Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 June 2020
04:14 uur

Twee inzittenden gewond bij zware botsing in Opglabbeek

Het Belang van Limburg

08/11/2019 - 19:01

Twee personen werden vrijdag afgevoerd naar het ziekenhuis na een zware botsing op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Truiense buschauffeur gewond na botsing in Leuven (04/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een buschauffeur (22) uit Sint-Truiden is maandag rond 15 uur gewond geraakt bij een botsing met een auto op het kruispunt van de Tiensesteenweg en de Grensstraat in Kessel-Lo. De twee inzittenden van de auto raakten ook gewond.
  [naar artikel]
 2. Twee gewonden bij botsing in Opglabbeek (22/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee personen zijn gewond geraakt bij een ongeval op het kruispunt van de Weg naar As en de Groenstraat in Opglabbeek. Dinsdag rond 13.15 uur botsten daar twee auto’s. De gewonden zijn een 45-jarige vrouw en een 23-jarige man uit Oudsbergen. (mm)
  [naar artikel]
 3. Ongeval (21/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 63-jarige Roberto O. uit Opglabbeek is vrijdag gewond geraakt bij een botsing tussen een motor en een auto op de Industrieweg-Noord in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 4. Twee gewonden bij botsing met tractor in Bocholt (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee inzittenden van een wagen raakten rond 11.00 uur gewond bij een botsing met een tractor op het kruispunt Luyserweg-Stramproyerweg in Bocholt.
  [naar artikel]
 5. Meerdere gewonden bij botsing tussen trams (29/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Jan Van Rijswijcklaan in Antwerpen zijn woensdag iets voor de middag twee trams betrokken geraakt in een kop-staartaanrijding. Dat zegt De Lijn Antwerpen. Een tiental inzittenden raakte gewond. Twee personen zouden zware verwondingen hebben opgelopen.
  [naar artikel]
 6. Nederlander gewond na klap in Opglabbeek (09/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Gruitrode in Opglabbeek is zondag rond 21 uur een kop-staartbotsing gebeurd tussen twee auto’s. Een man (36) uit Nederland raakte gewond.
  [naar artikel]
 7. Botsing (07/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing tussen een vrachtwagen en een auto is dinsdagmorgen de 49-jarige Marc C. uit Houthalen-Helchteren gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 7.30 uur op de Industrieweg-Noord in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 8. Gewonde bij botsing in Genk (24/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een botsing op de André Dumontlaan in Waterschei is, volgens eerste informatie, een van de inzittenden van betrokken voertuigen gewond geraakt.
  [naar artikel]
 9. Twee gewonden bij botsing in Opglabbeek (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ter hoogte van de Weg naar Gruitrode en de Leemkuilstraat in Opglabbeek (Oudsbergen) gebeurde even voor 08.00 uur een ongeval tussen twee personenwagens.
  [naar artikel]
 10. Dode en twee zwaargewonden na zware botsing in Hechtel-Eksel (16/03/2019 - Metro)
  Bij een zwaar verkeersongeval in Hechtel-Eksel is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Noord-Zuidverbinding een persoon om het leven gekomen. Twee andere inzittenden in hetzelfde voertuig liepen levensgevaarlijke verwondingen op. In de andere wagen raakten de inzittenden lichtgewond. Een personenwagen met de drie inzittenden aan boord reed op de Noord-Zuidverbinding richting Hasselt. Bijna ter hoogte van het grondgebied van Houthalen-Helchteren gaat de N74 van twee rijvakken naar een rijbaan. De bestuurder van de auto verloor daar mogelijk de controle over het stuur, waarna de wagen door de middenberm vloog en op het rijvak voor het tegenoverliggend verkeer op een andere auto botste. De inzittenden van het aangereden voertuig raakten lichtgewond. De Porsche waarin ze zaten, vatte vuur. De brandweer moest de drie inzittenden in het andere wrak bevrijden. Een persoon bleek al overleden. De twee anderen werden in kritieke toestand afgevoerd. De N74 was een tijdlang afgesloten zodat de politie de nodige vaststellingen kon doen. bron: Belga Het bericht Dode en twee zwaargewonden na zware botsing in Hechtel-Eksel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Inzittenden gewond na zware crash in Itegem (25/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Gestelsesteenweg, ter hoogte van de Bevelsesteenweg, in Itegem is een auto de afgelopen nacht van de baan geraakt. Het voertuig vloog over de gracht en kwam in het bos naast de weg tot stilstand. De inzittenden van de wagen raakten gewond.
  [naar artikel]
 12. Botsing in centrum (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Dorpsstraat in Opglabbeek zijn zondagmiddag rond 13 uur twee auto’s gebotst. De 35-jarige Cihan C. uit Genk is gewond geraakt.
  [naar artikel]
 13. Twee ongevallen in Opglabbeek (10/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Drie voertuigen waren maandag om 15.20 uur betrokken bij een kop-staartbotsing in de Bedrijfsstraat in Opglabbeek. Bij de aanrijding raakte een vrouw (27) uit Peer gewond. Op de Weg naar As in Opglabbeek botsten dinsdag om 10.50 uur twee auto’s. Hierbij liepen een man (85) uit Oudsbergen en vrouw (65) uit As verwondingen op.
  [naar artikel]
 14. Botsing (25/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn dinsdagnamiddag gebotst op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. De 33-jarige James N. uit het Duitse Würselen raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 15. Bestuurder overleeft frontale botsing niet, twee passagiers kritiek (16/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zware frontale botsing op de N74 in het Limburgse Hechtel-Eksel is in de nacht van vrijdag op zaterdag de bestuurder van een Mazda om het leven gekomen. De twee inzittenden van zijn wagen zijn in levensgevaar. Dat melden Het belang van Limburg en Het laatste nieuws.
  [naar artikel]
 16. Motorrijder en 13-jarige jongen overleden na zware botsing (26/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zware botsing dinsdagochtend in Saint-Servais (Namen) tussen een wagen en een motor zijn twee mensen om het leven gekomen. De motorrijder was op slag dood en enkele uren later overleed ook een van de drie inzittenden van de wagen, een jongen van dertien, aan zijn verwondingen. Dat meldt het parket van Namen.
  [naar artikel]
 17. Motorrijder en 13-jarige jongen overleden na zware botsing (26/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zware botsing dinsdagochtend in Saint-Servais (Namen) tussen een wagen en een motor zijn twee mensen om het leven gekomen. De motorrijder was op slag dood en enkele uren later overleed ook een van de drie inzittenden van de wagen, een jongen van dertien, aan zijn verwondingen. Dat meldt het parket van Namen.
  [naar artikel]
 18. Twee jonge bestuurders gewond bij frontale botsing (01/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een zware aanrijding tussen twee voertuigen op de Huiskens in Arendonk, raakten dinsdagochtend twee bestuurders gewond.
  [naar artikel]
 19. Vrouw gewond bij botsing (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag om 16.30 uur raakte bij een frontale botsing op de Zoutleeuwsesteenweg in Sint-Truiden een dame gewond. Het slachtoffer zat met haar voet gekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. Later werd ze naar het ziekenhuis gebracht voor een medische controle. De andere inzittenden van de wagen, de bestuurder en drie kinderen, liepen geen verwondingen op.
  [naar artikel]
 20. Lijnbussen botsen in Hasselt: zwaargewonde en 11 inzittenden gewond, automobilist wordt opgespoord (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twaalf mensen zijn deze avond gewond geraakt bij een botsing tussen twee lijnbussen in Kuringen (Hasselt). Dat meldt VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 21. Twee personen gewond bij botsing in Opglabbeek (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn zaterdag even na 17 uur op de Weg naar As gebotst. Twee personen werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 22. Zware tol op de weg: drie doden en vier gewonden bij twee zware ongevallen (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een moeder en haar twee kinderen, een baby en een peuter, zijn deze morgen rond 7.40 uur gewond geraakt na een frontale botsing op de Antwerpse
  [naar artikel]
 23. Zware botsing bij wegversmalling in Lanaken (26/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Bessemerstraat in Lanaken is vanmiddag rond 14 uur een frontale botsing gebeurd. Twee auto’s kwamen in aanrijding bij een wegversmalling. Bij de klap raakten twee vrouwen gewond.
  [naar artikel]
 24. Bestuurder gewond na botsing tegen geparkeerde wagen in Opglabbeek (17/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de nacht van vrijdag op zaterdag botste een auto tegen een geparkeerde wagen op de Weg naar Bree in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 25. Twee gewonden bij botsing van evenveel wagens (21/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen waren woensdag om 16.30 uur betrokken bij een botsing op het kruispunt Hoevenzavellaan-Onderwijslaan in Winterslag. Bij dat ongeval raakten een vrouw (38) uit Opglabbeek en man (21) uit Genk lichtgewond. (ppn)
  [naar artikel]
 26. Ongeval (28/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 27-jarige Ayse K. uit Opglabbeek is woensdagmiddag rond 14.15 uur gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee auto’s op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek.
  [naar artikel]
 27. Meerdere gewonden bij zware botsing vlakbij Belgische grens (30/06/2018 - De Standaard)
  Bij een ernstige aanrijding tussen een vrachtauto en een busje op de Nederlandse snelweg A4 bij Woensdrecht, vlakbij de grens met België, zijn meerdere inzittenden gewond geraakt.
  [naar artikel]
 28. Meerdere gewonden bij zware botsing vlakbij Belgische grens (30/06/2018 - De Standaard)
  Bij een ernstige aanrijding tussen een vrachtauto en een busje op de Nederlandse snelweg A4 bij Woensdrecht, vlakbij de grens met België, zijn meerdere inzittenden gewond geraakt.
  [naar artikel]
 29. Vrouw ernstig gewond bij zware botsing in Bocholt (06/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een zware botsing op het kruispunt van de Sportlaan met de Hamonterweg in Bocholt raakte een oudere vrouw ernstig gewond. Ze werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, maar zou volgens de eerste berichten niet in levensgevaar zijn. Door het ongeval was de rijrichting naar Lozen een tijdlang voor alle verkeer afgesloten.
  [naar artikel]
 30. Motorrijders gewond na aanrijding met wagen in Opglabbeek (13/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een motorrijder en bijzitter raakten woensdag rond 22.30 gewond bij een ongeval in de Weg naar Opoeteren in Louwel-centrum (Opglabbeek)
  [naar artikel]
 31. 1 zwaargewonde, 11 lichtgewonden bij botsing lijnbussen Hasselt (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twaalf mensen zijn deze avond rond 18.30 uur gewond geraakt bij een botsing tussen twee lijnbussen in Kuringen (Hasselt). Eén gewonde heeft zware...
  [naar artikel]
 32. Twee gewonden bij ongeval in Opglabbeek (29/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek zijn dinsdag rond 15.15 uur twee auto’s gebotst. Een 69-jarige vrouw en een 69-jarige man uit Lanaken raakten gewond.
  [naar artikel]
 33. Auto over de kop na botsing op E19 in Brasschaat (16/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De twee inzittenden van een auto zijn in de vooravond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de E19, ter hoogte van Brasschaat in de richting
  [naar artikel]
 34. Frontale botsing aan op- en afrit E17: wagens rijp voor schroothoop, beide bestuurders gewond (13/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Heirstraat in Bazel, deelgemeente van Kruibeke, gebeurde donderdagavond rond 21.30 uur ter hoogte van de op- en afrit van de E17 een zware frontale botsing tussen twee personenwagens.
  [naar artikel]
 35. Ongeval (01/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 82-jarige fietser uit Opglabbeek is op nieuwjaarsdag gewond geraakt bij een botsing. Rond 10.15 uur werd hij aangereden in de Zaveldriesstraat in Genk.
  [naar artikel]
 36. Twee gewonden bij frontale botsing (24/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee voertuigen botsten woensdag om 8 uur frontaal bij een ongeval op de Noordweg in Peer. De inzittenden geraakten zelf uit de auto, maar waren wel gewond. Een vrouw uit Hechtel-Eksel en man uit Bocholt kregen ter plaatse verzorging van de ambulanciers waarna ze naar het ziekenhuis werden overgebracht.
  [naar artikel]
 37. Baby lichtgewond (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s botsten maandag om 17 uur op de Weg naar Opoeteren in Opglabbeek. Bij dat ongeval raakten Debbie C. (28) en een baby uit Opglabbeek lichtgewond. Ook Hilderink B. (63) en Yvonne K. (61) uit Nederland hielden aan de botsing lichte verwondingen over.
  [naar artikel]
 38. Vier kinderen en drie ouders gewond bij frontale botsing (14/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een zware frontale botsing met twee wagens in Waregem vielen vrijdagavond zeven gewonden. Vier van hen zijn kinderen tussen de vijf en tien jaar.
  [naar artikel]
 39. Ongeval (09/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De 61-jarige fietser Palmyre L. uit Opglabbeek is gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De botsing gebeurde op het kruispunt van de Fabriekstraat en de Weg naar Bree.
  [naar artikel]
 40. Twee twintigers uit Ham gewond na botsing (24/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee twintigers uit Ham zijn op kerstavond gewond geraakt na een botsing tegen een boom.
  [naar artikel]
 41. Fietsster gewond in Opglabbeek (10/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Kruisstraat en de Weg naar Bree in Opglabbeek is vrijdag rond 16.15 uur een fietsster aangereden. Een 76-jarige vrouw uit Oudsbergen raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 42. Vrouw gewond na ongeval in Opglabbeek (08/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag is rond 22 uur een verkeersongeval gebeurd op de Weg naar Zwartberg in Opglabbeek. Een vrouw (32) uit Genk raakte gewond.
  [naar artikel]
 43. Lanakense gewond bij botsing (15/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw (38) uit Lanaken raakte zondag om 11.30 uur gewond bij een botsing tussen twee voertuigen in de Stationsstraat in Lanaken.
  [naar artikel]
 44. Fietser gewond in Opglabbeek (08/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Kruisstraat in Opglabbeek zijn vrijdag rond 16.15 uur een auto en een fietser gebotst. Een persoon raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 45. Voetganger gewond na aanrijding in Opglabbeek (08/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Weg naar Opoeteren in Opglabbeek is zondagavond rond 19.30 uur een voetganger aangereden door een voertuig. De man (65) uit Oudsbergen raakte gewond, maar verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 46. Botsing tussen twee wagens in Dendermonde: slachtoffer is 18-jarige jongen (25/06/2019 - Metro)
  In het Oost-Vlaamse Schoonaarde, een deelgemeente van Dendermonde, is maandagavond een dodelijk slachtoffer gevallen bij een botsing tussen twee personenwagens. Het gaat om een 18-jarige jongen, die aan het stuur zat van een Volkswagen Golf die een inhaalmanoeuvre uitvoerde. Het ongeval gebeurde rond 18 uur in de straat Eegene in Schoonaarde. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht en het Oost-Vlaamse parket stelde een verkeersdeskundige aan. Uit zijn eerste bevindingen blijkt dat de Golf met vijf inzittenden reed in de richting van Dendermonde. De bestuurder deed een inhaalmanoeuvre en reed een tegenligger, een Mercedes, frontaal aan. De bestuurder van de Golf overleefde het ongeval niet en twee andere inzittenden raakten zwaargewond. Een van de twee is een minderjarige. De drie inzittenden van de Mercedes raakten lichtgewond. bron: Belga Het bericht Botsing tussen twee wagens in Dendermonde: slachtoffer is 18-jarige jongen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Meerdere gewonden bij zware botsing op Nederlandse snelweg vlakbij Belgische grens (30/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ernstige aanrijding tussen een vrachtauto en een busje op de Nederlandse snelweg A4 bij Woensdrecht, vlakbij de grens met België, zijn meerdere inzittenden gewond geraakt.
  [naar artikel]
 48. Meerdere gewonden bij zware botsing op Nederlandse snelweg vlakbij Belgische grens (30/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ernstige aanrijding tussen een vrachtauto en een busje op de Nederlandse snelweg A4 bij Woensdrecht, vlakbij de grens met België, zijn meerdere inzittenden gewond geraakt.
  [naar artikel]
 49. Gewonde bij botsing in Opglabbeek (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag rond 23.15 uur is in de Droogstraat in Opglabbeek een ongeval gebeurd. Een persoon werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.