Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
11:00 uur

Lynn Van Royen gaat door pijnlijke relatiecrisis

Het Laatste Nieuws

14/01/2020 - 06:23

Ze danst van de ene mooie rol naar de andere. Zonet nog in ‘De Twaalf’, nu in ‘De Luizenmoeder’. Helaas, dat maakt Lynn Van Royen (30) niet immuun...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Luizenmoeder’ Lynn Van Royen beleeft professionele hoogdagen, maar net nu gaat ze door een pijnlijke relatiecrisis (14/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze danst van de ene mooie rol naar de andere. Zonet nog in ‘De Twaalf’, nu in ‘De Luizenmoeder’. Helaas, dat maakt Lynn Van Royen (30) niet immuun...
  [naar artikel]
 2. Lynn Van Royen krijgt hoofdrol in remake Nederlandse succesreeks 'De Luizenmoeder' (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lynn Van Royen, gisteren nog bekroond als Beste Actrice op Monte-Carlo Television Festival, gaat de hoofdrol spelen in 'De Luizenmoeder', een...
  [naar artikel]
 3. Lynn Van Royen: “Ik laat liever een rol passeren dan dat ik er niet achter sta” (07/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende baadt deze week in de wondere wereld van de film. Actrice Lynn Van Royen is het gezicht van het Filmfestival en verdient dus een plekje in...
  [naar artikel]
 4. Lynn Van Royen en vriend openen kunstgalerij (15/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lynn Van Royen heeft haar roots in het acteren, partner Gilles Van Schuylenbergh in de beeldende kunst. Samen bundelen ze hun krachten en openen ze...
  [naar artikel]
 5. Lynn Van Royen kaapt hoofdrol weg in Vlaamse versie 'De luizenmoeder' (20/06/2018 - De Morgen)
  Lynn Van Royen (28), bekend van haar rol in de Eén-reeks Beau séjour, gaat de hoofdrol spelen in De luizenmoeder. De nieuwe comedyreeks van VTM is gebaseerd op de gelijknamige succesreeks uit Nederland.
  [naar artikel]
 6. Actrice Lynn Van Royen: 'Liefde lijkt wel een pop-upvenster in je hersenen' (08/09/2019 - Knack)
  Lynn Van Royen is actrice en gastvrouw van het Filmfestival Oostende. Maar hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 18 minuten en 14 seconden nodig.
  [naar artikel]
 7. Actrice Lynn Van Royen brengt boek over geluk uit (30/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lynn Van Royen, die tien dagen geleden nog de prijs voor beste actrice in ontvangst mocht nemen op het Television Festival van Monte Carlo, heeft...
  [naar artikel]
 8. Lynn Van Royen: “Ik volg altijd mijn buikgevoel. Als ik tegen de muur loop, dan is dat maar zo” (06/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met haar dertig lentes is Lynn Van Royen de jongste master ooit op het Filmfestival van Oostende, maar de actrice weet wél wat ze wil. Het is geen...
  [naar artikel]
 9. Kijk mee achter de schermen van de fotoshoot met Lynn Van Royen, Anke Blondé en Janne Desmet (06/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Oostende baadt deze week in de wondere wereld van de film. Deze drie vrouwen verdienen er hun plekje in de spotlights: actrice Lynn Van Royen als...
  [naar artikel]
 10. 'Als geest mag je niet in de weg lopen' (10/04/2019 - De Morgen)
  In de nieuwe reeks Beau Séjour treft Kato (Lynn Van Royen) zichzelf dood aan in bad. Ze is vermoord, maar ze loopt nog rond, en vijf anderen kunnen haar zien. Hoe speel je geloofwaardig een geest, Lynn Van Royen?
  [naar artikel]
 11. Actrice Lynn Van Royen even buiten strijd (30/07/2018 - Metro)
  Actrice Lynn Van Royen, die momenteel op de set staat voor de nieuwe comedyreeks ‘Luizenmoeder’, heeft een klein ongelukje gehad. Op sociale media is te zien hoe ze met haar rechterhand in het verband zit.  Voorlopig lijkt Van Royen zich geen zorgen te maken over haar blessure. “I can turn this around”, klinkt het optimistisch op Instagram. Het is niet duidelijk of haar ongelukje voor vertragingen op de set gaan zorgen. De actrice wordt binnenkort verwacht op de set verwacht van de Nederlandse remake ‘De Luizenmoeder’. De reeks speelt zich af in een basisschool en neemt een satirische blik op het gedrag van ouders, leerkrachten en hun kinderen. Lees ook : Lynn Van Royen bekroond tot beste actrice Het bericht Actrice Lynn Van Royen even buiten strijd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Lynn Van Royen acteert nu ook in videoclip (14/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ze had al tv, film en theater op haar conto staan, en nu mag Lynn Van Royen (30) ook een videoclip aan haar cv toevoegen. De Luizenmoeder-actrice speelt de hoofdrol in de video bij Overal mist, de nieuwe single van singer-songwriter Jonas Winterland.
  [naar artikel]
 13. Lynn Van Royen zet vrouwen in de verf op het Filmfestival van Oostende: “Het woord ‘sterk’ wordt nog te vaak geassocieerd met mannen” (06/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met haar dertig lentes is Lynn Van Royen de jongste master ooit op het Filmfestival van Oostende, maar de actrice weet wél wat ze wil. Het is geen...
  [naar artikel]
 14. Lynn Van Royen maakt vrouwen baas op filmfestival van Oostende (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt een drukke zomer voor Lynn Van Royen. Ze draait niet alleen het tweede seizoen van ‘De luizenmoeder’ en ze speelt ook in het theaterstuk ‘Henry Darger’, bovendien bereidt ze zich voor op haar rol als ‘Master’ van het 13de Filmfestival van Oostende.
  [naar artikel]
 15. Lynn Van Royen bekroont als'Beste Actrice' (19/06/2018 - De Morgen)
  De Vlaamse actrice Lynn Van Royen (28) is op het Televisiefestival van Monte Carlo in de prijzen gevallen. Voor haar hoofdrol in de Eén-reeks Beau Séjour kreeg ze de prijs voor Beste Actrice. Dat maakt het productiehuis De Mensen bekend. 
  [naar artikel]
 16. Lynn Van Royen: “Toen ze mij afriepen als winnaar bleef ik verstomd op mijn stoel zitten” (21/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Op hoge hakken door een zaal vol gapende mensen stappen en op een podium een dankwoord richten: Lynn Van Royen (29) weet nu ook wat het is. De actrice heeft in Monte Carlo (Monaco) een prijs gewonnen voor haar rol van levende dode Kato in Beau Séjour. Heel even mag ze daar nog van genieten, want volgende week mag ze gaan repeteren voor de fictiereeks De Luizenmoeder op VTM.
  [naar artikel]
 17. Lynn Van Royen pakt hoofdrol in tweede seizoen Europese coproductie ‘The Team’ (13/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Lynn Van Royen (Beau Séjour, Spitsbroers, Marsman) speelt één van de hoofdrollen in het tweede seizoen van The Team, de Europese serie over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen proberen op te lossen.
  [naar artikel]
 18. Lynn Van Royen bekroond voor hoofdrol in de Eén-reeks "Beau séjour" (20/06/2018 - VRT NWS)
  De Eén-reeks "Beau Séjour" van productiehuis De Mensen is in de prijzen gevallen op het Monte Carlo Television Festival. Lynn Van Royen, die de hoofdrol vertolkt, werd bekroond als beste actrice in een dramareeks. Van Royen mocht de award in Monte Carlo in ontvangst nemen, in aanwezigheid van prins Albert van Monaco.
  [naar artikel]
 19. Vlaamse actrice Lynn Van Royen valt in de prijzen op Monte-Carlo Television Festival (19/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse actrice Lynn van Royen, die in de Eén-reeks 'Beau Séjour' de hoofdrol vertolkt, werd vandaag in het Monte Carlo bekroond als Beste...
  [naar artikel]
 20. Lynn Van Royen en Tom Audenaert over VTM-reeks ‘De Luizenmoeder’: “Moeilijk om te blijven kijken, zo tragikomisch is het” (06/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Herinnert u zich nog die hete zomer van 2018? Acteurs Lynn Van Royen (29) en Tom Audenaert (39) lieten toen nog wat extra zweetparels, want zij werkten keihard aan de nieuwe komische reeks ‘De Luizenmoeder’, vanaf woensdag te zien op VTM. “Onze versie leunt aan bij het Nederlandse origineel, alleen kruiden we het geheel anders af.”
  [naar artikel]
 21. Tien kleine dingen waarvan je volgens actrice Lynn Van Royen heel gelukkig wordt (08/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse actrice Lynn Van Royen, onder meer bekend uit Beau Séjour, wordt gelukkig van de kleine dingen in het leven. De leukste heeft ze nu gebundeld in haar boek #kleingelukske om lezers te inspireren om nóg meer te genieten.
  [naar artikel]
 22. ‘Luizenmoeder’ Lynn Van Royen: “In het echte leven ben ik wel een felle” (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ze is dertig, moeder van twee zonen, heeft al een mooi parcours in eigen land afgelegd en aan de einder gloort iets wat het begin van een internationale carrière zou kunnen zijn. Het lijkt wel of actrice Lynn Van Royen over de handleiding van het leven beschikt, maar dat is niet zo, zegt ze. Al heeft ze wel een gouden tip: “Als je in een bepaalde situatie zit, is het gevaarlijk om naar het andere uiterste te verlangen, want zo geraak je nooit tevreden.”
  [naar artikel]
 23. Lynn Van Royen blijft ondanks het succes nuchter: “Al dat werk is fijn, maar het moet wel in balans zijn met mijn privéleven” (09/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wie Lynn Van Royen (29) graag aan het werk ziet, komt in 2019 ruimschoots aan zijn trekken, want de actrice maakt haar opwachting in maar liefst drie series: ‘De Dag’ op VIER en de VTM-reeksen ‘De Luizenmoeder’ en ‘The Team 2’. “Dat het goed gaat met mijn werk is mooi, maar alles moet wel in balans zijn met mijn privéleven”, zegt ze. “Al de rest is bijzaak.”
  [naar artikel]
 24. Beau Séjour-actrice Lynn Van Royen krijgt prijs voor beste actrice in Monte Carlo (19/06/2018 - Metro)
  De Vlaamse actrice Lynn Van Royen heeft dinsdag op gerenommeerde Festival de Télévision de Monte Carlo de prijs voor beste actrice in een dramaserie gewonnen. Ze kreeg de award voor haar rol in de Eén-reeks Beau Séjour, zo maakte prodcutiehuis De Mensen bekend op Twitter. De 28-jarige actrice, die in Beau Séjour in de rol kroop van Kato, een tienermeisje dat vanuit het hiernamaals haar eigen mysterieuze dood onderzoekt, haalde het van Christine Baranski (The Good Wife, The Big Bang Theory) en Joanne Froggatt (Downton Abbey, Liar). Beau Séjour is inmiddels ook te zien op Netflix. bron: Belga Het bericht Beau Séjour-actrice Lynn Van Royen krijgt prijs voor beste actrice in Monte Carlo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Lynn Van Royen bekroond tot beste actrice (20/06/2018 - Metro)
  De Vlaamse actrice Lynn Van Royen heeft op het gerenommeerde Televisiefestival in Monte Carlo de prijs voor beste actrice in een dramaserie gewonnen. Ze kreeg de award voor haar rol in de Eén-reeks ‘Beau Séjour’. De 28-jarige Van Royen speelde in Beau Séjour het tienermeisje Kato dat vanuit het hiernamaals haar eigen mysterieuze dood onderzoekt. Op het festival haalde ze het van Christine Baranski uit ‘The Good Wife’ en ‘The Big Bang Theory’ en Joanne Froggatt, die verschijnt in ‘Downton Abbey’ en ‘Liar’. Instagram Op Twitter maakte productiehuis De Mensen de overwinning van Van Royen bekend. De actrice zelf pronkte op haar Instagramkanaal met haar award. “Ik ben zo zo zo blij”, schrijft ze onder een foto van zichzelf met het beeldje. So so so so thrilled #ftv18 Awarded me with a golden Nymph for my role as Kato in #beausejour at The tvfestival in Monte-Carlo! . . . . #monaco #pineagency #daspine #tvf18 #redcarpet #nymphedor #goldennymphawards A post shared by Lynn Van Royen (@lynnvanroyen) on Jun 19, 2018 at 1:21pm PDT Op het festival worden elk jaar de Golden Nymph Awards uitgereikt. Die prijzen bekronen de beste acteurs, actrices en internationale series van het moment. Beau Séjour is inmiddels ook te bekijken op Netflix. Lees ook : Britse recensent looft Belgische series Het bericht Lynn Van Royen bekroond tot beste actrice verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Lynn Van Royen en Peter Van den Begin winnen Vlaamse Televisie Ster (10/12/2018 - Metro)
  Lynn Van Royen en Peter Van den Begin hebben maandagavond een Vlaamse Televisie Ster gewonnen. Van Royen was de winnares van de prijs voor beste actrice voor haar rollen in “Tabula Rasa” (Eén), “Beau Séjour” (Eén) en “Spitsbroers” (VTM). Van den Begin ontving de prijs voor beste acteur voor zijn rol in “Tabula Rasa”. De Vlaamse Televisie Academie maakte maandagavond de winnaars bekend van de Vlaamse Televisie Sterren. Dat gebeurde tijdens een gastcollege aan de Universiteit van Gent. Thomas Van Der Veken was de winnaar van de Televisie Ster voor beste presentator voor “Alleen Elvis Blijft Bestaan” (Canvas). Frances Lefebure, “Hotel Römantiek” (Vier), won in de categorie beste presentatrice. “De Zonen van Van As” (VTM) werd uitgeroepen als winnaar in de categorie Humor & Comedy, “Tabula Rasa” (Eén) was de winnaar in de categorie Drama en “Radio Gaga” (Canvas) in de categorie Informatie & Reportage. In de categorie Entertainment op Locatie was de winnaar van de Televisie Ster “Hotel Römantiek” (Vier), in de categorie Entertainment in de Studio was de winnaar “Mag ik u Kussen” (Eén). bron: Belga Het bericht Lynn Van Royen en Peter Van den Begin winnen Vlaamse Televisie Ster verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. “Een halve peer kan het verschil maken tussen een klas van zesjarigen en een bende hooligans”: dit zijn de eerste beelden van ‘De Luizenmoeder’ (07/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Woensdag gaat de comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ in première op VTM, met onder andere Lynn Van Royen, Els Dottermans en Tom Audenaert in de...
  [naar artikel]
 28. Het fenomeen Heleen van Royen (29/03/2019 - De Morgen)
  Heleen van Royen lanceerde afgelopen maand haar nieuwe roman, 'De hartsvriendin'. En dat zal onze noorderbuur geweten hebben. Want Van Royen is duidelijk niet vies van stuntwerk.
  [naar artikel]
 29. Slaappillen, Viagra en urenlang misselijk op de vloer liggen: het was weer fijn in ‘De Slimste Mens’ (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Actrice Lynn Van Royen mocht donderdag Barbara Sarafian en Xavier Taveirne vervoegen in de oranje stoeltjes van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. “Ik ben verliefd op haar geworden op de set van ‘Dubbelleven’”, bekent Barbara al snel. Maar Lynn toont algauw dat ze meer in haar mars heeft dan enkel charme.
  [naar artikel]
 30. Slaappillen, Viagra en urenlang misselijk op de vloer liggen: het was weer fijn in ‘De Slimste Mens’ (30/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Actrice Lynn Van Royen mocht donderdag Barbara Sarafian en Xavier Taveirne vervoegen in de oranje stoeltjes van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. “Ik ben verliefd op haar geworden op de set van ‘Dubbelleven’”, bekent Barbara al snel. Maar Lynn toont algauw dat ze meer in haar mars heeft dan enkel charme.
  [naar artikel]
 31. Beau Séjour-actrice heeft hoofdrol beet in Europese serie (14/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lynn Van Royen, Kato uit ‘Beau Séjour’, heeft een hoofdrol in het tweede seizoen van ‘The Team’, de Europese serie over speurders die over de grenzen heen een misdaad met internationale vertakkingen proberen op te lossen. Naast Lynn Van Royen zullen ook andere Belgen zoals Joren Seldeslachts (de oudere broer in ‘Spitsbroers’ en Charlie in ‘Beau Séjour’) en Soufiane Chilah (‘Dode Hoek’, ‘Black’) te zien zijn. Lynn speelt de Belgische Paula Liekens, die een hoge functie heeft bij de Belgische geheime dienst. Paula moet samenwerken met de ambitieuze Deense politiecommissaris Nelly Winther (Marie Bach Hansen, bekend van ‘The Legacy’) en de Duitser Gregor Weiss, hoofd van de afdeling Mensenhandel bij de Hamburgse politie (Jürgen Vogel uit o.a. ‘Tatort’). Met zijn drieën vormen ze het nieuwe JIT, het zogenaamde Joint Investigation Team. De opnamen zijn gisteren in Denemarken gestart. Er zal ook in ons land gefilmd worden. VTM zal de serie hier op het scherm brengen.
  [naar artikel]
 32. Jacky Lafon wist van breuk Laura Lynn en Matthias: “Opeens wilden ze elkaar na dat duet niet meer kussen” (30/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lynn (43) en Matthias Lens (33). De liefde is op. Voor hém toch, want Laura blijft achter met een gebroken hart. Een pijnlijke situatie, des...
  [naar artikel]
 33. Nieuw personage duikt op in ‘De Luizenmoeder’: “Ik ben geen pedofiel, hé” (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hannah (Lynn Van Royen) heeft weer heel wat bijgeleerd over het schoolleven op De Akker. Vooral juf Els (Els Dottermans) zorgt daar, zij het vaak...
  [naar artikel]
 34. TV-TIPS. Lynn Van Royen in het Arabisch en de verjaardag van Bart Peeters (04/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Elke avond selecteren we voor jou de interessantste programma’s op televisie. Dit zijn de tips van vandaag.
  [naar artikel]
 35. Steel de look: de smokey eyes van Lynn Van Royen (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  All I want for Christmas is een flitsende feestlook? Dat kan, want wij keken goed hoe onze make-upartiesten de beautylooks loslieten op onze golden...
  [naar artikel]
 36. Vrouwen aan de macht tijdens Filmfestival Oostende (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Voor zijn dertiende editie pakt het Filmfestival Oostende uit met een programma vol ‘leading ladies’. “Het gaat niet enkel over sterke vrouwen”, vertelt master of ceremony Lynn Van Royen. “Het draait om vrouwen die hun eigen leven in handen nemen.”
  [naar artikel]
 37. Winning team! NINA ging babbelen en bowlen met twee topactrices van het moment (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Actrices Lynn Van Royen (27) en Ruth Becquart (40) zijn niet van het televisiescherm weg te denken dit voorjaar. De ene speelt overtuigend een
  [naar artikel]
 38. Het lief van Xavier en de vrouw van Steven: onverwachte bv-koppels op galerijopening (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Lynn Van Royen en haar partner Gilles Van Schuylenbergh openden vandaag hun eigen kunstgalerij. Uiteraard tekenden ook vele Bekende Vlamingen...
  [naar artikel]
 39. SHOWBITS. Gert Verhulst is helemaal zen en Lynn Van Royen toont het leven zoals het is (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
  [naar artikel]
 40. SHOWBITS. Lynn Van Royen wringt zich in vreemde bochten en Kat Kerkhofs eet al de burgers (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
  [naar artikel]
 41. SHOWBITS. Lynn Van Royen speelt met helium en Koen Crucke geniet van romantisch uitje (24/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
  [naar artikel]
 42. SHOWBITS. Lynn Van Royen straalt op de rode loper, Stijn Van de Voorde heeft het vlaggen en wie had er een bad hair day? (11/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
  [naar artikel]
 43. SHOWBITS. Jessica Simpson is nu echt wel hoogzwanger en Lynn Van Royen roept jouw hulp in (19/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je...
  [naar artikel]
 44. Filmfestival Oostende van start met "Leading ladies" voor en achter de camera (06/09/2019 - VRT NWS)
  “The best of Dorien B.” opent het Filmfestival van Oostende, waar het lang niet de enige film is geregisseerd door een vrouw. Gastvrouw Lynn Van Royen mocht een eerste ster schoonvegen op de dijk van Oostende.
  [naar artikel]
 45. ?Het jaar van Lynn Van Royen: “Een jaar vol klein gelukskes” (21/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  ??Wie maakte dit jaar het verschil? Wie sprong eruit? Wie bleef jou bij? Jullie, NINA-lezers, kozen dé tien vrouwen van 2018. Samen blikken we...
  [naar artikel]
 46. Parketwoordvoerder speelt rol van… parketwoordvoerder in ‘De Dag’ (11/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Met Jeroen Perceval, Maaike Neuville, Lynn Van Royen, Titus De Voogdt, Geert Van Rampelberg en Ruth Becquart heeft De Dag niets minder dan een sterrenensemble in huis. Maar ook onontgonnen talent. Zo wordt de rol van federaal parketwoordvoerder in de serie gespeeld door Eric Van der Sypt. Zijn echte job? Federaal parketwoordvoerder.
  [naar artikel]
 47. Deze programma’s mag u vanavond niet missen (17/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Laura Tesoro en Lynn Van Royen vertegenwoordigen de millennials tijdens een generatiestrijd in ‘Twee Tot De Zesde Macht’. In ‘De Mol’ is de mol nu ook effectief aangeduid en kan het saboteren beginnen. Op CAZ kruipt Ron Perlman in de rol van Hellboy en op VTM speelt de komische actiefilm ‘2 Guns’.
  [naar artikel]
 48. Lynn Van Royen, Lize Feryn en meer: Vlaamse actrices maken internationaal indruk (06/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder verscheen in de media dat heel wat Vlaamse acteurs meewerken aan de internationale tv-reeks ‘The Window’, die zich afspeelt in de coulissen...
  [naar artikel]
 49. Het Cult.jaar 2017 voor Lynn Van Royen: "Ook al speelde ik mee in 'Tabula rasa', toch kende ik de ontknoping niet" (20/12/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/-i8acnatEiiO4GfcE7DUzzvZt5Y/diocontent/116574031/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.