Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 June 2020
05:35 uur

Voor een half miljoen euro aan prestigieuze wijnen geroofd in Bordeaux

Het Laatste Nieuws

08/11/2019 - 19:07

Petrus, Mouton-Rothschild, Château Ausone... Het zijn maar enkele namen van kistjes grand cru wijnen die uit de woning van een tussenhandelaar in...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Voor half miljoen euro aan prestigieuze wijnen gestolen in Bordeaux (08/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Petrus, Mouton-Rothschild, Château Ausone... Het zijn maar enkele namen van kistjes grand cru wijnen die uit de woning van een tussenhandelaar in Bordeaux zijn geroofd, zo is vrijdag uit politiebron vernomen. In totaal zou er voor 500.000 euro ontvreemd zijn.
  [naar artikel]
 2. Verkoop van Bordeaux-wijnen keldert in VS na invoering taks (24/01/2020 - Express)
  De producenten van Bordeaux-wijnen vragen de Franse staat om hulp, nadat de verkoop in de Verenigde Staten, hun tweede belangrijkste exportmarkt, in november met 46 procent afgenomen is in waarde. De daling is een gevolg van een Amerikaanse taks die in oktober ingevoerd werd, gelinkt aan het conflict tussen vliegtuigbouwers Airbus en Boeing. ‘We hebben […] The post Verkoop van Bordeaux-wijnen keldert in VS na invoering taks appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Half miljoen euro voor stukje authentieke Eiffeltoren (24/11/2016 - De Redactie)
  Veertien trappen van de oorspronkelijke Eiffeltoren zijn in Parijs verkocht voor een half miljoen euro, zo'n tien keer meer dan de geschatte prijs.
  [naar artikel]
 4. Lidl koopt jaarlijks 10% van alle Bordeauxwijnen (30/09/2016 - Express)
  De online shop van discounter Lidl biedt de klant voortaan ook meer dan zevenhonderd verschillende wijnen aan. De wijnen die de Duitse retailer op zijn online platform aanbiedt, zijn afkomstig uit Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, Chili, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Australië en Duitsland. Daarbij is naar eigen zeggen een aanbod samengesteld dat elke klant moet kunnen aanspreken. De prijzen van de wijnen variëren tussen 1,99 euro en 99,99 euro per fles. Lidl zegt de bestellingen binnen twee dagen na het online order aan huis te leveren. Voor die service wordt een vergoeding van 2,99 euro aangerekend. Lidl startte in maart dit jaar als eerste discounter in België een eigen webshop. Charlotte Van Praet, projectmanager ecommerce bij Lidl, merkt op dat retailers niet meer zonder een online aanwezigheid kunnen. In eerste instantie was het aanbod van de Lidl-Shop exclusief op non-food gericht, maar dat assortiment kan nu echter met wijn worden aangevuld. Ongeveer 30 procent van het wijnaanbod is ook in de winkels van de discounter beschikbaar. Referentielocatie De keten benadrukt daarbij dat online en offline secties elkaar moeten kunnen aanvullen. Bovendien wil Lidl bij de consument uitgroeien tot een belangrijke referentielocatie voor de aankoop van wijn. De Duitse retailer heeft al een sterke activiteit in de wijnsector uitgebouwd. Wijnexpert Harry De Schepper wijst er daarbij op dat Lidl inmiddels al ongeveer 10 procent van de volledige productie van Bordeaux-wijnen opkoopt. Dat komt overeen met een voorraad van ongeveer zestig miljoen flessen. De Bordeaux-wijnen en andere Franse producenten zijn in het nieuwe online aanbod van Lidl dan ook goed vertegenwoordigd. Charlotte Van Praet benadrukt dat het aanbod van de Belgische Lidl-Shop in de toekomst nog verder zal worden uitgebouwd. Daarbij zullen uiteindelijk ook voedingsproducten online kunnen worden aangekocht. The post Lidl koopt jaarlijks 10% van alle Bordeauxwijnen appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 5. 38 Belgische wijnen bekroond (20/09/2017 - VRT NWS)
  De Vlaamse Vereniging van Sommeliers (VVS) heeft 38 Belgische wijnen bekroond met een Gouden of Zilveren Medaille. De wijnkenners hebben deze wijnen gekozen uit 128 stalen vaderlandse wijnen.
  [naar artikel]
 6. Penningmeester kerk verduisterde half miljoen euro en staat terecht voor seks met kwetsbare jonge vrouwen (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Richard B., die als penningmeester van de christelijk gereformeerde kerk in Den Haag tien jaar lang in totaal zo'n half miljoen euro...
  [naar artikel]
 7. Penningmeester kerk die half miljoen euro verduisterde, staat terecht voor gruwelseks met kwetsbare jonge vrouwen (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Richard B., die als penningmeester van de christelijk gereformeerde Kerk in Den Haag tien jaar lang in totaal zo'n half miljoen euro...
  [naar artikel]
 8. Hema wint prestigieuze wijnprijs (01/06/2018 - Metro)
  Vind jij het ook een onmogelijke opdracht om een lekkere en betaalbare wijn te vinden? Zoek het niet te ver. Een van de beste witte wijnen vind je in Hema. En je betaalt er maar drie euro voor. De witte huiswijn van Hema kreeg de prestigieuze International Salute to Excellence Award voor ‘best value’ in de categorie ‘Frans wit’. Die award is niet min. In de jury zetelen namelijk heel wat internationale wijnexperts en sommeliers. In totaal waren 300 wijnen in de running voor de award. Foto Hema Citrus en perzik De Franse witte huiswijn van Nederlandse warenhuisketen Hema, kwam als beste uit de bus. Het drankje wordt gemaakt van druiven uit de wijnstreek Gascogne. Het is een droge wijn met aroma’s van citrus en perzik, zo schrijft Hema bij het product. Je zou de fles het beste kraken bij maaltijden met vis en schelpdieren, salades of bij het aperitief. De prijswinnaar is spotgoedkoop te verkrijgen. Al voor drie euro heb je de fles in je winkelmandje liggen. De wijn is jammer genoeg heel populair, waardoor hij momenteel uitverkocht is. Lees ook : Wetenschappelijk bewezen. Regelmatig een glaasje wijn drinken maakt je slimmer Het bericht Hema wint prestigieuze wijnprijs verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Snoep brengt half miljoen per dag op (12/04/2019 - De Morgen)
  Het is het meest gespeelde spelletje op Facebook en een immens populaire smartphone-app. Candy Crush Saga heeft 45 miljoen gebruikers en levert haar makers een half miljoen euro op. Per dag. Die verdienen snel geld 'met dubieuze technieken'.
  [naar artikel]
 10. Wijn uit Voeren bijzonder lekker (29/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de wijnkeuring van Nederlandse en Belgische wijnen (waar 188 wijnen zijn gekeurd), hebben vier van de wijnen van wijndomein De Planck een medaille gewonnen. Er waren ook tweemaal twee gouden medailles weggelegd voor de wijnen van domein Pietershof (Teuven) en domein Crutzberg (Sint-Martens-Voeren).
  [naar artikel]
 11. Hoe Oost-Europese bende voor half miljoen euro aan fietsen kon stelen (24/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank in Brussel heeft acht Oost-Europeanen veroordeeld voor een reeks inbraken in fietsenwinkels, onder meer in Beringen en Diest. In totaal stalen ze voor een half miljoen euro aan dure koersfietsen, soms zelfs via het dak.
  [naar artikel]
 12. In Nederland gezochte man had nog boete van half miljoen euro openstaan (13/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee politieagenten hebben in het Nederlands-Limburgse Heerlen een man uit het nabijgelegen Kerkrade opgepakt, die nog een boete van bijna een half miljoen euro had openstaan.
  [naar artikel]
 13. In Nederland gezochte man had nog boete van half miljoen euro openstaan (13/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Twee politieagenten hebben in het Nederlands-Limburgse Heerlen een man uit het nabijgelegen Kerkrade opgepakt, die nog een boete van bijna een half miljoen euro had openstaan.
  [naar artikel]
 14. OCMW-directeur verduistert half miljoen euro: "Hij maakte misbruik van kwetsbare situatie van de leefloners" (16/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dirk S., de geschorste directeur van het Sociaal Huis in Torhout, heeft in vijftien jaar een half miljoen euro verduisterd. Dat blijkt uit het
  [naar artikel]
 15. Boetes dreigen voor half miljoen bedrijven en vzw's (30/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan een half miljoen bedrijven en verenigingen riskeren een boete die kan oplopen van 250 tot 50.000 euro omdat ze hun begunstigden niet...
  [naar artikel]
 16. Antwerpse chemiefabriek bestolen voor half miljoen euro (25/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Antwerpse chemiefabriek Evonik is een dief aan de haal gegaan met verschillende edelmetaal katalysatoren. Dat zegt het bedrijf woensdag in een persbericht. De gestolen katalysatoren hebben een waarde van minstens een half miljoen euro.
  [naar artikel]
 17. Antwerpse chemiefabriek bestolen voor half miljoen euro (25/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de Antwerpse chemiefabriek Evonik is een dief aan de haal gegaan met verschillende edelmetaal katalysatoren. Dat zegt het bedrijf woensdag in een persbericht. De gestolen katalysatoren hebben een waarde van minstens een half miljoen euro.
  [naar artikel]
 18. Fiscus moet half miljoen terugbetalen (07/04/2019 - De Morgen)
  De fiscus heeft vorig jaar voor bijna een half miljoen euro aan boetes dubbel geïnd. 'We storten alle bedragen uiteraard terug.'
  [naar artikel]
 19. 500 miljoen euro EU-geld voor boeren (18/07/2016 - De Tijd)
  15:12 De Europese Commissie trekt een half miljard euro extra uit voor de melk- en varkensboeren. Naar België gaat 11 miljoen euro.
  [naar artikel]
 20. Moet Van Aert meer dan half miljoen euro aan ex-ploeg betalen? (12/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sniper Cycling, de ploeg van Nick Nuyens en Chris Compagnie, vraagt aan Wout van Aert een schadeloosstelling van “meer dan een half miljoen euro”....
  [naar artikel]
 21. Meer dan half miljard euro gaat vanuit België naar buitenland (13/11/2017 - VRT NWS)
  Vanuit België is vorig jaar voor 514 miljoen euro naar het buitenland gestuurd, vaak naar familieleden. Iets minder dan de helft, 255 miljoen euro, blijft wel binnen de Europese Unie. De transfers vanuit België schommelen al jaren rond de half miljard euro. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Europees statistisch bureau Eurostat.
  [naar artikel]
 22. Citizenlab krijgt half miljoen voor burgerparticipatie (17/11/2016 - De Tijd)
  17:00 De start-up CitizenLab, die een digitaal platform beheert waarmee steden en gemeenten burgers kunnen laten participeren in het beleid, heeft een half miljoen euro opgehaald om zijn groei te versnellen...
  [naar artikel]
 23. Half miljoen Belgische gezinnen betalen 500 euro te veel voor aardgas en 180 euro voor elektriciteit (19/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een half miljoen gezinnen in ons land betaalt nog altijd veel te veel voor elektriciteit en aardgas. Dat blijkt uit nieuw rekenwerk van de federale energieregulator Creg. De verschillen tussen de goedkoopste en duurste contracten op de markt blijken ook veel groter dan gedacht: voor aardgas betalen gezinnen in Vlaanderen soms 520 euro te veel, voor elektriciteit 182 euro.
  [naar artikel]
 24. Europese rechts-populisten moeten EU half miljoen terugbetalen voor prijzige etentjes en kerstcadeaus (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De fractie van rechts-populisten in het Europees Parlement, waar ook het Vlaams Belang toe behoort, moet meer dan een half miljoen euro EU-middelen...
  [naar artikel]
 25. Vlaanderen investeert half miljoen in slangen (02/11/2016 - De Standaard)
  Een half miljoen euro trekt Vlaanderen uit om het voortbestaan van de gladde slang in onze regio te verzekeren. Het beestje kan muizenplagen voorkomen, is niet giftig en zijn leefgebied wordt bedreigd.
  [naar artikel]
 26. Prestigieuze wiskundeprijs minuten na uitreiking gestolen (02/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Chaucher Birkar won de meest prestigieuze wiskundeprijs ter wereld, de Fieldsmedaille. Een half uur nadat hij de prijs, ook wel de Nobelprijs voor...
  [naar artikel]
 27. Al een half miljoen voor uit de laan gestuurde FBI-functionaris Andrew McCabe (02/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Donateurs hebben meer dan een half miljoen dollar (ruim 406.000 euro) overgemaakt voor de juridische kosten van Andrew McCabe, de voormalige tweede...
  [naar artikel]
 28. Italiaans priester vergokt meer dan half miljoen euro parochiegeld (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Italiaanse priester heeft meer dan een half miljoen euro gelden van zijn parochie vergokt. Dat berichten Italiaanse media onder aanhaling van...
  [naar artikel]
 29. Politie investeert half miljoen in voertuigen (14/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van de zone Mechelen-Willebroek investeert in 2017 opnieuw een half miljoen euro in tien nieuwe dienstvoertuigen en een motorfiets.
  [naar artikel]
 30. Ooit voor minder dan 5 euro gekocht, nu in Maastricht verkocht voor 15 miljoen (10/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een werk van Vincent van Gogh dat voor minder dan vijf euro op de kop getikt werd, is op de prestigieuze kunstbeurs Tefaf in Maastricht verkocht voor 15 miljoen euro.
  [naar artikel]
 31. Stukje Eiffeltoren kopen? Dat is dan half miljoen euro graag (24/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Veertien trappen van de oorspronkelijke Eiffeltoren zijn dinsdag in Parijs onder de hamer gegaan - de veilinghamer. Voor het 2,6 meter hoge deeltje “oud ijzer” van de originele toren, destijds een verbinding tussen etages twee en drie, werd een half miljoen euro opgehoest. De ijzeren trap werd in 1983 afgebroken en tot 24 aparte delen ontmanteld, om plaats te maken voor een lift.
  [naar artikel]
 32. Stukje Eiffeltoren kopen? Dat is dan half miljoen euro graag (24/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Veertien trappen van de oorspronkelijke Eiffeltoren zijn dinsdag in Parijs onder de hamer gegaan - de veilinghamer. Voor het 2,6 meter hoge deeltje “oud ijzer” van de originele toren, destijds een verbinding tussen etages twee en drie, werd een half miljoen euro opgehoest. De ijzeren trap werd in 1983 afgebroken en tot 24 aparte delen ontmanteld, om plaats te maken voor een lift.
  [naar artikel]
 33. Porsche van Piqueur “verkocht” voor half miljoen euro (12/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  De Porsche Carrera GT van de voormalige Optima-topman Jeroen Piqueur, waarop de curatoren van de failliete bank beslag hadden laten leggen, is vorig jaar verkocht voor een half miljoen euro. Dat stelde de advocaat van de koper, garage Vandenberghe uit Sint-Martens-Latem, dinsdag voor de beslagrechter in Gent. De rechtbank zal pas in oktober beslissen wie de rechtmatige eigenaar van de exclusieve wagen is.
  [naar artikel]
 34. Schol! Alcoholvrije drankjes worden steeds populairder (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De populariteit van alcoholvrije bieren en wijnen in ons land is de afgelopen jaren flink toegenomen. De FOD Financiën registreerde in 2018 239.294 hectoliter (bijna 24 miljoen liter) alcoholvrije bieren en wijnen.
  [naar artikel]
 35. Slachtoffer zuuraanval Delhaize vraagt voorlopige schadevergoeding van half miljoen euro (08/09/2016 - De Standaard)
  Marina Tijssen, de 53-jarige vrouw die in februari 2015 het slachtoffer werd van een zuuraanval, eist een voorlopige schadevergoeding van ongeveer een half miljoen euro van haar aanvaller, de 41-jarige Nederlander Jelle Frenken.
  [naar artikel]
 36. Hoe een half miljard euro uit de begroting verdween (20/03/2018 - Knack)
  Een 'redesign' of afslankingskuur van de overheid moest de staatskas 550 miljoen euro in drie jaar opbrengen. Het is er 496 miljoen minder geworden.
  [naar artikel]
 37. Italiaanse priester vergokt meer dan half miljoen euro parochiegeld (19/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Italiaanse priester heeft meer dan een half miljoen euro gelden van zijn parochie vergokt. Dat berichten Italiaanse media onder aanhaling van...
  [naar artikel]
 38. Moeder kankerpatiëntje haalt half miljoen op voor onderzoek medicijnen (08/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 42-jarige moeder uit Brussel heeft al een half miljoen euro opgehaald voor onderzoek naar medicijnen tegen kanker. De vrouw ontdekte dat haar...
  [naar artikel]
 39. Belgische groeiers halen record van half miljard op (26/06/2019 - De Tijd)
  01:01 Belgische niet-beursgenoteerde tech- en biotechbedrijven hebben in het eerste halfjaar bijna een half miljard euro (491 miljoen euro) opgehaald.
  [naar artikel]
 40. Bourgognewijn doet beter dan de aandelenmarkten (18/09/2019 - Express)
  Beleggingen in wijnen uit Bourgondië hebben op vijftien jaar tijd een return van gemiddeld 497 procent opgeleverd. Daarmee blijken wijnen lucratiever dan investeringen in aandelen. De S&P 500 liet tijdens het voorbije anderhalve decennium immers een return van 279 procent optekenen. Dat blijkt uit een berekening van het magazine The Economist, gebaseerd op een analyse van cijfers van de online wijnveiling WineBid over 33.000 wijnen. De cijfers tonen dat de Bourgogne-wijnen tevens een beter beleggingsproduct waren dan de producten van Bordeaux en Champagne, die op vijftien jaar tijd een rendement van 214 procent opleverde. Kering en LVMH “Bourgogne bleek tevens minder volatiel dan de aandelenmarkt,” zegt The Economist, dat voor zijn analyse een aantal fictieve portfolio’s met de duurste wijnen uit Bourgondië had samengesteld. “Wel moet worden opgemerkt dat topaandelen in de portefeuille van de belegger nog betere rendementen opleveren dan de Bourgogne-wijnen.” “De Franse luxeconcerns Kering en Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) leverden over een periode van vijftien jaar een return van 958 procent op. De eigenaars van deze luxeconcerns – respectievelijk François-Henri Pinault en Bernard Arnault – hebben trouwens zelf Bourgogne-wijngaarden gekocht.” The Economist noemt de prestaties van de Bourgogne-wijnen opmerkelijk. Het voorbije bleek immers vooral Bordeaux in Azië een grote populariteit te hebben opgebouwd. Dat deed ook de prijs van Bordeaux-wijnen oplopen. “Maar aan die mythe kwam zeven jaar een abrupt einde, toen de Chinese regering besliste om de corruptie bij zijn ambtenarij aan te pakken,” aldus het magazine. ”Dure Franse wijnen werden immers vaak gebruikt als geschenken om van ambtenaren allerlei gunsten te verkrijgen.” Pinot Noir “Ondertussen was ook een verschuiving van de interesse naar wijnen uit Bourgondië op gang gekomen,” zegt The Economist nog. “Een grote kennis over Bourgogne werd – zowel in Azië als in het westen – als een ultiem bewijs van wijnexpertise bestempeld.” Het magazine wijst er daarbij op dat Bourgogne geen eenvoudig product is. Terwijl wijnboeren uit de Bordeaux-regio vaak gebruik maken van grotere teelten, is Bourgondië gekenmerkt door een grotere diversiteit. “Er zijn honderden uitstekende Bourgogne-wijnen op de markt,” aldus The Economist. “Vele wijnboeren brengen zelfs verschillende unieke wijnen op de markt. Sommige oogsten leveren amper driehonderd flessen per jaar op. Bovendien is de rode Bourgogne-wijn gebaseerd op de druivensoort Pinot Noir, die een wispelturig verouderingspatroon kan tonen.” “Het is dan ook moeilijk om zich een idee van prijzen te vormen. Op het platform van wijnmarkt Liv-ex zijn amper elf Bourgogne-wijnen terug te vinden.” The post Bourgognewijn doet beter dan de aandelenmarkten appeared first on Express.
  [naar artikel]
 41. Gestolen Van Goghs liggen in maffiakluis (01/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  In een dorpje bij Napels in Italië zijn, na 14 jaar, twee meesterwerken van Vincent van Gogh teruggevonden. De schilderijen, met een waarde van elk 50 miljoen euro, werden in 2002 spectaculair geroofd uit het Van Gogh Museum in Amsterdam.
  [naar artikel]
 42. Baas van bpost krijgt half miljoen bij vertrek (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  BrusselAls bpost-CEO Koen Van Gerven (60, foto) straks de deur achter zich dichttrekt, kan hij zich een half miljoen euro rijker rekenen. In ruil mag hij een jaar niet aan de slag gaan bij de concurrentie.
  [naar artikel]
 43. Fietsenfabrikant Eddy Merckx haalt half miljoen op (08/11/2019 - De Tijd)
  11:31 Belgian Cycling Factory heeft in amper twee dagen een half miljoen euro opgehaald bij de kleine belegger. Het geld dient om het racefietsenbedrijf boven de merken Ridley en Eddy Merckx te digitalisere...
  [naar artikel]
 44. West-Vlaamse kaasondernemers bouwen rijpingszaal van 1 miljoen euro (15/11/2019 - De Tijd)
  15:46 De West-Vlaamse familiale kaasmakerij Flandrien investeert 1 miljoen euro in een rijpingszaal voor een half miljoen kilo kaas. Zo hopen de ondernemers de sterk groeiende vraag het hoofd te bieden en w...
  [naar artikel]
 45. DSUPERSUP (10/04/2019 - De Morgen)
  Via de droge Dourowijnen ontdekten we dat Portugal ook potentieel heeft als producent van rode wijn. Maar in de Dourovallei zijn de wijnen kunstmatig duur door de hoge vraag naar druiven voor de productie van porto. Meer naar het zuiden vinden we meer betaalbare wijnen. Alentejo en Dão boekten de laatste jaren een opmerkelijke vooruitgang. Van oudsher maakte men er rustieke wijnen. Maar dankzij de technologische vooruitgang vinden we nu meer frisheid in de wijnen.
  [naar artikel]
 46. Van bed tot rollator: bedrijf schenkt voor half miljoen euro aan ziekenhuismateriaal aan goed doel (11/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het Hasseltse vastgoedbedrijf DMI Vastgoed heeft voor meer dan een half miljoen euro aan ziekenhuismateriaal geschonken aan het goede doel. Het materiaal, van rolstoelen en ziekenhuisbedden tot hele operatiezalen, is afkomstig uit het voormalige ziekenhuis AZ Sint-Maarten in Mechelen en gaat naar verenigingen, scholen en zorginstellingen in Limburg. De rest gaat naar een ziekenhuis in Roemenië en naar hospitalen in Afrika.
  [naar artikel]
 47. Telenet-abonnees dragen per ongeluk maar 1 euro bij (maar dat wordt gecorrigeerd) (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna een half miljoen mensen stuurden in de loop van de namiddag een sms voor baby Pia, waardoor de kaap van 1 miljoen euro in zicht kwam. Of toch...
  [naar artikel]
 48. Op de fles (13/04/2019 - De Morgen)
  De tropisch warme jaren 2009 en 2010 gaven een atypische bordeaux te zien, alcoholisch en erg gelijkend op wereldwijn. 2011 was een moeilijker jaar, met veel regen vanaf augustus, wat noopte tot een strenge selectie bij de oogst. We proefden wijnen uit de middenklasse.
  [naar artikel]
 49. Slachtoffer eist half miljoen euro van zuurgooier in Delhaize (08/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Marina Tijssen, de 53-jarige vrouw die in februari 2015 het slachtoffer werd van een zuuraanval, eist een voorlopige schadevergoeding van ongeveer een half miljoen euro van haar aanvaller, de 41-jarige Nederlander Jelle Frenken. Volgens haar advocaat, meester Kris Luyckx, kan er geen twijfel over bestaan dat Frenken zich schuldig maakte aan een moordpoging.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.