Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

30 May 2020
22:22 uur

Zwarte Lola, de seksbom zonder seksleven

Het Nieuwsblad

08/11/2019 - 18:41

“Ik ben Lola, zwarte Lola. Lola uit de stripteasebar.” Met die woorden bracht Annie Heuts, beter bekend als haar wulpse alter ego, de hoofden van vele Vlaamse mannen op hol in de jaren 60 en 70. De zangeres stierf afgelopen donderdag op 90-jarige leeftijd. Het etiket ‘seksbom’ kreeg ze - tot haar eigen frustratie - nooit afgeschud.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De seksbom die nauwelijks een seksleven had: Zwarte Lola overleden (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik ben Lola, zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” Met die woorden bracht Annie Heuts, beter bekend als haar wulpse alter ego, in de jaren 60 en 70 de hoofden van Vlaamse mannen op hol. De zangeres stierf donderdag op 90-jarige leeftijd. Het etiket ‘seksbom’ kreeg ze – tot haar eigen frustratie – nooit van zich afgeschud.
  [naar artikel]
 2. 'Zwarte Lola uit de stripteasebar' viert 90ste verjaardag in Heusden-Zolder (13/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Heusden-Zolder“Ik ben Lola, Zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” De hit uit 1967 van Annie Heuts is hier muzikaal erfgoed. Vandaag wordt Zwarte Lola 90. In Bolderberg, waar de Maastrichtse al jaren woont, kreeg ze een ererondje in de huifkar.
  [naar artikel]
 3. Zwarte Lola “uit de stripteasebar” overleden (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Ik ben Lola, Zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” De hit uit 1967 van Annie Heuts is hier muzikaal erfgoed. Maar vandaag is ze niet meer.
  [naar artikel]
 4. Zwarte Lola “uit de stripteasebar” overleden (08/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Ik ben Lola, Zwarte Lola. Ik ben Lola uit de stripteasebar.” De hit uit 1967 van Annie Heuts is hier muzikaal erfgoed. Maar vandaag is ze niet meer.
  [naar artikel]
 5. Afscheid van Zwarte Lola: “Ze heeft zoveel betekend, waarom is er zo’n lage opkomst?” (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een vijftigtal mensen waren vrijdag voormiddag aanwezig op de begrafenis van zangeres Zwarte Lola.
  [naar artikel]
 6. Zwarte Lola ("van de stripteasebar") is op haar 90e overleden (08/11/2019 - VRT NWS)
  Zwarte Lola (Annie Heuts) is niet meer. De zangeres die vooral in de jaren 60 en 70 menig jaloerse echtgenote de kast op joeg met haar provocerende liedjes en podiumgedrag is 90 jaar geworden.
  [naar artikel]
 7. Afscheid van Zwarte Lola: Nederlandse Annie Heuts op 90-jarige leeftijd overleden (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse zangeres Annie Heuts is overleden. Dat meldt Het Belang van Limburg vrijdagmiddag. Heuts, bekend van de hit “Zwarte Lola”, woonde al...
  [naar artikel]
 8. Inzameling voor aangereden chiromeisje Lola is succes (15/08/2018 - VRT NWS)
  Vrienden van het aangereden chiromeisje Lola zijn een inzamelactie voor haar gestart. Lola werd begin augustus aangereden tijdens een trektocht op chirokamp in Nederland. Ze is buiten levensgevaar, maar er wacht haar een zware revalidatie. Met het ingezamelde geld willen vrienden Lola en haar gezin steunen. Intussen is er al bijna 10.000 euro ingezameld. 
  [naar artikel]
 9. Vader chiromeisje Lola (15) overweldigd door steun dorpsgenoten: “Zo'n benefiet doet Lola glimlachen en ontroert ons enorm” (17/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Ruim anderhalve maand na het ongeval waarbij chiromeisje Lola D. (15) in het Nederlandse Bergeijk levensgevaarlijk gewond raakte , wordt ze overweldigd door steun. Tientallen dorpsgenoten zetten immers een immens benefiet op poten.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Ouders van Lola (16) geëmotioneerd: hele gemeente komt samen om zwaargewond meisje te steunen (01/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Zo’n tweehonderd vrijwilligers en ontelbaar veel Boutersemnaren deden mee aan de benefietactie ‘Boutersem vecht voor Lola’. Het werd een Vlaamse kermis van formaat.
  [naar artikel]
 11. Hollywood rouwt om Lola Albright (91) (25/03/2017 - De Redactie)
  De Amerikaanse actrice Lola Albright was een veelgevraagde actrice in de naoorlogse filmindustrie. In de jaren 70 en 80 acteerde ze in verschillende tv-series.
  [naar artikel]
 12. Lola McQueen uit ‘Belgium’s Got Talent’ bekroond met holebi-award (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Naar jaarlijkse gewoonte reikt de Europese LGBT+ netwerkzender OUTtv de OUT Media Award uit. In Vlaanderen gaat de award dit jaar naar Lola...
  [naar artikel]
 13. Op zijn 56ste koos ex-politieman Gabriël ervoor om Lola (70) te worden: "Daarvoor had ik geen leven. Mijn naam was 'niemand'" (17/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lola (70) werd geboren als Gabriël. Op 4-jarige leeftijd besefte het jongetje uit Tenneville, een dorp in de provincie Luxemburg, al dat hij liever...
  [naar artikel]
 14. Kleine Lola (6) overlijdt na val van nog geen meter hoog (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk is een kind overleden na een banale val van nog geen meter hoog. Het drama gebeurde begin deze maand, toen de zesjarige Lola
  [naar artikel]
 15. Kleine Lola (6) overlijdt na val van nog geen meter hoog (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk is een kind overleden na een banale val van nog geen meter hoog. Het drama gebeurde begin deze maand, toen de zesjarige Lola
  [naar artikel]
 16. Lola Mansour uitgeschakeld op WK judo na misverstand met gong (01/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Lola Mansour werd in haar eerste kamp op het WK judo in Boedapest misleidt door de gong, die gebruikt wordt als signaal om de match op hold te
  [naar artikel]
 17. Veerle Baetens is begonnen aan de opnames van ‘Cheyenne et Lola’ (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de regio Hauts de France zijn de opnames begonnen van de 8-delige Franse tv-reeks ‘Cheyenne et Lola’. Eshref Reybrouck, regisseur en vriend van...
  [naar artikel]
 18. Veerle Baetens is begonnen met de opnames van ‘Cheyenne et Lola’ (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de regio Hauts de France zijn de opnames begonnen van de 8-delige Franse tv-reeks ‘Cheyenne et Lola’. Eshref Reybrouck, regisseur en vriend van...
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Kleine Lola (2) maakt schilderijen van 20.000 euro (28/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is amper twee jaar oud, maar de kleine Lola heeft al een mooi bedrag op haar spaarrekening staan. De peuter heeft haar eigen tentoonstellin in...
  [naar artikel]
 20. Lola Mansour uitgeschakeld op WK judo na misverstand met gong - ook Taeymans sneuvelt (01/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Lola Mansour werd in haar eerste kamp op het WK judo in Boedapest misleid door de gong, die gebruikt wordt als signaal om de match op hold te
  [naar artikel]
 21. Lola zat 8 jaar lang vastgeketend op beton, nu palmt ze (terecht) werkelijk alle bedden in (17/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het leven van pitbull Lola was in één woord samen te vatten: miserabel. 8 jaar lang zat de viervoeter vastgeketend in een vuile, donkere garage
  [naar artikel]
 22. Moedige Lola (12) heeft de laatste weken van haar leven aan de wetenschap gegeven: “Voor al de andere kinderen die lijden” (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op 2 april van dit jaar heeft de twaalfjarige Lola Muñoz uit New York de strijd tegen een agressieve kanker verloren. Maar niet voor ze alles...
  [naar artikel]
 23. Lola (16) overlijdt exact een jaar na aanrijding tijdens Chirokamp (02/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Lola (16), het meisje uit het Vlaams-Brabantse Boutersem dat een jaar geleden tijdens een Chirokamp in Nederland is aangereden, is vrijdag na een lange strijd overleden. Dat meldt vader Dieter op zijn blog.
  [naar artikel]
 24. Wat je persoonlijkheid vertelt over je seksleven (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe seksueel actief ben je? Ben je tevreden over je seksleven? Bedroog je ooit je partner? Blijkt dat het antwoord op die en veel andere vragen...
  [naar artikel]
 25. Op zijn 56ste koos ex-politieman Gabriël ervoor om Lola (nu 70) te worden: "Daarvoor had ik geen leven. Mijn naam was 'niemand'" (17/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Waalse Lola (70) werd geboren als Gabriël. Op 4-jarige leeftijd besefte het jongetje al dat hij liever een meisje wilde zijn. “Ik vertelde dit...
  [naar artikel]
 26. Fabrizio en Pommeline laten zien hoe het er in hun seksleven aan toe gaat: “Dat ik u kapot ga boren!” (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Wat heb je net gedaan?” - “Net vies gekomen, dat heb ik.” Pommeline en Fabrizio nemen geen blad voor de mond als het op hun seksleven aankomt. Dat is duidelijk te zien op de eerste beelden van ‘Sex Tape’, het VIJF-programma waarin Goedele Liekens bekende koppels een week lang hun seksleven en relatie laat filmen.
  [naar artikel]
 27. Lola Kirke reageert op seksistische filmrecensie: "Misschien was een push-up bh beter geweest?" (01/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lola Kirke (27) heeft een (paas)eitje te pellen met recensent Anthony Lane. De Amerikaanse actrice reageert verbolgen op een filmrecensie die...
  [naar artikel]
 28. Nederlandse politie rukt uit voor ’seksbom’ (25/03/2019 - Metro)
  De politie van Nederlands-Limburg is uitgerukt na een melding over een explosief in Beesel. De melder meende een handgranaat gezien te hebben vlakbij een natuurgebied in de Limburgse gemeente. Maar de explosievenverkenner van de politie kon opgelucht ademhalen. De handgranaat was immers anders explosief dan gedacht: het bleek te gaan om een tube glijmiddel. Gelukkig kon de politie erom lachen en bedankte hij de melder voor zijn oplettendheid. Lees ook: Grenspolitie arresteert man die seks heeft met koe Het bericht Nederlandse politie rukt uit voor ’seksbom’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Lola Kirke reageert op seksistische filmrecensie: "Misschien was een push-up beha beter geweest?" (01/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lola Kirke (27) heeft een (paas)eitje te pellen met recensent Anthony Lane. De Amerikaanse actrice reageert verbolgen op een filmrecensie die...
  [naar artikel]
 30. ?Lola won vorig seizoen ‘The Voice’?: "Maar optreden? Nee, dat hoeft niet meer" (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wint het vijfde seizoen van ‘The Voice’, inclusief auto, platencontract en 25.000 euro? Ook Lola Obasuyi (20), die vorig jaar zegevierde, kijkt...
  [naar artikel]
 31. Hoe je de vonk in je relatie én seksleven houdt nadat je kinderen krijgt (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je het gevoel dat je seksleven wel een opkikkertje of misschien zelfs een raketlancering kan gebruiken sinds de komst van jullie pasgeborene?...
  [naar artikel]
 32. Emotionele laatste groet aan“Zwarte Lola” in Bolderberg (14/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een honderdtal mensen hebben in de Sint-Jobkerk van Bolderberg in Heusden-Zolder vanavond een laatste groet gebracht aan Annie Heuts. Ze is vorige donderdag op 90-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 33. Dieven stelen kostbare bezittingen van Lola (3): “Ze hebben alles doorzocht, maar wat ze precies meenamen brak ons hart” (02/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Dieven hebben het spaarpotje en gouden armbandje van de driejarige Lola gestolen. Ze drongen het huis van haar ouders binnen en doorzochten de hele bovenverdieping. “Hoe gaan we haar dat uitleggen? We durven het niet zeggen.”
  [naar artikel]
 34. Beter seksleven? Dat hangt af van deze nerdy karaktereigenschap (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat je persoonlijkheid veel zegt over je seksleven kwam je hier al te weten, en blijkbaar kunnen eigenschappen die zelfs niet zo sexy lijken, er...
  [naar artikel]
 35. VIDEO. Jeugdsterrencircuit: Daan en Lola Karremans bereiken voor het eerst samen finale (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Daan Karremans (13) van GT Tessenderlo speelde dit seizoen al meer dan tien finales, maar in de Netevallei bereikte ook zijn zus Lola (11) voor het eerst de finale.
  [naar artikel]
 36. Alexander, de dove man achter Lola McQueen uit ‘Belgium's Got Talent’: “Dragqueen zijn is héél dure grap” (11/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij/zij was een laaiend succesnummer in de recente aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’! We hebben het over dragqueen Lola McQueen (31), echte...
  [naar artikel]
 37. Heb jij een goed seksleven? Deze test zou het uitwijzen (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén simpele vraag, meer is er volgens de Britse seks- en relatie-experte Tracey Cox niet nodig om te weten te komen of jouw seksleven bevredigend
  [naar artikel]
 38. Hoe sport het seksleven van mannen kan verbeteren (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mannen die met erectiestoornissen kampen kunnen hun seksleven een boost geven door te sporten, dat heeft een recente grootschalige studie in
  [naar artikel]
 39. Smartphone mee naar bed: deze apps geven je seksleven een boost (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van Tinder tot sexting en porno die je op één-twee-drie vindt op het wereldwijde web. Het is overduidelijk dat de digitalisering ons seksleven...
  [naar artikel]
 40. Ouders van aangereden chiromeisje Lola (16) krijgen het financieel steeds zwaarder: “Verschrikkelijk dat we moeten smeken om iets uit te betalen" (18/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Boutersem is afgelopen weekend een grote spaghettibenefiet gehouden voor Lola D. (16), het chiromeisje dat afgelopen zomer verlamd raakte bij een aanrijding op kamp. De spaghetti was helemaal uitverkocht, een enorm welkome steun voor de ouders.
  [naar artikel]
 41. De strijd tegen Zwarte Piet: 'Nederland is blind voor haar verleden, België is blind én doof' (05/12/2018 - Knack)
  Sinterklaas en Zwarte Piet zijn weer in het land en dat gaat niet meer voorbij zonder de nodige ophef. Knack sprak met de Nederlandse activist Jerry King Luther Afriyie (37), woordvoerder van de actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP): 'Ik kan niet vertellen wat zwarte Vlamingen moeten doen.'
  [naar artikel]
 42. Lola (16) jaar na ongeval overleden: tweede aangrijpende zomerkamp op rij voor Chirogroep (05/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Voor het tweede jaar op rij beleeft de Chiro van Roosbeek een bewogen zomerkamp. Vorig jaar werd Lola (16) op dag één van hun bivak aangereden, nu kwam op dag één het bericht dat het meisje was overleden. “Het is samen aan het kampvuur zitten, babbelen, zwijgen en huilen.”
  [naar artikel]
 43. Vlamingen geven hun seksleven een matige score (10/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Actualiteitsmagazine Telefacts heeft nieuwe cijfers vrijgegeven uit ‘De Seksenquête 2017’. Daaruit blijkt dat het seksleven van de Vlaming wat tegenvalt met een magere gemiddelde score van 5,9 op 10.
  [naar artikel]
 44. Ex van Kim Kardashian doet boekje open over hun seksleven, maar zij verweert zich: “Hij is een pathologische leugenaar” (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (38) heeft op Twitter afgerekend met haar ex Ray J (37), nadat hij getuigde over hun seksleven. Allemaal leugens, beweert Kim op...
  [naar artikel]
 45. Planners hebben het beste seksleven (08/08/2018 - Metro)
  Het lijkt tegenstrijdig, maar toch is het waar. Mensen die consciëntieus en planmatig door het leven gaan, hebben een beter seksleven volgens een studie gepubliceerd in ‘The Journal of Sex Research’. Onderzoekers vroegen 996 proefpersonen naar de kwaliteit van hun seksleven, en lieten hen een persoonlijkheidstest invullen. Daarna scoorden ze de mensen op ‘The Big Five’-persoonlijkheidstrekken, zoals extravert-introvert en consciëntieusheid. Mensen die consciëntieus en planmatig leven, hebben volgens de resultaten een goed seksleven. Plichtsbewust Vooral heteroseksuele vrouwen van wie de man een pietje-precies is, toonden zich tevreden over hun bedactiviteiten. Volgens de onderzoekers zou dat zijn omdat de mannen ‘plichtsbewust en doortastend’ zijn. Daardoor zouden ze meer geneigd zijn om hun vrouw seksueel te bevredigen. Eigen noden aan de kant Daarnaast is het ook goed om je seksleven in te plannen volgens de wetenschappers. Dat zou leiden tot een betere communicatie zonder oordeel. “Vooral als er moeilijkheden tussen de lakens opduiken, is consciëntieusheid een goede eigenschap”, zegt onderzoekster Julia Velten in Quartz. “De consciëntieuze persoon kan zijn eigen noden goed aan de kant zetten en zo focussen op het oplossen van het probleem.” Het bericht Planners hebben het beste seksleven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Op deze leeftijd zijn vrouwen het meest tevreden over hun seksleven (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het seksleven van een vrouw piekt niet in haar jaren als twintiger, wel op haar 36ste. Dat blijkt uit een nieuwe peiling van Natural Cycles, een app die de vruchtbaarheidscyclus in kaart brengt.
  [naar artikel]
 47. Hoe je seksleven verandert als je kinderen krijgt (18/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kinderen krijgen verandert alles, ook je seksleven. Je bent permanent moe, dat uitgezakte lichaam helpt ook al niet om je sexy te voelen en als je...
  [naar artikel]
 48. Niet tevreden over je seksleven? Doe dan samen de afwas (05/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwen die in hun eentje de afwas moeten doen, zijn minder tevreden over hun relatie en seksleven. Dat blijkt uit nieuw Amerikaans onderzoek.
  [naar artikel]
 49. Lola Mansour verovert brons in European Open judo (04/02/2018 - Metro)
  Onze landgenote Lola Mansour heeft haar eerste internationale medaille van het jaar veroverd. In het Portugese Odivelas mocht ze vandaag in de European Open in de klasse tot 70 kg het podium op voor brons. In dezelfde gewichtsklasse verloor Gabriëlla Willems haar eerste kamp op strafpunten tegen de Spaanse Maria del Mar Paredes. Ook voor Lola Mansour (IJF 37) begon de European Open van Odivelas ongelukkig. Net als Gabriëlla Willems kreeg zij in haar eerste kamp van de dag tegen de Britse Emily Burt drie strafpunten achter haar naam met de uitschakeling tot gevolg. Gelukkig gebeurde dat voor Lola Mansour in de kwartfinales waardoor zij nog mocht herkansen. Daarin versloeg ze met een ippon na 2:40 de Australische Aoife Coughlan (IJF 33). In het daaropvolgende gevecht voor brons maakte ze letterlijk korte metten met de Russin Valentina Maltseva (IJF 38). Na veertig seconden scoorde ze opnieuw een ippon. Bron: Belga  
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.