Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 May 2020
22:55 uur

Walter (67) vindt ‘gestolen’ vest en bril van Mathieu van der Poel: “Hopelijk denkt hij niet dat we hier een stelletje dieven zijn”

Gazet van Antwerpen

08/11/2019 - 17:56

De ‘gestolen’ regenvest en racebril van Mathieu van der Poel zijn terecht. Schildenaar Walter Van Loon (67) herkende de spullen van de wereldkampioen veldrijden in handen van een passerende jogger. “Ik wil jack en bril graag persoonlijk overhandigen aan mijn dorpsgenoot. Mathieu moet weten dat Schildenaren geen dieven zijn”, aldus Van Loon.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mathieu van der Poel trekt door Schildenaren terugbezorgd regenjack meteen aan: “En wij krijgen straks een nieuw truitje” (11/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Enkele uren voor de start van de Jaarmarktcross, ontving Mathieu van der Poel Walter Van Loon en zijn echtgenote Hilde Wielockx aan zijn camper. De twee waren vanuit hun woonplaats Schilde naar Niel gereden om de wereld- en kersvers Europees kampioen veldrijden zijn ‘gestolen’ regenvest en racebril terug te bezorgen.
  [naar artikel]
 2. Eli Iserbyt kijkt uit naar eerste confrontatie met Van der Poel: “Hopelijk zal Mathieu nog niet top zijn” (14/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er staat in het veld voorlopig geen maat op Eli Iserbyt. Ja, Mathieu van der Poel geniet nog van zijn vakantie, maar hoe Klein Duimpje dit seizoenbegin de veldrittroon opeist, is toch spraakmakend. “Maar ik blijf nederig, hoor. Mathieu blijft een fenomeen. Ik ben wel benieuwd om het tegen hem op te nemen op de Koppenberg. Wie weet is hij nog niet top.”
  [naar artikel]
 3. Vinder overhandigt "gestolen" spullen aan Mathieu van der Poel: "Had medelijden toen ik hem zo in de regen zag staan" (11/11/2019 - VRT NWS)
  Veldrijder Mathieu van der Poel heeft zijn koersbril en regenjas terug. Hij raakte die kwijt tijdens een training vorige week op de Drieboompjesberg in de Kempen bij Westmalle. Van der Poel dacht eerst dat de spullen gestolen waren, maar dat bleek uiteindelijk niet zo. De vinder contacteerde de redactie van Radio 2 Antwerpen, omdat hij de spullen persoonlijk aan van der Poel wilde overhandigen. Dat gebeurde vandaag op de jaarmarktcross in Niel.
  [naar artikel]
 4. "Dief" van spullen Mathieu van der Poel laat van zich horen: "Ik schrok enorm toen ik het hoorde, ik ben geen dief" (08/11/2019 - VRT NWS)
  De "dief" van het jasje en de koersbril van veldrijder Mathieu van der Poel is gevonden. Van der Poel liet gisteren op de sociale media weten dat zijn spullen gestolen waren tijdens een training in het bos. Maar het was geen diefstal, zegt Walter Van Loon uit Schilde. Hij contacteerde Radio 2 Antwerpen in de hoop de spullen zo snel mogelijk terug te kunnen bezorgen en om het verhaal recht te zetten.
  [naar artikel]
 5. Tom Meeusen brandt kaarsje voor Van der Poel: "Hopelijk is het niet mijn schuld, alvast mijn excuses aan Mathieu" (29/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Rechtstreeks of onrechtstreeks, Tom Meeusen was vandaag betrokken partij bij de zware valpartij van Mathieu van der Poel in de Azencross in
  [naar artikel]
 6. Speeddate met topfavoriet Mathieu van der Poel: “Ooit wil ik een Iron Man doen” (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een speeddate met de wereldkampioen. 7,5 minuten kregen we voor een gesprek met Mathieu van der Poel (25) – al een geluk dat die even snel denkt en...
  [naar artikel]
 7. Wat Mathieu van der Poel zo een wielerfenomeen maakt (17/04/2019 - Knack)
  Hij vindt het volgens vader Adrie 'niet leuk' om een fenomeen genoemd te worden. En toch is hij er een. In het veld, in het mountainbiken én op het asfalt. Want ook daar gaf Mathieu van der Poel (24) het begrip superioriteit en aanvalslust al van jongs af een gezicht.
  [naar artikel]
 8. Mathieu van der Poel (24) draagt winst op aan overleden opa: “Hopelijk heb je ervan genoten" (18/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Mathieu van der Poel (24) heeft “een heel moeilijke week” afgesloten met alweer twee gewonnen crossen, uiteraard opgedragen aan zijn overleden grootvader Raymond Poulidor. “Na de cross besefte ik: hij zal nooit meer langs de kant van de weg staan.”
  [naar artikel]
 9. Mathieu van der Poel kon Iserbyt nipt afhouden: “Moeilijk om hier het verschil te maken” (10/11/2019 - Metro)
  Na de Superprestigecross van Ruddervoorde was het Europees kampioenschap in Silvelle de tweede veldrit van het seizoen voor Mathieu van der Poel. De Nederlander sloot ze beide als winnaar af. Mathieu van der Poel reed ondertussen drie Europese kampioenschappen bij de profs en won die ook alle drie. De Nederlander moest in Italië wel knokken tot de laatste meters en had aan Eli Iserbyt best een lastige klant, maar uiteindelijk viel voor hem weer alles in de juiste plooi. “We kregen hier een moeilijk parcours voorgeschoteld. Een omloop waar het echt moeilijk was het verschil te maken”, aldus VdP. “Ik ben wel tevreden dat ik opnieuw deze titel pak, maar het gevoel is toch niet zo geweldig. Het was hier wel leuk koersen. Het publiek leefde mee. Daarom ook was het goed dat dit Europees kampioenschap eens in Italië plaatsvond. Hopelijk kunnen we hier nog vaker aan de slag.” Mathieu van der Poel heeft nog een pak doelen in 2019 en zeker in 2020. “Dat is zo. Ik leg nu wel eerst nog de focus op het veldrijden voordat ik op de weg ga koersen. En daarna volgen voor mij de Olympische Spelen. Nu wil ik in het veldrijden er het beste van maken. Er komen nog een pak belangrijke crossen aan, te beginnen maandag in Niel.” Bron: Belga   Het bericht Mathieu van der Poel kon Iserbyt nipt afhouden: “Moeilijk om hier het verschil te maken” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Vader Van der Poel stelt zich vragen bij “dirty afdaling”, Mathieu: “Hopelijk was dit mijn pech voor 2019” (01/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Mathieu van der Poel begon 2019 niet zonder kleerscheuren, maar winnen deed de Europese kampioen wel in Baal. Ondanks een val, een bijna val en een lekke band. Na afloop was de Nederlander vooral blij met zijn leidersplaats in de DVV Verzekeringen Trofee, waar hij nu 8 seconden voorsprong heeft op Toon Aerts.
  [naar artikel]
 11. Vader Van der Poel stelt zich vragen bij “dirty afdaling”, Mathieu: “Hopelijk was dit mijn pech voor 2019” (01/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Mathieu van der Poel begon 2019 niet zonder kleerscheuren, maar winnen deed de Europese kampioen wel in Baal. Ondanks een val, een bijna val en een lekke band. Na afloop was de Nederlander vooral blij met zijn leidersplaats in de DVV Verzekeringen Trofee, waar hij nu 8 seconden voorsprong heeft op Toon Aerts.
  [naar artikel]
 12. Berencross zoekt opvolger voor Mathieu van der Poel (06/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag vindt in het West-Vlaamse domein Ter Borght in Meulebeke de vijfde editie van de Berencross plaats. Publiekstrekkers zijn Wout van Aert en de Nederlander Mathieu van der Poel.
  [naar artikel]
 13. LIVE. Zegeviert Mathieu van der Poel ook in Ruddervoorde? (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag vindt in Ruddervoorde de derde manche van de Superprestige plaats. Mathieu van der Poel won de eerste twee wedstrijden. Is de Nederlander...
  [naar artikel]
 14. Dat Mathieu van der Poel maar blijft winnen, wordt voor 50 procent bepaald door … zijn DNA (05/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Mathieu van der Poel is ne straffe coureur. Maar met een grootvader als Raymond Poulidor en een vader als Adrie van der Poel was Mathieu natuurlijk voorbestemd om uit te blinken. Of niet? Zit sportief talent in je genen? En bestaat er dan zoiets als een ‘sportgen’? Onderzoeker Martine Thomis (KU Leuven) legt uit.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Schiet Mathieu van der Poel ook raak in Wachtebeke? (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag vindt in het Oost-Vlaamse Wachtebeke de tweede editie van de Ambiancecross plaats. Boekt Mathieu van der Poel een nieuwe triomf? Of gaat er...
  [naar artikel]
 16. LIVE EK VELDRIJDEN. Wie houdt Mathieu van der Poel van de Europese titel in Rosmalen? (04/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag wordt in het Nederlandse Rosmalen het EK veldrijden gereden. Vindt titelverdediger Mathieu van der Poel zijn goede benen terug na die...
  [naar artikel]
 17. Mathieu van der Poel verkent niet en kent zijn ploegmaten voor de Omloop Het Nieuwsblad (25/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Alpecin-Fenix, de ploeg van Mathieu van der Poel, plant geen teamverkenning voor de Omloop Het Nieuwsblad. Het team weet intussen ook welke zes ploegmaats het zaterdag mee de weg opstuurt in steun van kopman Mathieu van der Poel.
  [naar artikel]
 18. Spullen Mathieu van der Poel terecht: goedbedoelende buurtbewoner (67) blijkt “dader” (09/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De ‘gestolen’ regenvest en racebril van Mathieu van der Poel zijn terecht. Een buurtbewoner uit Schilde herkende de spullen van de wereldkampioen veldrijden in handen van een passerende jogger. en wil het gerief terug aan de rechtmatige eigenaar bezorgen.
  [naar artikel]
 19. Gestolen harde schijf met privéfoto’s teruggevonden in Nederland: “Hopelijk staan beelden er nog op” (12/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Daags nadat Tinneke Vos uit Ranst via Facebook een oproep deelde aan de dieven van haar laptop en harde schijf, heeft iemand de gestolen waar teruggevonden. “Hopelijk is de schijf niet beschadigd en kan ik mijn foto’s recupereren.
  [naar artikel]
 20. Gestolen harde schijf met privéfoto’s teruggevonden in Nederland: “Hopelijk staan beelden er nog op” (12/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Daags nadat Tinneke Vos uit Ranst via Facebook een oproep deelde aan de dieven van haar laptop en harde schijf, heeft iemand de gestolen waar teruggevonden. “Hopelijk is de schijf niet beschadigd en kan ik mijn foto’s recupereren.
  [naar artikel]
 21. Het WK Veldrijden: de spanning stijgt bij Mathieu van der Poel (03/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het snelle parcours is een speeltuin voor hem. De kloof met de concurrenten was nooit groter. En hij is frisser dan de vorige jaren. Het kan nu toch geen vierde keer op rij mislopen op het WK voor Mathieu van der Poel (24)? Maar ondanks al die gunstige voortekenen voel je de spanning bij de Nederlander en vooral zijn entourage. “Ja, het is drie jaar op rij niet gelukt, dus je denkt daar toch wel aan.”
  [naar artikel]
 22. Mathieu van der Poel maakt zijn comeback in Lille (09/02/2018 - Sporza)
  Afgelopen woensdag geen Mathieu van der Poel in Maldegem. De Nederlander was ziek. Zaterdag hervat Van der Poel de competitie in de DVV-Trofee.
  [naar artikel]
 23. Mathieu van der Poel is onverzadigbaar: wereldkampioen is ook in Vestingscross torenhoog favoriet (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In het Nederlandse Hulst, net over de Belgische grens in Zeeuws-Vlaanderen, vindt zondag de derde editie van de Vestingcross plaats. De 24-jarige Nederlander Mathieu van der Poel won de eerste twee edities en is weer topfavoriet.
  [naar artikel]
 24. Sven Nys waarschuwt Mathieu van der Poel na evenaring record: “Hij moet oppassen” (19/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zeg niet langer de ‘Dertig van Sven Nys’, want met zeges in Middelkerke en Hulst heeft Mathieu van der Poel afgelopen weekend zijn voet naast hem gezet. “Het is een eer dat Mathieu mij evenaart”, zegt Nys zelf in Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 25. Mathieu van der Poel: “Een compliment van mijn vader? Dan moet hij zich forceren” (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondag in Valkenburg dingen Wout van Aert en Mathieu van der Poel naar een nieuwe wereldtitel. Naar aanleiding van de regenboograce zetten we hen samen aan tafel met hun vader. Vandaag Mathieu met Adrie, morgen Wout met pa Henk. Veel groter kan een verschil overigens niet zijn. Van Aert en zijn vader zitten binnen de vijf minuten met een krop in de keel. Terwijl Mathieu en Adrie Van der Poel al na enkele minuten zitten ze te kibbelen. Omdat ‘advies’ nu eenmaal een rekbaar begrip is als je Van der Poel heet. Mathieu: “Samen de cross opnieuw bekijken? Liever niet. Dan krijg ik toch maar commentaar.”
  [naar artikel]
 26. Meeusen: "Hopelijk is het niet mijn schuld, alvast mijn excuses aan Mathieu" (29/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Rechtstreeks of onrechtstreeks, Tom Meeusen was vandaag betrokken partij bij de zware valpartij van Mathieu van der Poel in de Azencross in
  [naar artikel]
 27. Poulidor denkt dat zijn kleinzoon Mathieu van der Poel de Tour kan winnen: "Hij is van het kaliber Merckx" (18/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Raymond Poulidor, de opa van veldrijder Mathieu van der Poel, verwacht veel van zijn kleinzoon in de toekomst. "Hij is van het kaliber Eddy
  [naar artikel]
 28. Tom Meeusen brandt kaarsje voor Van der Poel: "Ik wil mijn excuses aanbieden, hopelijk niet mijn schuld" (29/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Rechtstreeks of onrechtstreeks, Tom Meeusen was vandaag betrokken partij bij de zware valpartij van Mathieu van der Poel in de Azencross van
  [naar artikel]
 29. Mathieu van der Poel na nieuwste triomf: “Kan het niet bevatten” (21/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Mathieu van der Poel (Circus-Corendon) blijft de wielerwereld verbazen. In vijftien koersdagen won hij zijn zesde wedstrijd met de Amstel Gold Race. “Dit had ik niet meer verwacht.”
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Wat een pech: Van der Poel vertrekt voor nieuwe solo in Diegem, maar knalt dan vol op steward die bril wilt oprapen (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Opschudding in de Superprestigecross in Diegem. Mathieu van der Poel was na een moeilijke start helemaal voorin koers verschenen, maar de Europese...
  [naar artikel]
 31. Wat een ongelukkig incident: Van der Poel vertrekt voor nieuwe solo in Diegem, maar knalt dan vol op official die bril wilt oprapen (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Opschudding in de Superprestigecross in Diegem. Mathieu van der Poel was na een moeilijke start helemaal voorin koers verschenen, maar de Europese...
  [naar artikel]
 32. VIDEO. Wat een pech: Van der Poel vertrekt voor nieuwe solo in Diegem, maar knalt dan vol op official die bril wilt oprapen (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Opschudding in de Superprestigecross in Diegem. Mathieu van der Poel was na een moeilijke start helemaal voorin koers verschenen, maar de Europese...
  [naar artikel]
 33. Mathieu Van der Poel haalt uit na kritiek van Niels Albert: “Altijd klagen #janker” (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Adri van der Poel, vader van topfavoriet Mathieu van der Poel, was vorige week en ook deze week te gast op de omloop van het WK veldrijden in het Luxemburgse Bieles (Belvaux) om de organisatie te helpen met de bouw van het parcours. Niels Albert is niet akkoord met de inmenging van Adri: “Jammer dat de vader van de topfavoriet betrokken partij is,” reageerde hij. Mathieu Van der Poel op zijn beurt noemde hem een ‘janker’ op Twitter.
  [naar artikel]
 34. Mathieu Van der Poel haalt uit naar Niels Albert: “Altijd klagen #janker” (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Adri van der Poel, vader van topfavoriet Mathieu van der Poel, was vorige week en ook deze week te gast op de omloop van het WK veldrijden in het Luxemburgse Bieles (Belvaux) om de organisatie te helpen met de bouw van het parcours. Niels Albert is niet akkoord met de inmenging van Adri: “Jammer dat de vader van de topfavoriet betrokken partij is,” reageerde hij. Mathieu Van der Poel op zijn beurt noemde hem een ‘janker’ op Twitter.
  [naar artikel]
 35. Mathieu Van der Poel haalt uit naar Niels Albert: “Altijd klagen #janker” (10/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Adri van der Poel, vader van topfavoriet Mathieu van der Poel, was vorige week en ook deze week te gast op de omloop van het WK veldrijden in het Luxemburgse Bieles (Belvaux) om de organisatie te helpen met de bouw van het parcours. Niels Albert is niet akkoord met de inmenging van Adri: “Jammer dat de vader van de topfavoriet betrokken partij is,” reageerde hij. Mathieu Van der Poel op zijn beurt noemde hem een ‘janker’ op Twitter.
  [naar artikel]
 36. De truken van Mathieu Van der Poel op zijn mountainbike: don’t try this at home (17/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mathieu Van der Poel neemt eind juli niet deel aan het EK mountainbike in Italië maar dat houdt de Nederlander niet tegen om deze zomer op zijn mountainbike te kruipen. Van der Poel verblijft momenteel in Frankrijk en maakte er tijd voor een ritje in het Lac Blanc Bike Park. Kijk en geniet!
  [naar artikel]
 37. Zieke Mathieu van der Poel start vandaag niet in Parkcross (07/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Geen Mathieu van der Poel of Wout van Aert in de Parkcross in Maldegem vandaag. De wereldkampioen is enkele dagen op vakantie, Van der Poel gaf deze ochtend ziek forfait.
  [naar artikel]
 38. Zieke Mathieu van der Poel start vandaag niet in Parkcross (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen Mathieu van der Poel of Wout van Aert in de Parkcross in Maldegem vandaag. De wereldkampioen is enkele dagen op vakantie, Van der Poel gaf deze ochtend ziek forfait.
  [naar artikel]
 39. Mathieu van der Poel heeft honderdste profzege beet (05/01/2019 - Metro)
  Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) heeft zaterdag een honderdste profzege in het veld op zijn palmares gebracht. In het West-Vlaamse Gullegem liet de 23-jarige Nederlander Gianni Vermeersch en zijn broer David van der Poel achter zich. Bron: Belga   Het bericht Mathieu van der Poel heeft honderdste profzege beet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Mathieu van der Poel heeft honderdste profzege beet (05/01/2019 - Metro)
  Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) heeft zaterdag een honderdste profzege in het veld op zijn palmares gebracht. In het West-Vlaamse Gullegem liet de 23-jarige Nederlander Gianni Vermeersch en zijn broer David van der Poel achter zich. bron: Belga Het bericht Mathieu van der Poel heeft honderdste profzege beet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Niels Albert reageert op Van der Poel: “Ik toon me de slimste” (11/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De ruzie tussen “janker” Niels Albert en de familie Van der Poel is nog lang niet opgelost. Niels Albert plaatste vraagtekens bij het feit dat Adri Van der Poel, zoon van topfavoriet Mathieu, het parcours voor het WK veldrijden helpt ontwerpen. Mathieu Van der Poel noemde Albert daarop een “janker” op Twitter. Vandaag mengt Adrie zich in de discussie “begrijpt niet waar hij zich druk om maakt” en reageert Albert op zijn beurt “ander taalgebruik verwacht van een kampioen als Mathieu”.
  [naar artikel]
 42. Het kan niet waar zijn: Mathieu van der Poel rijdt lek met zijn auto (30/01/2017 - Sporza)
  Alsof de duivel ermee gemoeid is, sukkelt Mathieu van der Poel nu ook met zijn autobanden. Uitgerekend de dag na zijn vier lekke banden op het WK veldrijden.
  [naar artikel]
 43. LIVE. Geweldige start Lars Boom, Mathieu van der Poel neemt al vroeg de kop (06/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag vindt op en rond de campus VUB en ULB de allereerste Brussels Universities Cyclocross plaats. Wout van Aert is er niet bij, Mathieu van der...
  [naar artikel]
 44. Mathieu van der Poel krijgt nieuw contract en laat de weg tot 2020 links liggen (27/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Stoelendans in het team rond Mathieu van der Poel (22). Beobank-Corendon verandert per 1 januari in Beobank - Circus, fietsenconstructeur Stevens wordt vervangen door Canyon. Mathieu van der Poel zelf brak zijn contract open en zal zich tot 2020 concentreren op veldrijden en mountainbiken.
  [naar artikel]
 45. Mathieu van der Poel krijgt nieuw contract en laat de weg tot 2020 links liggen (27/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stoelendans in het team rond Mathieu van der Poel (22). Beobank-Corendon verandert per 1 januari in Beobank - Circus, fietsenconstructeur Stevens wordt vervangen door Canyon. Mathieu van der Poel zelf brak zijn contract open en zal zich tot 2020 concentreren op veldrijden en mountainbiken.
  [naar artikel]
 46. Het belooft nog eens spannend te worden in de cross want Essen en Zonhoven moeten het stellen zonder Mathieu van der Poel (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag vindt op en rond de site Rangeerloods, aan het Hemelrijk in Essen, de Ethias Cross plaats en zondag is de Telenet Superprestige in Zonhoven al aan haar vijfde manche toe. Het beloven twee spannende crossen te worden, want ene Mathieu van der Poel zal er twee keer niet bij zijn...
  [naar artikel]
 47. 'Mathieu van der Poel is een straffere atleet dan Sven Nys' (26/01/2019 - Knack)
  Went winnen? Kan Mathieu van der Poel geklopt worden op het wereldkampioenschap, en zal hij daarna uitpakken in de Ronde van Vlaanderen? Zijn manager, Christoph Roodhooft, verliest zich niet in euforie. 'Het kan rap in de soep draaien.'
  [naar artikel]
 48. De tegenslag houdt maar niet op in de familie van Mathieu van der Poel (31/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Geen Mathieu van der Poel morgen in de GP Sven Nys in Baal. De 22-jarige Nederlandse kampioen herstelt zoals u weet nog van de nekblessure die
  [naar artikel]
 49. Roodhooft: "Mathieu van der Poel moet van ons helemaal niet veranderen" (30/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De stuntman in Mathieu van der Poel (21) doet al het hele jaar harten sneller slaan. Maar wat met zijn spectaculaire stijl na de val van
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.