Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Viki Geunes verhuist 't Zilte... enkele meters

13/12/2019 - 01:21
"01:16 Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte in maart, om het enkele meters verderop weer op te bouwen. De topchef wil met een nieuw totaalconcept de lat nog eenmaal hoger leggen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ’t Zilte van Viki Geunes verhuist naar nieuwe locatie (13/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn restaurant ’t Zilte. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]


2. Driesterrenchef Viki Geunes en Zilte verhuizen in mei naar wijndomein Valke Vleug (25/04/2021 - Gazet van Antwerpen)

Driesterrenrestaurant Zilte verhuist volgende maand naar het wijndomein Valke Vleug in Liezele bij Puurs. “Ook wij willen terug leven”, zegt chef Viki Geunes. “Maar ons terras voldoet niet. Daarom hebben we er één gezocht met de allures van Zilte.” [naar artikel]


3. ’t Zilte van Viki Geunes verhuist naar nieuwe locatie (maar gaat daarvoor niet ver) (13/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte. Al blijft hij daarvoor wel in het MAS, het Antwerpse museum waar de zaak zich nu bevindt. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]


4. Tweesterrenrestaurant ’t Zilte verhuist naar stadskant van MAS: zo ziet Zilte eruit (13/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

Binnen drie dagen opent Zilte, het nieuwe restaurant van Viki Geunes. De zaak die vroeger ’t Zilte heette is verhuisd naar een andere kant van het MAS. Ze vervelde van cool-modern naar warm retro-chic en is als een van Viki’s creaties: ze bestaat uit vele laagjes, die je niet in één hap hebt ontdekt. Uw krant nam toch maar een beet. [naar artikel]


5. Viki Geunes (chef Zilte): 'Van het onbekende word ik zenuwachtig en onzeker' (08/11/2023 - De Tijd)

15:34 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]


6. Viki Geunes (chef Zilte): 'Meer dan ooit is ons restaurant nu ook een onderneming' (06/11/2023 - De Tijd)

18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]


7. Viki Geunes (chef Zilte): 'Op dit niveau moet je een controlefreak zijn' (07/11/2023 - De Tijd)

17:14 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]


8. Viki Geunes (Chef Zilte): 'Ik ben heel nipt aan de dood ontsnapt' (09/11/2023 - De Tijd)

14:57 In de vierde aflevering van zijn tijdcapsule beantwoordt chef Viki Geunes van het sterrenrestaurant Zilte vragen over zijn oneindige tijd. 'Op mijn begrafenis zullen gasten waarschijnlijk zeggen dat i... [naar artikel]


9. Tweesterrenrestaurant ’t Zilte in het MAS verhuist ... naar zelfde verdieping (13/12/2019 - Gazet van Antwerpen)

Viki Geunes gaat verhuizen met zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte, op het Antwerpse Eilandje. Het restaurant blijft op de bovenste verdieping van het MAS, maar de klanten zullen een ander uitzicht krijgen. Na bijna tien jaar in Antwerpen wil Geunes “uitpuren, verbeteren en groeien”. [naar artikel]


10. Driesterrenrestaurant Zilte verhuist tijdelijk uit Antwerpen (26/04/2021 - De Tijd)

11:32 Zilte, het driesterrenrestaurant van chef Viki Geunes, verhuist tijdelijk naar een domein bij Puurs. De originele locatie in het MAS in Antwerpen is te klein om coronaproof en rendabel te kunnen opene... [naar artikel]


11. IN KAART. Zilte van chef Viki Geunes krijgt drie Michelinsterren, ontdek hier alle sterrenrestaurants (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. [naar artikel]


12. EXCLUSIEF. Achter de schermen bij Zilte (***) van chef Viki Geunes: “Je moet twee keer per dag een topmatch spelen” (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen. [naar artikel]


13. EXCLUSIEF. Binnenkijken bij driesterrenchef Viki Geunes in Zilte: hoe ziet een dag in een Michelinrestaurant eruit? (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen. [naar artikel]


14. Na 14 jaar dan toch die derde Michelinster, hoe heeft chef Viki Geunes dat klaargespeeld? “Hij is nooit tevreden. Dat is zijn grote kracht” (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst in tien jaar verwelkomt ons land een nieuw drie­sterrenrestaurant. Niet één van de favorieten, maar wel outsider Viki Geunes (48) van ’t Zilte in Antwerpen mag zich voortaan de gastronomische evenknie van Peter Goossens noemen. “Onwaarschijnlijk! Ik sta nog altijd te ‘shaken’ op mijn benen”, vertelde hij ons een uurtje na de bekendmaking. Wat maakt van ‘t Zilte na al die jaren nu toch een driesterrenzaak? [naar artikel]


15. De favoriete adresjes van topchef Viki Geunes: “Hier eet je de beste mosseltjes in een no nonsense setting” (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]


16. Driesterrenrestaurant Zilte treedt toe tot Les Grandes Tables du Monde: “We maken van België een culinaire hotspot” (08/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Driesterrenzaak Zilte, het restaurant van chef Viki Geunes op de negende verdieping van het MAS in Antwerpen, vervoegt het prestigieuze Les Grandes Tables du Monde. Deze culinaire organisatie brengt de allerbeste restaurants ter wereld samen. “We willen de Belgische culinaire scene naar nieuwe hoogten tillen", zegt Viki Geunes. [naar artikel]


17. Na zeven jaar proeven geeft Michelin Viki Geunes (48) van Zilte derde ster: “Resultaat van veel proberen, en veel weggooien” (11/01/2021 - Het Nieuwsblad)

Voor het eerst in negen jaar tijd heeft ons land nog eens een nieuwe driesterrenzaak. Viki Geunes (48) van Zilte in Antwerpen kreeg van Michelin de allerhoogste eer. “Ik draai al 25 jaar mee en voel natuurlijk ook wel die jonge ambitieuze garde komen. Anderhalf jaar geleden beslisten we daarom om nog eens een grote inspanning te doen. Met succes.” [naar artikel]


18. Van fabrieksarbeider tot selfmade chef (05/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

In navolging van zijn grote voorbeeld Viki Geunes, sterrenchef van ’t Zilte, is ook de chef van U Eat, het restaurant van het hotel U Sleep, een selfmade kok. Tien jaar geleden was hij nog fabrieksarbeider. Nu kookt hij in wat Viki Geunes en hijzelf omschrijven als een vakantieplek. [naar artikel]


19. Zilte van chef Viki Geunes is nieuw driesterrenrestaurant in België, Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt drie sterren (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. [naar artikel]


20. Viki Geunes schenkt eigen koffie (maar u moet er wel voor naar zijn sterrenrestaurant) (11/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

Driesterrenchef Viki Geunes van restaurant Zilte in het MAS heeft zijn eigen persoonlijke koffie samengesteld. Producent Illy geeft die kans aan zijn zogeheten chef-ambassadeurs. [naar artikel]


21. Antwerpen boven in nieuwe Michelin-gids (11/01/2021 - Express)

Tien Antwerpse restaurants staan dit jaar in de nieuwe Michelin-gids. Zilte van Viki Geunes wordt het tweede driesterrenrestaurant. De restaurantorganisatie Michelin maakte maandag naar jaarlijkse gewoonte zijn lijst van sterrenrestaurants bekend. Bovenaan staat Hof Van Cleve van Peter Goossens met drie sterren, gevolgd door Zilte van Viki Geunes, dat dankzij een extra ster ook op […] The post Antwerpen boven in nieuwe Michelin-gids appeared first on Business AM. [naar artikel]


22. La Buena Vida en Zilte organiseren takeaway in Mol (16/02/2021 - Gazet van Antwerpen)

Wijnimporteur La Buena Vida in Mol organiseert op 27 februari met het Antwerpse driesterrenrestaurant Zilte een takeaway. Sterrenchef Viki Geunes komt die dag terug naar Mol, waar hij Zilte startte. [naar artikel]


23. LIVE. Zilte met chef Viki Geunes is nieuw driesterrenrestaurant in België, Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt drie sterren (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Chef Viki Geunes van het Antwerpse restaurant Zilte heeft drie sterren gekregen van de prestigieuze Michelingids. Hof van Cleve van Peter Goossens behoudt dan weer zijn drie sterren, voor de zeventiende keer op rij. Volg de uitreiking hier live. Meteen na de bekendmaking krijgt u alle sterrenrestaurants hier ook in kaart te zien. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!