Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 May 2020
22:39 uur

Twee mensen bevrijd na zware klap op kruispunt Haagdoorndijk in Neerpelt

Het Belang van Limburg

08/11/2019 - 17:43

Bij een zwaar ongeval op het kruispunt van de Haagdoorndijk en Ralleylaan in Neerpelt raakten vrijdagnamiddag twee inzittenden gewond. Ze moesten bevrijd worden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Motorrijder en automobilist botsen (03/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een motorrijder liep maandag om 14.20 uur lichte verwondingen op toen hij achterop een auto reed. Dat gebeurde op het kruispunt van de Rallylaan met de Haagdoorndijk in Neerpelt. Een ziekenwagen bleek niet nodig. (ppn)
  [naar artikel]
 2. Passagier bestelwagen overleden na enorme klap op kruispunt in Oostrozebeke (03/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  In het West-Vlaamse Oostrozebeke is maandagochtend één persoon overleden na een bijzonder zware klap met twee voertuigen op een kruispunt. Drie andere personen werden naar het ziekenhuis afgevoerd.
  [naar artikel]
 3. Bromfietser met schaafwonden na botsing (06/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een auto en bromfietser (37) uit Overpelt kwamen dinsdag om 14.40 uur met elkaar in aanrijding op het kruispunt Ralleylaan-Haagdoorndijk in Neerpelt. De bromfietser had schaafwonden en een ziekenwagen was niet nodig. (ppn)
  [naar artikel]
 4. Botsing aan kruispunt in Neerpelt (05/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw (62) uit Tienen en man (52) uit Pelt raakten woensdag om 17 uur lichtgewond bij een botsing op het kruispunt van de Achelsendijk met Boelehoef in Neerpelt. Twee voertuigen waren bij het ongeval betrokken.
  [naar artikel]
 5. Twee zwaargewonden na klap op kruispunt Opgrimbie (29/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In Opgrimbie (Maasmechelen) is zaterdagavond een zware aanrijding gebeurd op het kruispunt van de Heirstraat en de Weg naar Zutendaal. Daar botsten twee auto’s.
  [naar artikel]
 6. Twee doden en drie gewonden bij zware klap op zwart kruispunt (09/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zwaar ongeval op het kruispunt van de R6 met de Antwerpsesteenweg in Mechelen-Noord zijn zaterdagochtend vijf slachtoffers gevallen. Twee van hen zijn ter plaatse overleden.
  [naar artikel]
 7. Twee doden en drie gewonden bij zware klap op zwart kruispunt (09/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar ongeval op het kruispunt van de R6 met de Antwerpsesteenweg in Mechelen-Noord zijn zaterdagochtend vijf slachtoffers gevallen. Twee van hen zijn ter plaatse overleden.
  [naar artikel]
 8. Twee doden en drie gewonden bij zware klap op zwart kruispunt (09/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zwaar ongeval op het kruispunt van de R6 met de Antwerpsesteenweg in Mechelen-Noord zijn zaterdagochtend vijf slachtoffers gevallen. Twee van hen zijn ter plaatse overleden.
  [naar artikel]
 9. Kruispunt versperd na zware klap (22/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval op het kruispunt van de Sportlaan en de Hamonterweg in Bree vielen rond 12.45 uur twee gewonden. De ernst is niet bekend. De slachtoffers werden met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.
  [naar artikel]
 10. Oliespoor na zware klap op Europalaan in Lanaken (12/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een persoon is maandagnamiddag gewond geraakt bij een zware klap op het kruispunt van de Europalaan en de Maastrichterweg.
  [naar artikel]
 11. Gewonde bij zware klap (31/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee wagens botsten vrijdag om 14 uur op het kruispunt van de Rijksweg met de Joseph Smeetslaan in Maasmechelen. Het ging om een zware klap waarbij alle twee de voertuigen zwaar beschadigd raakten. De brandweer werd opgeroepen om een van de inzittenden uit de wagen te halen. Een persoon, een vrouw van 36 jaar uit Genk, was lichtgewond. De ambulanciers brachten haar voor verzorging over naar het ziekenhuis. Beide voertuigen moesten getakeld worden. (ppn/cn)
  [naar artikel]
 12. Vier gewonden bij zware klap in Neerpelt (07/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rond half twee botsten zondagnamiddag op de Kaulillerweg in het Neerpeltse Sint-Huibrechts-Lille twee wagens.
  [naar artikel]
 13. Brandweer haalt slachtoffer uit auto na zware klap in Lanklaar (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen waren vrijdag rond 15.20 uur betrokken bij een zware aanrijding in Lanklaar. Een persoon moest bevrijd worden.
  [naar artikel]
 14. Twee gewonden bij zware klap in Riemst (23/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Bilzersteenweg en de Molenweg in Vlijtingen (Riemst) zijn zaterdagmorgen rond 1.15 uur drie auto’s gebotst. Bij de klap raakten twee passagiers gewond: een 70-jarige man uit Riemst en een 54-jarige man uit Hoeselt.
  [naar artikel]
 15. Twee lichtgewonden na frontale klap in Pelt (21/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Haagdoorndijk in Pelt zijn zaterdagvoormiddag rond 11 uur twee wagens frontaal gebotst. De twee bestuurders raakten lichtgewond.
  [naar artikel]
 16. Opnieuw zware klap op kruispunt Onderwijslaan en Halmstraat (25/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op kerstdag rond 19.30 uur is een zwaar verkeersongeval gebeurd op het kruispunt van de Onderwijslaan en de Halmstraat in Genk. Begin december vielen op die plaats nog twee dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren.
  [naar artikel]
 17. Hasselaar gewond na zware klap op Herkenrodesingel (03/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een zware klap op de Herkenrodesingel in Hasselt. Het ongeval gebeurde kort voor 22 uur aan het kruispunt met de Kuringersteenweg.
  [naar artikel]
 18. Dit kruispunt eist zware tol: drie kinderen zwaargewond bij twee ongevallen (10/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Tijdens het afgelopen weekend zijn er op twee dagen tijd twee zware ongevallen gebeurd op het kruispunt van Turfbanken met de Gemenestraat in Kieldrecht. Vijf mensen raakten daarbij ernstig gewond, drie auto's waren rijp voor de schroothoop.
  [naar artikel]
 19. Zware klap op kruispunt Westerring/Henry Fordlaan (09/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Henry Fordlaan en de Westerring zijn zaterdagnamiddag een bestelwagen en een auto bij een ongeval betrokken geraakt. De passagier van de auto was na de klap in shock. Hij kreeg de eerste zorgen van de ambulanciers.
  [naar artikel]
 20. Twee gewonden bij zware klap in Neerharen (21/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee personen zijn woensdagavond gewond geraakt bij een zwaar ongeval in Neerharen. Rond 19.30 uur botsten daar op het kruispunt van de Staatsbaan en de Schuttershofstraat twee auto’s. Een mugteam en de ambulanciers kwamen ter plaatse voor de eerste zorg te verstrekken. Later werden de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was er een tijdje verkeershinder ter hoogte van het kruispunt.
  [naar artikel]
 21. Drie zware verkeersincidenten dit weekend: twee dodelijke slachtoffers, jongeman verliest arm (11/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een verkeersongeval in Grote-Brogel bij Peer is zaterdagochtend een automobilist om het leven gekomen. De dodelijke klap gebeurde rond 1 uur op het kruispunt van de Lillerbaan met de Martensstraat. Ook in Aat en Courcelles vonden er nog twee zware ongevallen plaats.
  [naar artikel]
 22. Wagen belandt in tuin na zware klap (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Zondag rond 00.15 uur zijn op het kruispunt van de Rijksweg en Looheuvelstraat in Maasmechelen twee auto’s gebotst. Daarbij vielen twee gewonden.
  [naar artikel]
 23. Twee doden bij zware botsing tussen motorfiets en auto in Bree (26/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Bree zijn zondagnamiddag twee personen om het leven gekomen. Rond 14 uur kwam een motorfiets in aanrijding met een personenauto. Dat gebeurde op de Meeuwerkiezel aan het kruispunt met de Gerkenbergstraat. De omstandigheden van de zware klap worden nog onderzocht. Vermoedelijk zal het parket een verkeersdeskundige ter plaatse sturen.
  [naar artikel]
 24. Twee passagiers gewond na zware klap tussen twee lijnbussen in Kuringen (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kuringersteenweg in Hasselt zijn maandagavond twee lijnbussen betrokken geraakt bij een zware klap.
  [naar artikel]
 25. Bestelwagens tot schroot herleid na zware klap: twee gewonden (15/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Antwerpsestraat met de Beukenlaan in Boom zijn vrijdag twee gewonden gevallen bij een aanrijding tussen twee bestelwagens.
  [naar artikel]
 26. Bestuurster belandt op flank na zware klap (05/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rond 22u zaterdagavond zijn op de Universiteitslaan in Diepenbeek twee auto’s zwaar gebotst. Het ongeval gebeurde op het kruispunt met de Campuslaan.
  [naar artikel]
 27. Zware klap in Termolen (13/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Nieuwen Dijk en de Molenstraat in Termolen zijn donderdagavond twee auto’s gebotst. De twee vrouwelijke chauffeurs werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 28. Man komt om het leven bij zware klap in Peer (11/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een man is de voorbije nacht om het leven gekomen bij een zware klap in Peer. De bestuurder ging ter hoogte van het kruispunt Lillerbaan-Martensstraat in Kleine-Brogel van de baan en raakte vervolgens meerdere bomen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar de reanimatiepogingen konden niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.
  [naar artikel]
 29. Man overleden na zware klap tussen twee voertuigen in Genk (01/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Genk is zondagnamiddag een man om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de Onderwijslaan aan het kruispunt met de Halmstraat. Een personenwagen werd in de flank gegrepen door een ander voertuig. Omstaanders hoorden de klap en snelden ter plaatse om hulp te bieden. In het aangereden voertuig zaten een zwaargewonde man en een vrouw.
  [naar artikel]
 30. Zware klap op Sportlaan (23/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Sportlaan en de Kookshofstraat in Bree is zaterdag rond 16 uur een zwaar ongeval gebeurd. Twee auto’s botsten.
  [naar artikel]
 31. Bestuurders komen als bij wonder zonder kleerscheuren uit zware klap in Erpe-Mere (15/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt van de Oudenaardsesteenweg en de Loskadestraat raakten vrijdagavond omstreeks 20 uur twee wagens zwaar beschadigd. Een vrouw die...
  [naar artikel]
 32. Twee gewonden bij klap op kruispunt (11/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Heisbroekweg met Drevendaal in Sint-Katelijne-Waver zijn vrijdagnamiddag twee gewonden gevallen bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen.
  [naar artikel]
 33. Vesparijder gewond in Genk (16/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een bestuurder van een scooter is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een zware klap op het kruispunt van de Nieuwe Kuilenweg en de Westerring. De Vespa-rijder werd er door een auto geraakt. Op het kruispunt was een tijdlang verkeershinder.
  [naar artikel]
 34. Fietser overleden na zware klap op kruispunt (29/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Markegem, bij het West-Vlaamse Dentergem, is vrijdagmiddag een fietser overleden na een ongeval op een kruispunt. De 40-jarige Bruggeling werd op zijn koersfiets gegrepen door een wagen die van rechts kwam.
  [naar artikel]
 35. Motorrijder zwaargewond bij klap op kruispunt (10/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Herentalsebaan met Schanslaan in Borsbeek is dinsdagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een auto. Zowel de personenwagen als de motorfiets raakten zwaar beschadigd door de klap.
  [naar artikel]
 36. Drie gewonden na zware klap aan kruispunt provinciehuis (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond zijn drie personen gewond geraakt na een ongeval met twee wagens aan de Gouverneur Verwilghensingel in Hasselt.
  [naar artikel]
 37. Twee zwaargewonden bij frontale klap op kruispunt (26/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Herentalsesteenweg met Heggekapel in Poederlee (Lille) is dinsdagmiddag een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een kleine bestelwagen en een vrachtwagen reden er frontaal op elkaar in.
  [naar artikel]
 38. Man overleden na zware klap tussen twee voertuigen in Genk (01/12/2019 - Metro)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Genk is zondagnamiddag een man om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur op de Onderwijslaan aan het kruispunt met de Halmstraat. Een personenwagen werd in de flank gegrepen door een ander voertuig. Omstaanders hoorden de klap en snelden ter plaatse om hulp te bieden. In het aangereden voertuig zaten een zwaargewonde man en een vrouw. De hulpdiensten moesten hen uit het wrak bevrijden. De vrouw werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd. De man kreeg de eerste zorgen ter plaatse toegediend, waarna de hulpdiensten met de reanimatie begonnen. Maar voor hem kon geen hulp meer baten. De lokale politie CARMA deed de nodige vaststellingen en sloot de omgeving af. Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige om de omstandigheden te onderzoeken. bron: Belga Het bericht Man overleden na zware klap tussen twee voertuigen in Genk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Twee gewonden bij zware klap op Aarschotsesteenweg (02/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Aarschotsesteenweg in Lier zijn donderdagnamiddag twee personen gewond geraakt bij een zware klap waarbij uiteindelijk een vijftal voertuigen betrokken was. Drie personen werden naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 40. Drie gewonden bij zware klap op nieuw deel van R6 (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de R6, op de grens van Bonheiden en Sint-Katelijne-Waver, zijn dinsdag drie gewonden gevallen bij een ongeval. Drie voertuigen waren bij de klap betrokken. Eén bestuurder moest door de brandweer worden bevrijd. Een verkeersdeskundige onderzoekt het ongeval.
  [naar artikel]
 41. Bestuurder zwaargewond na klap op kruispunt (10/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op het kruispunt van de Moretusstraat en de Antverpiastraat in Hoboken zijn zondagochtend twee voertuigen tegen elkaar gebotst. Eén persoon raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 42. Bestuurder zwaargewond na klap op kruispunt (10/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Moretusstraat en de Antverpiastraat in Hoboken zijn zondagochtend twee voertuigen tegen elkaar gebotst. Eén persoon raakte zwaargewond.
  [naar artikel]
 43. Ongevallen (21/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagmiddag rond een uur zijn twee fietsers gevallen in de Saxbylaan in Neerpelt. Ze raakten gewond. Op het kruispunt van Hayenhoek en Grote Heide in Neerpelt zijn donderdagmiddag twee auto’s gebotst. Daarbij raakten een 70-jarige vrouw uit Herselt en een vrouw van 60 uit Pelt gewond.
  [naar artikel]
 44. Slachtoffer uit voertuig bevrijd na zware aanrijding (31/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Om 17.30 uur maandag is het tot een zware aanrijding gekomen op het kruispunt van de Grotestraat en de Nieuwstraat in Wijer (Nieuwerkerken). Bij het ongeval zat een slachtoffer gekneld in het voertuig. Een bevrijdingsteam van de brandweer werd opgeroepen.
  [naar artikel]
 45. Zware klap op Romeinse Kassei (13/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Romeinse Kassei in Widooie zijn vrijdag twee personen gewond geraakt bij een zware klap. Twee auto’s botsten er frontaal op elkaar. De brandweer werd ter plaatse gestuurd om een van de slachtoffers uit de auto te halen. De twee werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 46. Bestuurder gekneld na klap tegen geparkeerde tankwagen (07/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond is in Neerpelt een wagen achter ingereden op een geparkeerde tankwagen langs de N71 in de richting van Grote Heide. De bestuurder raakte gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd.
  [naar artikel]
 47. Twee gewonden na zwaar ongeluk aan kruispunt Ommegang (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op een kruispunt in het Oost-Vlaamse Lede bij Aalst raakten zondagmiddag twee bestuurders gewond na een zware aanrijding. De materiële schade was...
  [naar artikel]
 48. Fietser gewond in Neerpelt (21/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag rond 17.15 uur zijn op het kruispunt van de Jaak Tassetstraat en de Nieuwstraat een auto en een fietser bij een ongeval betrokken geraakt. Een 55-jarige man uit Neerpelt raakte lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 49. Gewonde bij ongeval (03/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij het ongeval maandagavond op het kruispunt van de Europalaan en de Bilzerweg in As is een 30-jarige man uit Dilsen-Stokkem gewond geraakt. Op het kruispunt botsten twee wagens. Door de klap vatte een van de voertuigen vuur. De auto brandde volledig uit.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.