Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 July 2020
18:12 uur

Personeel Toneelhuis wil staken

De Morgen

08/11/2019 - 18:24

De vakbonden die het personeel van Toneelhuis vertegenwoordigen, dienen een stakingsaanzegging in. Het personeel van het Antwerpse stadstheater mort al langer over het beleid. De frustratie is de afgelopen dagen enkel toegenomen, nu er geen opvolger voor artistiek leider Guy Cassiers wordt gevonden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stakingsaanzegging in Toneelhuis (08/11/2019 - De Morgen)
  De vakbonden die het personeel van Toneelhuis vertegenwoordigen, dienen een stakingsaanzegging in. Het personeel van het Antwerpse stadstheater mort al langer over het beleid. De frustratie is de afgelopen dagen enkel toegenomen, nu er geen opvolger voor artistiek leider Guy Cassiers wordt gevonden.
  [naar artikel]
 2. Onrust in Toneelhuis: geen opvolger voor Guy Cassiers, morrend personeel (07/11/2019 - De Morgen)
  Het Antwerpse Toneelhuis stelt voorlopig geen opvolger voor artistiek leider Guy Cassiers aan. Er waren achttien kandidaten, maar geen van hen voldeed aan het beoogde profiel, zegt de raad van bestuur. Bij het personeel, dat een motie van wantrouwen indiende tegen zakelijk leider Klaartje Heiremans, heerst onvrede over het beleid.
  [naar artikel]
 3. 70 procent Brussels Ryanair-personeel wil staken (23/07/2018 - De Tijd)
  16:42 Naar verwachting zal het Belgische Ryanair-personeel woensdag en donderdag massaal staken. 'Ryanair zal de gevolgen proberen te temperen met buitenlands personeel.'
  [naar artikel]
 4. 'Bij Toneelhuis wordt kritiek niet getolereerd' (11/04/2019 - De Morgen)
  Acteur Dirk Roofthooft zal niet te zien zijn in Het kleine meisje van meneer Linh, de Toneelhuis-voorstelling die Guy Cassiers regisseert. Hij doet dit uit 'droevig ongenoegen over het personeelsbeleid'. Volgens Toneelhuis gaat het om één enkele beslissing.
  [naar artikel]
 5. Personeel Publifin gaat twee dagen staken voor meer loon (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeel van de Luikse intercommunale Publifin gaat morgen en overmorgen staken. Dat is beslist op een personeelsvergadering. Driekwart van
  [naar artikel]
 6. Personeel van Londense luchthaven Heathrow gaat staken: “Chaos verwacht” (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeel van Heathrow, de grootste luchthaven bij Londen en een belangrijk knooppunt voor intercontinentale vluchten, gaat staken, zo...
  [naar artikel]
 7. Personeel Publifin gaat twee dagen staken voor meer loon (22/05/2017 - De Morgen)
  Het personeel van de Luikse intercommunale Publifin gaat morgen en overmorgen staken. Dat is beslist op een personeelsvergadering. Driekwart van de aanwezige personeelsleden stemde voor, bevestigt vakbondsafgevaardigde Christine Planus (CGSP). Op de vergadering waren volgens de website van La Meuse 450 van de 850 werknemers aanwezig.
  [naar artikel]
 8. Duitse piloten en personeel Ryanair staken woensdag (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Duitsland gaan het personeel en de piloten van Ryanair woensdag staken. Ze eisen betere verloning en betere werkomstandigheden. Dat melden de...
  [naar artikel]
 9. Personeel Brusselse gemeenten, OCMW's en openbare ziekenhuizen wil morgen staken (07/11/2018 - VRT NWS)
  Het personeel van de Brusselse gemeenten, OCMW's en openbare ziekenhuizen wil morgen staken. Dat zeggen ze in een persbericht. Ze vinden de werkdruk voor het personeel te hoog, in ruil krijgen ze enkel "een miserabel loon". "Onze collega's die in Vlaanderen of Wallonië werken verdienen 10 tot 15 procent meer", zegt Rudy De Coster van de christelijke vakbond.
  [naar artikel]
 10. Toenemend geweld tegen opvoeders: “Geregeld spelen mijn collega’s een pluk haar kwijt” (16/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het personeel van de vijf instellingen van de Broeders van Liefde gaat op 7 mei staken om te protesteren tegen het toenemend geweld tegen opvoeders en onderwijzend personeel. Ook bij Kristus Koning en OC Clara Fey in Sint-Job-in-’t-Goor staken ze mee.
  [naar artikel]
 11. Duitse piloten en personeel Ryanair staken woensdag (10/09/2018 - Knack)
  In Duitsland gaan het personeel en de piloten van Ryanair woensdag staken. Ze eisen betere verloning en betere werkomstandigheden. Dat melden de Duitse vakbonden maandag. De staking zou 24 uur duren en er zijn onder meer 400 Duitse piloten en copiloten betrokken.
  [naar artikel]
 12. Klaartje Heiremans wordt nieuwe zakelijk directeur Toneelhuis (18/10/2016 - De Redactie)
  Heiremans volgt er vanaf 1 december Luk Van den Bosch op, die na 10 jaar bij Toneelhuis general manager wordt bij het dansgezelschap Rosas.
  [naar artikel]
 13. Duitse Ryanair-piloten en -personeel staken woensdag (10/09/2018 - De Morgen)
  In Duitsland gaan het personeel en de piloten van Ryanair woensdag staken. Ze eisen betere verloning en betere werkomstandigheden. Dat melden de Duitse vakbonden. De staking zou 24 uur duren en er zijn onder meer 400 Duitse piloten en copiloten betrokken.
  [naar artikel]
 14. Duitse piloten en personeel van Ryanair staken woensdag (11/09/2018 - VRT NWS)
  In Duitsland gaan het personeel en de piloten van Ryanair woensdag staken. Ze eisen betere verloning en betere werkomstandigheden. Dat melden de Duitse vakbonden. De staking zou 24 uur duren en er zijn onder meer 400 Duitse piloten en copiloten betrokken.
  [naar artikel]
 15. Onrust bij Aviapartner breidt uit: ook luchthavens van Luik en Oostende getroffen (26/10/2018 - VRT NWS)
  Ook op de luchthaven van Luik hebben werknemers van bagage-afhandelaar Aviapartner het werk neergelegd. Uit solidariteit zal elke shift twee uur staken, waardoor de banden in totaal elke dag zes uur zullen stilliggen. Er is ook onrust bij het personeel van Aviapartner in Oostende. Het bedrijf zit er in slechte papieren. Het personeel is er voorlopig wel nog niet aan het staken.
  [naar artikel]
 16. Zakelijk directeur Toneelhuis neemt afscheid van politiek (02/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Mechelse gemeenteraadslid Klaartje Heiremans (Groen) is geen kandidaat meer bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Zo wil ze zich volop focussen op haar job als zakelijk directeur van het Toneelhuis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 17. Ook Nederlands Ryanair-personeel gaat staken (31/07/2018 - De Tijd)
  13:57 Nadat maandag het Duitse personeel in grote meerderheid voor stakingen stemde, willen nu ook de Nederlandse piloten en ander boordpersoneel het werk neerleggen.
  [naar artikel]
 18. Personeel van luchthaven Heathrow gaat staken (13/07/2019 - Metro)
  Het personeel van Heathrow, de grootste luchthaven bij Londen en een belangrijk knooppunt voor intercontinentale vluchten, gaat staken, zo berichten Britse media vandaag. Het gaat om zo’n 4.000 werknemers, onder wie de veiligheidsdiensten en het onderhoudspersoneel van de luchthaven. De acties zijn gepland op 26 en 27 juli, 5 en 6 augustus en op 23 en 24 augustus. Vakbond Unite waarschuwt voor “chaos” op de drukste vakantiedagen van het jaar, maar volgens de luchthavenuitbater zal Heathrow die dagen openblijven en is de veiligheid gegarandeerd. Er worden zo’n miljoen reizigers verwacht. Met de stakingsactie wil de vakbond haar eis voor meer loon kracht bij zetten. De directie bood een opslag van gemiddeld 2,7 procent, maar die werd verworpen. De directie roept Unite op om voort te onderhandelen. Bron: Belga   Het bericht Personeel van luchthaven Heathrow gaat staken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Personeel van luchthaven Heathrow gaat staken (12/07/2019 - Metro)
  Het personeel van Heathrow, de grootste luchthaven bij Londen en een belangrijk knooppunt voor intercontinentale vluchten, gaat staken, zo berichten Britse media vandaag. Het gaat om zo’n 4.000 werknemers, onder wie de veiligheidsdiensten en het onderhoudspersoneel van de luchthaven. De acties zijn gepland op 26 en 27 juli, 5 en 6 augustus en op 23 en 24 augustus. Vakbond Unite waarschuwt voor “chaos” op de drukste vakantiedagen van het jaar, maar volgens de luchthavenuitbater zal Heathrow die dagen openblijven en is de veiligheid gegarandeerd. Er worden zo’n miljoen reizigers verwacht. Met de stakingsactie wil de vakbond haar eis voor meer loon kracht bij zetten. De directie bood een opslag van gemiddeld 2,7 procent, maar die werd verworpen. De directie roept Unite op om voort te onderhandelen. bron: Belga   Het bericht Personeel van luchthaven Heathrow gaat staken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Piloten en cabinepersoneel van Ryanair gaan staken op 25 en 26 juli (05/07/2018 - VRT NWS)
  Piloten en cabinepersoneel van lagekostenmaatschappij Ryanair hebben aangekondigd te zullen staken op 25 en 26 juli. Het gaat om het personeel dat voor Ryanair werkt in België, Portugal, Spanje en Italië. Ook de Ierse piloten van Ryanair zullen staken, zij doen dat op 12 juli. Bij de maatschappij heerst er al langer onvrede over de arbeidsomstandigheden.
  [naar artikel]
 21. Spaans personeel van Ryanair gaat volgende maand staken (07/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Spaans cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappij Ryanair gaat in september staken. De werknemers van de Ierse prijsvechter protesteren daarmee...
  [naar artikel]
 22. “Werknemers Proximus gaan dinsdag staken tegen hervormingsplannen” (11/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeel van Proximus zal dinsdag staken uit protest tegen het herstructureringsplan van het telecombedrijf. Dat heeft de christelijke vakbond...
  [naar artikel]
 23. Guy Cassiers stopt als artistiek leider: Toneelhuis zoekt opvolger (15/01/2019 - De Morgen)
  In 2021 stopt theatermaker Guy Cassiers als artistiek leider van het Antwerpse Toneelhuis. Dit jaar nog wil de raad van bestuur een opvolger aanduiden, om de artistieke lijnen voor de beleidsperiode 2022-2026 uit te zetten.
  [naar artikel]
 24. Personeel Proximus gaat staken tegen herstructurering (11/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het personeel van Proximus legt dinsdag het werk neer uit protest tegen het herstructureringsplan. Dat heeft vakbond ACV aangekondigd, meldt VRT NWS. Door het plan staan 1.900 banen op de helling.
  [naar artikel]
 25. ACV verbiedt eigen personeel te staken (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Eurostar gaat deze maand zeven dagen staken (10/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het personeel bij hst-operator Eurostar, de trein die Groot-Brittannië met het vasteland verbindt, gaat in augustus zeven dagen staken. Dat meldt
  [naar artikel]
 27. Vlaamse stadstheaters KVS, NTGent en Toneelhuis willen Kunstinstelling worden (29/03/2019 - VRT NWS)
  De drie Vlaamse stadstheaters, KVS Brussel, NTGent en Toneelhuis Antwerpen pleiten samen voor een statuut van Kunstinstelling. De theaterhuizen vragen de Vlaamse politieke partijen om hun erkenning als Kunstinstelling op te nemen in hun verkiezingsprogramma's en na de verkiezingen in het volgende Vlaamse regeerakkoord. 
  [naar artikel]
 28. Waarom Toneelhuis, NTGent en KVS ‘Kunstinstelling’ willen worden (29/03/2019 - De Morgen)
  Michael De Cock en Merlijn Erbuer (artistiek en zakelijk leider KVS), Guy Cassiers en Klaartje Heiremans (artistiek en zakelijk leider Toneelhuis) en Milo Rau en Nathalie De Boelpaep (artistiek en zakelijk leider NTGent).
  [naar artikel]
 29. Verzorgend personeel spoed- en intensivecareafdeling Brugmannziekenhuis legt werk neer (08/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het verzorgend personeel van de spoed- en intesivecareafdelingen van het Brugmannziekenhuis in Laken begint deze avond om 20 uur te staken. Dat...
  [naar artikel]
 30. Wissels aan de top in deSingel en Toneelhuis bieden kansen voor Antwerpse cultuurhuizen (16/01/2019 - De Morgen)
  Gisteren maakte deSingel bekend dat Hendrik Storme vanaf 2020 in de voetsporen treedt van Jerry Aerts als algemeen en artistiek directeur. Ook Toneelhuis kondigde aan een opvolger te zoeken voor huidig artistiek leider Guy Cassiers. Dat betekent dat zich een grondige hertekening aandient van het Antwerpse podiumlandschap.
  [naar artikel]
 31. Personeel Ineos Phenol weer aan het werk na zes weken staken (24/02/2020 - VRT NWS)
  De werknemers van het chemiebedrijf Ineos Phenol zijn vanmorgen, na zes weken staken, opnieuw aan het werk gegaan. Dit weekend hebben ze gestemd over een akkoord tussen directie en vakbonden. De staking kwam er door het ontslag van een vakbondsman en ontevredenheid over het beleid.
  [naar artikel]
 32. Vakbonden bpost staken van 7 tot 12 november en mogelijk langer (30/10/2018 - VRT NWS)
  De vakbonden bij bpost gaan vanaf 7 november staken. Dat meldt het gemeenschappelijk vakbondsfront dinsdagavond. De staking zou al zeker tot 12 november duren en zal worden gespreid over de verschillende afdelingen. De vakbonden willen zo de besparingen bij bpost en het gebrek aan personeel aanklagen.
  [naar artikel]
 33. Sociale onrust bij Ryanair: Belgisch personeel gaat niet staken, maar plant solidariteitsactie (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In verschillende landen heerst er momenteel veel sociale onrust onder het personeel van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair. Bij Ryanair in...
  [naar artikel]
 34. Personeel staakt tegen vakbond (18/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Meestal is het de vakbond die oproept om te staken maar in de regio Kempen is het voor een keer het personeel dat oproept om het werk neer te leggen uit protest tegen de vakbond. Werknemers zijn boos over het personeelsbeleid bij het ACV.
  [naar artikel]
 35. Bpost-staking, dag 3: postbodes staken, maandag nieuw overleg (09/11/2018 - VRT NWS)
  De staking bij Bpost is vandaag aan zijn derde dag toe. Vandaag staken de postbodes. Ook zij protesteren tegen het tekort aan personeel en de te hoge werkdruk. De staking bij Bpost duurt normaal nog tot dinsdag.
  [naar artikel]
 36. Steun van vakbonden, personeel én directie, maar toch buiten (21/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het wantrouwen regeert in het huis van vertrouwen. De Vlaamse regering stuurde gisterochtend CEO van de VRT Paul Lembrechts de laan uit. Leo Hellemans moet nu de rust herstellen en beslissen of directeur Media en Productie Peter Claes kan terugkeren. Het personeel gaat volgende maandag alvast 24 uur lang staken.
  [naar artikel]
 37. Belgisch Ryanair-personeel gaat niet staken, maar plant wel actie (29/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn in de nabije toekomst geen stakingen gepland bij Ryanair in België. Dat zegt de christelijke vakbond CNE. In verschillende andere landen heerst er wel sociale onrust onder het personeel van de Ierse luchtvaartmaatschappij. De Belgische vakbond denkt wel over een solidariteitsactie.
  [naar artikel]
 38. Belgisch Ryanair-personeel gaat niet staken, maar plant wel actie (29/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Er zijn in de nabije toekomst geen stakingen gepland bij Ryanair in België. Dat zegt de christelijke vakbond CNE. In verschillende andere landen heerst er wel sociale onrust onder het personeel van de Ierse luchtvaartmaatschappij. De Belgische vakbond denkt wel over een solidariteitsactie.
  [naar artikel]
 39. Personeel Proximus gaat dinsdag staken tegen herstructurering: “Moeilijk in te schatten wat de consument hiervan voelt” (11/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het personeel van Proximus legt dinsdag het werk neer uit protest tegen het herstructureringsplan. Dat meldt de christelijke vakbond ACV. Door het plan staan 1.900 banen op de helling. “Wij willen een duidelijk signaal geven en respect krijgen.”
  [naar artikel]
 40. Personeel Proximus gaat dinsdag staken tegen herstructurering: “Moeilijk in te schatten wat de consument hiervan voelt” (11/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het personeel van Proximus legt dinsdag het werk neer uit protest tegen het herstructureringsplan. Dat meldt de christelijke vakbond ACV. Door het plan staan 1.900 banen op de helling. “Wij willen een duidelijk signaal geven en respect krijgen.”
  [naar artikel]
 41. Na zes dagen staken op luchthaven: vakbonden en Aviapartner bereiken voorakkoord (31/10/2018 - VRT NWS)
  Bij bagageafhandelaar Aviapartner hebben de directie en de vakbonden een voorakkoord bereikt, na zes dagen staken op de luchthaven van Zaventem. Om 6 uur wordt het voorakkoord voorgelegd aan het personeel. "U mag ons feliciteren", zegt Lieveke Norga van de christelijke vakbond in een eerste reactie.
  [naar artikel]
 42. “Chauffeurs en technici van De Lijn in Vlaamse Rand staken woensdag voort” (07/11/2019 - Metro)
  De buschauffeurs en personeel van de technische diensten van De Lijn in de stelplaatsen van Leerbeek, Meerbeek, Dilbeek, Asse en het Rad die dinsdagmorgen spontaan het werk neerlegden zullen ook woensdag verder staken. Directie en vakbonden ontmoeten mekaar pas woensdag om 14 uur in Grimbergen om te praten over het sociaal conflict. Dat is vernomen in vakbondskringen. De actie is een protest tegen problemen in de chauffeursplanning, in de personeelsadministratie en technische diensten, die volgens de vakbonden het gevolg zijn van besparingen en reorganisaties die De Lijn de afgelopen maanden doorvoerde en die momenteel aanleiding geven tot een algemene malaise bij het personeel. Het actualiteitsdebat vorige week in het Vlaams parlement heeft bij het personeel bovendien geleid tot grote onzekerheid over de toekomst van het bedrijf. Als gevolg van fouten in de planning worden chauffeurs vaak in onregelmatige werkroosters tewerkgesteld, hetgeen ten koste gaat van hun sociaal en familiaal leven. Ook de foutieve berekeningen van loon, vergoedingen, terugbetalingen en dergelijke door de personeelsadministratie ligt het personeel zwaar op de maag. In de technische diensten wordt gestaakt tegen de manklopende organisatie, wat zich vertaalt in problemen bij het beheer van wisselstukken, ICT-problemen, ondersteuning techniekers. Bron: Belga   Het bericht “Chauffeurs en technici van De Lijn in Vlaamse Rand staken woensdag voort” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. “Chauffeurs en technici van De Lijn in Vlaamse Rand staken woensdag voort” (05/11/2019 - Metro)
  De buschauffeurs en personeel van de technische diensten van De Lijn in de stelplaatsen van Leerbeek, Meerbeek, Dilbeek, Asse en het Rad die dinsdagmorgen spontaan het werk neerlegden zullen ook woensdag verder staken. Directie en vakbonden ontmoeten mekaar pas woensdag om 14 uur in Grimbergen om te praten over het sociaal conflict. Dat is vernomen in vakbondskringen. De actie is een protest tegen problemen in de chauffeursplanning, in de personeelsadministratie en technische diensten, die volgens de vakbonden het gevolg zijn van besparingen en reorganisaties die De Lijn de afgelopen maanden doorvoerde en die momenteel aanleiding geven tot een algemene malaise bij het personeel. Het actualiteitsdebat vorige week in het Vlaams parlement heeft bij het personeel bovendien geleid tot grote onzekerheid over de toekomst van het bedrijf. Als gevolg van fouten in de planning worden chauffeurs vaak in onregelmatige werkroosters tewerkgesteld, hetgeen ten koste gaat van hun sociaal en familiaal leven. Ook de foutieve berekeningen van loon, vergoedingen, terugbetalingen en dergelijke door de personeelsadministratie ligt het personeel zwaar op de maag. In de technische diensten wordt gestaakt tegen de manklopende organisatie, wat zich vertaalt in problemen bij het beheer van wisselstukken, ICT-problemen, ondersteuning techniekers. bron: Belga   Het bericht “Chauffeurs en technici van De Lijn in Vlaamse Rand staken woensdag voort” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Herstructurering Proximus:vakbonden willen dinsdag staken (11/01/2019 - Metro)
  De christelijke vakbond ACV roept het personeel van Proximus op om dinsdag te staken tegen het herstructureringsplan bij het telecombedrijf, waarbij 1.900 banen worden bedreigd. De vakbond heeft een stakingsaanzegging ingediend en roept alle werknemers op dinsdag naar de Proximus Towers in Brussel te komen. “Onze militanten willen een signaal geven. Ze willen respect”, aldus ACV-secretaris Ben Coremans. ACV gaat er van uit dat de actie in gemeenschappelijk front zal worden gevoerd. bron: Belga Het bericht Herstructurering Proximus:vakbonden willen dinsdag staken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Grote staking aan UGent: “Dit is de grootste staking in jaren” (09/03/2020 - VRT NWS)
  Het ondersteunend personeel van de Universiteit van Gent werkt vandaag niet. Concreet gaat het om het personeel van de studentenresto’s, de cafetaria’s, de schoonmaak en de kinderdagverblijven. Ze staken onder andere omdat ze een hoger loon willen. Volgens de vakbond zou het de grootste staking in jaren worden aan de UGent.
  [naar artikel]
 46. Zeeloodsen staken al tegen plan-Homans (17/09/2018 - De Tijd)
  21:50 De vakbonden roepen het personeel bij het Vlaamse loodswezen en de scheepvaartbegeleiding gisterenavond op tot een 24-uursstaking.
  [naar artikel]
 47. 'Weg met conflict, op naar sociale consensus' (05/04/2019 - De Morgen)
  De politie gaat staken. De cipiers gaan staken. De zeeloodsen staken. En, uiteraard, de NMBS gaat staken. Het volk mort, politici volgen en prompt wordt het stakingsrecht in vraag gesteld. Het past in het conflictmodel waar beide kanten, werkgevers en werknemers, in vastgeroest zitten. Tijd voor een nieuw model, zeggen specialisten.
  [naar artikel]
 48. Personeel Eurostar legt zeven dagen het werk neer (10/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het personeel bij hst-operator Eurostar, de trein die Groot-Brittannië met het vasteland verbindt, gaat in augustus zeven dagen staken. Dat meldt de Britse vakbond RMT woensdag, aldus de Britse zenders BBC en ITV. De stakers eisen een betere balans tussen werk en privéleven.
  [naar artikel]
 49. Personeel Eurostar legt zeven dagen het werk neer (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het personeel bij hst-operator Eurostar, de trein die Groot-Brittannië met het vasteland verbindt, gaat in augustus zeven dagen staken. Dat meldt de Britse vakbond RMT woensdag, aldus de Britse zenders BBC en ITV. De stakers eisen een betere balans tussen werk en privéleven.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.