Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 June 2020
19:19 uur

Verdachte opgepakt in onderzoek naar verkrachting ULB-studente

De Standaard

08/11/2019 - 14:17

In het onderzoek naar de verkrachting van een ULB-studente is een verdachte opgepakt. Dat meldt RTL en wordt bevestigd door het Brusselse parket.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verdachte opgepakt voor verkrachting ULB-studente, Brussels parket geeft om 16 uur ‘belangrijke persconferentie’ (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de ontvoering en verkrachting van een studente van de ULB is een verdachte opgepakt. Dat meldt RTL en het nieuws wordt...
  [naar artikel]
 2. Verdachte opgepakt voor verkrachting ULB-studente, Brussels parket geeft om 16 uur "belangrijke persconferentie” (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de ontvoering en verkrachting van een studente van de ULB is een verdachte opgepakt. Dat meldt RTL en het nieuws wordt...
  [naar artikel]
 3. Politie pakt verdachte op na ontvoering en aanranding ULB-studente (08/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het onderzoek naar de ontvoering van een ULB-studente is een verdachte opgepakt. Dat meldt RTL en wordt bevestigd door het Brusselse parket.
  [naar artikel]
 4. Mogelijke doorbraak in 25 jaar oude moordzaak: familielid nekt verdachte met eigen DNA (11/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse politie heeft 25 jaar na de feiten een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de verkrachting en gewelddadige dood van Milica van Doorn. Dat gebeurde na een groot DNA-onderzoek. Het DNA van een familielid van de mogelijke dader toonde gelijkenissen met dat van de sporen die werden teruggevonden op het lichaam van het toen negentienjarige slachtoffer.
  [naar artikel]
 5. Verdachte van brutale verkrachting in Vilvoorde opgepakt (24/11/2017 - De Standaard)
  Er is een verdachte opgepakt voor de brutale verkrachting van een 43-jarige jogster in Vilvoorde, op 3 september 2016. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde vrijdag.Het gaat om een 44-jarige man, die door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel werd geplaatst en in verdenking gesteld voor verkrachting met foltering. De raadkamer heeft intussen de voorlopige hechtenis van de man al met een maand verlengd, aldus nog het parket, dat verder geen commentaar kwijt wil over de zaak.
  [naar artikel]
 6. Politie zet vermeende verkrachters van studente te kijk en laat vrouwen hun gang op hen gaan (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In India zijn gisteren vier mannen opgepakt die verantwoordelijk worden geacht voor de verkrachting van een twintigjarige studente in Bhopal. De...
  [naar artikel]
 7. Zeven Parijse brandweermannen opgepakt voor verkrachting Noorse studente in kazerne (06/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk zijn zeven brandweermannen gisterenavond in hechtenis genomen in een onderzoek naar een groepsverkrachting in een kazerne in Parijs....
  [naar artikel]
 8. Buurman bekent moord op studente (11/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verdachte die werd opgepakt nadat een studente van 24 dood werd aangetroffen op haar kot in Luik, is aangehouden voor doodslag. Het gaat om een...
  [naar artikel]
 9. Onderzoek naar 21 verdachte overlijdens in Namen: verpleegkundige opgepakt (28/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van Namen heeft een onderzoek geopend naar 21 verdachte overlijdens in de voorbije jaren. Een verpleegkundige is opgepakt op verdenking van doodslag, zo wordt aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 10. Onderzoek naar 21 verdachte overlijdens in Namen: verpleegkundige opgepakt (28/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het parket van Namen heeft een onderzoek geopend naar 21 verdachte overlijdens in de voorbije jaren. Een verpleegkundige is opgepakt op verdenking van doodslag, zo wordt aan onze redactie bevestigd.
  [naar artikel]
 11. Vierde verdachte opgepakt in onderzoek naar koelcontainer (25/10/2019 - Knack)
  Er is een vierde verdachte opgepakt in het onderzoek naar de koelcontainer die woensdag werd aangetroffen in Essex, met 39 lijken aan boord.
  [naar artikel]
 12. Politie Chicago pakt tweede verdachte op wegens live verkrachting op Facebook (04/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Chicago heeft een tweede verdachte opgepakt voor mogelijke betrokkenheid bij een verkrachting die rechtstreeks werd getoond via
  [naar artikel]
 13. Acht huiszoekingen in onderzoek naar Syrië-strijders: één verdachte opgepakt (25/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij de huiszoekingen die maandagochtend zijn uitgevoerd in het kader van een terrorisme-dossier, is één verdachte opgepakt. Volgens de krant La Dernière Heure gaat het om de teruggekeerde Syrië-strijder Samir El Yaakoubi en het nieuws wordt in gerechtelijke kringen bevestigd. Het federaal parket bevestigt dat er een verdachte is opgepakt, maar geeft voorlopig geen identiteit van de betrokkene mee.
  [naar artikel]
 14. Vierde verdachte metro-aanval opgepakt (09/04/2019 - De Standaard)
  In het onderzoek naar de gewelddadige diefstal in de Antwerpse premetro werd vandaag een vierde verdachte opgepakt. Het gaat om een 15-jarige jongen.
  [naar artikel]
 15. Vrouw (43) tijdens het joggen brutaal verkracht: na meer dan een jaar verdachte opgepakt (24/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Er is een verdachte opgepakt voor de brutale verkrachting van een 43-jarige jogster in Vilvoorde, op 3 september 2016. Het gaat om een 44-jarige man, die door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel werd geplaatst en in verdenking gesteld voor verkrachting met foltering. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde vrijdag. De raadkamer heeft intussen de voorlopige hechtenis van de man al met een maand verlengd, aldus nog het parket, dat verder geen commentaar kwijt wil over de zaak.
  [naar artikel]
 16. Zesde verdachte in Satudarah-zaak opgepakt voor afpersing en criminele organisatie (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft dinsdagochtend een nieuwe verdachte opgepakt in het onderzoek naar een chapter van motorclub Satudarah in Geleen.
  [naar artikel]
 17. Parket van Namen opent onderzoek naar 21 verdachte overlijdens: verpleegkundige opgepakt (28/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het parket van Namen heeft een onderzoek geopend naar 21 verdachte overlijdens in de voorbije jaren. Een verpleegkundige is opgepakt voor één van de feiten. Dat meldt Sudpresse.
  [naar artikel]
 18. Verdachte opgepakt voor moord op Laeticia (22) (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft vanmorgen een verdachte opgepakt voor de moord op Laeticia Bauwens, de studente van 23 die zaterdagmorgen brutaal vermoord is op
  [naar artikel]
 19. Topman JD.com opgepakt vanwege verkrachting (05/09/2018 - Metro)
  De oprichter en topman van webshop JD.com, Liu Qiangdong, werd afgelopen vrijdag opgepakt vanwege verkrachting. Dat laat de lokale politie weten. Eerder werd bekend dat de Chinese miljardair was opgepakt vanwege seksueel wangedrag. De 45-jarige Liu werd zaterdag vrijgelaten en vertrok zondagavond naar China. Het onderzoek naar de mogelijke verkrachting is nog in volle gang, laat de woordvoerder van de politie van Minneapolis weten aan persbureau Bloomberg. “We onderzoeken de mogelijke verkrachting. Liu is vrijgelaten, omdat nog niet zeker is of hij wel vervolgd gaat worden.” Liu volgt een deeltijdstudie bedrijfskunde aan de Chinese campus van de universiteit van Minnesota. Voor de opleiding bracht hij een bezoek aan Minneapolis. JD.com is een van de grootste webshops in China. Alibaba en Tencent zijn de belangrijkste rivalen. Bron: Belga   Het bericht Topman JD.com opgepakt vanwege verkrachting verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Politie voert onderzoek naar verkrachting op festival Reggae Geel (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie en het parket voeren een onderzoek naar een verkrachting op het festival Reggae Geel. Een verdachte is gerechtelijk aangehouden.
  [naar artikel]
 21. Verdachte van aanval op rustoord voor religieuzen in Frankrijk opgepakt (25/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De verdachte in het onderzoek naar de aanval op een rusthuis voor missionarissen in de Zuid-Franse gemeente Montferrier-sur-Lez is opgepakt, zo
  [naar artikel]
 22. Messenzwaaier opgepakt aan bankkantoor in Kuringeren (11/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagvoormiddag is aan een bankkantoor op de Grote Baan in Kuringen een man opgepakt. De verdachte stond met een met te zwaaien aan het filiaal van Argenta. De verdachte werd naar het politiekantoor gebracht. Er raakte niemand gewond bij de feiten. De politie LRH voert een verder onderzoek naar de feiten.
  [naar artikel]
 23. Zeven brandweermannen in hechtenis in Parijs voor verkrachting Noorse studente (06/05/2019 - Metro)
  In Frankrijk zijn zeven brandweermannen zondagavond in hechtenis genomen in een onderzoek naar een groepsverkrachting in een kazerne in Parijs. Dat meldt een gerechtelijke bron. Volgens het Franse dagblad Le Parisien, dat zaterdagavond al over het onderzoek berichtte, heeft een Noorse studente zaterdag klacht ingediend tegen de mannen. Een brandweerman zou in de nacht van vrijdag op zondag rond 4 uur teruggekeerd zijn naar de kazerne Plaisance, in het 14e arrondissement van de stad, samen met de jonge vrouw die hij had ontmoet op een feest met collega’s. De vrouw zou bevestigd hebben dat ze met man seksuele betrekkingen heeft gehad, met haar instemming. Vervolgens zouden er zes of zeven andere brandweermannen haar verkracht hebben, aldus Le Parisien. De studente heeft zich vervolgens opgesloten in de toiletten, waar ze ’s ochtends door een vriendin “in shock” werd teruggevonden. Bron: Belga   Het bericht Zeven brandweermannen in hechtenis in Parijs voor verkrachting Noorse studente verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Verdachte van kluizenkraak op Belgiëlei opgepakt (05/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het onderzoek naar de kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis van afgelopen weekend werd er vandaag een verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket. Het gaat om een 27-jarige Georgiër uit Antwerpen. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 25. Verdachte van kluizenkraak op Belgiëlei opgepakt (05/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In het onderzoek naar de kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis van afgelopen weekend werd er vandaag een verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket. Het gaat om een 27-jarige Georgiër uit Antwerpen. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 26. Verdachte opgepakt in zaak Antwerpse kluizenkraak (05/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het onderzoek naar de kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis van afgelopen weekend werd er vandaag een verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket. Het gaat om een Georgiër, geboren in 1991, uit Antwerpen. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 27. Belgische studente opgepakt in Nicaragua (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Belgische studente geneeskunde is gisterenavond door de politie opgepakt in het Centraal-Amerikaanse Nicaragua. De studente is de leider van...
  [naar artikel]
 28. Vierde verdachte opgepakt in onderzoek machete-aanval Charleroi (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar de machete-aanval op twee agentes in augustus in Charleroi is nu ook een vierde verdachte opgepakt. Het gaat om de man van
  [naar artikel]
 29. Politie onder vuur na moord op 24-jarige studente (13/10/2017 - De Standaard)
  Patrick V. (54) vermoordde zondag in Luik zijn buurmeisje, een 24-jarige Franse studente. Dat de man op vrije voeten was, stuit op veel onbegrip, want hij was al tweemaal veroordeeld voor verkrachting en had de studente al lastiggevallen.
  [naar artikel]
 30. Politie en gerecht onderzoeken verkrachting van bejaarde vrouw in Sint-Truiden (09/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Politie en gerecht zijn donderdagavond een onderzoek gestart naar de verkrachting van een 82-jarige vrouw in Sint-Truiden. Na de ernstige feiten is de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. Donderdagavond werd bij de lokale politie aangifte gedaan van de verkrachting. Voorlopig is er nog geen verdachte gearresteerd.
  [naar artikel]
 31. Verdachte opgepakt na steekaanvallen op drie vrouwen in Neurenberg (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de steekaanvallen donderdagavond in de Duitse stad Nürnberg, waarbij drie vrouwen gewond...
  [naar artikel]
 32. Nieuwe verdachte moord Dadizele opgepakt (18/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft vandaag minstens één nieuwe verdachte opgepakt in het onderzoek naar de moord op Elias Keegan in het West-Vlaamse Dadizele,
  [naar artikel]
 33. Verdachte van diefstal opgepakt (14/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  In een huis op de Korspelsesteenweg in Beringen is woensdagavond rond 23 uur een diefstal gepleegd. Er zou een machine zijn verdwenen. Een verdachte is opgepakt. De politie was gisteren nog bezig met het onderzoek.
  [naar artikel]
 34. Verdachte (18) opgepakt na dreigbericht aan Universiteit Antwerpen (25/11/2019 - De Morgen)
  De politie heeft een verdachte opgepakt in het onderzoek naar de bedreigingen aan het adres van de UAntwerpen. De hele namiddag lang mocht niemand de universiteitsgebouwen verlaten en werd ook niemand op de campussen toegelaten, nadat via Snapchat een dreigbericht verstuurd was. De lessen werden geschrapt.
  [naar artikel]
 35. [VIDEO] - Slachtoffer verkrachting: “Aangifte doen is niet evident” (14/12/2016 - De Redactie)
  We hebben vandaag gepraat met een studente die begin dit jaar het slachtoffer werd van een verkrachting. Zij vindt het idee om gespecialiseerde centra op te richten waar je aangifte kan doen positief, want de hulpverlening en de juridische opvolging kan veel beter. De studente getuigt anoniem.
  [naar artikel]
 36. Vierde verdachte opgepakt na schietpartij waarbij twee agenten gewond raakten (13/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  In het kader van het onderzoek naar de schietpartij van 14 oktober in Tiège, dat deel uitmaakt van Jalhay, waarbij schoten in de richting van de politie werden afgevuurd, is in Kroatië een vierde verdachte, een zekere Nicolas G., opgepakt
  [naar artikel]
 37. 18-jarige verdachte opgepakt in onderzoek naar aanslag op Londense metro (16/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Britse politie heeft een achttienjarige verdachte opgepakt voor de bomaanslag op de Londense metro nabij station Parsons Green vrijdag. De jongeman werd gevat in Dover. Bij de aanslag vielen 29 gewonden.
  [naar artikel]
 38. Mogelijke schutter Dadizele opgepakt (19/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een vierde verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de moord in Dadizele, in West-Vlaanderen. Dat zegt de advocaat van de verdachte aan
  [naar artikel]
 39. Mogelijke schutter Dadizele opgepakt (19/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een vierde verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de moord in Dadizele, in West-Vlaanderen. Dat zegt de advocaat van de verdachte aan
  [naar artikel]
 40. Studente dood aangetroffen op haar kot in Luik: buurman heeft bekend (11/10/2017 - Metro)
  De verdachte die werd opgepakt nadat een studente van 24 dood werd aangetroffen op haar kot in Luik, is vandaag aangehouden voor doodslag. Het gaat om een man die in hetzelfde gebouw woont en die bij justitie gekend is voor feiten van aanranding, zegt de eerste substituut van het parket van Luik, Catherine Collignon. Het slachtoffer is een 24-jarige Française uit Mans die in haar vierde jaar diergeneeskunde zat aan de universiteit van Luik. Het was een een vriendin van het slachtoffer die maandag alarm sloeg omdat ze niet was komen opdagen in de les. Ze verwittigde het vriendje van de Franse studente, die samen met zijn moeder naar haar kot trok en maandag rond 18.30 uur de macabere ontdekking deed. De autopsie gisteren wees uit dat de studente gewurgd werd en een messteek had gekregen in de borstkas. Vandaag werd een verdachte ter beschikking gesteld van de onderzoeksrechter. Die hield de man aan voor doodslag. Het gaat om een buurman van 54. Hij ontkende aanvankelijk de feiten, maar ging door de knieën toen hij geconfronteerd werd met elementen uit het onderzoek. De onderzoekers vonden een kous met bloed in een vuilnisbak van de verdachte. In zijn appartement werden eveneens sporen van bloed aangetroffen. Volgens het parket gaf de man een vrij vage uitleg. Hij zei onder meer dat hij niet kon uitleggen wat er gebeurd is. De man is geen onbekende voor justitie. Hij werd in 2004 veroordeeld tot drie jaar en in 2006 tot zes jaar voor aanranding. De verdachte werd in 2015 vrijgelaten en stond onder elektronisch toezicht. Het parket van Luik preciseert dat de studente niet seksueel misbruikt werd. bron: Belga
  [naar artikel]
 41. Tweede verdachte opgepakt voor bankkraak bij BNP Paribas (07/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De federale recherche van Antwerpen heeft gisteravond een tweede verdachte gearresteerd in het onderzoek naar de tunnelkraak op het...
  [naar artikel]
 42. Jeugdvriend (26) opgepakt in onderzoek naar moord op kapster Julie Quintens (24) (05/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het onderzoek naar het verdachte overlijden van kapster Julie Quintens uit Tienen is een 26-jarige man opgepakt. Verschillende buurtbewoners in...
  [naar artikel]
 43. Grootmoeder van verdachte Pokémon-moord roept kleinzoon op om waarheid te vertellen (10/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In het onderzoek naar de Pokémon-moord houdt de verdachte nog altijd de lippen stijf op elkaar. De man wordt verdacht van de verkrachting en de moord op Shashia Moreau, een half jaar geleden.
  [naar artikel]
 44. Verdachte opgepakt van aanrijding met vluchtmisdrijf met KRC Genk supporter (18/03/2018 - Metro)
  De lokale politie Lanaken-Maasmechelen heeft een verdachte opgepakt voor het verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Lanaken. Daarbij raakte een supporter van KRC Genk zwaargewond. De opgepakte verdachte is een 33-jarige man uit Lanaken. Een 24-jarige man uit Lanaken en zijn vader wandelden te voet naar huis, nadat ze aan een café in de Pannestraat uit een bus waren gestapt. Ze hadden op de Heizel de bekerfinale bijgewoond. Vader en zoon stapten richting Stationsstraat, toen een wagen de zoon langs achteren opschepte. De jongeman viel van het voertuig. De bestuurder van de auto pleegde vluchtmisdrijf. Het slachtoffer ligt met zware verwondingen, maar zonder levensgevaar, op de afdeling intensieve zorgen van het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk. De lokale politie startte een onderzoek en maakte zondagavond bekend dat een 33-jarige man uit Lanaken als verdachte is opgepakt. Maandag wordt meer informatie bekendgemaakt over de stand van het onderzoek. Het parket van Limburg zal beslissen wat er met de verdachte gaat gebeuren. bron: Belga Het bericht Verdachte opgepakt van aanrijding met vluchtmisdrijf met KRC Genk supporter verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Politie onderzoekt verkrachting op festival Reggae Geel (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie en het parket voeren een onderzoek naar een verkrachting op het festival Reggae Geel. Een verdachte is gerechtelijk aangehouden.
  [naar artikel]
 46. Parket houdt dinsdag reconstructie met verdachte op plaats van de moord (24/06/2019 - Metro)
  Het Antwerpse parket organiseert dinsdag een reconstructie van de moord op de 23-jarige studente Julie Van Espen, die begin mei om het leven werd gebracht nabij het Albertkanaal in Merksem en vervolgens in het water werd gegooid. De 39-jarige verdachte Steve Bakelmans, die al bekentenissen heeft afgelegd, zal op de plaats van de feiten tekst en uitleg geven over wat er gebeurd is. Julie Van Espen verdween op 4 mei toen ze met de fiets onderweg was van haar woonplaats Schilde naar Antwerpen, waar ze met vriendinnen had afgesproken. Twee dagen later werd haar lichaam tijdens een zoekactie gevonden in het Albertkanaal. Diezelfde dag werd Steve Bakelmans geïdentificeerd als verdachte en opgepakt. De man, die al eens voor verkrachting was veroordeeld en op vrije voeten was in afwachting van een tweede verkrachtingszaak waarin hij moest voorkomen, zou de studente willen verkrachten hebben en haar hebben gedood toen ze zich daar hevig tegen verzette. Voor de reconstructie zal de politie een deel van de Vaartkaai en de Burgemeester Gabriël Theunisbrug afschermen en een perimeter instellen om alles rustig en in sereniteit te laten verlopen. Mogelijk zal ook de omgeving wat (verkeers)hinder ondervinden. bron: Belga Het bericht Parket houdt dinsdag reconstructie met verdachte op plaats van de moord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Man opgepakt in Leuven in onderzoek naar vermiste Julie (23) (06/05/2019 - De Morgen)
  In het station van Leuven is een man opgepakt in het onderzoek naar de vermiste Julie Van Espen. Dat bevestigt het parket van Leuven. Mogelijk gaat het om de man met de rugzak voor wie afgelopen nacht een opsporingsbericht werd verspreid. Julie, een 23-jarige studente uit Schilde, verdween zaterdagavond toen ze met de fiets op weg was naar vriendinnen in Antwerpen. Gisteren werden enkele kledingstukken van de jonge vrouw teruggevonden. Die bevatten bloedsporen, waardoor het parket vermoedt dat ze vermoord is.
  [naar artikel]
 48. Vluchteling uit Irak opgepakt voor aanranding van 2 studentes in Bochum (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Na de verkrachting en moord van een studente in Freiburg wordt Duitsland opnieuw opgeschrikt door een reeks aanrandingen waar een asielzoeker bij
  [naar artikel]
 49. Vierde verdachte opgepakt voor machete-aanval in Charleroi (05/12/2016 - De Standaard)
  In het onderzoek naar de machete-aanval op twee agentes in augustus in Charleroi is nu ook een vierde verdachte opgepakt. Het gaat om de man van Sabrina Z., een van de verdachten die preventief in de cel zit. Dat meldt het parket van Charleroi.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.