beter te beheersen" (18/06/2018 - De Morgen)
  Frankrijk en Libië gaan hun "samenwerking versterken" om "de migratiestroom beter te beheersen". Daarnaast gaan beide landen meer inzetten op de strijd tegen mensensmokkelaars. Dat heeft het Élysée bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 16. Giorgio Armani ligt onder vuur omdat hij modetrends vergelijkt met verkrachting (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani krijgt bakken kritiek. De reden: hij noemde modetrends en seksueel getinte marketing een vorm van...
  [naar artikel]
 17. IN BEELD. Ferrari’s nemen Peer in (04/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Voor de tweede keer is Peer het decor voor het Ferraritreffen van Cars & Coffee Friends. De Italiaanse sportbolides zijn in alle kleuren en van alle jaargangen afgezakt naar het centrum van de gemeente. Voor de kenners: er staat onder andere een Ferrari F40, een Ferrari Mondial 500 Recreation uit de jaren 50, een rode Ferrari 599 SA Aperta, een knalgele Ferrari 488 GTB en een Ferrari Daytona uit de jaren 70.
  [naar artikel]
 18. Wordt het steigerend paard een melkkoe? (10/04/2019 - De Morgen)
  Met een exclusief luxemerk naar de beurs gaan is altijd een riskante onderneming. Alleen heeft eigenaar Fiat Chrysler de komende jaren wel heel veel geld nodig. En dus zal Ferrari (nog) meer moeten opbrengen voor het autoconcern.
  [naar artikel]
 19. Eerste Ferrari voor mensen ‘die bang zijn voor sportauto's' (14/11/2019 - De Tijd)
  22:05 Met een GT die het moet opnemen tegen de iconische Porsche 911 zet Ferrari een offensief kracht bij dat de verkopen de komende jaren met meer dan de helft omhoog moet jagen.
  [naar artikel]
 20. Ikea gaat in zee met luxemerk, maar verwacht je niet aan meubels (13/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Zweedse meubelketen Ikea heeft een nieuwe samenwerking op de planning staan: ze gaat in zee met Byredo, een Zweeds merk met dure geurkaarsen als handelsmerk. De collaboratie moet resulteren in een lijn met budgetvriendelijke varianten. Dat maakte Ikea dinsdag zelf bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 21. Lewis Hamilton verslaat Ferrari op eigen bodem na ultraspannende finale, Vandoorne finisht dertiende (02/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Lewis Hamilton heeft de Grote Prijs van Italië gewonnen na een bijzonder spannend duel met Kimi Räikkönen (Ferrari). De Britse Mercedesrijder doet bovendien een zeer goede zaak in het WK, want na een botsing in de openingsronde kwam titelrivaal Sebastian Vettel (Ferrari) niet verder dan de vierde stek. De laatste podiumplaats was voor Valtteri Bottas (Mercedes).
  [naar artikel]
 22. Ferrari snelste tijdens laatste F1-oefensessie in China, Vandoorne voorlaatste (08/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Ferrari heeft zich getoond tijdens de laatste oefensessie voor de GP van China. Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen plaatsten hun Ferrari bovenaan de uitslag, met een kleine halve seconde voor sprong op Mercedes. Onze landgenoot Stoffel Vandoorne geraakte niet verder dan de negentiende tijd.
  [naar artikel]
 23. Giorgio Armani mag belangrijke modeprijs in ontvangst nemen (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Italiaanse ontwerper Giorgio Armani draait met zijn modehuis al zo’n vier decennia mee in de modewereld en daarvoor wordt hij later dit jaar bekroond. Hij mag dan de Outstanding Achievement Award in ontvangst nemen op de Fashion Awards.
  [naar artikel]
 24. Europa versterkt militaire samenwerking, maar er komt geen Europees leger (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De landen van de Europese Unie gaan hun militaire samenwerking versterken. Ze willen hun beschikbare middelen meer op elkaar afstemmen en beter
  [naar artikel]
 25. Scarponi geeft samenwerking met Ferrari toe (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Pozzato geeft samenwerking met Ferrari toe (29/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. Giorgio Armani wil deze crisis aangrijpen om de modewereld compleet te veranderen (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De coronacrisis noopt heel wat mensen ertoe aan om eens stil te staan bij het leven en de zaken waar we mee bezig zijn. Dat is ook wat ontwerper Giorgio Armani deed. Hij ziet de pandemie als een “unieke kans om recht te zetten wat scheef is” in de mode-industrie.
  [naar artikel]
 28. Giorgio Armani wil deze crisis aangrijpen om de modewereld compleet te veranderen (07/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De coronacrisis noopt heel wat mensen ertoe aan om eens stil te staan bij het leven en de zaken waar we mee bezig zijn. Dat is ook wat ontwerper Giorgio Armani deed. Hij ziet de pandemie als een “unieke kans om recht te zetten wat scheef is” in de mode-industrie.
  [naar artikel]
 29. Japanse school voert uniform van Armani in, kostprijs: 600 euro (09/02/2018 - VRT NWS)
  Een lagere school in Japan krijgt veel kritiek op haar keuze voor een nieuw uniform. Dat uniform, ontworpen door het Italiaanse modehuis Armani, kost zo'n 600 euro.
  [naar artikel]
 30. Armani komt naar Hasselt (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Hasselt Op het kruispunt van de Demerstraat, Minderbroederstraat en Paardsdemerstraat in Hasselt openen dezer dagen vier nieuwe handelszaken. Een van die zaken is Armani Exchange, de meer betaalbare keten van het Italiaanse modehuis Armani die hiermee een eerste vestiging in België heeft. Ook opvallend, maar van een andere orde is de Sweet Little Bakery, die het hele jaar door smoutebollen en andere zoete kermisspecialiteiten aanbiedt. Schepen van Lokale Economie Tom Vandeput (CD&V) is erg opgetogen met de nieuwe ontwikkelingen. “Het geeft de verdere opwaardering van deze buurt aan. Als straks ook het Belgacom-gebouw nog een nieuwe invulling krijgt is dit stadsdeel helemaal vertrokken.”
  [naar artikel]
 31. Emporio Armani toont nieuwe collectie in de luchthaven van Milaan (21/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Modemerk Emporio Armani heeft de nieuwe lente- en zomercollectie voor 2019 voorgesteld in de luchthaven van Milaan: Aeroporto di Milano Linate. Met...
  [naar artikel]
 32. Te magere Armani-modellen onder vuur (11/04/2019 - De Morgen)
  Modellen en hun body mass index: het blijft voer voor discussie. Afgelopen week was het Emporio Armani die de gemoederen verhitte. Zijn lente/zomer-collectie 2015 was nog niet volledig getoond, of ze werd al onder vuur genomen.
  [naar artikel]
 33. Een Prada voor nada: luxemerk verlaagt prijzen (22/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  We schreven het al eens eerder : luxemerk Prada veranderde na enkele slechte verkoopcijfers drastisch van koers en ging voor een goedkopere
  [naar artikel]
 34. Catalanen willen samenwerking met Vlaanderen nog versterken (19/10/2018 - Metro)
  Het is absurd dat een regering de vrije meningsuiting van een democratische instelling aan banden legt. Dat zei de Catalaanse minister van Internationale Betrekkingen Ernest Maragall (ERC) vandaag tijdens een persbriefing in Brussel. De Catalaanse regering heeft haar steun aan Vlaanderen bevestigd, en wil de samenwerking met het gewest nog versterken. Maragall heeft vandaag in de marge van de Europese top in Brussel samengezeten met Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA). Tijdens het gesprek, dat Maragall “erg positief” noemde, hebben beide ministers volgens Maragall beslist om zich niet dood te staren op de problemen tussen Spanje en Vlaanderen van vandaag, maar wel vooruit te kijken en verder te werken om de betrekkingen tussen Catalonië en Vlaanderen te versterken. Volgens Maragall zet Spanje met de beslissing om de diplomatieke status van de Vlaamse vertegenwoordiging in Spanje in te trekken, extreme druk omdat er iets aan het bewegen is. De regering wil volgens hem zij die sympathie tonen ten opzichte van de Catalanen, een halt toeroepen. “Hoe kan een overheid een instelling van een andere democratische staat straffen?”, vraagt hij zich af. “Het is de verplichting van elke overheid en instelling als lid van de Europese Unie om de economische, culturele, sociale en diplomatieke relaties versterken.” Maragall spreekt dan ook van een gebrek aan respect van de Spaanse regering, die de vrijheid van meningsuiting van Vlaanderen aan banden legt. Catalonië en Vlaanderen sloten tien jaar geleden al een samenwerkingsakkoord rond verschillende thema’s af. “We zijn aan het bekijken hoe we deze samenwerking nog kunnen versterken”, aldus Maragall nog. Die denkoefening zou “tegen begin volgend jaar” rond moeten zijn. “We gaan daarna bekijken of minister Bourgeois een bezoek kan brengen aan Catalonië”, zegt hij nog. bron: Belga Het bericht Catalanen willen samenwerking met Vlaanderen nog versterken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Ferrari denkt eraan om terreinwagen te bouwen (01/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sportwagenbouwer Ferrari wil naar verluidt een graantje meepikken van de groeiende vraag naar sportieve terreinwagens (SUV’s). Vanaf 2021 zou Ferrari een terreinwagen met vier zitplaatsen op de markt brengen, die moet helpen om de winst van het bedrijf tegen 2022 te verdubbelen, zo zeggen bronnen aan het persagentschap Bloomberg. Een definitieve beslissing zou nog niet zijn genomen.
  [naar artikel]
 36. BASTA! Bas Leinders vindt dat Ferrari een vervanger moet zoeken voor Vettel (15/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  ?“Hoog tijd dat Ferrari Vettel vervangt”
  [naar artikel]
 37. Hoe Giorgio Armani uitgroeide tot de volksheld in Italië (30/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Giorgio Armani heeft bekendgemaakt dat hij de productie van kleding voorlopig stillegt om voorrang te geven aan het maken van beschermende kleding voor het zorgpersoneel in het door corona zwaar getroffen Italië. De 85-jarige ontwerper is ondertussen uitgegroeid tot een van de grote helden in zijn thuisland.
  [naar artikel]
 38. Hoe Giorgio Armani uitgroeide tot de volksheld in Italië (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Giorgio Armani heeft bekendgemaakt dat hij de productie van kleding voorlopig stillegt om voorrang te geven aan het maken van beschermende kleding voor het zorgpersoneel in het door corona zwaar getroffen Italië. De 85-jarige ontwerper is ondertussen uitgegroeid tot een van de grote helden in zijn thuisland.
  [naar artikel]
 39. Rusland en Iran gaan economische banden versterken (28/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Rusland en Iran gaan hun economische samenwerking versterken, zo hebben de Russische president Vladimir Poetin en zijn Iraanse ambtgenoot Hassan
  [naar artikel]
 40. “Willen samenwerking met parket en politie net versterken” (02/04/2019 - Metro)
  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) betreurt vandaag in een eerste reactie de uithalen vanuit de federale gerechtelijke politie en het Antwerpse parket naar zijn aanpak van de drugsproblematiek. “We willen net de samenwerking met het parket en de gerechtelijke politie versterken”, stelt hij. “Als politiediensten onderling zwarte pieten doorschuiven, dan winnen alleen de criminelen. Aan dit soort commentaar heeft de Antwerpenaar niets.” In een interview met Humo uiten Manolo Tersago van de federale gerechtelijke politie Antwerpen en Ken Witpas van het parket, allebei gespecialiseerd in drugsdossiers, stevige kritiek op de “war on drugs” van het Antwerpse stadsbestuur. Volgens Tersago lag de focus te lang op de overlast door straatdealers in plaats van het niveau daarboven, volgens Witpas moet er meer werk worden gemaakt van preventie en begeleiding voor drugsgebruikers en was de afbouw van straathoekwerking een slecht idee omdat er via die weg veel nuttige informatie naar politie en gerecht stroomde. Ook het Stroomplan zou volgens de twee topmannen te weinig mogelijkheden bevatten om de drugsproblematiek succesvol aan te pakken. bron: Belga Het bericht “Willen samenwerking met parket en politie net versterken” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. "Ferrari moet haar vetorecht in de F1 verliezen" (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  FIA-president Jean Todt vindt dat Ferrari haar vetorecht in de Formule 1 zou moeten verliezen, dit als deel van de vele veranderingen die op de lange termijn zullen plaatsvinden. Opmerkelijk weetje: Todt werkte zelf jarenlang voor het F1-team van Ferrari.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Lamborghini steekt per ongeluk Ferrari in brand (27/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het internet zijn beelden opgedoken van een onfortuinlijke Ferrari-chauffeur. Hij rijdt achter een Lamborghini aan, maar wanneer die even moet stoppen bij een rotonde, slaat het onheil toe. Vlammen afkomstig van de uitlaat van de Lamborghini zetten de Ferrari in brand. "Stop, Stop!", klinkt het paniekerig.
  [naar artikel]
 43. Italiaans luxemerk Gucci beschuldigd van belastingontduiking (04/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het beroemde Italiaanse modehuis Gucci zou in Italië belastingen hebben ontdoken. Vorige week vonden in het kader daarvan huiszoekingen plaats in de kantoren van Gucci in Milaan en Firenze, meldt het luxemerk maandag.
  [naar artikel]
 44. Koningin Mathilde draagt peperduur juweel op Armani-galajurk (03/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Koningin Mathilde (44) heeft een peperdure broche gedragen op het staatsbezoek van vorige week aan ­Denemarken. Voor het staatsbanket droeg ze een ­diamanten speld ter waarde van 8.400 euro op haar oranje Armani-galajurk. Dat heeft een internetforum over koninklijke juwelen achterhaald.
  [naar artikel]
 45. Koningin Mathilde draagt peperduur juweel op Armani-galajurk (03/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Koningin Mathilde (44) heeft een peperdure broche gedragen op het staatsbezoek van vorige week aan ­Denemarken. Voor het staatsbanket droeg ze een ­diamanten speld ter waarde van 8.400 euro op haar oranje Armani-galajurk. Dat heeft een internetforum over koninklijke juwelen achterhaald.
  [naar artikel]
 46. Martin Garrix bouwt feestje bij opening Armani-winkel in Antwerpen: "Mijn kledingstijl toont wie ik ben" (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een van 's werelds populairste dj's, Martin Garrix, was gisteren in Antwerpen om de Armani-winkel op de Meir te openen. Hij is een van de gezichten...
  [naar artikel]
 47. Leuvense en Hasseltse universiteit versterken hun samenwerking (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 48. Martin Garrix opent Armani-winkel in Antwerpen: "Mijn kledingstijl toont wie ik ben" (30/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een van 's werelds populairste dj's, Martin Garrix, was gisteren in Antwerpen om de Armani-winkel op de Meir te openen. Wij waren erbij om hem te...
  [naar artikel]
 49. Audi leidt, Ferrari out in 24 Hours of Spa (30/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De 69ste editie van de Total 24 Hours of Spa zal niet naar Ferrari gaan. De Ferrari 488 GT3 van onder meer Giancarlo Fisichella crashte deze
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.