Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 June 2020
19:10 uur

Jongentje draait noodnummer voor Happy Meal, agenten leveren burger aan huis

Metro

08/11/2019 - 06:56

Een vijfjarig Amerikaans jongetje heeft afgelopen zondag het noodnummer 911 gebeld omdat hij zin had in een Happy Meal. De agent die de situatie moest opvolgen, was zo vriendelijk om voor de hongerige koter effectief een hamburger mee te nemen. Het tafereel leverde een heel schattige foto op voor Facebook. Wat moet je doen als […] Het bericht Jongentje draait noodnummer voor Happy Meal, agenten leveren burger aan huis verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meisje (11) vindt xtc-pil in Happy Meal (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een medewerker van McDonald’s in Texas heeft de benaming van het kindermenu ‘Happy Meal’ naar nieuwe hoogtes getild nadat ze er al dan niet per...
  [naar artikel]
 2. Burger King lanceert hamburger die vegetariërs doet likkebaarden (09/07/2019 - Metro)
  Vegetarische fast food opties rijzen tegenwoordig de pan uit. Na de vegetarische Happy Meal van McDonald’s en de vegetarische kip van KFC, komt Burger king nu met de ‘halloumi burger.’ Althans in Groot-Brittannië. De fastfoodketen probeerde de halloumi burger eerst uit in Zweden en na tal van Britse smeekbedes steekt de kaasburger nu de plas over. De vegetarische hap is vrij simpel: een broodje met sla, ui, tomaten, mayonaise en lekker veel halloumi. Wie stelt hier in België een petitie op? Lees ook : Burger King gaat burgers leveren aan mensen in de file Het bericht Burger King lanceert hamburger die vegetariërs doet likkebaarden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Big Mac aan huis geleverd: McDonald’s en Deliveroo starten samenwerking in Hasselt (19/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag kan je ook in Hasselt een Big Mac of Happy Meal aan huis laten leveren. Hasselt is de 12de stad in België waar bezorgservice Deliveroo zijn koeriers producten van McDonald’s laat rondrijden.
  [naar artikel]
 4. McDonald's schrapt cheeseburgers en chocolademelk van Happy Meal-menu (16/02/2018 - VRT NWS)
  Fastfoodgigant McDonald's gaat cheeseburgers en chocolademelk schrappen van het Happy Meal-menu voor kinderen. Dat moet helpen om nieuwe doelstellingen -minder calorieën, suiker, zout en verzadigde vetten- te halen.
  [naar artikel]
 5. McDonald's wordt zuiniger met suiker, vet en zout en haalt cheeseburger uit Happy Meal (15/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  McDonald's haalt de cheeseburger uit zijn Happy Meal. Het kindermenu krijgt wereldwijd een flinke update om de hoeveelheid suiker, vet en zout...
  [naar artikel]
 6. Burger King gaat burgers aan huis leveren in Antwerpen en Brussel (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf dinsdag bezorgt de populaire maaltijdbezorgdienst Deliveroo ook maaltijden van Burger King in ons land aan huis. De primeur is voor Luik, maar over enkele weken zal je ook Whoppers kunnen laten leveren in Antwerpen en Brussel.
  [naar artikel]
 7. Burger King gaat burgers aan huis leveren in Antwerpen en Brussel (26/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf dinsdag bezorgt de populaire maaltijdbezorgdienst Deliveroo ook maaltijden van Burger King aan huis in ons land. De primeur is voor Luik, maar over enkele weken zal je ook Whoppers kunnen laten leveren in Antwerpen en Brussel.
  [naar artikel]
 8. Happy Feet mogelijk Happy Meal (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 9. Burger King levert vanaf vandaag burgers aan huis leveren in Luik, binnenkort ook in Antwerpen en Brussel (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf dinsdag bezorgt de populaire maaltijdbezorgdienst Deliveroo ook maaltijden van Burger King in ons land aan huis. De primeur is voor Luik, maar over enkele weken zal je ook Whoppers kunnen laten leveren in Antwerpen en Brussel.
  [naar artikel]
 10. Lekker én schattig: Instagram-mama maakt echte 'happy meals' (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij het horen van de woorden happy meal zal bijna iedereen denken aan McDonald's. Maar de Vietnamese Que Phuong Tran probeert er een heel nieuwe...
  [naar artikel]
 11. McDonald’s schrapt cheeseburger uit Happy Meal (16/02/2018 - Metro)
  Fastfoodrestaurantketen McDonald’s gaat de menu aanpassen van zijn wereldberoemde Happy Meal. De cheesburger verdwijnt als vaste menu-optie.  McDonald’s wil af van zijn ongezonde imago en gaat drastisch het aantal calorieën verminderen. In alle 120 landen waar het bedrijf actief is, worden de Happy Meals aangepast om maximum aan 600 calorieën per maaltijd te komen. Van die calorieën mag niet meer dan 10% uit verzadigde vetten en 10% uit toegevoegde suikers komen. Ze mogen ook niet meer dan 650 milligram zout bevatten. Fristi Verder verdwijnen ook Fristi en Chocomel als optie bij de Happy Meals. Buiten het menu om bestellen blijft wel mogelijk. AFP / J.Sullivan Lees ook:Chemicaliën in frietjes McDonald’s helpen tegen kaalheid
  [naar artikel]
 12. McDonald's stopt stappenteller in Happy Meal (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  McDonald's gaat kinderen aanzetten tot sporten. De fastfoodgigant stopt in de Verenigde Staten en Canada een stappenteller in de Happy Meals. 
  [naar artikel]
 13. Burger King gaat burgers aan huis leveren in Antwerpen en Brussel (26/02/2019 - Metro)
  Vanaf dinsdag bezorgen Deliveroo-koeriers producten van Burger King aan huis in Luik. ‘De Vurige Stede’ krijgt de primeur, maar ook in Antwerpen en Brussel zal deze service binnenkort beschikbaar zijn. Slechts een paar jaar geleden was de aanhuislevering beperkt tot pizza’s of gefrituurde noedels. Sinds de opkomst van maaltijdbezorging platforms zoals Deliveroo, drie jaar geleden, ontdekt de consument een nieuwe mogelijkheid om te genieten van al zijn favoriete restaurants: levering in minder dan 30 minuten en dit thuis, op het werk of in het park op zonnige dagen. Win-win situatie “Deliveroo streeft ernaar om alle verlangens en eetlust te bevredigen. Onze klanten houden van salades, sushi en het plezier van een goede hamburger. Daarom zijn we erg enthousiast om nu ook met Burger King samen te werken”, reageert Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo. Ook bij Burger King zijn ze tevreden met de recente ontwikkelingen. “De samenwerking met Deliveroo zal ons in staat stellen meer klanten tevreden te stellen”, stelt Kevin Derycke, CEO van Burger Brands Belgium. Lees ook : Burger King lanceert hondenbot met ‘Whopper’-smaak Het bericht Burger King gaat burgers aan huis leveren in Antwerpen en Brussel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. 'A very happy meal': Manager McDonald's-filiaal verkoopt burgers, frietjes én cocaïne (07/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een nachtmanager van een New Yorkse McDonald's die 24/24 open is, is gearresteerd nadat hij bij zijn nachtelijke nevenactiviteiten voor bijna...
  [naar artikel]
 15. 1979... Da's wel even wennen! (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Erik Goossens en zijn gezin keren terug naar 1979, het jaar waarin jong en oud voor het eerst z'n tanden in een Happy Meal zetten, muziek op
  [naar artikel]
 16. Amerikaanse vrouw vindt 15 dode vliegjes in frietjes van McDonald's (29/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hannah Mount trakteerde haar zesjarige zoontje op een Happy Meal. Toen hij zijn maaltijd al voor de helft verorberd had, deed Mount een walgelijke...
  [naar artikel]
 17. Elke nieuwe auto belt binnenkort zelf noodnummer na botsing (10/04/2019 - De Morgen)
  Een wagen die eigenhandig het noodnummer draait na een crash? De technologie zal vanaf 2015 in alle nieuwe wagens zitten. Maar er zijn nog een hoop andere snufjes die alleen al in België meer dan 200 verkeersdoden per jaar kunnen voorkomen.
  [naar artikel]
 18. Zeven agenten en burger omgekomen in Kenia (31/05/2017 - De Morgen)
  Zeven agenten en een burger zijn omgekomen bij een ontploffing in het zuidoosten van Kenia. Dat meldt de Keniaanse politie vandaag.
  [naar artikel]
 19. BIZAR. Man belt per ongeluk noodnummer en wordt na huiszoeking gearresteerd (08/08/2019 - Metro)
  De Canadese politie heeft honderd vuurwapens in beslag genomen bij een man die per ongeluk het noodnummer had gebeld. De 73-jarige man is opgepakt. De man kreeg agenten aan de deur nadat hij het noodnummer 911 had gebeld. De beller legde uit dat hij eigenlijk het informatienummer 411 had willen bellen en dat er geen sprake was van een noodgeval, maar dat maakte voor de politie niet uit. Misverstand Er wordt áltijd gereageerd als iemand het alarmnummer belt, vertelt een woordvoerder van de politie, ook als sprake is van een misverstand. Agenten gingen naar het huis van de man in Chebogue (Nova Scotia) en vroegen of ze mochten rondkijken. Daar had de bewoner geen bezwaar tegen. Vergunning Eenmaal binnen ontdekten de politiemensen dat overal wapens rondslingerden. Het ging in totaal om 94 geweren en 6 pistolen. De man had weliswaar een vergunning voor dat arsenaal, maar werd toch aangehouden omdat hij de wapens ‘op een onveilige manier’ had opgeslagen. De senior is inmiddels vrijgelaten en moet in oktober voor de rechter verschijnen. De politie heeft de wapens meegenomen. Lees ook : BIZAR. Eerste gevangenisstraf ooit voor mishandeling politiehond Het bericht BIZAR. Man belt per ongeluk noodnummer en wordt na huiszoeking gearresteerd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Meer agenten in burger op Carnaval Aalst (05/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens het carnaval in Aalst zal er dit jaar meer politie ingezet worden en zullen meer agenten in burger patrouilleren. Dat heeft de Aalsterse
  [naar artikel]
 21. Zuivel en zeewier: vanaf nu ook vegetarische Happy Meal en McNuggets bij McDonald’s (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veggie is in en McDonald’s België springt helemaal mee op de kar. Met een nieuw en uitgebreid gamma prijken vanaf nu ook iconische producten zoals...
  [naar artikel]
 22. Zuivel en zeewier: vanaf nu ook vegetarische Happy Meal en McNuggets op het menu in McDonald’s (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Veggie is in en McDonald’s België springt helemaal mee op de kar. Met een nieuw en uitgebreid gamma prijken vanaf nu ook iconische producten zoals...
  [naar artikel]
 23. Zeven agenten en burger omgekomen in Kenia (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zeven agenten en een burger zijn omgekomen bij een ontploffing in het zuidoosten van Kenia. Dat meldt de Keniaanse politie vandaag. "Helaas zijn
  [naar artikel]
 24. Noodnummer 1722 draait in het honderd: centrale kan dringende gevallen niet snel genoeg helpen (09/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  De noodcentrale 112 trekt aan de alarmbel. Het noodweer van dinsdagnacht heeft volgens de vakbond opnieuw pijnlijk blootgelegd dat het noodnummer voor stormschade 1722 niet efficiënt is. “De dringende en niet-dringende oproepen komen nog steeds bij dezelfde operator binnen.”
  [naar artikel]
 25. Noodnummer 1722 draait (nog eens) in het honderd: centrale kan dringende gevallen niet snel genoeg helpen (09/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De noodcentrale 112 trekt aan de alarmbel. Het noodweer van dinsdagnacht heeft volgens de vakbond opnieuw pijnlijk blootgelegd dat het noodnummer voor stormschade 1722 niet efficiënt is. “De dringende en niet-dringende oproepen komen nog steeds bij dezelfde operator binnen.”
  [naar artikel]
 26. Chris Evans en Ryan Reynolds laten droom van jongentje dat op sterven ligt uitkomen (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Chris Evans en Ryan Reynolds hebben via Twitter bevestigd dat ze een bemoedigende boodschap zullen opnemen voor een ziek jongentje dat op sterven...
  [naar artikel]
 27. “Noodnummer 1722 draait in het honderd” (09/08/2018 - Metro)
  De noodcentrale 112 trekt aan de alarmbel, schrijft de Gazet van Antwerpen vandaag. Het noodweer van dinsdagnacht heeft volgens de vakbond in Antwerpen opnieuw pijnlijk blootgelegd dat het noodnummer voor stormschade 1722 niet efficiënt is. Vorig jaar werd het noodnummer 1722 in het leven geroepen voor oproepen over niet dringende stormschade. Dat om het nummer 112, voor dringende oproepen, te ontlasten. Maar veel mensen vinden de weg nog niet naar 1722. “En wie het nummer wel kent, staat te lang in de wachtrij en probeert alsnog 112”, zegt Leighton Hoovelts, ACV-afgevaardigde van de Noodcentrale 112 in Antwerpen. In januari kaartten de vakbonden de situatie al aan. De lijn 1722 raakte dan overbelast toen stormweer over de regio trok. De wachttijd liep op een bepaald moment op tot een uur. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) is 1722 wel een succes. “1722 is bedoeld om 112 te ontlasten en dat lukt. Hier en daar kan het systeem nog verbeterd worden.” bron: Belga Het bericht “Noodnummer 1722 draait in het honderd” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Noodcentrale trekt aan alarmbel: "Noodnummer 1722 draait in het honderd" (09/08/2018 - De Morgen)
  De noodcentrale 112 trekt aan de alarmbel, schrijft de Gazet van Antwerpen vandaag. Het noodweer van gisterennacht heeft volgens de vakbond in Antwerpen opnieuw pijnlijk blootgelegd dat het noodnummer voor stormschade 1722 niet efficiënt is.
  [naar artikel]
 29. Agenten in burger ontdekken 'winkel' van namaakspullen (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Twee politie-inspecteurs in burger hebben op vrijdag 5 augustus een opslag aangetroffen met daarin namaakkledij, -schoenen en -parfums. In totaal
  [naar artikel]
 30. Rellen in Brussel na kwalificatie Marokko voor WK: 22 agenten gewond (12/11/2017 - Knack)
  Na afloop van de kwalificatiematch voor het Wereldkampioenschap Voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben een 300-tal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. 22 agenten agenten en een burger liepen verwondingen op.
  [naar artikel]
 31. McDonald’s zet in op veggie: vanaf nu ook burgers met zeewier (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf vandaag zet McDonald’s vegetarische maaltijden volledig op de kaart. Zo krijgen populaire producten zoals het Happy Meal en de McNuggets een alternatieve versie op basis van zuivel en zeewier.
  [naar artikel]
 32. Rellen in Brussel na kwalificatie Marokko voor WK: agenten gewond en auto's in brand gestoken (12/11/2017 - Knack)
  Na afloop van de kwalificatiematch voor het Wereldkampioenschap Voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben een 300-tal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. Verschillende agenten agenten en een burger liepen verwondingen op.
  [naar artikel]
 33. Noodnummer 1722 opnieuw geactiveerd (06/06/2018 - VRT NWS)
  Binnenlandse Zaken opent opnieuw het niet-dringende noodnummer 1722.  Het KMI voorspelt onweer. Er is dus kans op storm of waterschade. Daarom is het noodnummer weer tijdelijk actief.
  [naar artikel]
 34. Albert Heijn gaat boodschappen aan huis leveren (14/02/2020 - Express)
  Binnenkort hoeft u voor boodschappen van AH niet meer naar de winkel. Vanaf de lente start de Nederlandse supermarktketen met een thuisleverproject. Klanten van Albert Heijn kunnen binnenkort hun boodschappen aan huis laten leveren. De winkelketen wil tijdens de lente met thuisleveringen starten, te beginnen in de regio Antwerpen. Dat heeft AH vrijdag bekendgemaakt. Online […] The post Albert Heijn gaat boodschappen aan huis leveren appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 35. Massale opkomst voor social meal van Rotary Club Hasselt (29/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdagavond 26 januari organiseerde Rotary Club Hasselt voor het derde jaar op rij haar zogeheten ‘Social Meal & Social Deal’. In de refter van de Oude Gevangenis schoven bijna 400 personen aan tafel voor een eenvoudige maar smakelijke maaltijd ten voordele van Intesa vzw.
  [naar artikel]
 36. McDonald’s België breidt veggie-assortiment uit (07/05/2019 - Metro)
  Binnenkort kan elke vegetariër onbezorgd zondigen bij McDonald’s. De fastfoodketen breidt zijn vegetarisch aanbod uit na het succes van de ‘Make it Veggie’-campagne. Klassiekers zoals de Happy Meal en Chicken McNuggets krijgen nu dus een vegetarische equivalent. De vegetarische burger is in opmars. Recent nog legden supermarkten Delhaize en Albert Heijn de nieuwe Beyond Burger in de rekken en maakte de Impossible Burger zijn intrede in het Amerikaanse assortiment van de fastfoodketen Burger King. Nu springt ook McDonald’s mee op de kar. Vanaf vandaag vind je in de Belgische vestigingen onder andere de Veggie Deluxe, Veggie Nuggets en de McVeggie terug. De vegetarische burger is een zachte gepaneerde filet op basis van zuivel, zeewier en vezels. De nuggets zijn een kleine versie hiervan. Verder worden de vegetarische producten zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen of articifiële aroma’s bereid en gefrituurd in een aparte pan in 100% plantaardige olie. Toenemende vraag Uit een recente studie van de vzw EVA uit 2018 blijkt dat de helft van de Belgen zijn of haar vleesconsumptie vermindert. Die evolutie ontging ook McDonald’s België niet. De fastfoodketen lanceerde twee jaar geleden het ‘Make It Veggie’-concept waarmee je een veggie versie kon bestellen van sommige McDonald’s-producten. Dat viel in de smaak bij het publiek en door de toenemende vraag besliste de keten volledig in te zetten op veggie. Klassiekers zoals de Chicken McNuggets krijgen zo gezelschap van een vegetarische versie op de menukaart. Lees ook : De hamburger die ruikt en smaakt naar vlees, maar volledig plantaardig is Het bericht McDonald’s België breidt veggie-assortiment uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Overheid wil efficiëntie noodnummer 112 verbeteren (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  HasseltDe FOD Binnenlandse Zaken organiseert begin december een overlegmoment met burgers en professionals over de werking van het noodnummer 112. “Meer dan een kwart van alle telefoontjes naar het noodnummer zijn geen echte noodoproepen, wat de wachttijd verlengt voor mensen die wel dringende hulp nodig hebben”, zegt 112-directeur Erwin Hertens.
  [naar artikel]
 38. Gemeente publiceert lijst van handelaars die aan huis leveren (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de gemeentelijke website vindt u een lijst van onder meer apotheker en handelaars die aan huis leveren of waar u producten kunt afhalen.
  [naar artikel]
 39. Burger King gaat burgers leveren aan mensen in de file (20/05/2019 - Metro)
  Burger King gaat de autobestuurders in Los Angeles een hart onder de riem steken. De stad staat bekend om zijn enorme verkeersopstoppingen, dus de fastfoodketen levert voortaan ook burgers in de file. Daarvoor zet het motorrijders in die volgen waar de hongerige bestuurder zich exact bevindt. Aanschuiven in de file zal binnenkort nooit meer hetzelfde zijn, tenminste als je hopeloos vaststaat op een snelweg in Los Angeles. Burger King heeft beslist om in die Amerikaanse stad de zorgen van de autobestuurders te verzachten. De hamburgerketen gaat motorrijders inzetten die bestellingen in de file kunnen afleveren. De besteller moet zich dan wel binnen een straal van 3 kilometer rond een vestiging van Burger King bevinden. Binnen een kwartier is het eten daar Burger King zal het mogelijk maken dat bestuurders een bestelling kunnen plaatsen door commando’s met hun stem door te geven aan een computer. Zo moeten ze niet met hun gsm bezig zijn en riskeren ze geen boete. Vanaf het moment dat het eten klaar is, zullen de motorrijders via Google Maps om de snelste route berekenen en met realtime data de locatie van de auto volgen, meldt CBS LA. De fastfoodketen maakt zich sterk dat het binnen een kwartier na de bestelling de hamburgers ter plaatse kan krijgen. De stad Los Angeles staat bekend om de helse files die bestuurders er moeten trotseren. Volgens databeheerder INRIX stonden automobilisten er vorig jaar gemiddeld 128 uur aan te schuiven. Dat maakt de stad de vijfde meest dichtgeslibde van de Verenigde Staten. Wereldwijd staat het op de 47ste plaats in de filelijst. Lees ook : Burger King gaat burgers aan huis leveren in Antwerpen en Brussel Het bericht Burger King gaat burgers leveren aan mensen in de file verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Rellen in Brussel: Jambon 'verbaasd dat niemand opgepakt is' (12/11/2017 - Knack)
  Na afloop van de kwalificatiematch voor het Wereldkampioenschap Voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben een 300-tal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. Verschillende agenten agenten en een burger liepen verwondingen op.
  [naar artikel]
 41. Rellen in Brussel: Politie roept op om beelden te bezorgen (12/11/2017 - Knack)
  Na afloop van de kwalificatiematch voor het Wereldkampioenschap Voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben een 300-tal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. Verschillende agenten agenten en een burger liepen verwondingen op.
  [naar artikel]
 42. Agenten in burger houden duo in de gaten: dieven sloegen toe in drie Meir-winkels (30/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een politiepatrouille in burger heeft dinsdagnamiddag rond 14 uur twee winkeldieven op de Antwerpse Meir betrapt. De twee mannen van 26 en 34 jaar uit Lint werden opgepakt.
  [naar artikel]
 43. Child Focus lanceert nieuw noodnummer l Het oude noodnummer 110 van Child Focus wordt sinds gisteren vervangen door het nummer 116000. Het nummer werd door de Europese Commissie in alle lidstaten gereserveerd als noodnummer voor vermiste kinderen en is re (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 44. Hamburgerketen misleidt vleeseters met plantaardige burger (30/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De hamburgerketen Ellis Gourmet Burger in Brussel maakte een filmpje waarin ze klanten beetnemen. De restaurantbezoekers krijgen bewust een foute bestelling voorgeschoteld, de ober ‘vergist’ zich van drankje. Daarna geven ze hen een plantaardige burger in plaats van een burger met vlees. De klanten merken het verschil niet op. Deze stunt werd gedaan om reclame te maken voor de nieuwe burger: The Beyond Burger.
  [naar artikel]
 45. Hamburgerketen misleidt vleeseters met plantaardige burger (30/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De hamburgerketen Ellis Gourmet Burger in Brussel maakte een filmpje waarin ze klanten beetnemen. De restaurantbezoekers krijgen bewust een foute bestelling voorgeschoteld, de ober ‘vergist’ zich van drankje. Daarna geven ze hen een plantaardige burger in plaats van een burger met vlees. De klanten merken het verschil niet op. Deze stunt werd gedaan om reclame te maken voor de nieuwe burger: The Beyond Burger.
  [naar artikel]
 46. De gourmet burger van je dromen maak je zélf: met zwartepepersaus en... whisky! (22/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor een sappige gourmet burger hoef je je helemaal niet richting een burgerrestaurant te begeven. Haal wat rundvlees in huis, knapperige...
  [naar artikel]
 47. Rellen in Brussel: Kritiek op 'afwezige' politie wordt meegenomen in evaluatie (12/11/2017 - Knack)
  Na afloop van de kwalificatiematch voor het Wereldkampioenschap Voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben een 300-tal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. Verschillende agenten agenten en een burger liepen verwondingen op.
  [naar artikel]
 48. Burger draait niet meer op voor redding bank (10/04/2019 - De Morgen)
  De bankenunie is een feit. Het toezicht op alle belangrijke banken in de EU is vanaf dit najaar geen nationale bevoegdheid meer maar een Europese. Daarmee draait de belastingbetaler nooit meer op voor de redding of sanering van een bank, althans op papier.
  [naar artikel]
 49. Rellen in Brussel na overwinning Marokko: 3 agenten gewond (12/11/2017 - Knack)
  Na afloop van de kwalificatiematch voor het Wereldkampioenschap Voetbal tussen Marokko en Ivoorkust hebben een 300-tal mensen keet geschopt in het centrum van Brussel. Drie agenten en een burger liepen verwondingen op.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.