Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 July 2020
18:30 uur

Politie Essex geeft de namen van alle slachtoffers koelwagendrama vrij

Metro

08/11/2019 - 16:06

De politie van het Engelse Essex heeft vandaag de identiteit vrijgegeven van de mensen die op 23 oktober in Grays nabij Londen dood zijn aangetroffen in een vanuit Zeebrugge verscheepte koelcontainer. De politie bevestigt ook officieel voor het eerst dat alle slachtoffers Vietnamezen zijn. De oudste is 44 jaar, de jongste twee zijn jongens van […] Het bericht Politie Essex geeft de namen van alle slachtoffers koelwagendrama vrij verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Politie Essex geeft de namen van alle slachtoffers van koelwagendrama vrij (08/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van het Engelse Essex heeft vrijdag de identiteit vrijgegeven van de mensen die op 23 oktober in Grays nabij Londen dood zijn aangetroffen in een vanuit Zeebrugge verscheepte koelcontainer.
  [naar artikel]
 2. Slachtoffers koelwagendrama Essex zullen naar Vietnam worden gerepatrieerd (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De lichamen van de 39 Vietnamezen die dood werden gevonden in een koelwagen in Grays, nabij Londen in het Engelse graafschap Essex, zullen worden...
  [naar artikel]
 3. Opnieuw arrestatie in onderzoek naar koelwagendrama in Essex (22/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse politie heeft een nieuwe arrestatie verricht in verband met de vondst van 39 doden in een vrachtwagen vorige maand in Essex. Het gaat om...
  [naar artikel]
 4. Doden in vrachtwagen in Essex: Britse politie bevestigt dat alle slachtoffers Chinezen zijn (24/10/2019 - Knack)
  De politie van Essex bevestigt dat alle mensen die woensdag in een koelwagen in Essex dood zijn aangetroffen Chinezen zijn. Dat heeft de politie donderdagmiddag laten weten. Er zijn acht vrouwen bij.
  [naar artikel]
 5. Politie pakt Noord-Ierse verdachte op van koelwagendrama in Essex (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse politie heeft vrijdag een Noord-Ierse man opgepakt die ervan verdacht wordt een rol te hebben gespeeld in de mensensmokkel waarbij in Essex 39 mensen dood werden aangetroffen in een koelcontainer. Dat melden verschillende Britse media.
  [naar artikel]
 6. Alle slachtoffers uit vrachtwagen in Essex zijn geïdentificeerd (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De 39 mensen die op 23 oktober dood werden aangetroffen in een vanuit Zeebrugge verscheepte koelcontainer in Grays, in het Engelse graafschap Essex, zijn allemaal geïdentificeerd. Dat heeft de politie van Essex donderdag meegedeeld.
  [naar artikel]
 7. Doden in vrachtwagen in Essex: Britse politie gaat ervan uit dat alle slachtoffers Chinezen zijn (24/10/2019 - Knack)
  De politie van Essex "gaat ervan uit" dat alle mensen die woensdag in een koelwagen in Essex dood zijn aangetroffen Chinezen zijn, zo staat op de website van de politiedienst te lezen. Er zijn acht vrouwen bij.
  [naar artikel]
 8. Waren slachtoffers Essex wel allemaal Chinees? Mogelijk Vietnamese vrouw (26) bij slachtoffers (25/10/2019 - De Morgen)
  Een van de 39 mensen die woensdag dood teruggevonden werden in een vrachtwagencontainer in Essex, is mogelijk een 26-jarige vrouw uit Vietnam. Dat zegt een mensenrechtenactivist op basis van een reeks berichten die de jonge vrouw naar haar moeder gestuurd heeft. De Britse politie had eerder laten weten dat alle slachtoffers Chinezen waren. In het Verenigd Koninkrijk zijn intussen nog 2 mensen gearresteerd in de zaak.
  [naar artikel]
 9. Vietnam vraagt families te betalen voor repatriëring slachtoffers koelwagendrama Essex (19/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De families van de 39 Vietnamese burgers die dood zijn aangetroffen in een koelcontainer in Groot-Brittannië, zullen de kost van de repatriëring...
  [naar artikel]
 10. Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder koelwagendrama vecht in Dublin uitlevering aan Engeland aan (12/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een in Ierland gearresteerde Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder vecht in verband met het koelwagendrama in het Engelse Essex zijn uitlevering aan...
  [naar artikel]
 11. Alle slachtoffers Brits koelwagendrama terug in Vietnam (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De stoffelijke overschotten van alle slachtoffers van het vrachtwagendrama in Groot-Brittannië zijn vanuit Londen teruggevlogen naar Vietnam. Bij...
  [naar artikel]
 12. Alle slachtoffers dodentruck Essex Vietnamees (01/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alle 39 mensen die vorige week dood in een koelcontainer van een vrachtwagen werden gevonden, komen uit Vietnam. Dat meldt de Engelse politie....
  [naar artikel]
 13. Alle 39 slachtoffers dodentruck Essex Vietnamees (01/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alle 39 mensen die vorige week dood in een koelcontainer van een vrachtwagen werden gevonden, komen uit Vietnam. Dat meldt de Engelse politie....
  [naar artikel]
 14. Truckchauffeur Essex blijft in de cel, Britten sturen documenten naar Vietnam om slachtoffers te helpen identificeren (28/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De bestuurder van de koelwagen waarin woensdag in Engeland 39 lijken zijn ontdekt, blijft in de cel, zo meldt de politie van Essex vandaag. De...
  [naar artikel]
 15. Chauffeur van truck met 39 doden in Essex geeft betrokkenheid bij smokkelnetwerk toe (25/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 25-jarige vrachtwagenchauffeur die wordt beschuldigd van de dood van 39 migranten in een koelcontainer in het Britse Essex, geeft toe dat hij...
  [naar artikel]
 16. Doden in vrachtwagen Essex – Britse politie gelooft dat slachtoffers Vietnamezen waren (01/11/2019 - Metro)
  De Britse politie meent dat alle 39 migranten die omkwamen in een koelwagen, de Vietnamese nationaliteit hebben. Dat bevestigt de politie van Essex vrijdagavond. De politie gelooft dat ze verschillende slachtoffers heeft kunnen identificeren. Op basis daarvan meent men dat ze allemaal uit Vietnam afkomstig zijn. De identiteit van de slachtoffers zal pas later bekend kunnen worden gemaakt, het verificatieproces is nog aan de gang, klinkt het. “We staan in contact met de Vietnamese autoriteiten”, bevestigt Tim Smith van de politie van Essex vrijdagavond. Er zijn ook contacten met enkele families in Vietnam en in het Verenigd Koninkrijk. De politie roept iedereen die mogelijk informatie heeft over de slachtoffers, op om zich kenbaar te maken. Ook twee broers uit Noord-Ierland, Ronan en Christopher Hughes, worden gevraagd om zich te melden. De truck waarmee de koelwagen werd opgepikt zou toebehoren aan Ronan en beiden worden al enkele dagen actief opgespoord door de speurders. In de zaak zijn al twee mannen aangeklaagd voor moord. Een tweede persoon, Eamonn Harrison, is vrijdag voor de onderzoeksrechter in Dublin verschenen. Hij wordt ervan verdacht de koelwagen te hebben afgeleverd in de haven van Zeebrugge, voor transport naar Engeland. Hij zou herkend zijn op videobeelden aan een stopplaats in Veurne, aldus The Guardian. Bron: Belga   Het bericht Doden in vrachtwagen Essex – Britse politie gelooft dat slachtoffers Vietnamezen waren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Doden in vrachtwagen Essex: politie pakt Noord-Ierse verdachte op (22/11/2019 - Metro)
  De Britse politie heeft een Noord-Ierse man opgepakt die ervan verdacht wordt een rol te hebben gespeeld in de mensensmokkel waarbij in Essex 39 mensen dood werden aangetroffen in een koelcontainer. Dat melden verschillende Britse media. De 23-jarige man kon vanochtend op snelweg M40 in het Engelse Beaconsfield onderschept worden. Volgens de politie van Essex werd hij opgepakt op verdenking van samenzwering voor mensenhandel en samenzwering voor hulp bij illegale immigratie. De politie heeft de naam van de verdachte niet bekendgemaakt. Het gaat al om de zesde arrestatie in het onderzoek naar de mensensmokkel die aan 39 Vietnamezen het leven heeft gekost. De slachtoffers werden op 23 oktober in Grays, in het graafschap Essex, aangetroffen in een vanuit Zeebrugge verscheepte koelcontainer. bron: Belga Het bericht Doden in vrachtwagen Essex: politie pakt Noord-Ierse verdachte op verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Truckchauffeur Essex blijft in de cel, Britten sturen documenten naar Vietnam om slachtoffers te helpen identificeren (28/10/2019 - De Morgen)
  De bestuurder van de koelwagen waarin woensdag in Engeland 39 lijken zijn ontdekt, blijft in de cel, zo meldt de politie van Essex. De Britse politie heeft intussen ook documenten naar Vietnam gestuurd voor de identificatie van enkele van de doden.
  [naar artikel]
 19. Lichamen in truck in Essex: identificatie van de slachtoffers gestart (24/10/2019 - VRT NWS)
  De Britse politie is begonnen met de identificatie van de 39 lichamen die gisteren aangetroffen werden in een vrachtwagen in Essex, in het zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk. De identificatie heeft de hoogste prioriteit, maar zou volgens de overheid wel veel tijd in beslag nemen.
  [naar artikel]
 20. Namen van de negen slachtoffers betrokken bij de helikoptercrash van Kobe Bryant zijn bekend (27/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De namen van de negen mensen die zondag om het leven kwamen bij de crash van de helikopter van basketballegende Kobe Bryant zijn bekend. Officieel werden de slachtoffers nog niet geïdentificeerd en de autoriteiten geven dan ook geen namen vrij, maar de nabestaanden van de slachtoffers, zes volwassenen en drie adolescenten, deden dat wel.
  [naar artikel]
 21. Chauffeur van truck met 39 doden in Essex geeft betrokkenheid bij smokkelnetwerk toe (25/11/2019 - De Morgen)
  De 25-jarige vrachtwagenchauffeur die wordt beschuldigd van de dood van 39 migranten in een koelcontainer in het Britse Essex, geeft toe dat hij deel uitmaakt van een groter netwerk dat mensen illegaal naar het Verenigd Koninkrijk brengt. Die bekentenis deed hij vandaag in de rechtbank.
  [naar artikel]
 22. Vrachtwagenbestuurder ontkent betrokkenheid bij mensensmokkel en koelwagendrama in Essex (13/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder heeft zijn betrokkenheid bij mensensmokkel voor de rechtbank ontkend. De zaak draait rond de 39 Vietnamezen...
  [naar artikel]
 23. Mogelijk nog slachtoffers uit Vietnam in vrachtwagen: Britse politie krijgt meldingen over vermisten (26/10/2019 - De Morgen)
  Het lijkt er steeds meer op dat een groot deel van de 39 slachtoffers in de koelcontainer in Essex Vietnamezen waren. Een Vietnamese website heeft de Britse politie twintig foto’s gestuurd van mensen die vermist zijn sinds het drama, afkomstig van hun families. De vermisten zijn tussen de 15 en 45 jaar oud.
  [naar artikel]
 24. Stoffelijk overschot van alle slachtoffers koelwagen Essex gerepatrieerd (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De stoffelijke resten van alle 39 Vietnamese migranten die eind oktober dood werden aangetroffen in een koelwagen vlakbij de Britse hoofdstad...
  [naar artikel]
 25. 39 lichamen aangetroffen in vrachtwagen in het Britse Essex (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Noord-Ierse vrachtwagenchauffeur (25) in Essex is gearresteerd nadat politie in zijn laadruimte 39 lijken vond, dat meldt de BBC. Hij wordt verdacht van moord.
  [naar artikel]
 26. Alle 39 slachtoffers die in koelwagen in Essex dood werden aangetroffen, terug in Vietnam (30/11/2019 - VRT NWS)
  Alle 39 Vietnamese migranten die eind oktober dood werden aangetroffen in koelwagen in de Britse regio Essex, zijn naar Vietnam overgebracht. Woensdag werden de eerste lichamen naar Vietnam gebracht, afgelopen nacht volgden de anderen. De Vietnamese regering gaat de repatriëringskosten voorschieten, maar de families moeten die binnen de maand zelf terugbetalen. De koelcontainer waarin de migranten gevonden werden, was verscheept vanuit Zeebrugge.
  [naar artikel]
 27. Vrachtwagenbestuurder Essex blijft in de cel (28/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De bestuurder van de koelwagen waarin woensdag in Engeland 39 lijken zijn ontdekt, blijft in de cel, zo heeft de politie van Essex vandaag meegedeeld.
  [naar artikel]
 28. Alle 39 slachtoffers van koelwagen Essex geïdentificeerd (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 39 mensen die op 23 oktober dood werden aangetroffen in een vanuit Zeebrugge verscheepte koelcontainer in Grays, in het Engelse graafschap...
  [naar artikel]
 29. Doden in vrachtwagen Essex: Noord-Ierse verdachte in verdenking gesteld (24/11/2019 - Metro)
  De 23-jarige man uit Noord-Ierland die vrijdag opgepakt werd in het dossier naar de mensensmokkel waarbij 39 mensen het leven lieten in een koelcontainer in Essex, is in staat van verdenking gesteld voor mensenhandel. Dat meldt de Britse politie. Hij is in verdenking gesteld voor samenzwering voor mensenhandel, dus voor het uitbuiten van mensen, en voor het schenden van de migratiewetgeving. Morgen zal hij voor de rechtbank verschijnen in Essex. De 23-jarige man kon vrijdagochtend op snelweg M40 in het Engelse Beaconsfield onderschept worden. De verdachte is Christopher Kennedy uit het Noord-Ierse Darkley, melden de Britse media. De man is de zesde gearresteerde in het onderzoek naar de mensensmokkel die aan 39 Vietnamezen het leven heeft gekost. De slachtoffers werden op 23 oktober in Grays, in het graafschap Essex, aangetroffen in een vanuit Zeebrugge verscheepte koelcontainer. bron: Belga Het bericht Doden in vrachtwagen Essex: Noord-Ierse verdachte in verdenking gesteld verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Vrachtwagenbestuurder koelwagendrama in Essex ontkent betrokkenheid bij mensensmokkel (13/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Noord-Ierse vrachtwagenbestuurder heeft vrijdag voor een rechtbank betrokkenheid bij mensensmokkel ontkend. Dat heeft de Belfast Telegraph gemeld. De zaak draait rond de 39 Vietnamezen die in oktober in het Engelse Grays dood zijn aangetroffen in een koelcontainer die vanuit Zeebrugge was verscheept.
  [naar artikel]
 31. Doden in vrachtwagen Essex – Politie Essex pakt 36-jarige man op in verband met dood van 39 Vietnamese migranten (26/11/2019 - Metro)
  De politie van Essex heeft een 36-jarige man opgepakt in verband met de dood van 39 Vietnamese migranten van wie de lichamen vorige maand in een koelcontainer nabij Londen werden aangetroffen. De man, die afkomstig is van het dorp Purfleet in Essex, werd maandagochtend gearresteerd “op verdenking van doodslag, samenzwering met het oog op mensenhandel en het faciliteren van illegale immigratie”, aldus de politie. Hij zit in hechtenis voor verhoor. Eerder pleitte al een 25-jarige Noord-Ierse bestuurder van het koeltransport schuldig aan samenzwering voor hulp bij illegale immigratie tussen 1 mei 2018 en 24 oktober 2019. De man bestuurde de vrachtwagen met de koelcontainer nadat de oplegger het Kanaal had overgestoken vanuit Zeebrugge. De lichamen van de 39 Vietnamezen werden op 23 oktober aangetroffen in Grays nabij Londen. Het betrof 31 mannen en acht vrouwen, de jongste waren twee vijftienjarige jongens. bron: Belga Het bericht Doden in vrachtwagen Essex – Politie Essex pakt 36-jarige man op in verband met dood van 39 Vietnamese migranten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Stoffelijk overschot gerepatrieerd van alle slachtoffers drama koelwagen Essex (30/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De stoffelijke resten van alle 39 Vietnamese migranten die eind oktober dood werden aangetroffen in een koelwagen vlakbij de Britse hoofdstad Londen, zijn naar Vietnam overgebracht. Dat meldden lokale media zaterdag.
  [naar artikel]
 33. Politie Charlotte geeft videobeelden vrij (24/09/2016 - De Redactie)
  De politie heeft na fel protest besloten toch de beelden vrij te geven van het neerschieten vorige dinsdag van de zwarte Amerikaan Keith Scott.
  [naar artikel]
 34. Politie wil twee broers uit Noord-Ierland verhoren over Essex-drama (29/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Essex wil met twee broers uit Noord-Ierland praten in verband met de vondst van 39 lijken vorige week in een koelwagen die vanuit Zeebrugge naar Engeland is verscheept, zo staat dinsdag op Twitter te lezen.
  [naar artikel]
 35. Man die in het Engelse Essex inreed op groep schoolkinderen beschuldigd van moord (06/12/2019 - Metro)
  De man die ervan wordt verdacht aan een school in Groot-Brittannië een 12-jarige jongen te hebben doodgereden en vervolgens vluchtmisdrijf te hebben gepleegd, wordt beschuldigd van moord. Dat heeft de politie donderdag gemeld. De 51-jarige verdachte wordt daarnaast 10 pogingen tot moord verweten, aangezien hij tijdens het incident ook een vrouw, zes andere jongens en drie meisjes verwondde. De slachtoffers zijn tussen de 12 en 23 jaar oud, aldus de politie van het Engelse Essex in een mededeling. De bestuurder zal zich voorts ook moeten verantwoorden wegens gevaarlijk rijgedrag. Hij verschijnt vrijdag in Chelmsford voor de rechter. Eerder had de politie laten weten dat de speurders in verband met de, vermoedelijk opzettelijke, aanrijding op 2 december op zoek waren naar een man met de naam Terry Glover. Volgens het Britse persagentschap Press Association gaat het om de verdachte in kwestie. bron: Belga Het bericht Man die in het Engelse Essex inreed op groep schoolkinderen beschuldigd van moord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Nederland en Oekraïne herdenken slachtoffers MH17 (17/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Nederland herdenkt vandaag de slachtoffers van de ramp met vlucht MH17. Alle 298 namen van de slachtoffers worden voorgelezen en er zal een
  [naar artikel]
 37. Politie geeft beelden vrij in Faroek in onderzoek Sofie Muylle (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een maand na de moord op Sofie Muylle geeft de politie beelden vrij in het opsporingsprogramma FAROEK van de nacht waarin de 27-jarige vrouw werd
  [naar artikel]
 38. Britse politie arresteert twee Noord-Ieren in onderzoek naar 39 lichamen in Essex (25/10/2019 - De Morgen)
  De Britse politie heeft nog twee mensen gearresteerd in verband met het containerdrama waarbij woensdag 39 levenloze lichamen werden ontdekt in Essex. De man en vrouw, allebei 38, worden verdacht van mensensmokkel en doodslag. Ze werden aangehouden in Warrington, in het noorden van Engeland.
  [naar artikel]
 39. Politie Essex pakt 36-jarige man op in verband met dood van 39 Vietnamese migranten (26/11/2019 - De Morgen)
  De politie van Essex heeft een 36-jarige man opgepakt in verband met de dood van 39 Vietnamese migranten van wie de lichamen vorige maand in een koelcontainer nabij Londen werden aangetroffen.
  [naar artikel]
 40. Doden in vrachtwagen Essex – Stoffelijk overschot van alle slachtoffers gerepatrieerd (30/11/2019 - Metro)
  De stoffelijke resten van alle 39 Vietnamese migranten die eind oktober dood werden aangetroffen in een koelwagen vlakbij de Britse hoofdstad Londen, zijn naar Vietnam overgebracht. Dat meldden lokale media zaterdag. Woensdag werden de eerste 16 slachtoffers al gerepatrieerd. De resten van de 23 resterende slachtoffers zijn zaterdagochtend aangekomen op de luchthaven van Hanoi, zo berichtte onder meer de krant VnExpress. Van daar werden ze overgebracht naar de provincies Nghe An, Ha Tinh, Thua Thien-Hue, Hai Duong en Hai Phong. De Vietnamese regering heeft de families van de slachtoffers aangeboden om de repatriëringskosten voor te schieten, waarna het geld binnen de 30 dagen zonder interesten terugbetaald moet worden. Ze hadden daarbij twee keuzes: aan het overvliegen van het lichaam naar Hanoi hing een prijskaartje van 2.800 dollar, om de assen van hun naaste te krijgen moesten ze 1.800 dollar betalen. De 39 migranten – 31 mannen en 8 vrouwen, onder wie twee 15-jarigen – werden op 23 oktober dood aangetroffen in een koelcontainer in de industriezone van Grays, nabij Londen, in het Engelse graafschap Essex. De koelcontainer was verscheept vanuit Zeebrugge. In de nasleep van de tragedie werden verschillende mensen opgepakt in het Verenigd Koninkrijk. De chauffeur van de koelwagen, de 25-jarige Noord-Ier Maurice Robinson, pleitte maandag in Londen schuldig aan hulp bij illegale immigratie. Hij erkende ook financieel voordeel te hebben gehaald uit zijn activiteiten. Bron: Belga   Het bericht Doden in vrachtwagen Essex – Stoffelijk overschot van alle slachtoffers gerepatrieerd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Britse politie arresteert twee verdachten in onderzoek naar 39 lichamen in Essex (25/10/2019 - De Morgen)
  De Britse politie heeft twee mensen gearresteerd in verband met het containerdrama waarbij woensdag 39 levenloze lichamen werden ontdekt in Essex. De man en vrouw, allebei 38, worden verdacht van mensensmokkel en doodslag. Ze werden in Warrington, in het noorden van Engeland, niet in Noord-Ierland.
  [naar artikel]
 42. Woord voor woord: politie Antwerpen geeft alle details vrij van incident in Borgerhout (02/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee inspecteurs van het fietsteam bij de Antwerpse politie zijn vrijdagavond op de Turnhoutsebaan in Borgerhout belaagd door omstanders na de
  [naar artikel]
 43. Antwerpen plant herdenkingsmonument voor alle slachtoffers Tweede Wereldoorlog (29/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Scheldekaaien tussen het Loodswezen aan de Tavernierkaai en het Noorderterras komt in 2024 een herdenkingsmonument met alle namen van de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.
  [naar artikel]
 44. 39 lichamen gevonden in vrachtwagen in Essex: bestuurder gearresteerd (23/10/2019 - De Standaard)
  Een vrachtwagenchauffeur (25) is in Essex gearresteerd nadat de politie in zijn laadruimte 39 lichamen heeft gevonden. De man uit Noord-Ierland wordt verdacht van moord.
  [naar artikel]
 45. Twee nieuwe arrestaties na drama met 39 dode Chinezen in Essex (25/10/2019 - VRT NWS)
  De Britse politie heeft nog eens twee mensen opgepakt in het onderzoek naar de vrachtwagen in Essex, waarin de lichamen van 39 Chinezen zijn teruggevonden. Het gaat om een man een vrouw uit Noord-Ierland, beiden 38.
  [naar artikel]
 46. Politie Essex pakt 36-jarige man op in verband met dood van 39 Vietnamese migranten (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Essex heeft een 36-jarige man opgepakt in verband met de dood van 39 Vietnamese migranten van wie de lichamen vorige maand in een...
  [naar artikel]
 47. Een dode en zes gewonden nadat man in Essex inreed op schoolkinderen (03/12/2019 - Metro)
  In het Engelse graafschap Essex is een man maandagnamiddag in de buurt van een school in Loughton met zijn auto ingereden op een groep schoolkinderen. Daarbij kwam een 12-jarige jongen om het leven. Vijf andere tieners en een vrouw raakten gewond. De politie behandelt het incident als moord en poging tot moord, bericht het agentschap PA in de nacht van maandag op dinsdag. “We gaan ervan uit dat de aanrijding opzettelijk werd veroorzaakt en daarom hebben we een moordonderzoek geopend”, verklaarde een woordvoerder van de politie. De bestuurder van het voertuig sloeg na de feiten op de vlucht. Inmiddels heeft de politie een 51-jarige verdachte opgepakt. bron: Belga Het bericht Een dode en zes gewonden nadat man in Essex inreed op schoolkinderen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Londense politie geeft beelden vrij van binnenin de verkoolde woontoren (19/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De brand in de Londense Grenfell-toren kostte al aan minstens 58 mensen het leven, een aantal dat nog steeds kan oplopen volgens Stuart Cundy, politiecommandant bij de Metropolitan Police in de stad. “Het aantal zal hoger liggen, maar ik wil er nog niet over speculeren”, vertelde hij de pers enkele dagen geleden. Vandaag zou de Londense politie met een accurater cijfer komen, maar ze gaven al een aantal foto’s vrij van binnenin de verkoolde appartementen waarvan de bewoners intussen gekend zijn. Om alle slachtoffers te identificeren die zich nog in het gebouw bevinden, zullen nog weken nodig zijn volgens Cundy. “En we moeten mensen er ook op voorbereiden dat we sommigen niet zullen kunnen identificeren omwille van de intensiteit van de brand”, klinkt het.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.