Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

07 June 2020
05:13 uur

Nieuwe tribune en jeugdcomplex: Malinwa onthult nu ook officieel vijfjarenplan 'KVM 2025'

Het Laatste Nieuws

08/11/2019 - 19:20

Hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx en algemeen directeur Frank Lagast van KV Mechelen deden hun plannen vorige maand al uit de doeken in een...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘KVM 2025’: Malinwa stelt nieuw beleidsplan voor de toekomst officieel voor (08/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Een bladzijde omdraaien doe je niet alleen voor de microfoon.” Zo kopte onlangs een dubbelinterview met Dieter Penninckx en Frank Lagast in uw krant. Toen spraken ze al eens kort over het ‘plan 2025’ en dat heeft KV Mechelen nu ook officieel voorgesteld.
  [naar artikel]
 2. Zo zal de nieuwe tribune van KV Mechelen eruitzien (05/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen wil binnenkort beginnen aan de bouw van de nieuwe hoofdtribune, samen met nieuwe sponsor renovatiebedrijf Verelst. Malinwa deelde donderdag een geanimeerd filmpje op Twitter van hoe de tribune er straks moet uitzien.
  [naar artikel]
 3. Alles over de vernieuwde Bosuil: Antwerp binnenkort in top vier grootste stadions (18/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub Antwerp kan in november aan de bouw van een gloednieuwe tribune 4 beginnen. Die nieuwe tribune wordt een nog grootser project dan de al imposante nieuwe hoofdtribune en zal ook een jeugdcomplex omvatten en hypermoderne sportfaciliteiten. Met 7.655 extra plaatsen stijgt de totale capaciteit van de Bosuil tot meer dan 23.000, wat de Great Old in de top vier van grootste stadions zal brengen in eerste klasse. Einddatum van de werken: midden 2020.
  [naar artikel]
 4. Stokoude Bosuil-tribune gaat tegen de vlakte (26/06/2017 - Sporza)
  Op de Bosuil is vandaag gestart met de sloop van Tribune 1. Op de plaats van de oude tribune zal weldra een nieuwe, moderne tribune verrijzen.
  [naar artikel]
 5. Indrukwekkend: Antwerp toont nieuwe tribune (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De werken aan Tribune 1 op de Bosuil gaan met rasse schreden vooruit. Weldra zal de volledige tribune wind- en waterdicht zijn. De nieuwe...
  [naar artikel]
 6. Malinwa morele winnaar in nieuwe Bosuil (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp slaagde er niet in om de inhuldiging van de nieuwe tribune extra in de verf te zetten met een overwinning. Een stug KV Mechelen kwam naar...
  [naar artikel]
 7. Antwerp start met verdeling plaatsen nieuwe tribune 4 (25/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Door de corona-pandemie is de bouw van de nieuwe tribune 4 voorlopig opgeschort, maar dat belet voetbalclub Antwerp FC niet om te starten met de verdeling van de plekken op die nieuwe tribune. Anderhalve week vroeger dan voorzien kunnen alle abonnees die in aanmerking komen voor de verhuis naar die nieuwe tribune vanaf vandaag, woensdag 25 maart, hun voorkeur aangeven, alleen of met vrienden.
  [naar artikel]
 8. Nieuw stadion Antwerp krijgt toch terug vorm: versnelde aanpak tribune 4, sfeertribune 2 blijft nog zeker één seizoen (04/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De bouw van de nieuwe Bosuil heeft veel weg van de processie van Echternach, maar nu komt er toch eindelijk schot in de zaak. Nog voor de zomer wordt gestart met het ombouwen van de oude tribune 4 tot een volwaardig jeugdcomplex mét zittribunes. Tribunes 2 en 3 worden pas in een latere fase, tegen het seizoen 2020-2021, aangepakt. Mocht Antwerp dus Europees voetbal spelen, is het nu helemaal zeker: dat zal volgend jaar niet op de Bosuil maar op de Heizel moeten gebeuren.
  [naar artikel]
 9. Nieuwe tribune Antwerp nu wel helemaal goedgekeurd (07/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De nieuwe Tribune 1 van Antwerp werd vandaag opnieuw aan een controle voor de brandveiligheid onderworpen. Die verliep positief waardoor de tribune zaterdag tegen Moeskroen gewoon open kan.
  [naar artikel]
 10. Nieuwe tribune Antwerp nu wel helemaal goedgekeurd (07/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe Tribune 1 van Antwerp werd vandaag opnieuw aan een controle voor de brandveiligheid onderworpen. Die verliep positief waardoor de tribune zaterdag tegen Moeskroen gewoon open kan.
  [naar artikel]
 11. KV Mechelen in ‘lockdown’: jeugdcomplex gesloten, fans niet welkom op training (17/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  KV Mechelen sluit de rangen. Letterlijk. De poorten van het jeugdcomplex werden woensdagvoormiddag gesloten.
  [naar artikel]
 12. KV Mechelen in ‘lockdown’: jeugdcomplex gesloten (17/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen sluit de rangen. Letterlijk. De poorten van het jeugdcomplex werden woensdagvoormiddag gesloten.
  [naar artikel]
 13. IN BEELD. Zover staat het al met nieuwe tribune 4 op Bosuil (22/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Bosuil wordt al een tijd gewerkt aan de nieuwe tribune 4. De betonstructuren staan intussen rechtop. Verwacht wordt dat de tribune eind 2020 in gebruik kan worden genomen.
  [naar artikel]
 14. En daar is het dak van de nieuwe tribune op de Bosuil! (02/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Bosuil in Deurne is maandagvoormiddag het dak gelegd op de nieuwe Tribune 1. In de tribune komen onder meer de kleedkamers van de spelers, een perscentrum, loges en vipruimten. Enkele trouwe Royal Antwerp-fans kwamen maandag al een kijkje nemen naar het gloednieuwe dak.
  [naar artikel]
 15. Patro investeert fors in nieuw jeugdcomplex (06/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voetbalclub Patro Eisden Maasmechelen gaat een gloednieuw jeugdcomplex bouwen op de site achter het stadion. In het complex wordt ook een heuse indoor soccer hal geïntegreerd. De gemeente maakt hiervoor een budget van 1 miljoen euro vrij. Met de nieuwe infrastructuur trekt de club uit eerste amateurklasse volop de kaart van de jeugd. Het is voor voorzitter Salar Azimi ook de volgende stap in de richting van profvoetbal.
  [naar artikel]
 16. KVM-bestuur zet plannen voor moderne jeugdacademie met zes velden voorlopig in de koelkast (08/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub KV Mechelen verwijst de plannen voor de bouw van een nieuw jeugdcomplex voorlopig naar de koelkast. De Kleine Malinwa is dringend aan vernieuwing toe maar KV schroeft de ambitie voor een nieuwe jeugdacademie en de daarbij horende investering van 3 miljoen euro tijdelijk terug.
  [naar artikel]
 17. Antwerp opent nieuwe Tribune 1, maar maakt meteen nieuwe bouwplannen bekend (25/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Royal Antwerp Football Club opent deze namiddag de nieuwe Tribune 1 maar zit niet stil: na deze enorme investering is het tijd voor een nieuwe Tribune 4. Die wordt omgebouwd tot infrastructuur voor de jeugd met op de bovenste verdiepingen een familietribune.
  [naar artikel]
 18. Antwerp opent nieuwe Tribune 1, maar maakt meteen nieuwe bouwplannen bekend (25/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Royal Antwerp Football Club opent deze namiddag de nieuwe Tribune 1 maar zit niet stil: na deze enorme investering is het tijd voor een nieuwe Tribune 4. Die wordt omgebouwd tot infrastructuur voor de jeugd met op de bovenste verdiepingen een familietribune.
  [naar artikel]
 19. Officieel: Yannick Ferrera is de nieuwe coach van KV Mechelen (11/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wat verwacht werd is nu ook officieel bekendgemaakt: Yannick Ferrera is de nieuwe coach van KV Mechelen. Dat maakte Malinwa vandaag bekend op de
  [naar artikel]
 20. Antwerp werkt verder aan uitbouw van de Bosuil: nieuwe tribune 4 en Europees voetbal (10/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft woensdag laten weten de werkzaamheden aan het Bosuilstadion verder te zetten. De club diende een bouwvergunning in voor de bouw van een nieuwe Tribune 4. Wanneer die nieuwe tribune afgewerkt zal zijn, zal de Great Old ook haar Europese wedstrijden in eigen huis kunnen spelen. Dat moet Antwerp dit seizoen nog doen in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
  [naar artikel]
 21. Tribune 4 moet dé sfeertribune worden van de Bosuil: tien vragen beantwoord (11/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Wie sfeerbeelden vanuit een kolkende Bosuil voor ogen krijgt, kan met enige zekerheid zeggen dat tribune 2 voor de lens werd gezet. De grote sfeertribune, tegenover de nieuwe hoofdtribune, is de thuisbasis van de spionkop van Antwerp, de plaats waar het rauwe en vurige DNA van stamnummer 1 huist. Na dit seizoen, eind mei, behoort die tribune, na 97 jaar oud en versleten, definitief tot het verleden. En worden de poorten geopend van de nieuwe en hypermoderne tribune 4 achter het doel, die de nieuwe sfeertribune van de Bosuil moet worden.
  [naar artikel]
 22. Antwerp krijgt sloopvergunning voor afbraak tribune 1 (24/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub Antwerp heeft een sloopvergunning verkregen voor de afbraak van tribune 1 op de Bosuil. The Great Old wil er in de plaats een nieuwe moderne tribune zetten, met ook business-seats en 3.000 plaatsen. De stad Antwerpen benadrukt echter dat het totale publieksaantal in het Bosuil-stadion niet zomaar mag uitbreiden, omwille van de veiligheid. Als er meer mensen op de nieuwe tribune 1 komen zitten, dan blijven er elders in het stadion minder plaatsen over.
  [naar artikel]
 23. Frans leger onthult pantserwagens waarmee Belgisch leger wordt uitgerust (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Franse leger heeft een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe gepantserde voertuigen die vanaf 2025 ook door de gevechtseenheden van de...
  [naar artikel]
 24. Antwerp toont foto’s van nieuwe tribune, die tegen KV Mechelen zal worden ingehuldigd (10/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De werken aan Tribune 1 op de Bosuil zitten reeds in een finale fase, laat Antwerp weten. Weldra zal de volledige tribune wind- en waterdicht zijn. De nieuwe infrastructuur zal voor het eerst volwaardig in gebruik genomen worden tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen op 25 november.
  [naar artikel]
 25. Sporting Hasselt mag tribune bouwen (26/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Voetbalclub Sporting Hasselt heeft een bouwvergunning op zak voor een nieuwe tribune, ondanks een reeks bezwaarschriften die de directe buren in de Alverbergstraat hadden ingediend. De buren beraden zich nog over een eventueel beroep. Sporting wil echter snel van start met de bouwwerken. “Nog komend seizoen willen we de nieuwe tribune en kleedkamers gaan gebruiken”, zegt voorzitter Bart Casters.
  [naar artikel]
 26. Nieuwe tribune van Antwerp was bij opening nog niet brandveilig (27/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Tribune 1 van eersteklasser Antwerp op de Bosuil, die zaterdag feestelijk werd ingehuldigd, vertoonde op dat moment eigenlijk nog...
  [naar artikel]
 27. Nieuwe hoofdtribune Berchem Sport laat nog jaren op zich wachten (24/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuwe hoofdtribune voor Berchem Sport zit er voorlopig niet in. Zeker tot en met 2025 investeert de stad geen ander dan het nu gereserveerde geld in het stedelijk stadion. Dat betekent dat de om veiligheidsredenen afgekeurde tribune die tijd niet gebruikt mag worden, maar wel blijft staan.
  [naar artikel]
 28. “Begin volgend seizoen staat er een nieuwe tribune op de Bosuil” (14/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De laatste fans zijn nog steeds de titel aan het vieren, maar Antwerp kijkt al naar de toekomst. De club gaat een bouwvergunning aanvragen om Tribune 1 af te breken en op dezelfde plek een moderne variant neer te poten. Alle plannen zijn al klaar en al tegen het begin van volgend seizoen moet de nieuwe tribune er staan.
  [naar artikel]
 29. “Begin volgend seizoen staat er een nieuwe Tribune 1 op de Bosuil” (14/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De laatste fans zijn nog steeds de titel aan het vieren, maar Antwerp kijkt al naar de toekomst. De club gaat een bouwvergunning aanvragen om Tribune 1 af te breken en op dezelfde plek een moderne variant neer te poten. Alle plannen zijn al klaar en al tegen het begin van volgend seizoen moet de nieuwe tribune er staan.
  [naar artikel]
 30. FOTO: Neem een kijkje in en op de nieuwe tribune bij Antwerp (25/11/2017 - Sporza)
  Vanavond huldigt Antwerp tegen KV Mechelen zijn nieuwe tribune in, die in nauwelijks 20 weken tijd werd opgetrokken. Hier kun je al een blik werpen op het bouwwerk.
  [naar artikel]
 31. Al drie matchen gespeeld, nu wil voetbalbond plots garanties over veiligheid tribune Antwerp (15/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Opvallend: nadat Antwerp al drie thuiswedstrijden speelde waarbij de nieuwe Tribune 1 in gebruik was, vraagt de Belgische voetbalbond nu plots garanties over de veiligheid van die nieuwe tribune.
  [naar artikel]
 32. Nieuwe Bosuil krijgt zit- én staanplaatsen met reling (20/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De plannen voor het nieuwe Bosuilstadion worden duidelijker. Zo wordt Tribune 2, de zogenaamde ‘sfeertribune’, fors uitgebreid met ook de huidige Tribune 3, de ‘familietribune’ achter het doel. Die nieuwe extra grote sfeertribune zal zowel zitplaatsen als staanplaatsen krijgen, waarbij het Safe Standing-systeem (met vaste relingen en inklapbare stoeltjes) zal gebruikt worden. De timing van de eerste fase van de werken, de afbraak en wederopbouw van tribune 4, loopt wel vertraging op. Die afbraak zal pas ten vroegste in het voorjaar van 2019 plaatsvinden.
  [naar artikel]
 33. Frans leger onthult pantserwagens waarmee Belgisch leger wordt uitgerust (24/06/2019 - De Standaard)
  Het Franse leger heeft maandag een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe gepantserde voertuigen die vanaf 2025 ook door de gevechtseenheden van de Belgische Landcomponent in gebruik zullen worden genomen.
  [naar artikel]
 34. Great Old in nieuw jasje: nieuwe Bosuil fonkelt én tribune 4 wordt in januari aangepakt (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp neemt vanavond zijn nieuwe tribune in gebruik tegen KV Mechelen. Om 17u30 volgt de officiële opening. Met onze eigen ogen konden we...
  [naar artikel]
 35. Nieuw jeugdcomplex voor Sporting Hasselt, heuse facelift bij Turkse FC (27/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het tussenseizoen stond voor enkele Limburgse voetbalclubs synoniem voor (ver)bouwen. Bij Sporting Hasselt werd de eerste steen gelegd voor een nieuw jeugdcomplex, terwijl ze bij Turkse FC de hele infrastructuur onder handen namen.
  [naar artikel]
 36. Legendarische Tribune 1 van Bosuil is nu helemaal verdwenen (26/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een dag. Zo lang duurde het om Tribune 1 van Royal Antwerp FC volledig af te breken. De bulldozers aan het Bosuilstadion gingen maandagochtend vroeg van start. Om 10u30 lag de helft van de tribune al tegen de vlakte, ’s avonds was het bouwwerk helemaal verdwenen. Op dezelfde plaats komt een gloednieuwe, hypermoderne tribune.
  [naar artikel]
 37. Antwerp moet snel zijn voor nieuwe tribune (15/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp zal nog flink de handen uit de mouwen moeten steken als het tegen het begin van de nieuwe competitie een nieuwe Tribune I op de Bosuil wil hebben. Na het indienen van een bouwvergunning duurt het nog minstens negentig dagen voor de werken kunnen beginnen.
  [naar artikel]
 38. Antwerp bouwt dan wel een nieuwe tribune, “zo leeft de ziel van The Great Old voort” (08/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Royal Antwerp FC is op dit nog een bouwwerf door de bouw van de nieuwe tribune 1, maar The Great Old vergeet zijn geschiedenis niet. Stamnummer 1 verwerkte namelijk een supporterssjaal in het beton van het nieuwe stadion en maakte er een indrukwekkend filmpje rond. Symboliek ten top!
  [naar artikel]
 39. Gheysens won alvast race voor de Antwerp-tribune (25/11/2017 - De Tijd)
  14:17 De nieuwe hoofdtribune van eersteklasser Antwerp wordt zaterdag officieel geopend. Een opsteker voor Paul Gheysens, de eigenaar van projectontwikkelaar Ghelamco en de nieuwe sterke man achter de club...
  [naar artikel]
 40. Antwerp zorgt er met knappe symboliek voor dat “ziel van The Great Old voortleeft” in nieuwe tribune (08/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Royal Antwerp FC is op dit nog een bouwwerf door de bouw van de nieuwe tribune 1, maar The Great Old vergeet zijn geschiedenis niet. Stamnummer 1 verwerkte namelijk een supporterssjaal in de fundamenten van het nieuwe stadion en maakte er een indrukwekkend filmpje rond. Symboliek ten top!
  [naar artikel]
 41. Standard onthult nu ook officieel nieuwe technische staf (13/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Standard heeft zijn nieuwe technische staf samengesteld. Emilio Ferrera wordt trainer, Jan Van Steenberghe keeperstrainer. Dat melden de Luikenaars...
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Nieuwe tribune Great Old had helemaal nog geen vuurdoop mogen krijgen (27/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  De nieuwe tribune van voetbalclub Antwerp had zaterdag eigenlijk niet mogen opengaan. Want de brandveiligheid was nog niet in orde. Het is pas in laatste instantie dat de burgemeester en de brandweer beslisten om de supporters toch toe te laten.
  [naar artikel]
 43. Zo zal de nieuwe Tribune Zuid op Stayen eruitzien (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie heeft STVV de nieuw te bouwen Tribune Zuid tussen het speelveld en de spoorweg voorgesteld.
  [naar artikel]
 44. Supporters van tribune Noord naar Oost tegen Kortrijk (09/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na de gestaakte derby tegen KRC Genk beval de Geschillencommissie Sint-Truiden om tribune Noord te sluiten in de thuiswedstrijd tegen Kortrijk op zaterdag 18 januari. STVV besliste nu dat abonneehouders van die tribune op vertoon van hun abonnement mogen plaatsnemen in tribune Oost.
  [naar artikel]
 45. Oud-Heverlee Leuven neemt nieuwe tribune in gebruik (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-Heverlee Leuven zal tijdens de thuismatch van vrijdag tegen Antwerp zijn nieuwe tribune volledig in gebruik kunnen nemen. Sinds het begin van
  [naar artikel]
 46. Wouter Vrancken met Malinwa op een zucht van eerste periodetitel: “Iedere keer weer 3-0, het is bijna absurd” (09/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Voor Malinwa-supporters die lijden aan ‘triskaphobia’(de angst voorhet ‘cijfer 3’) zijnhet zware tijden.Na zes 3-0-zegesop een rij probeertKV Mechelen vanavondtegen Union de kroon op hetwerk te zetten. Door een statement te maken én de eerste periodetitel officieel op zakte steken.
  [naar artikel]
 47. Clubiconen Marc Uytterhoeven en Piet den Boer openen nieuw Malinwa-stadion (24/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Groot feest op KV Mechelen vandaag, want de club nam zijn nieuwe stadion officieel in gebruik met een galamatch tegen Iraklis Thessaloniki. De
  [naar artikel]
 48. Seks, vieze bankjes en een passage op CNN: anekdotes vanop tribune 2 van Antwerp (12/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Er wordt al bijna honderd jaar gelachen en gehuild, gewonnen en verloren, gezongen en gezopen, gevochten en (zelfs) gevreeën. Maar op het eind van dit seizoen is het onherroepelijk gedaan met tribune 2. De Antwerpfans zijn er het hart van in. Want de misschien wel lelijkste tribune die ons land ooit gekend heeft, staat garant voor de mooiste momenten. “Tribune 2 was het laatste vrijgevochten stuk grond van België.”
  [naar artikel]
 49. De ‘Ferrari SF1000': Italiaanse renstal onthult nieuwe bolide voor komend F1-seizoen (11/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ferrari heeft als eerste Formule 1-team de nieuwe bolide officieel gepresenteerd voor het komende seizoen in de koningsklasse van de autosport....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.