Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
02:37 uur

De Strangers worden ambassadeur van voetbalclub Beerschot

Gazet van Antwerpen

14/01/2020 - 11:39

De Strangers worden ambassadeur van voetbalclub Beerschot. Dat maakt de Antwerpse club vandaag bekend op zijn website. Donderdag worden De Strangers officieel ingehuldigd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Voetbalclub Beerschot benoemt De Stangers tot ambassadeurs: “Maar Antwerp mag ook bellen om een ‘lieke’ te komen zingen” (16/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bob, Alex, John en Nest, ofwel De Strangers, geven zaterdag de aftrap in het Olympisch Stadion van Beerschot. Zo bekennen ze kleur en trappen ze hun ambassadeurschap voor mauve-wit in gang. “Als echte voetballiefhebbers supporteren we wel voor alle clubs van ’t stad”, zegt Nest.
  [naar artikel]
 2. De Strangers over hun akkefietje met The Beatles (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanochtend waren 70’s-Iconen De Strangers te gast bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx. Het handelsmerk van De Strangers is een...
  [naar artikel]
 3. Dit is uw favoriete De Strangers-lied (09/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse muziekgroep De Strangers bestaan sinds maandag officieel 65 jaar en dat mag gevierd worden! Gisteren lanceerde Gazet van Antwerpen een online poll waarbij u uw favoriete De Strangers-lied kon kiezen en hieronder leest u de resultaten.
  [naar artikel]
 4. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 5. Football Talk België. Beerschot-Wilrijk heet voortaan K Beerschot VA - Clement sluit af met jeugd - Nieuwe trofee voor Vanaken (18/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg niet langer Beerschot-Wilrijk, maar Koninklijke Beerschot Voetbalclub Antwerpen (kortweg K Beerschot VA). De ploeg van het Kiel stelde na de...
  [naar artikel]
 6. Beerschot Wilrijk riskeert geldboete na proces-verbaal van stadsbestuur (01/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk bekampte zaterdag nog de Nederlandse voetbalclub FC Eindhoven op het Kiel in een vriendschappelijke wedstrijd, maar die match krijgt mogelijk nog een staartje. De stad Antwerpen heeft een proces-verbaal opgesteld tegen de Antwerpse voetbalclub, omdat Beerschot Wilrijk weigerde om het protocolakkoord te ondertekenen. Dat meldt ATV.
  [naar artikel]
 7. Voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk gevierd op Antwerps stadhuis (28/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Spelers, bestuur, staf en enkele duizenden supporters van de voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk zijn vandaag afgezakt naar het Antwerpse stadhuis.
  [naar artikel]
 8. Beerschot-Wilrijk heet voortaan officieel Beerschot, maar de naamsverandering is nog niet volledig: “Aparte aanvraag” (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft de naamsverandering van Beerschot-Wilrijk naar Beerschot goedgekeurd. Dat maakten de Ratten vrijdag bekend op hun website. De volledige naam van het stamnummer 13 luidt nu: Beerschot Voetbalclub Antwerpen (VA).
  [naar artikel]
 9. Ex-speler Real Madrid ambassadeur stamnummer 13: “Juan Lozano is Beerschot niet vergeten” (07/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij heeft er een paar dagen over moeten nadenken. Maar uiteindelijk is Juan Lozano gezwicht en ambassadeur voor het leven van Beerschot te worden. “Ik was op vakantie in Marbella, waar Juan woont, en probeerde hem te overtuigen. Maar het duurde tot net voor ik het vliegtuig opstapte voor hij toehapte”, zegt Beerschotsupporter Bob Merckx.
  [naar artikel]
 10. Antwerpse iconen De Strangers blikken terug op hun bewogen carrière op Joe (18/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Deze ochtend waren de Antwerpse 70’s-Iconen De Strangers te gast op radiozender Joe, waar de muziek uit de jaren '70 een hele week in de schijnwerpers staat. De Strangers werden groot toen ze nieuwe teksten verzonnen op de melodie van bekende liedjes. Maar dat liep niet altijd van een leien dakje want sommige artiesten waren niet altijd even blij dat De Strangers hun melodie gebruikten...
  [naar artikel]
 11. Dit viertal blaast De Strangers nieuw leven in (26/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Liedjes van de Strangers in een eigentijds jasje steken. Dat is wat de nieuwe Antwerpse band 4TACT wil doen. De vier zangers zijn enorme fans van de Strangers. Ze zullen Vlaanderen rondtoeren als een soort van hommage aan de Antwerpse coverband. Wie interesse heeft, kan 4TACT boeken vanaf juni.
  [naar artikel]
 12. Beerschot eert overleden supporters met herdenkingsmuur (01/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op Allerheiligen deed voetbalclub Beerschot haar plannen uit de doeken voor een herdenkingsmuur. Het moet een eerbetoon worden aan alle overleden supporters, bestuurders en spelers van de club. De muur zal ingehuldigd worden op 1 november 2020.
  [naar artikel]
 13. De Strangers neemt afscheid van het podium in de Roma (22/10/2017 - VRT NWS)
  De Strangers, de 4-koppige groep die in het Antwerpse dialect zingt, bestaat 65 jaar. Nederlandstalige artiesten brachten vandaag tijdens twee uitverkochte concerten in de Roma hulde aan De Strangers, die nu afscheid neemt van het podium.
  [naar artikel]
 14. Strangers openen tentoonstelling over 65 jaar hits en anekdotes: “Als wij meevoeren, zat de Flandria vol!” (09/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  de Strangers hebben maandagavond in het FelixArchief in Antwerpen een mini-tentoonstelling geopend, waarin bekende en minder bekende momenten uit hun 65-jarige jubileum worden getoond.
  [naar artikel]
 15. Beerschot verkoopt meer abonnementen na nieuws over promotie (03/06/2019 - VRT NWS)
  De verkoop van abonnementen van voetbalclub Beerschot is flink gestegen, nu duidelijk is dat wél Beerschot en niet KV Mechelen volgend jaar opnieuw in eerste klasse A mag spelen. Dat zegt de club zelf aan Radio 2 Antwerpen. 
  [naar artikel]
 16. Ruzie bekoeld: Beerschot Wilrijk krijgt dan toch kleedkamers met douches (25/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub Beerschot Wilrijk krijgt in november dan toch kleedkamers met douches op het Universiteitsplein. Die kleedcabines lagen aan de basis van een stevige ruzie tussen de Kielse voetbalclub en sportschepen Ludo Van Campenhout (N-VA).
  [naar artikel]
 17. Strangers vieren 65ste verjaardag (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Strangers bestaan 65 jaar en dat werd deze middag uitbundig gevierd in Antwerpen. De Antwerpse groep zijn vooral bekend omwille van hun...
  [naar artikel]
 18. De Strangers vieren 65ste verjaardag (22/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Strangers bestaan 65 jaar en dat werd deze middag uitbundig gevierd in Antwerpen. De Antwerpse groep zijn vooral bekend omwille van hun...
  [naar artikel]
 19. Voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk gevierd op Antwerps stadhuis (28/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Spelers, bestuur, staf en enkele duizenden supporters van de voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk zijn zondag afgezakt naar het Antwerpse stadhuis. Daar werd de vierde titel op rij gevierd van de ploeg, die volgend jaar vanuit de hoogste amateurklasse voortaan in de profreeks ‘Eerste klasse B’ zal spelen. Antwerps burgemeester Bart De Wever noemde de sportieve prestatie heroïsch.
  [naar artikel]
 20. De Strangers vieren hun 65-jarig bestaan (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het bijzijn van bekend Vlaanderen vierden De Strangers hun 65-jarig jubileum. Dat deden ze in hun veelbezongen stad 'Antwarpe', met twee...
  [naar artikel]
 21. Kempens bouwbedrijf neemt voetbalclub Beerschot over (12/01/2018 - De Tijd)
  19:17 Het bouwbedrijf DCA is de nieuwe eigenaar van de Antwerpse traditieclub Beerschot-Wilrijk uit de tweede voetbalklasse.
  [naar artikel]
 22. Volle zaal en veel sfeer op concert ter ere van 65 jaar Strangers (22/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Roma loopt vandaag 2 keer vol voor het briljanten jubileum van De Strangers. Onder meer Slongs Dievanongs, Mathieu & Guillaume, Jelle Cleymans en Voice Male brengen hun ode aan 65 jaar De Strangers. “Amai, al die aandacht. Da’s iejel plezaant. Straks breken we nog door!” Zo klinkt het bij het kranige kwartet. Op bovenstaande beelden ziet u dat het aan sfeer zeker niet ontbrak in De Roma.
  [naar artikel]
 23. VIDEO. Volle zaal voor allerlaatste medley van De Strangers (22/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Roma in Borgerhout liep zondag twee keer vol voor het briljanten jubileum van De Strangers. Onder meer Slongs Dievanongs, Mathieu & Guillaume, Jelle Cleymans en Voice Male brengen hun ode aan 65 jaar De Strangers. “Amai, al die aandacht. Da’s iejel plezaant. Straks breken we nog door!” Zo klinkt het bij het kranige kwartet. Op bovenstaande beelden ziet u dat het aan sfeer zeker niet ontbrak in De Roma.
  [naar artikel]
 24. De Strangers schaven hun taal bij om Nederland te veroveren (19/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Strangers willen Nederland veroveren. Althans in boekvorm. Vandaag is op het Antwerpse stadhuis een nieuw boek van de legendarische Antwerpse band voorgesteld. Daarin worden hun liedjesteksten vertaald uit het Antwerps naar het Nederlands. Ook zijn er meteen stadswandelingen aan toegevoegd, speciaal voor onze noorderburen.
  [naar artikel]
 25. De Ideale Wereld: Bende-robotfoto's zingen 'Bij de rijkswacht' van De Strangers (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Net in het weekend dat de Antwerpse volksgroep De Strangers hun 65-jarig jubileum vierde, kwam het nieuws dat 'de Reus' van de Bende van Nijvel een...
  [naar artikel]
 26. Dertigtal supporters Beerschot-Wilrijk betrapt op drugsbezit (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij twee drugscontroles bij thuiswedstrijden van voetbalclub Beerschot-Wilrijk (eerste amateurklasse) zijn de voorbije weken in totaal 34
  [naar artikel]
 27. Westerlo kant zich tegen inhaalmatch Virton-Beerschot: 1B op stelten (21/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub KVC Westerlo gaat in evocatie tegen de beslissing van de Geschillencommissie Hoger Beroep van het Profvoetbal om de wedstrijd Virton-Beerschot nietig te verklaren. Dat meldt RTV, de regionale televisie van de Kempen. Westerlo is een rechtstreekse concurrent van Beerschot voor de tweede periodetitel.
  [naar artikel]
 28. Vrijdag speelt beiaard Antwerpen uur lang liedjes van De Strangers (18/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De Strangers vieren zondag hun 65e verjaardag met twee uitverkochte concerten in de Roma. Daarom worden de Antwerpse iconen vrijdag getrakteerd op een uniek beiaardconcert. Mogelijk is het ook een afscheidsconcert voor de Antwerpse beiaard, die door de werkzaamheden aan de toren van de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal tijdelijk zal moeten zwijgen.
  [naar artikel]
 29. DCA nieuwe eigenaar Beerschot Wilrijk (12/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bouwbedrijf DCA wordt de nieuwe eigenaar van voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dat zal deze namiddag om 16u worden aangekondigd op een persconferentie. In juli had het Kempens bedrijf al een driejarige overeenkomst getekend als hoofdsponsor van de club uit de Proximus League. Nu wordt die participatie nog groter en neemt het de club over.
  [naar artikel]
 30. De Strangers verkopen De Roma uit (24/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op zondagmiddag 22 oktober organiseert Nekka vzw in samenwerking met De Roma een ode aan 65 jaar De Strangers, met artiesten als Voice Male, Slongs Dievanongs, Jelle Cleymans en Halve Neuro, die covers zingen van de legendarische Antwerpse band.
  [naar artikel]
 31. Bedrijf van Luciano D’Onofrio bewaakt Beerschot Wilrijk (29/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub Beerschot Wilrijk doet sinds kort een beroep op Protection Unit Flanders, een bewakingsbedrijf dat in handen is van Luciano D’Onofrio, de sportief directeur van rivaal Royal Antwerp FC. Protection Unit zal bij Beerschot Wilrijk instaan voor de ­bewaking van de loges en de vipruimtes.
  [naar artikel]
 32. Conciërge overmeest inbreker 'met Beerschot-tattoo' in Beerschot-Wilrijk-stadion (24/11/2017 - De Standaard)
  Ludo Driesen, de conciërge van voetbalclub Beerschot-Wilrijk, heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in zijn appartement aan het stadion op het Kiel een inbreker kunnen overmeesteren. Driesen wist de 36-jarige man, die af te leiden aan een tatoeage zelf een supporter is van de club uit 1B, in bedwang te houden tot de politie ter plaatse kwam.
  [naar artikel]
 33. Bouwbedrijf DCA wordt de nieuwe eigenaar van Beerschot Wilrijk (12/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bouwbedrijf DCA wordt de nieuwe eigenaar van voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dat zal deze namiddag om 16u worden aangekondigd op een persconferentie. In juli had het Kempens bedrijf al een driejarige overeenkomst getekend als hoofdsponsor van de club uit de Proximus League. Nu wordt die participatie nog groter en neemt het de club over.
  [naar artikel]
 34. Beerschot Wilrijk boycot projecten Van Campenhout (04/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Voetbalclub Beerschot Wilrijk haakt af voor de parade van de Antwerp Pride. Niet omdat de club problemen heeft met het initiatief, maar wel door een hoogoplopende ruzie met sportschepen Ludo Van Campenhout (N-VA).
  [naar artikel]
 35. De Strangers maken nieuwe single ‘Oosterweel’ (12/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na vele jaren komt er een nieuwe single van de Antwerpse Strangers. ‘Oosterweel’ zal het nummer heten, een cover van What’s The Pressure van Laura Tesoro. Dat meldt Radio 2 vrijdagmiddag.
  [naar artikel]
 36. Beerschot Wilrijk boycot projecten Van Campenhout (04/08/2017 - De Standaard)
  Voetbalclub Beerschot Wilrijk haakt af voor de parade van de Antwerp Pride. Niet omdat de club problemen heeft met het initiatief, maar wel door een hoogoplopende ruzie met sportschepen Ludo Van Campenhout (N-VA). Dat schrijft Gazet van Antwerpen.
  [naar artikel]
 37. Zo klinken de klassiekers van De Strangers in hun gloednieuw jasje: 4 TACT maakt clip op GVA-redactie (02/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  4 TACT is compleet, en klaar voor de eerste optredens: ‘De Strangers Tribjoet Band’, vier muzikanten die het Antwerpse erfgoed van de Strangers in ere houden, zijn aan hun promotour begonnen. Om de juiste stemmen te vinden voor dit muzikale project werden audities gehouden en stemden de groepsleden, die al heel wat ervaring hebben in het wereldje, hun talent op elkaar af. Binnenkort op de podia, nu al in een exclusieve clip op de GVA-redactie. De keuze voor deze mini-medley viel op Bij de Rijkswacht, Oh mijnen Blauwe Geschelpte en ‘k heb spijt da’k ik ne vent zen.
  [naar artikel]
 38. ANALYSE. Moet Beerschot Wilrijk schrik hebben voor buitenlandse investeerder? Wij zeggen ‘nee’ (07/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het nieuws dat de Saoedische prins Abdullah Bin Mossaad investeert in KFCO Beerschot Wilrijk en daardoor een niet onbelangrijke aandeelhouder wordt op het Kiel, is door de supporters van de Antwerpse voetbalclub op gemengde gevoelens onthaald.
  [naar artikel]
 39. ‘Three Identical Strangers’: een als donkere fictie verpakte docu ????? (25/06/2019 - De Morgen)
  Op zijn negentiende ontdekt Robert dat hij een tweelingbroer heeft. En niet veel later volgt nog een derde. Begin jaren 1980 springt de Amerikaanse media op het verhaal van de eeneiige drieling. De documentaire Three Identical Strangers werpt nu een ander, donker licht op de zaak.
  [naar artikel]
 40. Strangers neemt "What's the pressure" onder handen (12/08/2016 - De Redactie)
  Het nummer "Oosterweel" is een cover van "What's the pressure" van Laura Tesoro. De single wordt uitgebracht bij een nieuw boek over De Strangers.
  [naar artikel]
 41. POLL. 65 jaar De Strangers: wat is uw favoriete nummer? (08/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag is het exact 65 jaar geleden dat de Antwerpse muziekgroep De Strangers op 8 mei 1952 werd opgericht. De humoristische liederen van de band met vaak maatschappijkritische teksten zijn ondertussen gemeengoed geworden en waren enkele decennia geleden regelrechte hits.
  [naar artikel]
 42. ‘Bendeleden’ brengen nieuwe versie van Strangers-klassieker ‘Bij de Rijkswacht’ (25/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het kon niet uitblijven natuurlijk. De ontwikkelingen in het bendedossier inspireren de makers van ‘De Ideale Wereld’. Het Canvas-programma maakte een hedendaagse tekst bij de Strangers-klassieker ‘Bij de Rijkswacht’. Met in de hoofdrol de zingende bendeleden op de robotfoto’s.
  [naar artikel]
 43. Lichaam aangetroffen aan oefencomplex Beerschot Wilrijk (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  In Wilrijk is donderdagmiddag een levenloos lichaam gevonden vlakbij het oefencomplex van de Antwerpse voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dat is door de politie bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 44. Lichaam aangetroffen aan oefencomplex Beerschot Wilrijk (21/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In Wilrijk is donderdagmiddag een levenloos lichaam gevonden vlakbij het oefencomplex van de Antwerpse voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dat is door de politie bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 45. Lichaam aangetroffen aan oefencomplex Beerschot Wilrijk (21/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  In Wilrijk is donderdagmiddag een levenloos lichaam gevonden vlakbij het oefencomplex van de Antwerpse voetbalclub Beerschot Wilrijk. Dat is door de politie bevestigd aan onze redactie.
  [naar artikel]
 46. Alex Boeye over 65 jaar Strangers: "Eigenlijk wou ik niet dat John erbij kwam" (02/10/2017 - VRT NWS)
  Dit jaar is het precies 65 jaar geleden dat De Strangers is opgericht, de iconische groep uit Antwerpen. In "Van Gils & Gasten" halen de (overlevende) leden herinneringen op.
  [naar artikel]
 47. Voetbalhelden luisteren ‘Nostalgie Avond’ van Beerschot Wilrijk op (22/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse voetbalclub Beerschot Wilrijk brengt vrijdag voor aanvang van de wedstrijd tegen White Star Brussels een stevige portie nostalgie naar het Olympisch Stadion. Spelers van de laatste drie kampioensjaren en nog enkele oudere Beerschot-coryfeeën zullen De Mannekes naar hun 22ste overwinning van het seizoen proberen schreeuwen. De betreurde algemeen directeur Marc Steenackers was een van de drijvende krachten achter de organisatie van het evenement.
  [naar artikel]
 48. Dit staat er te gebeuren op het slotweekend van FCO Beerschot Wilrijk (27/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het slotweekend van dit seizoen wordt voor voetbalclub FCO Beerschot Wilrijk één groot feest. Zaterdag is er in het Olympisch Stadion nog een laatste wedstrijd tegen Heist, zondag volgt de ontvangst en huldiging op het stadhuis en de begroeting van de mauve-witte fans op de Grote Markt.
  [naar artikel]
 49. Algemeen directeur Beerschot-Wilrijk is overleden na een ongeval (12/03/2017 - Sporza)
  Marc Steenackers, sinds eind vorig jaar algemeen directeur van voetbalclub Beerschot-Wilrijk, is vanmorgen overleden bij een auto-ongeluk.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.