Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
02:53 uur

Senator Cory Booker stapt uit race naar Witte Huis

Knack

13/01/2020 - 17:46

Cory Booker stapt uit de race naar het Witte Huis, zo heeft de Democratische senator voor New Jersey maandag bekendgemaakt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ook Democratisch senator Cory Booker stapt in race om Amerikaans presidentschap (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Senator Cory Booker (49) van de staat New Jersey stapt in de race voor het Amerikaans presidentschap van 2020 en sluit zich zo aan bij de groeiende...
  [naar artikel]
 2. Amerikaanse senator Cory Booker wil president worden (01/02/2019 - Knack)
  Senator Cory Booker van de staat New Jersey stapt in de race voor het Amerikaans presidentschap van 2020 en sluit zich zo aan bij de groeiende club van vooraanstaande Democraten die Donald Trump uit het zadel willen lichten.
  [naar artikel]
 3. Lijstje van Democratische kandidaten dikt nog wat aan: Amerikaanse senator Cory Booker wil president worden (01/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Senator Cory Booker van de staat New Jersey stapt in de race voor het Amerikaans presidentschap van 2020 en sluit zich zo aan bij de groeiende club van vooraanstaande Democraten die Donald Trump uit het zadel willen lichten. Booker, de voormalige burgemeester van Newark vooraleer hij de eerste Afro-Amerikaanse senator van New Jersey werd, kondigde zijn kandidatuur vrijdag aan in een videoboodschap tot zijn aanhangers.
  [naar artikel]
 4. Lijstje van Democratische kandidaten dikt nog wat aan: Amerikaanse senator Cory Booker wil president worden (01/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Senator Cory Booker van de staat New Jersey stapt in de race voor het Amerikaans presidentschap van 2020 en sluit zich zo aan bij de groeiende club van vooraanstaande Democraten die Donald Trump uit het zadel willen lichten. Booker, de voormalige burgemeester van Newark vooraleer hij de eerste Afro-Amerikaanse senator van New Jersey werd, kondigde zijn kandidatuur vrijdag aan in een videoboodschap tot zijn aanhangers.
  [naar artikel]
 5. Cory Booker stapt uit Democratische race om presidentschap: nog 12 kandidaten over (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cory Booker (50) is niet langer kandidaat om de Democratische nominatie binnen te halen voor het Amerikaanse presidentschap. Dat heeft hij zelf...
  [naar artikel]
 6. Cory Booker stapt uit Democratische race om presidentschap (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cory Booker (50) is niet langer kandidaat voor de Democratische nominatie voor het Amerikaanse presidentschap. Dat heeft hij zelf aangekondigd op...
  [naar artikel]
 7. Amerikaanse senator Cory Booker wil president worden (01/02/2019 - Metro)
  Senator Cory Booker van de staat New Jersey stapt in de race voor het Amerikaans presidentschap van 2020 en sluit zich zo aan bij de groeiende club van vooraanstaande Democraten die Donald Trump uit het zadel willen lichten. Booker, de voormalige burgemeester van Newark vooraleer hij de eerste Afro-Amerikaanse senator van New Jersey werd, kondigde zijn kandidatuur vandaag aan in een videoboodschap tot zijn aanhangers. De 49-jarige politicus focust zijn thema’s in zijn campagnevideo op economische ongelijkheid en raciaal onrecht. “Ik geloof dat we een land kunnen bouwen waar niemand wordt vergeten, niemand achtergelaten, waar ouders eten op tafel kunnen zetten, waar er goedbetaalde banen zijn, met goede voorzieningen in elke buurt en waar het strafrechtsysteem ons veiligheid biedt.” Booker werd lange tijd beschouwd als rijzende ster in de Democratische partij, maar zal te maken krijgen met zware concurrentie van een diverse groep andere prominente leden, onder wie Elizabeth Warren, Kamala Harris, Tulsi Gabbard en Julian Castro. bron: Belga Het bericht Amerikaanse senator Cory Booker wil president worden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Cory Booker stapt uit race om Democratische nominatie presidentschap (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cory Booker (50) is niet langer kandidaat voor de Democratische nominatie voor het Amerikaanse presidentschap. Dat heeft hij zelf aangekondigd op...
  [naar artikel]
 9. Anti-Trump senator Cory Booker ontvangt verdacht pakket (26/10/2018 - Metro)
  In de Verenigde Staten is opnieuw een verdacht pakket geadresseerd aan een Trump-tegenstander. Deze keer was het gericht aan de Democratische senator Cory Booker. Dat meldt de federale politie. Ook in New York werd een verdacht pakket aangetroffen. Volgens de Amerikaanse nieuwszender CNN was dat gericht aan James Clapper, de gewezen directeur van de inlichtingendiensten. “De FBI bevestigt dat er een elfde verdacht pakket is gevonden in Florida. Het is gelijkaardig aan de andere en was geadresseerd aan senator Cory Booker”, stelt de federale politie in een tweet. In New York werd een straat afgesloten waar aan een postkantoor ook een verdacht pakket is gesignaleerd. De straat ligt in het centrum van Manhattan, op enkele straten van het gebouw waar CNN gevestigd is. De politie van New York riep op om de buurt te vermijden. Volgens CNN was de zending gericht aan Clapper, maar dat bericht heeft de FBI nog niet bevestigd. Ook de voormalige directeur van de inlichtingendiensten is een openlijke criticus van de Amerikaanse president Donald Trump. Amerikaanse speurders zijn ondertussen een klopjacht naar de daders gestart, maar voorlopig is nog iemand gearresteerd. De politie bevestigde gisteren dat de pakketten, die eerder deze week werden verstuurd, zelfgemaakte explosieven bevatten. Bron: Belga   Het bericht Anti-Trump senator Cory Booker ontvangt verdacht pakket verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Jay Inslee stapt uit race naar Witte Huis (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Democratische gouverneur van de Amerikaanse staat Washington, Jay Inslee, stapt uit de race naar het Witte Huis. Dat maakte hij gisteren bekend...
  [naar artikel]
 11. Miljonair Tom Steyer stapt uit race naar Witte Huis (01/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Democraat Tom Steyer heeft aangekondigd dat hij uit de race naar het Witte Huis stapt. Dat doet hij na teleurstellende resultaten bij de voorverkiezingen. De miljonair had enorme bedragen in zijn campagne geïnvesteerd.
  [naar artikel]
 12. Vriend Rosario Dawson stapt uit presidentsrace (14/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Rosario Dawson (40) zal geen First Lady worden. De vriend van de actrice, de Democratische senator Cory Booker (50), stapte maandag uit de...
  [naar artikel]
 13. Het wordt drummen bij de Democraten: ook Cory Booker gooit zich in strijd presidentschap voor 2020 (01/02/2019 - De Morgen)
  Cory Booker, de Democratische senator van New Jersey, heeft vandaag aangekondigd dat hij zich in de strijd zal werpen voor de Democratische nominatie voor de presidentsverkiezingen in 2020. Daarmee wordt het drummen bij de Democraten.
  [naar artikel]
 14. Democraat Joe Sestak stapt uit race naar Witte Huis (02/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Verenigde Staten stapt de Democraat Joe Sestak uit de race naar het Witte Huis. De voormalige driesterrenadmiraal bij de Amerikaanse marine...
  [naar artikel]
 15. Gouverneur Bullock stapt uit de race naar Witte Huis (02/12/2019 - Metro)
  Steve Bullock, gouverneur van de Amerikaanse staat Montana, heeft beslist uit de race naar het Witte Huis te stappen. Dit hebben meerdere Amerikaanse media vandaag gemeld. Volgens het ABC News kwam zijn campagne niet van de grond. De Democraat Bullock kon ook slechts één keer mee een debat voeren en kon slechts 4,36 miljoen dollar verwerven voor zijn campagne die 202 dagen heeft geduurd. bron: Belga Het bericht Gouverneur Bullock stapt uit de race naar Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. Miljardair Tom Steyer stapt in race naar Witte Huis bij Democraten (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl het Democratisch parlementslid Eric Swalwell, een notoir tegenstander van de Amerikaanse president Donald Trump, uit de race naar het Witte...
  [naar artikel]
 17. Democratische presidentskandidaat Kamala Harris stapt uit de race om het Witte Huis (03/12/2019 - VRT NWS)
  In de VS is senator Kamala Harris niet langer kandidaat voor de Democratische nominatie voor het Witte Huis. Dat meldt ze op Twitter.
  [naar artikel]
 18. Pete Buttigieg stapt uit de race naar het Witte Huis (02/03/2020 - VRT NWS)
  Pete Buttigieg heeft voor zijn eigen supporters bevestigd dat hij uit de race stapt om de Democratische presidentskandidaat te worden bij de verkiezingen in de VS. Hij zei dat hij uit de voorverkiezingen stapt om "onze partij en ons land te helpen verenigen".
  [naar artikel]
 19. Kamala Harris stapt uit de race naar het Witte Huis (03/12/2019 - De Morgen)
  Kamala Harris stapt uit de race om de kandidatuur voor het Amerikaanse presidentschap bij de Democraten. Dat meldden bronnen rond het campagneteam van Harris. Ze maakte het nieuws kort daarna via Twitter zelf bekend.
  [naar artikel]
 20. Jeb Bush stapt in race naar Witte Huis (10/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. Democraat Beto O'Rourke niet langer kandidaat voor Witte Huis (02/11/2019 - VRT NWS)
  In de Verenigde Staten stapt Beto O'Rourke, het voormalige lid van het Huis van Afgevaardigden, uit de race naar het Witte Huis. Dat heeft hij vrijdag bekendgemaakt. Hij scoorde al maanden slecht in de peilingen en had moeite om financierders te vinden.
  [naar artikel]
 22. Bloomberg doet gooi naar Witte Huis (24/11/2019 - De Tijd)
  16:58 De voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg stapt in de race voor het Witte Huis. Dat heeft hij zondag zelf bekendgemaakt. De 77-jarige Bloomberg noemde de Republikeinse president Donald...
  [naar artikel]
 23. Democratische oud-gouverneur van Colorado doet gooi naar Witte Huis (04/03/2019 - Metro)
  De Democratische oud-gouverneur van de Amerikaanse staat Colorado John Hickenlooper heeft bekendgemaakt kandidaaat te zijn bij de volgende presidentsverkiezingen. Daarmee is de lijst Democratische “hopefuls” om de Republikeinse president Donald Trump in 2020 te verslaan nog maar eens aangedikt. “Ik ben kandidaat bij de presidentsverkiezingen want wij staan tegenover een crisis die een bedreiging vormt voor alles waarin we geloven”, zei de politicus in een video via zijn Twitteraccount. Hickenlooper herinnert aan zijn verleden als bierbrouwer en burgemeester van Denver (2003-2011), de hoodstad van Colorado. Hij was gouverneur van de staat tussen 2011 en 2019. Hij is na de verkiezingen van november opgevolgd door zijn partijgenoot Jared Polis. Meer dan een dozijn mensen heeft zich al kandidaat gesteld voor het Witte Huis. Aan Democratische kant zijn de bekendste de “socialistische” senator Bernie Sanders, en zijn collega’s in de Hoge Vergadering Elizabeth Warren, Kamala Harris en Cory Booker. Bron: Belga   Het bericht Democratische oud-gouverneur van Colorado doet gooi naar Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Oud-marinier Seth Moulton stapt in race naar Witte Huis (22/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse volksvertegenwoordiger Seth Moulton heeft maandag aangekondigd dat hij een gooi doet naar het Witte Huis. De 40-jarige oud-marinier wordt zo de negentiende Democraat die deelneemt aan de voorverkiezingen van de partij.
  [naar artikel]
 25. Oud-marinier Seth Moulton stapt in race naar Witte Huis (22/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse volksvertegenwoordiger Seth Moulton heeft vandaag aangekondigd dat hij een gooi doet naar het Witte Huis. De 40-jarige oud-marinier...
  [naar artikel]
 26. Democratisch parlementslid stapt uit race naar Witte Huis (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Verenigde Staten stapt Democratisch parlementslid Eric Swalwell, een notoire tegenstander van de Amerikaanse president Donald Trump, uit de...
  [naar artikel]
 27. Populaire senator Sherrod Brown doet niet mee aan race om Witte Huis (08/03/2019 - Knack)
  De Amerikaanse senator Sherrod Brown heeft donderdag laten weten dat hij geen kandidaat is voor de presidentsverkiezingen van 2020. Vooraf werden hem nochtans presidentiële ambities toegeschreven.
  [naar artikel]
 28. Warren stapt uit race naar Witte Huis (05/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Elizabeth Warren stapt uit de strijd om de Democratische nominatie voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, melden Amerikaanse media op basis van bronnen binnen haar kiescampagne.
  [naar artikel]
 29. Ex-burgemeester van New York Michael Bloomberg stapt in Democratische race om presidentschap (24/11/2019 - De Morgen)
  Voormalig burgemeester van New York Michael Bloomberg stapt in de race voor het Witte Huis. Dat heeft de Democraat zelf bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 30. Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 – Jay Inslee stapt uit race naar Witte Huis (22/08/2019 - Metro)
  De Democratische gouverneur van de Amerikaanse staat Washington, Jay Inslee, stapt uit de race naar het Witte Huis. Dat maakte hij woensdag bekend op de Amerikaanse nieuwszender MSNBC. De 69-jarige Inslee was in maart de zoveelste Democratische presidentskandidaat op rij die liet weten dat hij het wilde opnemen tegen de Republikein Trump, die in 2020 een gooi doet naar een tweede ambtstermijn. Tijdens zijn campagne zette Inslee klimaatverandering centraal en hij wilde van het klimaat prioriteit nummer 1 maken van zijn land. De gouverneur ontving deze week nog giften van in totaal 130.000 donoren, waardoor hij mocht meenemen aan het derde debat van de Democraten, maar hij haalde net geen 2 procent in de opiniepeilingen. “Het is duidelijk geworden dat ik niet de president ga worden, dus trek ik me vanavond terug uit de race”, verklaarde Inslee woensdagavond. Hij verklaarde dat hij donderdag/vandaag een mededeling zal verspreiden waarin hij zijn kandidatuur voor een derde termijn als gouverneur bekendmaakt. Momenteel zijn er bij de Democraten nog 22 presidentskandidaten in de race. Volgens de laatste opiniepeilingen is de voormalige vice-president van Barack Obama, Joe Biden, de favoriet met 28,8 procent. Hij wordt gevolgd door de Bernie Sanders (16 procent) en Elizabeth Warren (15,4 procent). bron: Belga Het bericht Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 – Jay Inslee stapt uit race naar Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Miljardair Bloomberg gooit fortuin in strijd om Witte Huis (23/11/2019 - De Tijd)
  09:59 Voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg, die vermoedelijk in de race voor het Witte Huis stapt, start maandag een grootschalige mediacampagne voor een recordbedrag van 31 miljoen dollar...
  [naar artikel]
 32. Wie wint de Booker Prize? (09/04/2019 - De Morgen)
  Volgende week dinsdag wordt de belangrijkste Engelstalige literaire prijs uitgereikt: de Man Booker Prize for Fiction. Wie zijn de genomineerden en hoeveel kans maken ze om die Booker mee naar huis te nemen?
  [naar artikel]
 33. Ex-burgemeester van New York Michael Bloomberg stapt in Democratische race om het Amerikaanse presidentschap (24/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig burgemeester van New York Michael Bloomberg stapt in de race voor het Witte Huis. Dat heeft hij zondag zelf bekendgemaakt. De Amerikaanse...
  [naar artikel]
 34. Julián Castro stapt uit Democratische race om presidentschap (02/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Julián Castro is uit de race gestapt voor het Amerikaanse Witte Huis. De voormalige minister onder president Barack Obama heeft zijn campagne...
  [naar artikel]
 35. Ook Kamala Harris, dochter van immigranten, stapt mee in strijd voor Witte Huis (21/01/2019 - De Morgen)
  Amerikaans senator Kamala Harris heeft vandaag haar kandidatuur voor de presidentsverkiezingen bekendgemaakt. Harris is de nieuwste naam op het al uitgebreide lijstje van Democratische kandidaten die president Trump van een tweede termijn in het Witte Huis willen weerhouden.
  [naar artikel]
 36. FBI vindt opnieuw meerdere verdachte pakketten bij tegenstanders Trump (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagochtend - vrijdagnamiddag Belgische tijd - heeft de Amerikaanse veiligheidsdienst opnieuw twee verdachte pakketten aangetroffen, geadresseerd aan de Democratische senator uit Cory Booker uit New Jersey en aan James R. Clapper Jr., voormalig hoofd van de nationale veiligheidsdienst. Dat melden verschillende internationale media.
  [naar artikel]
 37. FBI vindt opnieuw meerdere verdachte pakketten bij tegenstanders Trump (26/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vrijdagochtend - vrijdagnamiddag Belgische tijd - heeft de Amerikaanse veiligheidsdienst opnieuw twee verdachte pakketten aangetroffen, geadresseerd aan de Democratische senator uit Cory Booker uit New Jersey en aan James R. Clapper Jr., voormalig hoofd van de nationale veiligheidsdienst. Dat melden verschillende internationale media.
  [naar artikel]
 38. Stapt hij in de presidentsrace? Miljardair Bloomberg koopt voor recordbedrag aan televisiereclame (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg, die mogelijk in de race voor het Witte Huis stapt, wil maandag een grootschalige...
  [naar artikel]
 39. Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 – Populaire senator Sherrod Brown doet niet mee aan race om Witte Huis (08/03/2019 - Metro)
  De Amerikaanse senator Sherrod Brown heeft donderdag laten weten dat hij geen kandidaat is voor de presidentsverkiezingen van 2020. Vooraf werden hem nochtans presidentiële ambities toegeschreven. Brown geniet een grote populariteit onder de arbeiders en in combinatie met zijn progressieve beleid maakte dat van hem een gevaarlijke tegenstander voor de huidige Republikeinse president Donald Trump. “Ik blijf vechten voor de arbeiders van het hele land. En ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat in 2020 een Democratische president en een Democratische Senaat wordt gekozen”, schreef de 66-jarige senator op Twitter. “De beste plaats van waaruit ik die strijd kan leveren, is de Amerikaanse Senaat”, voegde hij er nog aan toe. Brown is al de zoveelste Democraat die als kanshebber voor de race om de Democratische nominatie werd getipt, maar aangeeft zich geen kandidaat te stellen. Eerder lieten ook onder andere Hillary Clinton en ex-burgemeester van New York, Michael Bloomberg weten geen gooi te doen naar het Witte Huis. Voormalig vice-president van Barack Obama, Joe Biden wordt eveneens regelmatig genoemd, maar hij liet tot hiertoe nog niet weten of hij opkomt. Bron: Belga   Het bericht Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 – Populaire senator Sherrod Brown doet niet mee aan race om Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Twaalfde bombrief ontdekt in de VS, jacht op afzender gaat door in Florida (26/10/2018 - De Morgen)
  In de VS zijn vrijdag opnieuw twee bombrieven gevonden. Het eerste pakketje was gericht aan de Democratische senator Cory Booker. In New York werd een tweede pakket onderschept gericht aan James Clapper, de vroegere baas van de gezamenlijke inlichtingendiensten. Het zoeken naar verdachte postpakketten en de afzender gaat daarmee een nieuwe dag in. 
  [naar artikel]
 41. Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 – Democraat Joe Sestak stapt uit race naar Witte Huis (02/12/2019 - Metro)
  In de Verenigde Staten stapt de Democraat Joe Sestak uit de race naar het Witte Huis. De voormalige driesterrenadmiraal bij de Amerikaanse marine maakte in juni bekend dat hij een gooi wilde doen naar het presidentschap, maar kwam de voorbije maanden in de campagne amper aan bod. “Zonder het voorrecht van de aandacht van nationale media is het niet langer gerechtvaardigd om aan anderen te vragen hun vastberadenheid in stand te houden en nog meer middelen op te offeren”, schrijft de Democraat op Twitter. De 67-jarige Sestak kreeg, bij gebrek aan voldoende steun in de peilingen, nooit de kans om zijn kandidatuur te verdedigen tijdens de verschillende televisiedebatten. Sestak diende 31 jaar bij de Amerikaanse marine. Hij vertegenwoordigde nadien de staat Pennsylvania in het Amerikaanse Congres. Twee keer probeerde hij verkozen te raken in de Senaat, telkens zonder succes. Nu ook Sestak de handdoek in de ring gooit, blijven er nog 17 gegadigden over om het als Democratische presidentskandidaat bij de verkiezingen in 2020 tegen de Republikein Donald Trump op te nemen. De vier kandidaten die voorlopig het meeste kans lijken te maken op de nominatie zijn voormalig vicepresident Joe Biden, de senatoren Elizabeth Warren en Bernie Sanders, en de jonge burgemeester Pete Buttigieg. Bron: Belga   Het bericht Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 – Democraat Joe Sestak stapt uit race naar Witte Huis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Senator Elizabeth Warren bevestigt dat ze kandidaat is voor de Democraten (10/02/2019 - Metro)
  De Amerikaanse senator Elizabeth Warren heeft zaterdag bevestigd dat ze kandidaat is bij de Democratische voorverkiezingen van 2020 voor het Witte Huis. Daarin zal ze het onder meer opnemen tegen Kamal Harris en Cory Booker voor de Democratische nominatie. Warren kondigde op 31 december 2018 al aan dat ze kandidaat is om Trump van de troon te stoten. Warren, die sinds 2012 verkozen is in de Amerikaanse Senaat, behoort tot de progressieve linkervleugel van de Democratische partij. Warren bevestigde zaterdag dat ze presidentskandidaat is. “Hard werkende mensen staan tegenover een kleine groep van mensen die veel te veel macht hebben, niet alleen in de economie maar ook in onze democratie”, zei ze tijdens een meeting in Lawrence, Massachusetts. “Wij zijn hier om te zeggen: genoeg is genoeg.” De 69-jarige Warren heeft onlangs haar DNA laten testen nadat ze was uitgedaagd door Trump. De Amerikaanse president noemde haar al lachend “Pocahontas” omdat hij twijfels had bij haar bewering dat zij Indiaanse voorouders zou hebben. bron: Belga Het bericht Senator Elizabeth Warren bevestigt dat ze kandidaat is voor de Democraten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Wie wint de race naar de Man Booker Prize? (05/04/2019 - De Morgen)
  Wie kaapt volgende week de Man Booker Prize weg? De winnaar van 's werelds meest prestigieuze prijs, goed voor 50.000 pond, wordt bekendgemaakt op 15 oktober.Fleur Speet,Catherine VuylstekeenSofie de Smyterschatten de kansen van de zes finalisten in.
  [naar artikel]
 44. Senator: "Witte Huis moet excuses aanbieden aan doodzieke McCain" (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Republikeinse Senator Lindsey Graham vindt dat het Witte Huis excuses moet maken aan zijn doodzieke collega en vriend John McCain. Een...
  [naar artikel]
 45. Bernie Sanders verlaat presidentscampagne en geeft Joe Biden vrije baan (08/04/2020 - Knack)
  Democratisch presidentskandidaat Bernie Sanders stapt uit de race naar het Witte Huis. Dat maakte hij zopas zelf bekend.
  [naar artikel]
 46. Beto O’Rourke stapt uit race naar het Witte Huis (01/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Texaan Beto O’Rourke staakt zijn strijd om de presidentskandidaat namens de Democraten te worden bij de Amerikaanse verkiezingen volgend jaar....
  [naar artikel]
 47. Ook Amy Klobuchar stapt uit race voor Democratische voorverkiezing: wie blijft nu nog over? (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse senator Amy Klobuchar stapt uit de Democratische voorverkiezingen. Dat hebben medewerkers van haar campagneteam bekendgemaakt....
  [naar artikel]
 48. Ook Amy Klobuchar stapt uit de race voor Democratische voorverkiezing: wie blijft nu nog over? (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse senator Amy Klobuchar stapt uit de Democratische voorverkiezingen. Dat hebben medewerkers van haar campagneteam bekendgemaakt.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.