Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
11:22 uur

Uitslaande brand verwoest bedrijf in West-Vlaamse Pittem

De Standaard

08/11/2019 - 03:43

Een zware, uitslaande brand heeft donderdagavond een bedrijf in het West-Vlaamse Pittem verwoest. Er waren ook verschillende zware ontploffingen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zware brand legt bedrijf in Pittem in de as (08/11/2019 - VRT NWS)
  Er heeft gisteravond een zware uitslaande brand gewoed in een bedrijf in het West-Vlaamse Pittem. Het bedrijfsgebouw van Feraxo, waar metalen vaten worden gemaakt, werd grotendeels in de as gelegd. De brandweer heeft nog heel de nacht moeten nablussen.
  [naar artikel]
 2. Uitslaande bedrijfsbrand veroorzaakt grote rookpluim boven Pittem (30/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de Brugsesteenweg in Pittem (West-Vlaanderen) woedt momenteel een zware uitslaande brand in het rubberbedrijf carubin. Ook een aanpalend...
  [naar artikel]
 3. VIDEO. Woning vernield na uitslaande brand, aanpalende woning zwaar beschadigd (24/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een brand aan de Torhoutsestraat in Ruddervoorde bij het West-Vlaamse Oostkamp is dinsdagochtend een woning volledig verwoest. De brandweer kon niet vermijden dat de uitslaande brand oversloeg op een aanpalende woning.
  [naar artikel]
 4. Stal met 300 varkens in brand in Pittem (28/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Pittem woedt momenteel een zware brand op een varkensbedrijf. Twee stallen staan in brand met daarin zo’n 300 varkens. De rookpluim is tot kilometersver te zien. De brandweer is massaal ter plaatse. Later meer.
  [naar artikel]
 5. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - Metro)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT. Kort voor middernacht brak de brand uit op het gelijkvloers van een Afrikaanse winkel. De brand sloeg uit naar de andere verdiepingen en het pand is volgens de brandweer van Gent bijna volledig uitgebrand. Daardoor is er instortingsgevaar. Zowel het gebouw waar de brand ontstond als twee huizen ernaast zijn onbewoonbaar. Bewoners van de aangrenzende huizen zijn geëvacueerd. Er zijn geen gewonden. bron: Belga Het bericht Uitslaande brand verwoest winkel in Gent verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Boerderij in Balen verwoest na uitslaande brand (05/04/2020 - VRT NWS)
  In Balen is een boerderij verwoest na een uitslaande brand. De bewoners, een ouder echtpaar, waren thuis, maar raakten niet gewond. Vermoedelijk is de brand begonnen aan de schouwmantel op zolder.
  [naar artikel]
 7. Uitslaande brand verwoest woning in Galmaarden (15/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een woning in de Winterkeer is deze nacht compleet verwoest door een uitslaande brand. Het vuur werd kort na 1.30 uur opgemerkt waarna ploegen
  [naar artikel]
 8. Uitslaande brand verwoest sauna (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een uitslaande brand in het Oost-Vlaamse Denderhoutem heeft vannacht een sauna volledig vernield. Kort voor 22 uur hoorden enkele bewoners uit de
  [naar artikel]
 9. Twee mensen naar ziekenhuis na zware brand in Pittem (30/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Pittem woedt een zware bedrijfsbrand. Een bedrijf dat onder meer rubberproducten maakt en een autogarage staan in lichterlaaie. Twee mensen liepen brandwonden op.
  [naar artikel]
 10. Uitslaande brand verwoest woning (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft dinsdag rond 21.30 uur een woning in de Kerkhofstraat in ’s-Gravenvoeren verwoest. In een mum van tijd stonden het dak en ook de gelijkvloerse verdieping in lichterlaaie. De bewoners, een gezin met kinderen, konden via een ladder veilig van de bovenverdieping naar buiten.
  [naar artikel]
 11. Uitslaande brand verwoest winkel in Gent (25/11/2019 - De Standaard)
  In de Dampoortstraat in Gent is een winkel zondagavond verwoest door een uitslaande brand. Dat berichten Het Laatste Nieuws en de VRT.
  [naar artikel]
 12. Twee woningen onbewoonbaar na uitslaande brand in Tongeren (13/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft maandagmorgen twee aanpalende woningen aan de Kastanjewal in Tongeren verwoest. De politie moest de omliggende straten in het centrum van Tongeren afsluiten zodat de brandweer de uitslaande brand in de moeilijk bereikbare huizen kon blussen.
  [naar artikel]
 13. VIDEO. Brandweer massaal op de been voor zware uitslaande brand in Torhout (05/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Torhout woedt dinsdagmiddag een zware uitslaande brand. Verschillende korpsen proberen de brand onder controle te krijgen. De villa is inmiddels wel al zwaar beschadigd.
  [naar artikel]
 14. Gezin dakloos na uitslaande brand (29/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zaterdagmiddag een appartement in de Stationsstraat in Landen volledig verwoest. Voor de alleenstaande moeder met haar kind werd een noodwoning voorzien.
  [naar artikel]
 15. Zware uitslaande industriebrand in Bavikhove (30/05/2019 - De Morgen)
  Er woedt een zware uitslaande brand in een bedrijf in het West-Vlaamse Bavikhove. Het vuur ontstond iets na 10 uur bij het diepvriesgroentenbedrijf Mipa Frost. De dikke rook is tot ver in de omgeving te zien. Over de oorzaak en eventuele gewonden is nog niets bekend. De brandweer is massaal ter plaatse.
  [naar artikel]
 16. Rijwoning volledig verwoest door uitslaande brand (08/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag omstreeks 18.30 uur is een uitslaande brand uitgebroken in een rijwoning in de Lepelstraat in Sint-Truiden. De 76-jarige alleenstaande bewoonster werd met ademhalingsproblemen afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee katten bleven in de brand.
  [naar artikel]
 17. Rijhuis totaal verwoest door brand: twee honden omgekomen (07/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zware uitslaande brand in het Oud Begijnhof in Niel is zaterdagmorgen een woning totaal verwoest. De bewoonster van het huis was niet thuis toen de brand uitbrak. Haar twee hondjes zijn in de brand gebleven.
  [naar artikel]
 18. VIDEO. Uitslaande brand verwoest woning (07/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Maandagochtend brak er om 2 uur een uitslaande brand uit in een woning langs de Broeder Mareslaan. De bewoners waren aanwezig toen de brand uitbrak, maar konden de woning op tijd verlaten en raakten niet gewond.
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Villa verwoest door uitslaande brand (02/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Bij een uitslaande brand is donderdagavond een achterbouw van een leegstaande villa in de Gaverstraat in Overboelare in vlammen opgegaan. De brand ontstond rond 21 uur. Enkele buurtbewoners verwittigden de hulpdiensten, nadat ze ontploffingen hadden gehoord. Die bleken afkomstig van gasflessen.
  [naar artikel]
 20. VIDEO. Woning volledig verwoest na uitslaande brand (21/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Rekkem bij het West-Vlaamse Menen is in de nacht van dinsdag op woensdag een woning volledig uitgebrand. De bewoner kon ontkomen en wordt opgevangen bij buren. Zijn kat is wel nog vermist.
  [naar artikel]
 21. Uitslaande brand verwoest carnavalsloods in Melle (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft vannacht een carnavalsloods van het carnaval van Merelbeke grotendeels verwoest. Rond 3 uur kreeg de brandweer te horen dat...
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Uitslaande brand veroorzaakt grote schade in huurwoning (14/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft woensdagochtend in het West-Vlaamse Diksmuide grote schade berokkend aan een huurwoning. Die stond gelukkig al enkele dagen leeg. De brand werd wellicht veroorzaakt door een kortsluiting in een koelkast.
  [naar artikel]
 23. Uitslaande brand bij bedrijf in Meerhout (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij het bedrijf Lucas Creativ in Meerhout woedt momenteel een uitslaande brand. Aan de omwonenden wordt gevraagd om ramen en deuren gesloten te...
  [naar artikel]
 24. Uitslaande brand bij bedrijf in Meerhout (16/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij het bedrijf Lucas Creativ in Meerhout woedt momenteel een uitslaande brand. Aan de omwonenden wordt gevraagd om ramen en deuren gesloten te...
  [naar artikel]
 25. Huis volledig verwoest na uitslaande brand in Ursel (06/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ursel heeft vanochtend een zware brand gewoed. De brandweer arriveerde even na 5 uur aan de woning op de Middelweg en toen
  [naar artikel]
 26. Uitslaande brand verwoest huis in Wezemaal (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een hevige uitslaande brand in een huis aan de Steenweg op Nieuwrode in Wezemaal vannacht volledig in vlammen opgegaan. De bewoonster raakte...
  [naar artikel]
 27. Woning in Munkzwalm volledig verwoest na uitslaande brand (03/03/2020 - VRT NWS)
  Een woning in Munkzwalm bij Zwalm is volledig vernield na een hevige brand. Bij de brand vielen geen gewonden maar het huis is verwoest.
  [naar artikel]
 28. Uitslaande brand verwoest carnavalsloods en Ecostore in Melle (27/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware brand heeft vannacht een carnavalsloods van het carnaval van Merelbeke en de Ecostore grotendeels verwoest. Rond 3 uur kreeg de brandweer...
  [naar artikel]
 29. Uitslaande brand verwoest huis in Melveren (11/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Senselberg in Melveren is zondagochtend rond 1.30 uur een huis volledig verwoest door een brand. Ook een bijgebouw ging in de vlammen op.
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Uitslaande brand verwoest woning in aanbouw (25/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een uitslaande brand heeft maandagmiddag een gedeelte van een woning in aanbouw in Heuvelland in de as gelegd.
  [naar artikel]
 31. Appartementsblok in Tongeren onbewoonbaar door uitslaande brand: “Ik ben alles kwijt” (21/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zondagochtend een flatgebouw aan de Romeinse Kassei in Tongeren verwoest. Het vuur brak rond 6 uur uit in het appartement op de bovenste verdieping. De vlammen sloegen door het dak.
  [naar artikel]
 32. Grote brand verwoest leegstaand pand in Nederland waar moskee gepland stond (28/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een leegstaand zwembad in het Nederlandse Culemborg heeft vanavond een zware uitslaande brand gewoed. Het hele pand is verwoest. Rond 23.00
  [naar artikel]
 33. Villa verwoest bij uitslaande brand (18/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Prinsenhoekstraat in Muizen (Mechelen) brak zaterdagavond een uitslaande woningbrand uit. Er vielen geen gewonden, maar de schade aan de woning is zeer groot.
  [naar artikel]
 34. Villa verwoest bij uitslaande brand (19/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Prinsenhoekstraat in Muizen (Mechelen) brak zaterdagavond een uitslaande woningbrand uit. Er vielen geen gewonden, maar de schade aan de woning is zeer groot.
  [naar artikel]
 35. Hevige brand in twee bedrijven in Pittem (30/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  In een autogarage in Pittem is donderdagnamiddag een hevige brand uitgebroken. Het vuur verspreidde zich razendsnel en is overgeslagen naar een aangrenzend bedrijf. Een werknemer van de garage raakte gewond. De brandweer probeert om beide bedrijven gecontroleerd te laten uitbranden.
  [naar artikel]
 36. Zware uitslaande brand legt bedrijf in Gullegem in de as (09/07/2019 - VRT NWS)
  In Gullegem bij Wevelgem in West-Vlaanderen is een zware brand uitgebroken in een bedrijf dat behangpapier en rolgordijnen maakt. Niemand raakte gewond, maar omwonenden wordt gevraagd ramen en deuren gesloten te houden.
  [naar artikel]
 37. Rijwoning compleet verwoest na uitslaande brand: “Vlammen sloegen plots uit het dakvenster” (18/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft woensdagochtend een woning vernield aan het Rodeveld in Muizen (Mechelen). Een aanpalende studio en woning liepen eveneens schade op. Drie mensen die teveel rook hadden ingeademd werden voor een medische check-up naar het ziekenhuis overgebracht. Voorlopig is het nog niet duidelijk wat de brand heeft veroorzaakt.
  [naar artikel]
 38. Brand verwoest keuken sikhtempel (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zaterdag de keuken verwoest van het Gurdwara Ram Dass Sikh Study & Cultural Centre in de Smisstraat in Hoepertingen. Singh Shan, die enkele huizen verder woont, merkte de brand als een van de eersten op en rende naar de tempel. “Ik heb samen met nog enkele anderen geprobeerd de brand te blussen, maar wij moesten de strijd al snel staken, de hitte was ondraaglijk”, zegt Singh Shan.
  [naar artikel]
 39. Opslagloods van WindowsPunt in Brustem verwoest na zware brand (29/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een uitslaande brand heeft zondagochtend een loods van Windows Punt op de Luikersteenweg Brustem totaal verwoest. Het vuur werd rond 3 uur door de buren opgemerkt. Zij alarmeerden de hulpdiensten. “In de loods achter de winkel lagen ramen en deuren opgestapeld. Wij hebben vooral ingezet op het vrijwaren van de gebouwen die langs de loods liggen. En daar zijn we gelukkig in geslaagd”, zegt Steven Rennen, brandweerkapitein van de hulpverleningszone Zuid-West Limburg. Hoe het vuur ontstond, is voorlopig onduidelijk.
  [naar artikel]
 40. Zware uitslaande brand in Ieper: woning volledig uitgebrand (31/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de West-Vlaamse stad Ieper vond vrijdagochtend een zware uitslaande brand plaats in Ieper. De bewoners waren aanwezig in de woning die volledig uitbrandde, maar konden tijdig naar buiten vluchten.
  [naar artikel]
 41. Uitslaande brand legt magazijn in de as (16/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Zandvleuge, bij het Oost-Vlaamse Eeklo is vrijdagochtend een magazijn volledig vernield na een uitslaande brand. Ook drie wagens bleven in de brand. Er raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 42. VIDEO: Graanveld in brand door droogte (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het West-Vlaamse Pittem is een graanveld in brand gevlogen als gevolg van de grote droogte. De landbouwer van de nabijgelegen boerderij was...
  [naar artikel]
 43. Meer dan 2.000 varkens omgekomen bij zware brand (28/02/2019 - De Standaard)
  Een uitslaande brand in twee stallen van varkensbedrijf Porca in Pittem heeft het leven gekost aan meer dan 2.000 dieren. Dat meldt de politiezone Regio Tielt.
  [naar artikel]
 44. Dak vernield door uitslaande brand, brandweer voorkomt erger (03/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Liefbilkstraat in Wondelgem is dinsdagochtend rond 7.45 uur een brand uitgebroken. De brand was zeer hevig, het dak van de woning werd verwoest. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 45. Uitslaande brand verwoest woning (29/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een hevige brand heeft dinsdagochtend een volledige rijwoning in de as gelegd in de Herderstraat in Brustem.
  [naar artikel]
 46. Café en feestzaal verwoest na uitslaande brand (20/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In het centrum van Willebroek zijn café Het Vervolg en de aanpalende feestzaal zondagochtend getroffen door een uitslaande brand. "Alles is verloren", zegt majoor Jan De Borger van de brandweerpost Willebroek.
  [naar artikel]
 47. Café en feestzaal verwoest na uitslaande brand (20/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  In het centrum van Willebroek zijn café Het Vervolg en de aanpalende feestzaal zondagochtend getroffen door een uitslaande brand. "Alles is verloren", zegt majoor Jan De Borger van de brandweerpost Willebroek.
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Zware brand verwoest loods en woning in Alken (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Lindestraat in Alken heeft een uitslaande brand maandagochtend omstreeks 4 uur een loods volledig in de as gelegd. Ook de woning die aansloot op de loods werd verwoest. Het is nog niet duidelijk wat in de loods lag opgeslagen, maar vermoedelijk gaat het om houtopslag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.