Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn restaurant ’t Zilte. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]
Driesterrenrestaurant Zilte verhuist volgende maand naar het wijndomein Valke Vleug in Liezele bij Puurs. “Ook wij willen terug leven”, zegt chef Viki Geunes. “Maar ons terras voldoet niet. Daarom hebben we er één gezocht met de allures van Zilte.” [naar artikel]
Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte. Al blijft hij daarvoor wel in het MAS, het Antwerpse museum waar de zaak zich nu bevindt. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]
Binnen drie dagen opent Zilte, het nieuwe restaurant van Viki Geunes. De zaak die vroeger ’t Zilte heette is verhuisd naar een andere kant van het MAS. Ze vervelde van cool-modern naar warm retro-chic en is als een van Viki’s creaties: ze bestaat uit vele laagjes, die je niet in één hap hebt ontdekt. Uw krant nam toch maar een beet. [naar artikel]
15:34 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]
18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]
17:14 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]
14:57 In de vierde aflevering van zijn tijdcapsule beantwoordt chef Viki Geunes van het sterrenrestaurant Zilte vragen over zijn oneindige tijd. 'Op mijn begrafenis zullen gasten waarschijnlijk zeggen dat i... [naar artikel]
Viki Geunes gaat verhuizen met zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte, op het Antwerpse Eilandje. Het restaurant blijft op de bovenste verdieping van het MAS, maar de klanten zullen een ander uitzicht krijgen. Na bijna tien jaar in Antwerpen wil Geunes “uitpuren, verbeteren en groeien”. [naar artikel]
11:32 Zilte, het driesterrenrestaurant van chef Viki Geunes, verhuist tijdelijk naar een domein bij Puurs. De originele locatie in het MAS in Antwerpen is te klein om coronaproof en rendabel te kunnen opene... [naar artikel]
Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. [naar artikel]
Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen. [naar artikel]
Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen. [naar artikel]
Voor het eerst in tien jaar verwelkomt ons land een nieuw driesterrenrestaurant. Niet één van de favorieten, maar wel outsider Viki Geunes (48) van ’t Zilte in Antwerpen mag zich voortaan de gastronomische evenknie van Peter Goossens noemen. “Onwaarschijnlijk! Ik sta nog altijd te ‘shaken’ op mijn benen”, vertelde hij ons een uurtje na de bekendmaking. Wat maakt van ‘t Zilte na al die jaren nu toch een driesterrenzaak? [naar artikel]
Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]
Driesterrenzaak Zilte, het restaurant van chef Viki Geunes op de negende verdieping van het MAS in Antwerpen, vervoegt het prestigieuze Les Grandes Tables du Monde. Deze culinaire organisatie brengt de allerbeste restaurants ter wereld samen. “We willen de Belgische culinaire scene naar nieuwe hoogten tillen", zegt Viki Geunes. [naar artikel]
Voor het eerst in negen jaar tijd heeft ons land nog eens een nieuwe driesterrenzaak. Viki Geunes (48) van Zilte in Antwerpen kreeg van Michelin de allerhoogste eer. “Ik draai al 25 jaar mee en voel natuurlijk ook wel die jonge ambitieuze garde komen. Anderhalf jaar geleden beslisten we daarom om nog eens een grote inspanning te doen. Met succes.” [naar artikel]
In navolging van zijn grote voorbeeld Viki Geunes, sterrenchef van ’t Zilte, is ook de chef van U Eat, het restaurant van het hotel U Sleep, een selfmade kok. Tien jaar geleden was hij nog fabrieksarbeider. Nu kookt hij in wat Viki Geunes en hijzelf omschrijven als een vakantieplek. [naar artikel]
Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. [naar artikel]
Driesterrenchef Viki Geunes van restaurant Zilte in het MAS heeft zijn eigen persoonlijke koffie samengesteld. Producent Illy geeft die kans aan zijn zogeheten chef-ambassadeurs. [naar artikel]
Tien Antwerpse restaurants staan dit jaar in de nieuwe Michelin-gids. Zilte van Viki Geunes wordt het tweede driesterrenrestaurant. De restaurantorganisatie Michelin maakte maandag naar jaarlijkse gewoonte zijn lijst van sterrenrestaurants bekend. Bovenaan staat Hof Van Cleve van Peter Goossens met drie sterren, gevolgd door Zilte van Viki Geunes, dat dankzij een extra ster ook op […] The post Antwerpen boven in nieuwe Michelin-gids appeared first on Business AM. [naar artikel]
Wijnimporteur La Buena Vida in Mol organiseert op 27 februari met het Antwerpse driesterrenrestaurant Zilte een takeaway. Sterrenchef Viki Geunes komt die dag terug naar Mol, waar hij Zilte startte. [naar artikel]
Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. Volg de uitreiking hier live. Meteen na de bekendmaking krijgt u alle sterrenrestaurants hier ook in kaart te zien. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.