BusinessAM

Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje

20/11/2019 - 05:01
" Op de zesde speeldag in groep A van de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een 85-58 nederlaag geleden bij het Spaanse Baxi Manresa. Bij de rust stond de Belgische kampioen 33-22 in het krijt, alleen in het eerste kwart kon Oostende aanklampen: 17-16, 16-6, 28-22, 24-14. Na twee zeges en vier nederlagen is Oostende […] Het bericht Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje verscheen eerst op Metro."

1. Oostende lijdt zware nederlaag in Polen in Champions League basket (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging... [naar artikel]

2. Champions League basket – Oostende gaat onderuit in Italië (31/10/2019 - Metro)

Oostende is woensdagavond op de derde speeldag in groep A van de Champions League in het mannenbasket op bezoek bij het Italiaanse Sassari tegen een stevige 90-71 nederlaag aangelopen. Daarmee komt de balans van de Kustploeg op één zege en twee nederlagen. Volgende week dinsdag speelt Oostende gastheer voor het Litouwse Lietkabelis. De top vier […] Het bericht Champions League basket – Oostende gaat onderuit in Italië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Oostende lijdt nederlaag in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. [naar artikel]

4. Oostende lijdt zware nederlaag in Champions League tegen Poolse club (23/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging de landskampioen met 98-68 onderuit. [naar artikel]

5. Oostende na 94-100-nederlaag tegen Straatsburg uitgeschakeld in Champions League basket (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Oostende heeft zich niet kunnen plaatsen voor de achtste finales van de Champions League basketbal. In zijn laatste groepswedstrijd, een... [naar artikel]

6. Oostende gaat in eigen zaal de boot in tegen Legia Warschau in Champions League basket (22/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft dinsdag op de vierde speeldag in groep C van de Champions League basket voor mannenteams zijn derde nederlaag geleden. De Belgische kampioen verloor in eigen zaal van het Poolse Legia Warschau met 66-71. [naar artikel]

7. Antwerp lijdt zesde nederlaag in Champions League basket (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Op de achtste speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp dinsdag een zesde nederlaag geleden. Voor eigen publiek gingen de Giant met... [naar artikel]

8. Oostende begint met nederlaag tegen Straatsburg aan Champions League basket (15/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Oostende heeft zijn eerste wedstrijd in de Champions League met 77-64 verloren bij het Franse Straatsburg. Belgian Lion, Quentin Serron... [naar artikel]

9. Oostende smeert leider Bologna in Champions League basket tweede nederlaag aan (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Oostende heeft op de negende speeldag van de Champions League basketbal de zege thuisgehouden tegen Virtus Bologna (77-76). Nemanja... [naar artikel]

10. Oostende gaat zwaar onderuit in tweede partij Champions League basket (17/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Oostende heeft dinsdag op de tweede speeldag van de Champions League een fikse 49-77 nederlaag geleden tegen het Turkse Besiktas. [naar artikel]

11. Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen (14/12/2019 - Metro)

Op de eerste speeldag van de tweede ronde in de Euromillions Basket League heeft Antwerp vrijdag een 76-59 nederlaag geleden in Bergen. Bij de rust stonden de Giants al 46-30 in het krijt. Het team van Vedran Bosnic greep Antwerp meteen bij de keel. Lennard Freeman (12 ptn, 9 rbds), Katin Reinhardt (12), Anthony Lambot […] Het bericht Euromillions Basket League – Antwerp lijdt 76-59 nederlaag in Bergen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

12. Antwerp lijdt zevende nederlaag in de Champions League basket (18/12/2019 - Metro)

Op de negende speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp vandaag een zevende nederlaag geleden. Bij het Turkse Bandirma gingen de Giants met 89-81 (rust 50-42) onderuit. Na een 26-18 in het eerste kwart liep Antwerp constant achter de feiten aan. Tijdens het derde kwart (16-21) werd de kloof even tot één punt herleid […] Het bericht Antwerp lijdt zevende nederlaag in de Champions League basket verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. Oostende verrast Las Palmas op Champions League basket (16/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Op de vijfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een tweede zege op rij geboekt. De Belgische kampioen won met 66-62 van het Spaanse Las Palmas, dat door de nederlaag de leiding in groep D kwijt is. Bij de rust was het 38-38 gelijk. [naar artikel]

14. Champions League basket (m) – Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk (31/01/2018 - Metro)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. Nymburk maakte het verschil meteen in het eerste kwart (14-26). In het tweede (23-18) kon Oostende wat van de achterstand afdoen, maar in het […] [naar artikel]

15. Oostende en Antwerp verliezen op tweede speeldag in Champions League basket (17/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de tweede speeldag in de Champions League basketbal hebben Oostende en Antwerp vandaag allebei een nederlaag geleden Landskampioen Oostende ging... [naar artikel]

16. Champions League basket (m) – Oostende lijdt nipte nederlaag in Nanterre (02/11/2017 - Metro)

Op de vierde speeldag in groep D van de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een nipte nederlaag geleden bij het Franse Nanterre. De Belgische kampioen stond bij de rust nog 34-41 voor, maar verloor uiteindelijk met het kleinste verschil: 75-74. De 22 punten en acht rebounds van uitblinker Mike Myers bleken net onvoldoende. Het […] [naar artikel]

17. Champions League basket – Antwerp Giants loopt tegen nederlaag aan tegen Rasta Vechta (06/11/2019 - Metro)

Antwerp Giants heeft woensdagavond op de vierde speeldag in groep B van de Champions League basket bij de mannen met 74-81 verloren van het Duitse Rasta Vechta. Voor de Giants was het al de derde nederlaag in deze Champions League. Volgende week moeten ze op de vijfde speeldag naar het Poolse Anwil Wloclawek. bron: Belga Het bericht Champions League basket – Antwerp Giants loopt tegen nederlaag aan tegen Rasta Vechta verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

18. Oostende onderuit tegen New Basket Brindisi in Champions League basketbal (09/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Op speeldag drie in de groepsfase van de Champions League heeft BC Oostende verloren van het Italiaanse New Basket Brindisi. Het werd 80-92. [naar artikel]

19. Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende vandaag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de... [naar artikel]

20. Champions League basket (m) – Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg (07/11/2018 - Metro)

Op de vijfde speeldag in groep C van de Champions League heeft Antwerp dinsdag een 76-85 nederlaag geleden tegen het Duitse Bamberg. Bij de rust stonden de Giants 40-51 in het krijt. Bamberg besliste de partij in het eerste kwart: 15-30. Na het derde kwart was Antwerp tot 57-64 teruggekomen en na tweeënhalve minuut in […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp lijdt 76-85 nederlaag tegen Bamberg verscheen eerst op Metro. [naar artikel]