Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 May 2020
23:41 uur

Provincie Antwerpen vraagt om gebruikers speedpedelecs vrij te laten kiezen waar ze rijden

Het Laatste Nieuws

08/11/2019 - 18:10

Het provinciebestuur van Antwerpen vraagt aan de verschillende wegbeheerders op zijn grondgebied om gebruikers van een speedpedelec zoveel mogelijk...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Provincie Antwerpen vraagt gebruikers speedpedelecs vrij te laten kiezen waar ze rijden (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het provinciebestuur van Antwerpen vraagt aan de verschillende wegbeheerders op zijn grondgebied om gebruikers van een speedpedelec zoveel mogelijk...
  [naar artikel]
 2. Provincie Antwerpen: “Laat speedpedelecgebruikers vrij om te kiezen waar ze rijden” (08/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het provinciebestuur van Antwerpen vraagt aan de verschillende wegbeheerders op zijn grondgebied om gebruikers van een speedpedelec zoveel mogelijk de keuze te laten waar ze (mogen) fietsen. Vandaag ontbreekt daar nog een algemeen aanvaarde visie voor, klinkt het, hoewel de snelle elektrische fiets al sinds 2016 als categorie in de federale wegcode is opgenomen.
  [naar artikel]
 3. Daarom pendelen deze Antwerpenaren voortaan met de pedelec: van filemijden tot gewichtsverlies (12/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Vorig jaar werden er in ons land 15.000 speedpedelecs verkocht. Liefst 95% van die elektrisch aangedreven rijwielen gingen in Vlaanderen over de toonbank. En volgens De Tijd rijden er momenteel in de provincie Antwerpen evenveel speedpedelecs rond als in heel Nederland. Hoe dat komt? Het aanhoudende fileleed op onze Vlaamse wegen én een ondermaats openbaar vervoer lijken de logische redenen om over te schakelen op een tweewieler voor woon-werkverkeer. Maar laten we het de gebruikers vooral zelf vragen. Zes hielden net lang genoeg halt voor een snelle babbel.
  [naar artikel]
 4. Verkeersregels voor speedpedelecs leveren verwarrende situaties op: VRT NWS neemt de proef op de som (29/10/2019 - VRT NWS)
  De verkeersregels voor speedpedelecs zijn ingewikkeld. Niet alleen voor bestuurders van zo’n snelle elektrische fiets zelf, maar ook voor andere weggebruikers. Zo is het bijvoorbeeld niet altijd duidelijk waar die speedpedelecs moeten rijden: op het fietspad of op de rijbaan. VRT NWS nam zelf de proef op de som.
  [naar artikel]
 5. Van speedpedelecs tot segways: wie weet nog met welk voertuig je waar mag rijden? (04/03/2020 - Knack)
  Speedpedelecs, e-steps, cargofietsen en segways: hoe meer mensen naar alternatieven zoeken voor de auto, hoe drukker het wordt op Vlaamse fietspaden en trottoirs. En dat leidt tot nieuwe frustraties en onveilige situaties. 'De gewone fietser mag niet van het fietspad worden weggepest.'
  [naar artikel]
 6. Illegaal opdrijven van elektrische fietsen is wijdverspreid: "Ik kan hem voor u tot 70 km/u laten rijden"  (29/04/2019 - VRT NWS)
  “Wil u een gewone elektrische fiets opdrijven tot 45 kilometer per uur, zodat hij even snel kan rijden als de supersnelle speedpedelecs?” Zowat overal waar we de vraag stelden, gingen wel één of meerdere fietsenmakers erop in. Nochtans is de praktijk verboden. En fietsenmakers weten dat. Maar een opgedreven elektrische fiets is goedkoper dan een speedpedelec en moet ook niet voldoen aan een reeks extra verplichtingen. Verleidelijk om er zo eentje aan te bieden wanneer de klant erom vraagt.
  [naar artikel]
 7. Ook vrouwen fan van speedpedelec: “Wel opletten in zomer, uw rokje waait omhoog” (26/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Ze zijn niet meer weg te denken, de snelle elektrische fietsen of speedpedelecs. En al zit de verkoop van die speedpedelecs in de lift, onderzoek wees uit dat vooral mannen er mee rijden. Vrouwen schakelen maar met mondjesmaat over naar de snelle fiets. Marisa De Koster is een van hen, zij snelt elke dag met haar speedpedelec vanuit Brasschaat naar haar job aan de Noorderlaan in Antwerpen.
  [naar artikel]
 8. Geen enkele bus of tram rijdt vandaag uit in provincie Antwerpen door staking (03/01/2020 - De Morgen)
  Door een staking bij de dispatching van De Lijn rijden er vandaag in de provincie Antwerpen geen bussen of trams uit. Dat heeft de openbare vervoersmaatschappij op Twitter laten weten.
  [naar artikel]
 9. Provincie Antwerpen kent omgevingsvergunning toe aan chemiereus Ineos, actiegroep gaat in beroep (07/11/2019 - VRT NWS)
  De provincie Antwerpen geeft het chemisch bedrijf INEOS een vergunning om een terrein voor te bereiden waar twee nieuwe fabrieken zouden komen ondanks protest van milieubewegingen. De actiegroep Antwerpen schaliegas-vrij gaat meteen in beroep tegen die beslissing.
  [naar artikel]
 10. Bussen stoppen met rijden in de provincie Antwerpen: wegdek te glad (12/12/2017 - De Standaard)
  In hele provincie Antwerpen stoppen bussen dinsdagavond met rijden door het winterweer. Dat meldt De Lijn. De beslissing komt er na aanwijzingen van de buschauffeurs van gladheid op de wegen. Ook het Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt voor extreem gladde wegen.
  [naar artikel]
 11. Bussen stoppen met rijden in de provincie Antwerpen door gladheid (12/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In hele provincie Antwerpen stoppen bussen dinsdagavond met rijden door het winterweer. Dat meldt De Lijn.
  [naar artikel]
 12. Snelle e-bike mag dan toch op (sommige) jaagpaden (19/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  De 2.000 km aan jaagpaden langs kanalen in Vlaanderen wordt dan toch niet volledig opengesteld voor speedpedelecs, zeg maar de snelle elektrische fiets waarmee je tot 45 km per uur kan rijden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) aangekondigd in het Vlaams Parlement. “Speedpedelecs worden enkel op die jaagpaden toegelaten die deel uitmaken van een fietssnelweg.” Sowieso mag je er ook niet sneller dan 30 km per uur. Volgens de minister zijn verschillende jaagpaden niet geschikt voor speedpedelecs door de staat van het pad, soms zijn ze ook onverhard of omdat het pad scherpe bochten heeft.
  [naar artikel]
 13. Colruyt gaat tankstation voor waterstof openen in Wilrijk (19/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Opvallend nieuws voor Wilrijk. Colruyt Group opent er in 2021 haar tweede tankstation waar je waterstof kan tanken. Zopas kreeg het daarvoor een vergunning. Het wordt het eerste waterstofstation in de provincie Antwerpen. Ook de stad Antwerpen is tevreden, want het stadsbestuur wil al langer twee vuilniswagens op waterstof laten rijden.
  [naar artikel]
 14. Aantal snelheidsovertreders in de provincie Antwerpen stijgt: “WODCA-acties blijven nodig” (17/03/2018 - VRT NWS)
  In de provincie Antwerpen zijn het aantal weekendongevallen gedaald, maar er zijn opmerkelijk meer bestuurders betrapt op overdreven snelheid. Ook werden er nu minder personen betrapt op dronken rijden dan het jaar ervoor. De provincie Antwerpen blijft de zogeheten WODCA–acties organiseren om het aantal weekendongelukken terug te dringen.
  [naar artikel]
 15. Fors meer verkeersdoden in provincie Antwerpen: “Pakkans voor rijden onder invloed moet veel hoger” (03/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er zijn in de eerste zes maanden van dit jaar 41 verkeersdoden gevallen in de provincie Antwerpen. Dat zijn er twaalf meer dan vorig jaar. “De pakkans voor rijden onder invloed moet veel hoger”, zegt provinciegouverneur Cathy Berx. Zij maakt zich ook zorgen over het groeiende probleem van rijden na druggebruik en het gebruik van (het niet strafbare) lachgas.
  [naar artikel]
 16. Flitsmarathon in provincie Antwerpen: meer dan 4.000 bestuurders rijden te snel (04/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politiezones in de provincie Antwerpen hebben tijdens de flitsmarathon van woensdag op donderdag 4.156 bestuurders geflitst. Dat is 3,54% van de in totaal meer dan 117.000 gecontroleerde auto’s.
  [naar artikel]
 17. Geen enkele bus of tram rijdt vandaag uit in provincie Antwerpen door staking, ‘minister moet ingrijpen’ (03/01/2020 - De Morgen)
  Door een staking bij de dispatching van De Lijn rijden er vandaag in de provincie Antwerpen geen bussen of trams uit. Dat heeft de openbare vervoersmaatschappij op Twitter laten weten. Minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) moet ingrijpen bij De Lijn. Dat zegt reizigersvereniging TreinTramBus. “We verwachten dat ze zowel het vervoerbedrijf als de vakbonden duidelijk maakt dat het roer moet worden omgegooid.”
  [naar artikel]
 18. Antwerpen, waar N-VA haar volle gewicht in strijd gooit (26/05/2019 - De Standaard)
  In de provincie Antwerpen zijn de meeste zetels te winnen. De N-VA zet zijn grote kanonnen in de provincie in.
  [naar artikel]
 19. Geen enkele bus of tram rijdt vandaag uit in provincie Antwerpen door staking (03/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door een staking bij de dispatching van De Lijn rijden er vandaag in de provincie Antwerpen geen bussen of trams uit. Dat heeft de openbare...
  [naar artikel]
 20. Geen enkele bus of tram rijdt vandaag uit in provincie Antwerpen door staking (03/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door een staking bij de dispatching van De Lijn rijden er vandaag in de provincie Antwerpen geen bussen of trams uit. Dat heeft de openbare...
  [naar artikel]
 21. Provincie wil voluit voor 0 doden en zwaargewonden op de weg gaan (22/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Sint-Amands, Baarle-Hertog en Dessel zijn de eerste van de zeventig gemeenten en steden in de provincie Antwerpen die op hun grondgebied met het ZERO-label kunnen pronken. Zij worden uitgeroepen tot ‘Verkeersveilige gemeente provincie Antwerpen’. Dat heeft Antwerps gouverneur Cathy Berx dinsdag bekend gemaakt in Technopolis, waar het ZERO-label werd voorgesteld.
  [naar artikel]
 22. Provincie Antwerpen krijgt 15 meetpunten voor hitte-eilanden (27/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dat het in de stad gemiddeld heter is dan in de groene rand, weten we al. Maar welke factoren nu juist invloed hebben en waar de koelste plekken zijn, onderzoekt de UGent nu in project Vlinder in de provincie Antwerpen worden vijftien meetstations geïnstalleerd, onder meer in de Zoo van Antwerpen en in de tuin van het aartsbisschoppelijk paleis in Mechelen.
  [naar artikel]
 23. DISCUSSIE. Meer verkeersdoden in provincie Antwerpen: wat moet er gebeuren? (03/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er zijn in de eerste zes maanden van dit jaar 41 verkeersdoden gevallen in de provincie Antwerpen. Dat zijn er 12 meer dan vorig jaar. “De pakkans voor rijden onder invloed moet veel hoger”, zegt provinciegouverneur Cathy Berx.
  [naar artikel]
 24. Alle sneldiensten van De Lijn vanuit Brussel en Antwerpen naar Limburg rijden (06/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In tegenstelling tot dinsdag rijden de sneldiensten van De Lijn vanuit Antwerpen en Brussel woensdag wel allemaal. In de provincie Limburg is de dienstverlening van de vervoersmaatschappij voor de derde dag op rij sterk verstoord.
  [naar artikel]
 25. LIVE. Volg de hinder van de staking in Antwerpen (27/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag staakt ACOD in heel België tegen de plannen van de regering-Michel met de zware beroepen. In de stad Antwerpen wordt er vooral hinder verwacht bij De Lijn, in de rest van de provincie zou die hinder moeten meevallen. Het treinverkeer zou wel zwaar verstoord zijn. Wij houden u op de hoogte van waar er gestaakt wordt in de provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 26. Vroege zomer in Antwerpen: “Ga niet naar de Kalmthoutse Heide!” (20/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dit paasweekend geldt brandfase rood in de provincie Antwerpen. Het agentschap Natuur en Bos vraagt zelfs om weg te blijven uit vijf natuurgebieden, waaronder de Kalmthoutse Heide. “Hoe verleidelijk het ook is met dit weer, kom alstublieft niet naar hier”, vraagt boswachter Jef De Winter.
  [naar artikel]
 27. 2.688 wilde dieren doodgereden in provincie Antwerpen dit jaar: van vossen tot oehoes (18/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Mijn Audi A6 is rijp voor de schroothoop”, reageerde een Hasseltse bestuurder die dinsdagnacht negentien everzwijnen had doodgereden in Heusden-Zolder. Ook in de provincie Antwerpen neemt het risico op een aanrijding met groot wild toe. Natuurpunt vraagt om een verplicht registratiesysteem voor aanrijdingen met groot wild.
  [naar artikel]
 28. Hitte – Politie neemt barbecuetoestel in bosgebied in beslag (29/07/2018 - Metro)
  De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft zondag een barbecuetoestel in beslag genomen in een bosgebied in Grote Bergen in Willebroek. Dat laat de politie zondag weten. In de provincie Antwerpen geldt een verbod op kampvuren en in natuurgebieden een rook- en vuurverbod. Zondagvoormiddag ontving de lokale politie Mechelen-Willebroek een melding van een barbecue in een bosgebied in Grote Bergen. De gebruikers werden aangemaand het vuur te doven. Bij een volgende controle later op de dag bleek dat de gebruikers het barbecuetoestel hadden achtergelaten. De politie nam het toestel bestuurlijk in beslag, zodat andere bezoekers van het domein het niet zouden gebruiken. Sinds 6 juli geldt in de provincie Antwerpen een politiebesluit dat het verbod oplegt voor kampvuren op het volledige grondgebied van de provincie, en een rook- en vuurverbod in natuurgebieden. Het Agentschap voor Natuur en Bos heeft de brandwaarschuwingsindex voor het volledige grondgebied van de provincie Antwerpen opgetrokken naar code rood. bron: Belga Het bericht Hitte – Politie neemt barbecuetoestel in bosgebied in beslag verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Provincie Antwerpen wil meer ruimte voor akkers en boeren (16/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op tien jaar tijd daalde het aantal landbouwers in onze provincie met 40%. Daardoor komen er weer landbouwgronden vrij, maar die worden dikwijls niet gekocht om op te boeren.
  [naar artikel]
 30. Katholiek onderwijs wil 16-jarigen laten kiezen tussen universiteit en hogeschool (22/01/2019 - De Standaard)
  Katholiek Onderwijs Vlaanderen vraagt minstens 300 miljoen euro subsidie voor bijkomende investeringen in scholen. Het katholiek onderwijs wil ook meer vrijheid door eindtermen in de tweede graad te schrappen en wil jongeren al in het vijfde middelbaar laten kiezen voor de hogeschool of universiteit.
  [naar artikel]
 31. Katholiek onderwijs wil 16-jarigen laten kiezen tussen universiteit en hogeschool (22/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Katholiek Onderwijs Vlaanderen vraagt minstens 300 miljoen euro subsidie voor bijkomende investeringen in scholen. Het katholiek onderwijs wil ook meer vrijheid door eindtermen in de tweede graad te schrappen en wil jongeren al in het vijfde middelbaar laten kiezen voor de hogeschool of universiteit.
  [naar artikel]
 32. Katholiek onderwijs wil 16-jarigen laten kiezen tussen universiteit en hogeschool (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Katholiek Onderwijs Vlaanderen vraagt minstens 300 miljoen euro subsidie voor bijkomende investeringen in scholen. Het katholiek onderwijs wil ook meer vrijheid door eindtermen in de tweede graad te schrappen en wil jongeren al in het vijfde middelbaar laten kiezen voor de hogeschool of universiteit.
  [naar artikel]
 33. Zo goed als geen enkele tram of bus in provincie Antwerpen door staking coördinatiedienst, De Lijn zoekt oplossing (03/01/2020 - VRT NWS)
  Wie vandaag het openbaar vervoer wil nemen in de provincie Antwerpen zoekt best een andere oplossing, want verwacht wordt dat geen enkele bus of tram zal rijden. Dat heeft alles te maken met de staking die al enkele dagen aan de gang is. Vandaag staakt de dispatch Antwerpen en daardoor kan de Lijn de veiligheid niet garanderen.
  [naar artikel]
 34. Nederland kent toestroom coronapatiënten: "Waar gaan we onze andere patiënten laten?" (21/03/2020 - VRT NWS)
  In Nederland slaan de ziekenhuizen in de provincie Noord-Brabant, dat is net over de grens met de provincie Antwerpen, alarm. De toestroom van coronapatiënten is zó groot dat patiënten die aan andere ziekten lijden, er niet meer terechtkunnen.
  [naar artikel]
 35. Al Qaida vraagt IS om gijzelaar vrij te laten (14/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. 17 woonzorgcentra in de provincie Antwerpen krijgen testkits voor het coronavirus (09/04/2020 - VRT NWS)
  17 woonzorgcentra in provincie Antwerpen krijgen of kregen ondertussen tests om hun bewoners en personeel te testen op het coronavirus. Het gaat om centra waar de situatie het ernstigst zou zijn. Toch zijn sommige centra verrast dat zij daarbij horen. Andere, zoals het Buitenhof in Brasschaat waar al 11 mensen overleden zijn, hebben de tests nog altijd niet gekregen.
  [naar artikel]
 37. Amnesty vraagt Iran gevangen opposanten vrij te laten (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 38. Sp.a en PVDA vernietigend voor plan om aantal tramritten in stad te verminderen (06/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De oppositiepartijen in Antwerpen zijn niet te spreken over de situatie bij De Lijn Antwerpen, waar door een ernstig personeelstekort even overwogen is om de trams op zomerdienstregeling te laten rijden. “Besparing na besparing leidt tot grote demotivatie op de werkvloer”, zegt Tom Meeuws, voorzitter van sp.a Antwerpen en voormalig directeur van De Lijn Antwerpen. “Minder trams met nog meer volk op, dat betekent gewoon dat men mensen zal ontraden het openbaar vervoer nog te nemen”, zegt PVDA-fractieleider Peter Mertens.
  [naar artikel]
 39. Deze carnavalsstoeten trekken de komende dagen door de provincie Antwerpen (09/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Carnaval is een eeuwenoud feest, maar hoe hard leeft het carnavalsvirus anno 2018 nog? Staat er nog een paard in de gang? En weet Mien nog waar mijn feestneus is gebleven? Vooraleer u straks van de kaart bent, brengt uw krant carnaval in kaart in de provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 40. Staking 10 oktober: Bellot vraagt ACOD treinen tussen Namen en Brussel te laten rijden (08/10/2017 - Knack)
  Federaal minister van Mobiliteit François Bellot vraagt de socialistische spoorbond om rekening te houden met de zware verkeershinder die de sluiting van het Herrmann-Debrouxviaduct met zich zal meebrengen.
  [naar artikel]
 41. Eikenprocessierupsen laten zich weer zien, provincie Antwerpen brengt interactieve kaart uit (17/04/2018 - VRT NWS)
  De lente is begonnen en dat betekent ook dat de eikenprocessierupsen stilaan weer uit hun eitjes sluipen. In een aantal gemeenten veroorzaken deze rupsen heel wat hinder. Daarom lanceert de provincie Antwerpen een interactieve kaart die een overzicht van de aanwezige nesten geeft.
  [naar artikel]
 42. De Lijn vraagt Vlamingen de auto op 'Mobiele Maandag' thuis te laten en te kiezen voor alternatief vervoer (10/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eén dag per week kiezen voor combimobiliteit. Dat is het doel van 'Mobiele Maandag', de nieuwe campagne van De Lijn. De vervoersmaatschappij wil zo...
  [naar artikel]
 43. Schilde schrapt "Brits" rondpunt waar je links moet rijden  (19/02/2020 - VRT NWS)
  In Schilde verandert de rijrichting van de Cirkellaan. Volgens Gazet Van Antwerpen het enige rondpunt in ons land waar je met de richting van de klok mee moet rijden. Bestuurders moeten er zoals in Engeland verplicht links afdraaien in plaats van rechts. "Onze beslissing heeft niets met de Brexit te maken wel met rioleringswerken", vertelt burgemeester Dirk Bauwens (N-VA) op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 44. Meetfiets blijft fietspaden in provincie Antwerpen in kaart brengen (17/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De provincie Antwerpen legt 100.000 euro op tafel om de bovenlokale fietsroutes de komende jaren verder in kaart te laten brengen met de meetfiets van de Fietsersbond. De voorbije jaren werd zo al 3.500 kilometer aan Antwerpse fietspaden grondig onderzocht, de resultaten zijn te raadplegen via een website.
  [naar artikel]
 45. Antwerpenaar vaker met fiets naar werk (17/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een op de drie werknemers in de provincie Antwerpen neemt de fiets om naar het werk te rijden. Mensen die in de stad werken, nemen minder snel de wagen dan mensen in de rest van de provincie.
  [naar artikel]
 46. Tunnelroof Belgiëlei: advocaat vraagt om verdachte vrij te laten (28/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De 27-jarige Koba M., een van de verdachten van de bankkraak op de Belgiëlei in Antwerpen, is donderdag voor de Antwerpse kamer van inbeschuldigingstelling verschenen. Zijn advocaat Sahil Malik heeft zijn vrijlating gevraagd. De KI neemt in de loop van de dag een beslissing.
  [naar artikel]
 47. Antwerpse sp.a: “Besparingen leiden tot demotivatie op werkvloer” (06/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse sp.a is niet te spreken over de situatie bij De Lijn Antwerpen, waar door een ernstig personeelstekort even overwogen is om de trams op zomerdienstregeling te laten rijden. “Een vreemde redenering: als in een koekjesfabriek het personeel ziek is, zitten er toch ook niet minder koekjes in een pak voor dezelfde prijs?”, zegt Tom Meeuws, voorzitter van sp.a Antwerpen en voormalig directeur van De Lijn Antwerpen. “Besparing na besparing leidt tot grote demotivatie op de werkvloer”, meent hij.
  [naar artikel]
 48. Waar eet je de lekkerste mosselen-friet? Nomineer jouw favoriet (12/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Mosselen, we kijken er iedere zomer opnieuw naar uit. Waar eet jij de lekkerste mosselen van de hele provincie Antwerpen? Gazet van Antwerpen zoekt het uit.
  [naar artikel]
 49. Broer van IS-kopstuk kreeg vijf jaar cel in februari en is nu vrij (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het hof van beroep in Antwerpen heeft beslist Anouar Chaib vrij te laten onder voorwaarden. Zijn advocaat, meester Charlotte De Boeck, had een verzoekschrift ingediend.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.