Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 June 2020
19:38 uur

Dader van dodelijke steekpartij op huwelijk in Laken blijft in de cel

Het Nieuwsblad

08/11/2019 - 17:08

De 20-jarige man die vorige week vrijdagnacht een 19-jarige jongeman neerstak op een huwelijksfeest in Laken, blijft nog minstens een maand in de cel. Dat heeft de Brusselse raadkamer vrijdag beslist, meldt het Brusselse parket.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Opsporingsbericht voor dodelijke steekpartij: wie herkent het slachtoffer? (19/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het Brusselse gerecht heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij die dinsdagochtend plaatsvond vlakbij het Brusselse Anneessensplein. De man die bij die steekpartij om het leven kwam, is immers nog steeds niet geïdentificeerd. Ook naar de dader wordt nog gezocht.
  [naar artikel]
 2. IS eist dodelijke steekpartij in Melbourne op (09/11/2018 - Knack)
  In het centrum van de Australische stad zijn één dode en twee gewonden gevallen bij een steekpartij. De dader werd neergeschoten en is overleden.
  [naar artikel]
 3. Dodelijke steekpartij van 15 jaar geleden: OM eist 20 jaar cel voor vermeende dader (07/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openbaar Ministerie heeft twintig jaar cel geëist voor de vermeende dader van de steekpartij uit 2001 in Antwerpen, waarbij een tiener stierf. De 41-jarige verdachte leefde jarenlang onder een alias in Frankrijk.
  [naar artikel]
 4. Verdachte dodelijke steekpartij blijft nog minstens maand in de cel (04/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De verdachte van een dodelijke steekpartij in Mol blijft nog minstens een maand aangehouden. Dat heeft de raadkamer in Turnhout vrijdag beslist.
  [naar artikel]
 5. Jef Vermassen over dader steekpartij: “Ergere leugenaar dan Trump” (31/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces over de dodelijke steekpartij op de Brugse Markt heeft meester Jef Vermassen zijn pleidooi gehouden. De advocaat van de moeder van Mikey Peeters (19) is hij van oordeel dat Steven Van Geel (26) wel degelijk mededader is aan doodslag.
  [naar artikel]
 6. IS verspreidt video waarin mogelijke dader aanslag in Parijs trouw zweert aan IS (13/05/2018 - VRT NWS)
  Na de opeising van de steekpartij in Parijs heeft terreurgroep IS nu ook een videoboodschap verspreid, waarin mogelijk de dader van die steekpartij te zien is. De beelden tonen een gemaskerde man met een zwarte kap op het hoofd, die trouw zweert aan IS en aan IS-leider Abu Bakr Al Baghdadi. Of hij de werkelijke dader is van de steekpartij is niet te achterhalen.
  [naar artikel]
 7. Parket houdt vijfde vrijlating van dader steekpartij tegen (29/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Steven V.G., een verdachte in de zaak van de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge, blijft toch minstens twee weken langer in de cel. Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, heeft immers beroep aangetekend tegen zijn vrijlating. De Leuvenaar werd enkele dagen geleden al voor de vierde keer opnieuw aangehouden door een schending van zijn voorwaarden.
  [naar artikel]
 8. Leuvenaar blijft in de cel voor dodelijke steekpartij op Brugse Markt (06/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van Steven V.G. met een maand verlengd voor zijn rol in een dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge. De Leuvenaar belandde donderdag terug in de cel na een schending van zijn voorwaarden.
  [naar artikel]
 9. Vijftien jaar na dodelijke steekpartij start proces (07/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Vijftien jaar na een steekpartij waarbij een 17-jarige jongen stierf, begint in Antwerpen het proces tegen de vermoedelijke dader. Mohamed D.A. (42) leefde jarenlang onder een valse naam in Frankrijk.
  [naar artikel]
 10. Vier slachtoffers overleden na steekpartij Parijs, ook dader gedood (03/10/2019 - Metro)
  Bij de steekpartij in de politieprefectuur in het centrum van Parijs zijn vijf doden gevallen: vier slachtoffers en de dader. Dat melden de Franse media op basis van verschillende bronnen. De steekpartij deed zich vandaag rond 13.00 uur voor bij de politieprefectuur op Ile de la Cité, vlak bij de kathedraal Notre-Dame. Vier agenten zijn overleden bij de steekpartij. Er raakte volgens de krant Le Parisien ook nog iemand gewond. De dader kon door een andere agent worden neergeschoten en is overleden. De politieprefectuur in het historisch centrum van de stad is afgezet. Intussen is premier Edouard Philippe ter plaatse gekomen. De dader werkte zelf ook voor de politieprefectuur. Er wordt voorlopig aangenomen dat een persoonlijk conflict de aanleiding vormde voor de steekpartij. bron: Belga Het bericht Vier slachtoffers overleden na steekpartij Parijs, ook dader gedood verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. ISIS verspreidt video van mogelijke dader dodelijke steekpartij Parijs (13/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Amaq, het persagentschap van terreurorganisatie Islamitische Staat, heeft een video online geplaatst waarop de vermoedelijke dader te zien is van de mesaanval in Parijs.
  [naar artikel]
 12. ISIS verspreidt video van mogelijke dader dodelijke steekpartij Parijs (13/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Amaq, het persagentschap van terreurorganisatie Islamitische Staat, heeft een video online geplaatst waarop de vermoedelijke dader te zien is van de mesaanval in Parijs.
  [naar artikel]
 13. Politie verspreidt opsporingsbericht om identiteit slachtoffer steekpartij in Brussel te achterhalen (19/10/2017 - VRT NWS)
  De politie heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij in Brussel. Aan het Anneessensplein werd eerder deze week een man doodgestoken, maar wie hij is, is tot op vandaag niet duidelijk. Ook naar de dader is nog geen spoor. 
  [naar artikel]
 14. Slachtoffer dodelijke steekpartij Brussel nog niet geïdentificeerd (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er kon nog steeds geen verdachte worden geïdentificeerd van de dodelijke steekpartij in Café & Taverne 54 aan de Brusselse Lakensestraat. Het
  [naar artikel]
 15. Slachtoffer dodelijke steekpartij Brussel nog niet geïdentificeerd (19/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse gerecht heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij die dinsdagochtend plaatsvond vlakbij het Brusselse...
  [naar artikel]
 16. Slachtoffer dodelijke steekpartij Brussel nog niet geïdentificeerd (19/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse gerecht heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij die dinsdagochtend plaatsvond vlak bij het Brusselse...
  [naar artikel]
 17. Verdachten dodelijke steekpartij Mikey Peeters naar assisen (26/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) verwijst de twee verdachten van de dodelijke steekpartij op de Brugse Markt waarbij keukenhulp...
  [naar artikel]
 18. Steekpartij Den Haag – Slachtoffers van steekpartij in Den Haag hebben ziekenhuis verlaten (30/11/2019 - Metro)
  De drie minderjarige slachtoffers van de steekpartij in Den Haag zijn ontslagen uit het ziekenhuis. Dat heeft de Nederlandse politie vrijdagavond bekendgemaakt. De drie raakten gewond toen een nog onbekende dader in een drukke winkelstraat om zich heen stak. De dader is nog voortvluchtig. Bron: Belga   Het bericht Steekpartij Den Haag – Slachtoffers van steekpartij in Den Haag hebben ziekenhuis verlaten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Steekpartij Den Haag – Slachtoffers van steekpartij in Den Haag hebben ziekenhuis verlaten (30/11/2019 - Metro)
  De drie minderjarige slachtoffers van de steekpartij in Den Haag zijn ontslagen uit het ziekenhuis. Dat heeft de Nederlandse politie vrijdagavond bekendgemaakt. De drie raakten gewond toen een nog onbekende dader in een drukke winkelstraat om zich heen stak. De dader is nog voortvluchtig. bron: Belga   Het bericht Steekpartij Den Haag – Slachtoffers van steekpartij in Den Haag hebben ziekenhuis verlaten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Franse minister erkent "fouten" in opvolging mogelijks geradicaliseerde dader steekpartij Parijs (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner geeft toe dat de dodelijke steekpartij in de politieprefectuur van Parijs op...
  [naar artikel]
 21. Dodelijke steekpartij in het Duitse Wuppertal (18/08/2017 - Knack)
  De poitie is massaal aanwezig na een dodelijke steekpartij in Wuppertal-Elberfeld, een stad in het Ruhrgebied.
  [naar artikel]
 22. Dader steekpartij in Kortrijk nog op de vlucht (05/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De dader van de steekpartij zondagochtend in Kortrijk is nog steeds niet gevonden. De drie slachtoffers zijn inmiddels ontslagen uit het...
  [naar artikel]
 23. Verdachten dodelijke steekpartij Mikey Peeters naar assisen: hoofddader nog steeds voortvluchtig (26/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Gentse Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) verwijst de twee verdachten van de dodelijke steekpartij op de Brugse Markt waarbij keukenhulp...
  [naar artikel]
 24. Basketballer houdt dader steekpartij tegen, slachtoffer nog steeds kritiek (14/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na de steekpartij van zondagochtend in Aalst probeerde de dader weg te vluchten, maar de Aalsterse basketballer Hans Van Langenhove kon de
  [naar artikel]
 25. Belg (25) opgepakt na dodelijke steekpartij in Zwitserland (03/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 25-jarige Belg zit al tien dagen vast in een Zwitserse cel. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in het dorp Clarens (in de gemeente Montreux). “Het onderzoek is nog volop bezig.”
  [naar artikel]
 26. Steekpartij studentenbuurt Antwerpen: slachtoffer in levensgevaar, dader gezocht (13/10/2019 - VRT NWS)
  In de Antwerpse studentenbuurt heeft zich in de vooravond een steekpartij voorgedaan. Het slachtoffer is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, de dader is op de vlucht. De politie heeft een veiligheidszone ingesteld en houdt een klopjacht op de dader.
  [naar artikel]
 27. 19-jarige verdachte dodelijke steekpartij aan Brussels Noordstation blijft aangehouden (12/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  De onderzoeksrechter in Brussel heeft een 19-jarige man onder aanhoudingsbevel geplaatst voor de steekpartij die op 14 maart aan het Brusselse Noordstation het leven kostte aan een man van Guineese nationaliteit. Dat meldt de krant La Capitale en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Over de juiste aanleiding voor de steekpartij bestaat nog geen duidelijkheid.
  [naar artikel]
 28. Verdachte van dodelijke steekpartij op Brugse Markt krijgt enkelband (31/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Steven V.G., een verdachte in de zaak van de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge, mag de gevangenis onder elektronisch toezicht verlaten....
  [naar artikel]
 29. Voortvluchtige verdachte van dodelijke steekpartij in Brugge is opgepakt in Amsterdam (19/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De verdachte van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge, Steven V.G., verdween eerder spoorloos ondanks onder elektronisch toezicht te staan.
  [naar artikel]
 30. Voortvluchtige verdachte van dodelijke steekpartij in Brugge is opgepakt in Amsterdam (19/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De verdachte van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge, Steven V.G., verdween eerder spoorloos ondanks onder elektronisch toezicht te staan.
  [naar artikel]
 31. Verdachte dodelijke steekpartij in Brugge die enkelband had is spoorloos (15/12/2017 - VRT NWS)
  Eén van de verdachten van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge is tijdens zijn elektronisch toezicht spoorloos verdwenen. In mei 2014 werd een man van 19 doodgestoken na een schermutseling.
  [naar artikel]
 32. Mededader van dodelijke steekpartij alweer in de cel door schending voorwaarden (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Steven V.G., een verdachte van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge in 2014, zit opnieuw in de cel door een schending van zijn
  [naar artikel]
 33. Dader steekpartij blijft op de vlucht (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 34. Dader steekpartij in Kortrijk nog op de vlucht (05/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  De dader van de steekpartij zondagochtend in Kortrijk is nog steeds niet gevonden. De drie slachtoffers zijn inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Dat meldt het West-Vlaamse parket, afdeling Kortrijk maandagmiddag.
  [naar artikel]
 35. Beschuldigde van dodelijke steekpartij waarbij Mikey (19) omkwam, zorgde eerder al voor problemen in uitgaansbuurt (29/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op het assisenproces over de dodelijke steekpartij op de Brugse Markt hebben enkele getuigen verteld over eerdere aanvaringen met de beschuldigden. Steven Van Geel (26) moest meermaals uit een café verwijderd worden, maar tot vechtpartijen kwam het niet.
  [naar artikel]
 36. Voortvluchtige verdachte van dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge is in Amsterdam opgepakt (19/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  De verdachte van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge, Steven V.G., verdween eerder spoorloos ondanks onder elektronisch toezicht te staan.
  [naar artikel]
 37. Voortvluchtige mededader dodelijke steekpartij op Brugse Markt aangehouden in Amsterdam (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De mededader van de dodelijke steekpartij op Mikey Peeters (19) in Brugge is gisteren aangehouden in Amsterdam. Dat bevestigt zijn advocaat...
  [naar artikel]
 38. Mededader dodelijke steekpartij op Brugse Markt wordt uitgeleverd (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een rechtbank in Amsterdam heeft deze middag beslist dat de mededader van de dodelijke steekpartij op de Markt in Brugge uitgeleverd mag worden aan...
  [naar artikel]
 39. Verdachte van dodelijke steekpartij Brugge opgepakt in Amsterdam (19/12/2017 - VRT NWS)
  In Amsterdam is één van de twee mannen opgepakt die verdacht worden van een dodelijke steekpartij in Brugge, 2,5 jaar geleden. De 24-jarige Steven V.G. was eind vorige maand verdwenen terwijl hij een enkelband droeg.
  [naar artikel]
 40. Brussels gerecht verspreidt opsporingsbericht voor dodelijke steekpartij Anneessensplein (19/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse gerecht heeft een opsporingsbericht verspreid over de dodelijke steekpartij die dinsdagochtend plaatsvond vlakbij het Brusselse...
  [naar artikel]
 41. Steekpartij Antwerpen – Politie pakt verdachte op (13/10/2019 - Metro)
  In Antwerpen heeft de politie zondagavond een verdachte opgepakt voor de dodelijke steekpartij eerder op de avond in de buurt van de Stadswaag. Dat meldt het Antwerpse parket, dat voorlopig niet meer details prijsgeeft. Bij het incident werd een 88-jarige vrouw op straat neergestoken. Ze overleed later in het ziekenhuis. De politie zette de Stadswaag af en ging op zoek naar de dader. Dat heeft dus geresulteerd in de arrestatie van een verdachte. bron: Belga Het bericht Steekpartij Antwerpen – Politie pakt verdachte op verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Steekpartij aan zeedijk van Oostende: slachtoffer buiten levensgevaar, dader spoorloos (23/07/2019 - De Standaard)
  Aan de zeedijk van Oostende vond maandagavond een steekpartij plaats. Eén persoon werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De dader was dinsdagvoormiddag nog spoorloos.
  [naar artikel]
 43. Dodelijke steekpartij in Frans park: één dode en twee gewonden, dader doodgeschoten (03/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een mesaanval in een park in Villejuif, ten zuiden van de Franse hoofdstad Parijs, is een dodelijk slachtoffer gevallen. Een andere persoon raakte zwaargewond, een derde raakte lichtgewond. De dader werd vervolgens door de politie doodgeschoten in een naburige gemeente. Dat melden verschillende bronnen.
  [naar artikel]
 44. Verdachte van dodelijke steekpartij op Brugse Markt krijgt enkelband (31/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Steven V.G., een verdachte in de zaak van de dodelijke steekpartij op de Markt van Brugge, mag de gevangenis onder elektronisch toezicht verlaten. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling beslist. De Leuvenaar werd al vier keer terug aangehouden na een schending van zijn voorwaarden.
  [naar artikel]
 45. Belg (25) al tien dagen in cel na dodelijke steekpartij in Zwitserland (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Belgische man van 25 jaar zit al tien dagen in de cel na een dodelijke steekpartij in de Zwitserse stad Montreux. De Zwitserse politie...
  [naar artikel]
 46. Belg (25) al tien dagen in cel na dodelijke steekpartij in Zwitserland (02/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Belgische man van 25 jaar zit al tien dagen in de cel na een dodelijke steekpartij in de Zwitserse stad Montreux. De Zwitserse politie...
  [naar artikel]
 47. Dodelijk slachtoffer na steekpartij in Wuppertal, dader verschanst zich in gebouw (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Elberfeld, een stadsdeel van Wuppertal, heeft vrijdagnamiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij viel één dode en raakte één persoon levensgevaarlijk gewond. De dader zou zich momenteel verschansen in een gebouw.
  [naar artikel]
 48. Dodelijk slachtoffer na steekpartij in Wuppertal, dader verschanst zich in gebouw (18/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In Elberfeld, een stadsdeel van Wuppertal, heeft vrijdagnamiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij viel één dode en raakte één persoon levensgevaarlijk gewond. De dader zou zich momenteel verschansen in een gebouw.
  [naar artikel]
 49. Eén agent overleden na steekpartij in Parijs (03/10/2019 - Metro)
  Bij de steekpartij in de politieprefectuur van Parijs is een van de agenten overleden. Dat melden verschillende Franse media. Ook de dader is om het leven gebracht. De steekpartij deed zich rond 13.00 uur voor bij de politieprefectuur op Ile de la Cité, vlak bij de kathedraal Notre-Dame. Zeker twee agenten werden neergestoken. De dader kon door een andere agent worden neergeschoten en is overleden De politieprefectuur in het historisch centrum van de stad is afgezet. De hulpdiensten zijn ter plaatse. Minister van Binnenlandse Zaken Christophe Castaner heeft een gepland bezoek aan Turkije verplaatst en is ter plaatse gekomen. Ook premier Edouard Philippe begeeft zich naar de plaats van de steekpartij. De dader werkte zelf ook bij de Parijse politieprefectuur, zo melden bronnen aan het Franse persbureau AFP. bron: Belga Het bericht Eén agent overleden na steekpartij in Parijs verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.