Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

31 May 2020
00:23 uur

Advocaat: “Ridoan en Jill waren stiekem nog een koppel”

Het Nieuwsblad

08/11/2019 - 07:03

De advocaat van Ridoan O. stelt dat zijn cliënt en slachtoffer nog wel een relatie hadden, zij het stiekem. Het gsm-verkeer tussen O. en Jill Impe moet dat bewijzen, aldus de raadsman. “Ridoan O. was niét de stalkende ex waarvoor hij nu versleten wordt. En dit is niét de kroniek van een aangekondigde moord”, klink het in Het Laatste Nieuws.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ridoan O. blijft aangehouden voor moord op Jill Himpe (08/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Ridoan O. (39) is vandaag door de raadkamer in Kortrijk verder aangehouden voor de moord op Jill Himpe (36). De beschuldigde zelf kwam niet naar de raadkamer, maar zijn advocaat Thomas Vandemeulebroucke zegt dat hij dan ook niet vrijgelaten wil worden.
  [naar artikel]
 2. Moordwapen waarmee Jill Himpe (36) werd omgebracht is nog steeds spoorloos: speurders doen oproep naar getuigen (27/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het moordwapen waarmee Ridoan O. (39) op 5 november Jill Himpe (36) om het leven bracht, is nog altijd spoorloos. De politie doet een oproep naar getuigen die het mes mogelijk hebben gevonden.
  [naar artikel]
 3. Reconstructie moord op Jill Himpe gestart in Aalbeke (07/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Aalbeke is de reconstructie van de moord op Jill Himpe (36) om 13.30 uur gestart. Haar ex-vriendin Ridoan O. (39) moet er tonen hoe hij dinsdag op een parkeerstrook langs de Moeskroensesteenweg de vrouw in haar Peugeot 308 aanviel en daarna om het leven bracht. Om de reconstructie, bij houtbedrijf Vandecasteele, af te schermen van kijklustigen werden zwarte hekken rond de parkeerplaats gezet waar het tafereel zich afspeelde.
  [naar artikel]
 4. Verdachte moord Wevelgem heeft bekend (06/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Ridoan O. (39) uit Marke die gisteren gearresteerd werd voor de moord op zijn ex Jill Himpe (36) heeft de feiten bekend. “Hij is voor de onderzoeksrechter verschenen en legde daar bekentenissen af”, zegt Tom Janssens van het parket van Kortrijk.
  [naar artikel]
 5. Stef geeft bloemen aan Jill (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  VTM NIEUWS-anker Stef Wauters zette vanavond weervrouw Jill Peeters in de bloemetjes omdat ze de Wablieft-prijs 2016 heeft gewonnen. Jill krijgt
  [naar artikel]
 6. Verleidster Jill niet langer vrijgezel (20/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaanderens meest bekende vrijgezel, Temptationverleidster Jill, is niet meer. De rosse schone heeft officeel een relatie, meldt TV Familie. Jill
  [naar artikel]
 7. Jill uit ‘Pink Ambition’ kampt met nachtmerries: “Maar ik heb hulp gezocht” (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jill De Greef (28) uit het VIJF-programma ‘Pink Ambition’ heeft mensen opgeroepen om te praten over hun mentale problemen. Jill vocht in het...
  [naar artikel]
 8. 'Temptation' Jill opent schoonheidssalon: "Ik ga 100 procent voor mijn dromen" (27/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  2016 was op zijn zachtst gezegd hét jaar voor Jill Huygens (24). Haar binnenkomer 'Hallo, ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil' in
  [naar artikel]
 9. Jill ‘ik krijg altijd wat ik wil’ uit de kleren voor naaktkalender van Dennis Black Magic (23/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jill Huygens maakte zichzelf onsterfelijk met de uitspraak “ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil”, maar dit keer krijgt niet alleen Jill wat ze wil. De verleidster uit het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ zal uit de kleren gaan voor de nieuwe naaktkalender van pornokoning Dennis Black Magic.
  [naar artikel]
 10. Familie van vermoorde Jill Himpe gaat confrontatie aan met dader tijdens reconstructie (07/11/2019 - De Standaard)
  In Aalbeke en Wevelgem is donderdag de reconstructie van de moord op Jill Himpe (36) gehouden. Naast de ex-vriend van het slachtoffer, die de moord bekende, waren daarbij ook familieleden van het slachtoffer aanwezig. Zij konden hun woede amper bedwingen.
  [naar artikel]
 11. Stef Wauters geeft bloemen aan weervrouw Jill Peeters (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  VTM NIEUWS-anker Stef Wauters zette vanavond weervrouw Jill Peeters in de bloemetjes omdat ze de Wablieft-prijs 2016 heeft gewonnen. Jill krijgt
  [naar artikel]
 12. Weerpraatje loopt mis en dat is duidelijk te merken aan het gezicht van Jill (15/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voor de kijkers van ‘Het Weer’ was het zaterdagmiddag even schrikken. Net wanneer weervrouw Jill Peeters in de helft van haar weerpraatje zat, liep het even mis. En dat was duidelijk te merken aan het gezicht van Jill.
  [naar artikel]
 13. Weerpraatje loopt mis en dat is duidelijk te merken aan het gezicht van Jill (15/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voor de kijkers van ‘Het Weer’ was het zaterdagmiddag even schrikken. Net wanneer weervrouw Jill Peeters in de helft van haar weerpraatje zat, liep het even mis. En dat was duidelijk te merken aan het gezicht van Jill.
  [naar artikel]
 14. Maakte advocaat dokter Gyselbrecht cruciale fout vlak voor start proces Kasteelmoord? (10/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het is oorlog tussen het Brugse parket en advocaat Johan Platteau, de raadsman van dokter André Gyselbrecht. Het parket heeft een brief gestuurd naar zijn stafhouder omdat de advocaat stiekem Elisabeth Gyselbrecht zou hebben ontmoet. Als dat klopt, dreigt de dorpsdokter vlak voor de start van het proces zonder advocaat te vallen. Platteau ontkent met klem.
  [naar artikel]
 15. Is Ed Sheeran stiekem getrouwd? (28/08/2018 - Metro)
  Heeft de Britse zanger Ed Sheeran stiekem zijn jawoord gegeven aan verloofde Cherry Seaborn? In een interview met Acces weet de journalist het antwoord te ontfutselen.  Sheeran vormt al sinds 2015 een koppel met Cherry Seaborn, zijn jeugdliefde die hij op de middelbare school leerde kennen. Over de details van hun relatie was nooit veel geweten, behalve dan dat ze sinds januari dit jaar verloofd waren. In een interview met Acces heeft Sheeran nu toch het één en ander verraden. Wanneer de journalist achter zijn huwelijksplannen vraagt, lacht hij geheimzinnig en tilt hij zijn hand op zodat de zilveren ‘trouwring’ zichtbaar is. Dit is voor de reporter voldoende bewijs om de zanger te feliciteren. Bekijk hieronder het volledige interview:  Lees ook : Ed Sheeran is te heet voor concertgangers Het bericht Is Ed Sheeran stiekem getrouwd? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Jill Peeters houdt het weerbericht voor bekeken (24/10/2019 - VRT NWS)
  Jill Peeters stopt als weervrouw bij VTM. Nog tot eind dit jaar verzorgt ze de weerpraatjes, daarna begint ze iets anders. "Ik zal nog met weer en klimaat bezig zijn, maar wat precies, dat staat nog open", zegt Jill Peeters. In 2000 volgde ze Eddy De Mey op als weervrouw bij VTM. Ze groeide uit tot een van Vlaanderens invloedrijkste stemmen in het debat over de klimaatverstoring.
  [naar artikel]
 17. Jill Peeters helpt VN denken over klimaat (19/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een opvallende Belgische gast op de algemene vergadering van de VN is klimaatexperte Jill Peeters.
  [naar artikel]
 18. Influencer Jill de Greef brengt eerste single uit: “Het nummer ‘Bam Bam’ is op mijn lijf geschreven” (18/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse influencer Jill de Greef (30) heeft vrijdagavond in discotheek The Villa op het Eilandje haar eerste single voorgesteld: Bam Bam, een Nederlandstalig urban popnummer. Jill is bekend van programma’s als Pink Ambition en Shopping Queens en met meer dan 76.000 volgers voor haar account @jillgrege een van de grotere namen op Instagram.
  [naar artikel]
 19. Oscarwinnares Hilary Swank is in alle stilte getrouwd (22/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen toeters en bellen voor Hilary Swank, de 44-jarige actrice is stiekem getrouwd. De gelukkige is zakenman Philip Schneider. De twee vormen al zes jaar een koppel en waren al twee jaar verloofd.
  [naar artikel]
 20. Politie filmt stiekem vrijend koppel en naturisten vanuit helikopter (19/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie uw vriend? Sommige inwoners van het Engelse South Yorkshire denken daar anders over. Gisteren startte namelijk een rechtszaak tegen twee agenten en twee helikopterbestuurders. Reden: de vier mannen zouden stiekem naturisten, naakte zonnebadende inwoners en een vrijend koppeltje gefilmd hebben vanuit hun politiehelikopter.
  [naar artikel]
 21. Oudste koppel van Vlaanderen is niet meer: Alma (101) is overleden (17/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Alma De Jonckheere (101) uit Zwevegem is overleden. Zij en haar echtgenoot Noël Baert (100) waren een tijdlang het oudste koppel van Vlaanderen. Maar liefst 76 jaar waren ze getrouwd en na al die tijd waren ze nog steeds verliefd. Ze deelden alles, ook hun verjaardag, op 1 januari.
  [naar artikel]
 22. Koppel uit Diest komt om bij motorongeval op vakantie in Wales (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Wales is een koppel uit Diest om het leven gekomen bij een motorongeluk. Ze waren er met een groep van zeven op reis. Het koppel botste frontaal...
  [naar artikel]
 23. Temptation Jill gaat uit de kleren voor Dennis Black Magic (23/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Intussen is Jill niet meer de verleidster van Temptation die het meeste in de spotlight staat; die plaats moest ze afstaan aan Parastoo en co.
  [naar artikel]
 24. Dochter Bende-slachtoffer: “We kregen dreigbrief van advocaat Vermassen” (19/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nathalie Palsterman, die in 1985 haar vader verloor bij de Bende van Nijvel- aanslag op de Delhaize in Aalst, begrijpt niet waarom advocaat Jef Vermassen de lange anonieme brief met details over de Bende zo lang liet liggen. Toen Palsterman stiekem een foto van die brief nam, werd Vermassen woest en bedreigde hij de familie, zegt ze in een interview met het weekblad Knack. Advocaat Vermassen is op zijn zachtst gezegd ontgoocheld.”Ik heb die mensen gratis bijgestaan. En dan krijg je dit”, zegt hij.
  [naar artikel]
 25. Dochter Bende-slachtoffer: “We kregen dreigbrief van advocaat Vermassen” (19/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nathalie Palsterman, die in 1985 haar vader verloor bij de Bende van Nijvel- aanslag op de Delhaize in Aalst, begrijpt niet waarom advocaat Jef Vermassen de lange anonieme brief met details over de Bende zo lang liet liggen. Toen Palsterman stiekem een foto van die brief nam, werd Vermassen woest en bedreigde hij de familie, zegt ze in een interview met het weekblad Knack. Advocaat Vermassen is op zijn zachtst gezegd ontgoocheld.”Ik heb die mensen gratis bijgestaan. En dan krijg je dit”, zegt hij.
  [naar artikel]
 26. Vlaams koppel sterft bij ongeval met moto in Wales (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een koppel uit Diest is in Wales omgekomen bij een verkeersongeluk. Het koppel botste met de moto frontaal op een tegenligger. Zowel de man als zijn echtgenote waren op slag dood. Dat meldt VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 27. Vlaams koppel sterft bij ongeval met moto in Wales (22/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een koppel uit Diest is in Wales omgekomen bij een verkeersongeluk. Het koppel botste met de moto frontaal op een tegenligger. Zowel de man als zijn echtgenote waren op slag dood. Dat meldt VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 28. Jaar na geheim huwelijk nu ook stiekem trouwfeest voor Leen Dendievel en Udo (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) en zanger Udo (43) houden niet van de schijnwerpers. Dat bleek vorig jaar al, toen ze in alle stilte in het huwelijksbootje stapten. Een jaar later hebben ze dat trucje nog eens fijntjes overgedaan: vorige week gaf het koppel stiekem een groot trouwfeest. Alle gasten kregen duidelijke instructies om de lippen stijf op elkaar te houden.
  [naar artikel]
 29. Deze vreemde objecten verraden dat Maaseikse reliekkisten stiekem werden geopend (24/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Officieel waren de twee reliekkisten, die woensdag werden geopend in de Sint-Catharinakerk van Maaseik, voor het laatst geopend in 1930. Omdat de zegels waren verwijderd, werd echter vermoed dat iemand stiekem toch een kijkje is gaan nemen. Dat de ene kist leeg is en de relieken in de andere kist verpakt zijn in diepvrieszakken, doet de wetenschappers vermoeden dat een onbekende tussen 1987 en 1992 in de religieuze dozen heeft gespiekt.
  [naar artikel]
 30. Indrukwekkend! Jill neemt 'King' onder handen! (14/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jill toont haar zangkwaliteiten met deze hit van 'Years & Years', maar kan ze haar zenuwen de baas blijven?
  [naar artikel]
 31. Weervrouw Jill Peeters: 'Ik heb nooit het hoofd laten hangen' (05/01/2020 - Knack)
  Jill Peeters neemt afscheid als weervrouw bij VTM. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had zij 26 minuten en 12 seconden nodig.
  [naar artikel]
 32. Jill legt uit hoe je 60 vallende sterren per uur kan zien (11/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De meteorenregen de Perseïden passeren deze dagen door ons hemelruim. VTM-weervrouw Jill Peeters op welke manier je het meeste 'vallende sterren
  [naar artikel]
 33. Jill Peeters neemt afscheid als weervrouw bij VTM (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  VTM moet op zoek naar een nieuwe weervrouw. Jill Peeters (44) geeft na 19 jaar de fakkel en haar weerkaarten vol lage- en hogedrukgebieden door....
  [naar artikel]
 34. Uitzonderlijke tornado gefilmd in Roemenië: Jill Peeters licht toe (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmiddag raasde een prachtige tornado door het Roemeense Dragalina. Weervrouw Jill Peeters legt uit dat vooral de kleuren uitzonderlijk zijn, met...
  [naar artikel]
 35. Jill Peeters: “Ik heb 19 jaar lang als een tornado geraasd, maar ik kan dat niet nog eens opbrengen” (27/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na 19 jaar heeft Jill Peeters (44) een streep getrokken onder haar weerpraatje op VTM. Ze wil in de toekomst een ander pad inslaan, en dus moet de...
  [naar artikel]
 36. Weervrouw Jill Peeters wil fijn stof te lijf gaan met mondmasker, maar helpt dat? (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Dat weervrouw Jill Peeters het hoog heeft met de kwalijke gevolgen van de klimaatverandering is geen geheim. Wat de 41-jarige auteur van onder
  [naar artikel]
 37. Jill Peeters wint internationale prijs met klimaatstichting (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  VTM-weervrouw Jill Peeters sleepte dinsdagavond in Venetië de prijs voor ‘beste klimaatoplossing’ in de wacht met haar stichting Climate without...
  [naar artikel]
 38. Koppel uit Diest sterft bij ongeval met moto in Wales (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een koppel uit Diest is in Wales omgekomen bij een verkeersongeluk. Het koppel botste met de moto frontaal op een tegenligger. Zowel de man als zijn echtgenote waren op slag dood. Dat meldt VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 39. OPINIE - Jill Peeters: "Het klimaat trekt zich niets aan van Trump" (10/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele experten laten exclusief voor HLN hun licht schijnen op de verrassende verkiezingsuitslag in de Verenigde Staten. Weervrouw Jill Peeters
  [naar artikel]
 40. ‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel (20/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op ‘Temptation Island’ maakte verleidster Jill ‘ik krijg altijd wat ik wil’ Huygens het mannen met een vaste vriendin erg moeilijk, vandaag is ze vrijgezel af. De 23-jarige roodharige zit officieel in een relatie. Dat schrijft Tv Familie.
  [naar artikel]
 41. ‘Temptation’ Jill niet langer vrijgezel (20/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op ‘Temptation Island’ maakte verleidster Jill ‘ik krijg altijd wat ik wil’ Huygens het mannen met een vaste vriendin erg moeilijk, vandaag is ze vrijgezel af. De 23-jarige roodharige zit officieel in een relatie. Dat schrijft Tv Familie.
  [naar artikel]
 42. Zus van Jill hoopte glimp van dader op te vangen tijdens reconstructie: “Hij wordt goed beschermd” (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 39-jarige Ridouan O. toont vandaag tijdens de reconstructie hoe hij Jill Himpe (36) dinsdag in Aalbeke om het leven bracht. Tijdens de...
  [naar artikel]
 43. Grappig, ontroerend en een beetje pijnlijk: VTM- en Eén-collega's zingen een afscheidslied voor weervrouw Jill Peeters (03/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nog 17 dagen en Jill Peeters stopt als weervrouw. Maar liefst 19 jaar maakte ze het mooie weer bij VTM. In ‘Wat een Dag’ praatte ze maandag met...
  [naar artikel]
 44. "Kussen mocht enkel als ik akkoord ging met zijn voorstel": Jill vertelt hoe ze het 'pleziermeisje' van een steenrijke wapenhandelaar werd (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag staat Jill Dodd bekend als succesvolle zakenvrouw, denk maar aan kledingketen Roxy die ze uit de grond stampte. In de jaren tachtig was
  [naar artikel]
 45. JIll Heyninck brengt ode aan kleinkunst op Nacht van de Geschiedenis (22/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond 21 maart was kleinkunstenares JIll Heyninck te gast in B&B De Open Poort in Berg-Ketsingen op verzoek van de Davidsfondsafdeling Tongeren -Riemst ter gelegenheid van de Nacht van de Geschiedenis.
  [naar artikel]
 46. Jill Peeters stopt als weervrouw bij VTM: “Ik kijk uit naar de leegte in mijn hoofd” (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  VTM moet op zoek naar een nieuwe weervrouw. Jill Peeters (44) geeft na 19 jaar de fakkel en haar weerkaarten vol lage- en hogedrukgebieden door....
  [naar artikel]
 47. Weervrouw Jill Peeters wint Wablieft-prijs voor duidelijke taal (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Weervrouw Jill Peeters heeft in Mechelen de Wablieftprijs 2016 gewonnen. De prijs beloont elk jaar iemand die zich uitdrukt in een heldere,
  [naar artikel]
 48. Hoogbejaard koppel stapt samen uit het leven in De Panne (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een hoogbejaard koppel is zondagmiddag uit het leven gestapt in De Panne. Het echtpaar sprong samen van de bovenste verdieping van een appartementsgebouw. Het koppel had er jarenlang gewoond, maar sinds kort waren ze opgenomen in een rusthuis.
  [naar artikel]
 49. Koppel dient klacht in: "Medewerker Quick Parking ging met onze BMW joyriden terwijl wij op vakantie waren" (31/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Lommels koppel heeft klacht ingediend tegen de Quick Parking aan de luchthaven van Charleroi. Volgens het koppel is een parkingmedewerker met
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.