Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2020
13:17 uur

"Queen is staatshoofd van Canada, Canadezen draaien dus op voor beveiligings­kosten Harry en Meghan"

VRT NWS

14/01/2020 - 09:26

De Canadese minister van Financiën Bill Morneau zegt dat er binnen de regering nog niets beslist is over de bescherming van de Britse prins Harry en zijn gezin in Noord-Amerika. Als het koppel met hun zoontje verhuist naar Canada dan hebben de royals recht op de nodige beveiliging, en die is niet gratis. Canada maakt deel uit van het Gemenebest en heeft dus de Queen als koningin en staatshoofd. Het land moet dan de kosten voor beveiliging betalen, met andere woorden de Canadese belastingbetaler financiert mee.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Na overleg tussen Britse Queen en prins Harry: "Overgangsperiode waarin Harry en Meghan in Canada en VK zullen wonen" (13/01/2020 - VRT NWS)
  De Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan lassen een "overgangsperiode" in waarbij ze afwisselend in Canada en het Verenigd Koninkrijk zullen verblijven. Dat meldt de Queen na overleg binnen de koninklijke familie.
  [naar artikel]
 2. Queen steunt beslissing Harry en Meghan na “constructieve discussie” (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na een crisisberaad over de toekomst van Harry en Meghan binnen het Britse koningshuis, laat de Queen in een officieel statement weten dat haar familie en zij zelf volledig achter de wens van Harry en Meghan staan om een nieuw leven als jong gezin te starten. Er komt nu een overgangsperiode waarin Harry en Meghan hun tijd gaan verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Canada.
  [naar artikel]
 3. Harry en Meghan krijgen ultieme zegen van de Queen (13/05/2018 - VRT NWS)
  Buckingham Palace heeft vanochtend op Twitter een foto gedeeld van de zogenoemde "Instrument of Consent". Dat is een handgeschreven document van de Queen, waarin ze officieel toestemming geeft voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle komende zaterdag. Het stuk perkament zit boordevol details die verwijzen naar Harry en Meghan.
  [naar artikel]
 4. Canadezen zien prins Harry wel zitten als gouverneur-generaal (10/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl zijn echtgenote Meghan Markle al naar Canada is teruggekeerd, blijkt uit een opiniepeiling vrijdag dat een meerderheid van de Canadezen prins Harry wel ziet zitten als hun toekomstige gouverneur-generaal, dat is de vertegenwoordiger van de Britse queen Elizabeth II in de voormalige kolonie.
  [naar artikel]
 5. Canadezen willen factuur voor komst van Harry en Meghan niet betalen (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een grote meerderheid van de Canadezen wil niet betalen voor de extra kosten die de komst van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle met zich meebrengt. Dat blijkt woensdag uit een peiling. Heel wat Canadezen vrezen dat ze de rekening gepresenteerd zullen krijgen voor de beveiliging van het echtpaar.
  [naar artikel]
 6. Canadezen zien prins Harry wel zitten als gouverneur-generaal (10/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl zijn echtgenote Meghan Markle al naar Canada is teruggekeerd, blijkt uit een opiniepeiling dat een meerderheid van de Canadezen prins Harry...
  [naar artikel]
 7. Trudeau verzekert Queen Elizabeth: Canada betaalt veiligheidskosten van Harry & Meghan (13/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na de grote aankondiging van Harry en Meghan en hun verhuis naar Noord-Amerika, werd het al snel duidelijk dat het koppel uitwijkt naar Canada....
  [naar artikel]
 8. Queen steunt prins Harry en Meghan en last overgangsperiode in (13/01/2020 - De Morgen)
  Het Britse hof sluit de rangen. De Queen heeft in een verklaring gezegd dat ze prins Harry en Meghan steunt ‘na constructieve gesprekken’. Een definitieve beslissing over hoe de taken en de financiën van het paar er in de toekomst zullen gaan uitzien, wordt de komende dagen genomen. Maar er zal sowieso een ‘periode van transitie’ zijn, waarin Harry en Meghan hun tijd zullen verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Canada.
  [naar artikel]
 9. Tienduizenden Canadezen tekenen petitie tegen betalen van beveiliging voor Harry en Meghan (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Engelse prins Harry en zijn vrouw Meghan kunnen vooralsnog niet op een warm welkom rekenen in Canada, het land waar ze de helft van het jaar...
  [naar artikel]
 10. Grote meerderheid van Canadezen wil niet betalen voor veiligheid van prins Harry (04/02/2020 - Metro)
  Zo’n 77 procent van de Canadezen vindt dat de belastingbetaler in Canada niet moet betalen voor de veiligheid van de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle. Dat blijkt uit onderzoek van Nanos op vraag van de televisiezender CTV. Het echtpaar woont sinds ze zich terug terugtrokken uit de koninklijke familie in een buitenwijk van Victoria, in de provincie Brits-Columbia. De 77 procent wil niet betalen omdat Harry en Meghan niet in Canada zijn als vertegenwoordigers van de Britse koningin. Koningin Elisabeth II is het officiële staatshoofd van Canada. Slechts 19 procent van de Canadezen ziet er geen graten in. Er zijn nog geen officiële aankondigingen geweest over de beveiliging van het paar en de kosten die daarbij komen kijken. De autoriteiten hebben enkel laten weten dat het onderwerp besproken zal worden. Privacy Uit de bevraging blijkt ook dat meer dan twee derde van de ondervraagden gelooft dat de privacy van het echtpaar en hun zoon beter zal worden gerespecteerd door de Canadezen dan in Groot-Brittannië. Zo’n 71 procent denkt dat er in hun land minder media-aandacht zal zijn voor Harry en Meghan. Het prinsenpaar dreigde eerder al juridische stappen te zetten nadat een fotograaf, die in de struiken verstopt zat op Vancouver Island, foto’s had genomen toen de voormalige Amerikaanse actrice op wandel was met haar 8 maanden oude zoon in een draagzak en met haar twee honden. Britse monarchie Verder blijkt dat 35 procent van de ondervraagden de banden met Britse monarchie wil doorknippen. Amper 32 procent is onvoorwaardelijk voorstander van het behoud van de banden met de koninklijke familie en de status van de constitutionele monarchie in hun land. Zo’n 28 procent is voorstander, maar toch eerder onder voorbehoud. Voor de enquête werden 1.003 Canadezen bevraagd via telefoon of online. Er is een foutenmarge van 3,1 procent. Lees ook: Prins Harry spreekt voor het eerst over Megxit: “We hadden geen andere keuze” Het bericht Grote meerderheid van Canadezen wil niet betalen voor veiligheid van prins Harry verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. MEGXIT – Grote meerderheid van Canadezen wil niet betalen voor veiligheid van prins Harry (03/02/2020 - Metro)
  Zo’n 77 procent van de Canadezen vindt dat de belastingbetaler in Canada niet moet betalen voor de veiligheid van de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle. Dat blijkt uit onderzoek van Nanos op vraag van de televisiezender CTV. Het echtpaar woont sinds ze zich terug terugtrokken uit de koninklijke familie in een buitenwijk van Victoria, in de provincie Brits-Columbia. De 77 procent wil niet betalen omdat Harry en Meghan niet in Canada zijn als vertegenwoordigers van de Britse koningin. Koningin Elisabeth II is het officiële staatshoofd van Canada. Slechts 19 procent van de Canadezen ziet er geen graten in. Er zijn nog geen officiële aankondigingen geweest over de beveiliging van het paar en de kosten die daarbij komen kijken. De autoriteiten hebben enkel laten weten dat het onderwerp besproken zal worden. Uit de bevraging blijkt ook dat meer dan twee derde van de ondervraagden gelooft dat de privacy van het echtpaar en hun zoon beter zal worden gerespecteerd door de Canadezen dan in Groot-Brittannië. Zo’n 71 procent denkt dat er in hun land minder media-aandacht zal zijn voor Harry en Meghan. Het prinsenpaar dreigde eerder al juridische stappen te zetten nadat een fotograaf, die in de struiken verstopt zat op Vancouver Island, foto’s had genomen toen de voormalige Amerikaanse actrice op wandel was met haar 8 maanden oude zoon in een draagzak en met haar twee honden. Verder blijkt dat 35 procent van de ondervraagden de banden met Britse monarchie wil doorknippen. Amper 32 procent is onvoorwaardelijk voorstander van het behoud van de banden met de koninklijke familie en de status van de constitutionele monarchie in hun land. Zo’n 28 procent is voorstander, maar toch eerder onder voorbehoud. Voor de enquête werden 1.003 Canadezen bevraagd via telefoon of online. Er is een foutenmarge van 3,1 procent. Bron: Belga   Het bericht MEGXIT – Grote meerderheid van Canadezen wil niet betalen voor veiligheid van prins Harry verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Na petitie van Canadezen: “Harry en Meghan zullen zelf beveiliging terugbetalen... als ze genoeg verdienen” (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) willen zelf een deel van de kosten voor hun beveiliging ophoesten. Dat vertelt een bron aan de Britse krant...
  [naar artikel]
 13. Grote meerderheid Canadezen wil niet betalen voor veiligheid prins Harry en Meghan Markle (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zo'n 77 procent van de Canadezen vindt dat de belastingbetaler in Canada niet moet betalen voor de veiligheid van de Britse prins Harry en zijn...
  [naar artikel]
 14. En toen was prins Harry het beu. (Of was het Meghan?) (17/01/2020 - De Morgen)
  Het is allemaal de schuld van Meghan Markle. Royal af, verhuizen naar Canada en oma, de Queen, kwetsen? Megxit! Maar wie is dat roodharig schoothondje op haar trouwfoto? O ja, prins Harry (35). Wie is hij ook alweer?
  [naar artikel]
 15. Ex-woordvoerder van de Queen kwaad op Harry en Meghan: "Hoe dúrven ze een stap opzij te zetten?" (09/01/2020 - VRT NWS)
  Dickie Arbiter, de vroegere woordvoerder van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk, reageert kwaad én teleurgesteld op de beslissing van prins Harry en Meghan Markle om een stap opzij te zetten. "Ze hebben bepaalde beloftes gemaakt die ze nu niet zullen nakomen", klinkt het hard in "Terzake".
  [naar artikel]
 16. Harry en Meghan keren volgende maand al terug naar de UK: “Op vraag van de Queen” (10/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan Markle (38) en prins Harry (35) zijn amper aangekomen in Canada, waar ze hun nieuwe thuis zullen maken, of ze moeten al opnieuw naar het...
  [naar artikel]
 17. Royals: president Trump spreekt de Queen alvast verkeerdelijk aan en met asperges kan je baby's "voorspellen" (28/04/2019 - VRT NWS)
  Elke zondag brengen we u wat er leeft bij royals in binnen- en buitenland. Deze keer kleurt ons weekoverzicht helemaal Brits met een mogelijk Afrikaans avontuur voor prins Harry en Meghan Markle, en de voorspellende kracht van groene asperges. Amerikaans president Donald Trump komt in juni langs bij de Queen en de pers ligt op vinkenslag voor "flaters". Het Witte Huis sprak "Your Majesty" alvast verkeerdelijk aan. De jarige job was het prinsje Louis, spelend in het mos. Hij kon rekenen op een socialemediazoen en -knuffel (xo) van oom Harry en tante Meghan. 
  [naar artikel]
 18. "Prins Harry en Meghan op huwelijksreis naar luxe park in Canada" (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nu Prins Harry en Meghan Markle officieel man en vrouw zijn, kan een huwelijksreis niet uitblijven. Volgens TMZ brengen de tortelduifjes hun...
  [naar artikel]
 19. Britse Queen is "furieus" op vader van Meghan Markle na paparazzi-schandaal en zijn afzegging voor huwelijk (15/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Queen Elizabeth is not amused over de strapatsen van Thomas Markle, enkele dagen voor het huwelijk van zijn dochter Meghan met prins Harry. Op...
  [naar artikel]
 20. Al trouwt Meghan Markle met prins Harry, prinses wordt ze (allicht) niet (28/11/2017 - VRT NWS)
  De kans is klein dat Meghan Markle zich na haar huwelijk met de Britse prins Harry "prinses" zal mogen noemen. Aan het Britse hof mogen enkel vrouwen "van koninklijken bloede" dat, tenzij de Queen een uitzondering maakt.
  [naar artikel]
 21. Queen vraagt koninklijke familie om snelle "oplossing" voor Harry en Meghan (09/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse koningin Elizabeth II heeft de koninklijke familie vandaag enkele "dagen" gegeven om een "oplossing" te vinden voor prins Harry en zijn...
  [naar artikel]
 22. En toen voelde prins Harry zich niet meer thuis in zijn familie. (Of was het Meghan?) (17/01/2020 - De Morgen)
  Het is allemaal de schuld van Meghan Markle. Royal af, verhuizen naar Canada en oma, de Queen, kwetsen? Megxit! Maar wie is dat roodharig schoothondje op haar trouwfoto? O ja, prins Harry (35). Wie is hij ook alweer?
  [naar artikel]
 23. Waarom Harry en Meghan wellicht kunnen fluiten naar hun toekomst in Canada (17/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Canadese premier, Justin Trudeau, reageerde eerder enthousiast op de komst van Harry en Meghan. Maar de Canadezen zelf? Die zien dat minder zitten, zo blijkt. De grootste krant van het land spreekt zich nu uit tegen de verhuisplannen van de hertog en hertogin. Want die zouden ingaan tegen de grondwet.
  [naar artikel]
 24. Hoe haastige Harry en Meghan Markle de Queen en Charles in snelheid pakten (10/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zowel de Queen, prins Charles als het personeel van prins Harry en Meghan Markle hebben de hertog en hertogin van Sussex gevraagd om te wachten met de aankondiging van hun beslissing tot alles veel concreter was. De ongeduldige Harry en Meghan wachtten niet en verrasten zo iedereen, schrijven de Britse kranten.
  [naar artikel]
 25. Vrouw van prins Edward is beste maatjes met de Queen en krijgt ‘promotie’: “Sophie moet het vertrek van Harry en Meghan opvangen” (31/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘Megxit’ is een feit: vorige week voegde prins Harry zich bij Meghan en zoontje Archie in Canada om hun nieuwe leven aan te vatten. In...
  [naar artikel]
 26. Meghan en Harry laten Sussex Royal-merk deze lente vallen: “Meghan dacht dat de Queen geen juridische stappen kon ondernemen, ze had het mis” (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De harde Megxit-termen die worden opgelegd door Queen Elizabeth, blijven roet in het eten van Harry en Meghan gooien. Deze week nog kregen ze de...
  [naar artikel]
 27. Beveiliging Harry en Meghan zal volgens politiebron 24 miljoen euro per jaar kosten: “Dit is onwerkbaar” (25/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (35) en zijn Meghan (38) hebben een stapje terug gezet uit de monarchie en verblijven nu in Canada. Zo lang ze daar zijn moeten ze...
  [naar artikel]
 28. Beveiliging van Harry en Meghan zou 24 miljoen euro per jaar kosten, maar niemand wil betalen (25/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (35) en zijn Meghan (38) hebben een stapje terug gezet uit de monarchie en verblijven nu in Canada. Zo lang ze daar zijn moeten ze...
  [naar artikel]
 29. Beveiliging van Harry en Meghan zal 24 miljoen euro per jaar kosten zegt Britse politie: “Dit is onwerkbaar” (25/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (35) en zijn Meghan (38) hebben een stapje terug gezet uit de monarchie en verblijven nu in Canada. Zo lang ze daar zijn moeten ze...
  [naar artikel]
 30. Beveiliging van Harry en Meghan zou 24 miljoen euro per jaar kosten aldus Britse politie: “Dit is onwerkbaar” (25/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Prins Harry (35) en zijn Meghan (38) hebben een stapje terug gezet uit de monarchie en verblijven nu in Canada. Zo lang ze daar zijn moeten ze...
  [naar artikel]
 31. Royals: Harry en Meghan willen "Archewell" als merk en "We"ll meet again" was zangeres Vera Lynn niet ontgaan (12/04/2020 - VRT NWS)
  We brengen u elke zondag wat er leeft bij royals in binnen- en buitenland. De Britse prins Harry en Meghan Markle schakelen over van "Sussex Royal" naar "Archewell", de Noorse kroonprinses Mette-Marit zoekt het meisje achter een tekening in haar keuken, koningin Mathilde schrijft een brief naar jongeren, Kate en William videobellen met een schooltje en zangeres Vera Lynn was aangenaam verrast toen de Queen 24 miljoen Britten hoop gaf met "We'll meet again".
  [naar artikel]
 32. Kletterende ruzie aan het Britse hof? En hoe zit het met de centen? 5 vragen over nieuwe weg die Harry en Meghan inslaan (09/01/2020 - VRT NWS)
  Het Britse hof en de Queen lijken alweer voor een "hobbelig" jaar te staan nu prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle beslist hebben een stap opzij te zetten. Ze willen een minder vooraanstaande positie binnen de koninklijke familie om een ander leven te kunnen leiden. Hoe is het zover kunnen komen? Waar gaan Harry en Meghan van leven? Deden andere royals het hen voor? Ligt de familie overhoop? En is een leven in de luwte mogelijk?
  [naar artikel]
 33. Queen vraagt koninklijke familie om snelle “oplossing” voor Harry en Meghan (09/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse koningin Elizabeth II heeft donderdag de koninklijke familie enkele “dagen” gegeven om een “oplossing” te vinden voor prins Harry en zijn vrouw Meghan. Dat melden Britse media. Harry en Meghan kondigden aan dat ze een stap opzij willen zetten, zonder dat ze de Queen daarover raadpleegden.
  [naar artikel]
 34. De Queen waarschuwde Harry om "divagedrag" Meghan Markle, na stevig eisenpakket voor sprookjeshuwelijk (10/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ze mag er dan oogverblindend hebben uitgezien tijdens haar sprookjeshuwelijk met prins Harry, het eisenpakket dat Meghan Markle vooraf had ingediend, was enorm. Dat vertellen bronnen uit het Britse Koningshuis aan auteur Robert Jobson. En dat leidde vooral bij koningin Elizabeth tot de nodige irritaties.
  [naar artikel]
 35. Veilig achter hoge hekken: Harry en Meghan doken onder in villa van 12 miljoen in Canada (09/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de grote bekendmaking verbleven Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) tijdens de kerstvakantie in Canada. Ver weg van het...
  [naar artikel]
 36. En toen voelde prins Harry zich niet meer thuis in zijn familie. (Of is alles de schuld van Meghan?) (17/01/2020 - De Morgen)
  Het is allemaal de schuld van Meghan Markle. Royal af, verhuizen naar Canada en oma, de Queen, kwetsen? Megxit! Maar wie is dat roodharig schoothondje op haar trouwfoto? O ja, prins Harry (35). Wie is hij ook alweer?
  [naar artikel]
 37. Gaan ze dan toch in Canada wonen? “Harry & Meghan ontslaan hun personeel in Windsor” (17/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De geruchten dat prins Harry (35) & Meghan Markle (38) Canada als hun hoofdverblijfplaats willen, blijven aanzwellen. Zeker nu bronnen onthullen...
  [naar artikel]
 38. Is Meghan al bevallen? De Queen bracht Harry en Meghan thuis een bezoekje (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zou kunnen dat Meghan Markle (37) al bevallen is. Harry en Meghan hebben besloten op een zelfgekozen tijdstip met het nieuws naar buiten te...
  [naar artikel]
 39. Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto's van Meghan en Harry: "Net een advertentie voor Burberry" (23/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Meghan Markle heeft gisteren geleerd dat de Britse media in één dag kan draaien als een molen. Op het ene moment werden de deze week vrijgegeven...
  [naar artikel]
 40. Queen Elizabeth is ontgoocheld dat Archie in Canada blijft (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Queen Elizabeth krijgt haar achterkleinzoon Archie voorlopig niet meer te zien. Het jongetje blijft volgens ‘The Sunday Times’ achter in Canada terwijl papa Harry en mama Meghan in Engeland hun laatste officiële taken als lid van de koninklijke familie afwerken.
  [naar artikel]
 41. De laatste dag dat ze "senior royal" zijn: hoe beginnen prins Harry en Meghan Markle aan nieuw hoofdstuk?  (31/03/2020 - VRT NWS)
  Het is 31 maart. De laatste dag dat de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle zich "senior royal" (of vooraanstaande royals die de Queen officieel vertegenwoordigen) mogen noemen. Alleszins voor 12 maanden, want dan kan hun abrupte uitstap uit de werkende Britse koninklijke familie opnieuw herbekeken worden. Wat valt voor hen nu weg en hoe hebben ze hun leven herschikt?
  [naar artikel]
 42. Meghan Markle terug naar Canada, Queen zet entourage aan het werk om nieuwe afspraken snel rond te krijgen (10/01/2020 - VRT NWS)
  De hertogin van Sussex, Meghan Markle, heeft het vliegtuig genomen richting Canada. Dat is bevestigd aan de Britse omroep BBC. Prins Harry blijft in Londen om nieuwe afspraken te maken met de rest van de koninklijke familie. De Queen heeft prins Charles en prins William gecontacteerd om samen te zitten en binnen een periode van slechts dagen tot een werkbare oplossing te komen.
  [naar artikel]
 43. Britse pers reconstrueert weken die vooraf gingen aan aankondiging Harry en Meghan (11/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu blijkt dat Meghan Markle al naar Canada is vertrokken, probeert de Britse pers te achterhalen hoe het verlangen van Harry en Meghan naar een leven verder weg van de koninklijke familie op zo’n crisis is kunnen uitdraaien. In een reconstructie schetsen ze hoe prins Harry door zijn vader Charles én de Queen is gevraagd om details over zijn toekomstige rol beter uit te werken vooraleer hij het koningshuis deed daveren op zijn grondvesten. En vooral: hoe hij niet heeft geluisterd.
  [naar artikel]
 44. Harry en Meghan mogen niet onafhankelijk zijn van de Queen (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Prins Harry en Meghan Markle zouden naar meer onafhankelijkheid verlangen en zich willen losmaken van Buckingham Palace, klinkt het bij een bron binnen de paleismuren. Queen Elizabeth zou echter haar veto gesteld hebben.
  [naar artikel]
 45. Canada stopt met betalen beveiligingskosten Harry & Meghan (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu prins Harry & Meghan Markle een groot deel van hun tijd in Canada doorbrengen, betaalde het Noord-Amerikaanse land een deel van hun...
  [naar artikel]
 46. Canada stopt met betalen beveiligingskosten Harry en Meghan (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu prins Harry en Meghan Markle een groot deel van hun tijd in Canada doorbrengen, betaalde het Noord-Amerikaanse land een deel van hun...
  [naar artikel]
 47. ROYALS. Meghan en Harry verrassen koppel in Canada, prinses breekt been (05/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Prins Harry en Meghan Markle hebben de merknaam van hun eigen goede doel, Sussex Royal The Foundation of the Duke and Duchess of Sussex, vastgelegd. Dankzij de Queen kon prinses Beatrice het protocol doorbreken tijdens de kerstwandeling van de koninklijke familie. En heel wat koningshuizen zwaaiden 2019 uit.
  [naar artikel]
 48. "Prins Harry stelt Meghan voor aan vader" (02/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse prins Harry en actrice Meghan Markle zetten vaart achter hun vermeende relatie. Harry zou de Suits-ster zelfs al hebben voorgesteld aan
  [naar artikel]
 49. Prins Harry wou naar niemand luisteren (11/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu blijkt dat Meghan Markle al naar Canada is vertrokken, probeert de Britse pers te achterhalen hoe het verlangen van Harry en Meghan naar een leven verder weg van de koninklijke familie op zo’n crisis is kunnen uitdraaien. In een reconstructie schetsen ze hoe prins Harry door vader Charles én de Queen is gevraagd om details over zijn toekomstige rol beter uit te werken voor hij het koningshuis deed daveren op zijn grondvesten. En vooral: hoe hij niet heeft geluisterd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.