Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 September 2020
15:32 uur

Drie jaar cel met uitstel voor dame (80) die samen met vriendin uit leven wilde stappen

Gazet van Antwerpen

14/01/2020 - 11:58

De correctionele rechtbank in Antwerpen heeft een 80-jarige dame uit Mortsel veroordeeld tot drie jaar cel met uitstel omdat ze in september 2018 samen met een vriendin had geprobeerd om uit het leven te stappen. De rechtbank oordeelde dat de moordpoging bewezen is, maar hield rekening met de omstandigheden. “Door irrationele wanhoop heeft beklaagde geprobeerd het slachtoffer te helpen met haar doodswens omdat ze ernstig aan het lijden was”, klonk het.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw (80) die met hartsvriendin (96) uit het leven wilde stappen: “Verschrikkelijk dat ik geen contact meer met haar mag hebben” (17/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 80-jarige vrouw uit Mortsel die vorig jaar probeerde om samen met haar 96-jarige hartsvriendin uit het leven te stappen door een overdosis slaappillen te nemen, moet zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden wegens moordpoging. De procureur, die het zichtbaar lastig had met de zaak, vorderde de minimumstraf van drie jaar, met uitstel.
  [naar artikel]
 2. Ze wilden samen uit het leven stappen, maar ze overleefden allebei: Valentine (80) staat terecht voor moordpoging op hartsvriendin Bertha (17/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 80-jarige vrouw uit Mortsel, die vorig jaar probeerde om samen met haar 96-jarige hartsvriendin uit het leven te stappen, moet zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden wegens moordpoging. De procureur, die het zichtbaar lastig had met de zaak, vorderde de minimumstraf van drie jaar met uitstel.
  [naar artikel]
 3. Vijf jaar cel gevraagd tegen Lommelaar die vriendin wilde wurgen: “Heb gevochten voor mijn leven” (23/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het openbaar ministerie heeft vrijdag vijf jaar cel met uitstel onder voorwaarden gevorderd voor een 24-jarige Lommelaar die zijn vriendin probeerde te wurgen. De verdachte, die onder invloed van cocaïne en alcohol was, greep haar bij de arm en duwde een kussen op haar gezicht. Ze wist uiteindelijk een mes te grijpen en de man vijf keer oppervlakkig te steken. “Ik heb gevochten voor mijn leven.”
  [naar artikel]
 4. Chirurge UZ Leuven “wilde zelf uit het leven stappen” nadat ze dochter doodde (28/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Leuvense neurochirurge M.D. heeft vandaag bekend dat ze eerder deze week haar dochter om het leven bracht. Dat bevestigt Jef Vermassen, de advocaat van M.D., aan Nieuwsblad.be. “De bedoeling was dat moeder en dochter samen uit het leven zouden stappen. De zelfmoordpoging van de moeder mislukte.”
  [naar artikel]
 5. Chirurge UZ Leuven “wilde zelf uit het leven stappen” nadat ze dochter doodde (28/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Leuvense neurochirurge M.D. heeft vandaag bekend dat ze eerder deze week haar dochter om het leven bracht. Dat bevestigt Jef Vermassen, de advocaat van M.D., aan Nieuwsblad.be. “De bedoeling was dat moeder en dochter samen uit het leven zouden stappen. De zelfmoordpoging van de moeder mislukte.”
  [naar artikel]
 6. Gentse agent riskeert celstraf met uitstel voor schietpartij: “Je hebt de liefde van mijn leven neergeschoten” (04/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Mijn vriendin stopte aan het rode licht en ineens hoorde ik een schot. Ik dacht dat ik dood was.” Dat verklaart een 34-jarige Gentenaar in de rechtbank, die samen met zijn vriendin betrokken raakte in een schietpartij op de Zwijnaardsesteenweg op 4 juni 2018. Was het schot opzettelijk afgevuurd of niet? Dat is de vraag waarop de rechtbank een antwoord moet geven. De agent riskeert een maand cel met uitstel.
  [naar artikel]
 7. Ex-vriendin (21) krijgt drie jaar cel voor haataanval op homo’s (30/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Desirée Z. (21) uit Evere veroordeeld tot drie jaar cel, waarvan één jaar met uitstel, voor homofoob geweld. Eind vorig jaar had ze samen met twee onbekend gebleven daders een homokoppel aangevallen in Oelegem. Ze kon het niet verkroppen dat haar ex-vriend haar met één van de slachtoffers bedrogen had. De rechtbank vond het bewezen dat ze vanuit homohaat gehandeld had.
  [naar artikel]
 8. Vijf jaar met uitstel voor Lommelaar die vriendin probeerde te wurgen (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 24-jarige Lommelaar die op 11 september 2016 zijn vriendin probeerde te wurgen, heeft vrijdag in de Hasseltse correctionele rechtbank 5 jaar cel met uitstel gekregen. De man greep de jonge vrouw bij de arm en probeerde haar te versmachten door een kussen op het gezicht te drukken. Het slachtoffer wist te ontkomen door een mes te grijpen en de man vijf keer oppervlakkig te steken. “Ik heb gevochten voor mijn leven.”
  [naar artikel]
 9. 80-jarige vrouw staat terecht voor moordpoging op beste vriendin (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 80-jarige vrouw uit Mortsel is maandag voor de rechtbank moeten verschijnen voor de moordpoging op haar beste vriendin van 97, die zwaar hulpbehoevend is. Ze had haar vorig jaar een overdosis medicatie gegeven, omdat ze samen uit het leven wilden stappen.
  [naar artikel]
 10. 80-jarige vrouw staat terecht voor moordpoging op beste vriendin (16/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 80-jarige vrouw uit Mortsel is maandag voor de rechtbank moeten verschijnen voor de moordpoging op haar beste vriendin van 97, die zwaar hulpbehoevend is. Ze had haar vorig jaar een overdosis medicatie gegeven, omdat ze samen uit het leven wilden stappen.
  [naar artikel]
 11. Alfons en zijn vrouw beslisten samen uit het leven te stappen. Nu riskeert hij 5 jaar cel (09/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Alfons B., de man die drie jaar geleden zijn terminaal zieke echtgenote (63) zelfmoord hielp plegen in het Stropersbos in Stekene, riskeert een celstraf van 5 jaar met uitstel. “Hij is niet de grote crimineel die zijn echtgenote in koelen bloede heeft vermoord”, zei openbaar aanklager Katrien Borms, wiens vordering mild was “vanwege de vele verzachtende omstandigheden”.
  [naar artikel]
 12. Twee jaar cel met uitstel voor twintiger die ex-vriendin terroriseerde (07/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 25-jarige man uit Genk kreeg maandag voor de correctionele rechtbank van Tongeren een celstraf van twee jaar met uitstel omdat hij brand stichtte in de tuin van de ouders van zijn ex-vriendin in Zutendaal. Verder dreigde hij ook om de vrouw te doden en belaagde hij haar door bewerkte foto’s onder haar ruitenwissers te steken. Zijn nieuwe vriendin en een oude schoolkameraad deden mee met de pesterijen.
  [naar artikel]
 13. Drie jaar met uitstel voor Roemeen die auto met baby wilde carjacken (24/08/2017 - De Standaard)
  De Roemeen die vorig jaar probeerde een wagen te stelen met een kind op de achterbank na een ongeval met een andere gestolen bestelwagen, is donderdag door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel. De zaak van de 29-jarige Roemeen sleepte maanden aan, omdat verschillende deskundigen niet konden vaststellen, of hij op het moment van de feiten een geestesstoornis had.
  [naar artikel]
 14. Leerlinge die vriendin wilde vermoorden met giftige wafel krijgt strafvermindering (31/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft Melissa V. (20) uit Maasmechelen veroordeeld tot vijf jaar cel met uitstel, omdat ze twee jaar geleden een
  [naar artikel]
 15. Advocaat krijgt twee jaar cel met uitstel omdat hij 15-jarige vriendin zwanger maakte: “Liefde overwint alles” (28/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De rechtbank heeft advocaat A.T. (43) veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel. Hij werd schuldig bevonden aan het aanranden van de eerbaarheid van een minderjarige. Samen met het meisje heeft T. nu een dochter.
  [naar artikel]
 16. Drie jaar met uitstel voor Roemeen die Mercedes met baby wilde carjacken (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Roemeen die vorig jaar probeerde een Mercedes te stelen met een kind op de achterbank na een ongeval met een andere gestolen bestelwagen, is donderdag door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel. De zaak van de 29-jarige Roemeen sleepte maanden aan, omdat verschillende deskundigen niet konden vaststellen, of hij op het moment van de feiten een geestesstoornis had.
  [naar artikel]
 17. Nieuwsgierig naar een ander leven (18/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tien jaar lang liepen hun levens parallel: samen bij de turnclub, samen naar de topsportschool in Gent, samen op internaat, samen trainen, samen in dezelfde klas, samen bouwen aan de olympische droom. Zaterdag stappen Nina Derwael en Julie Meyers nog één keer samen op het vliegtuig, richting WK in Qatar. Daarna scheiden hun wegen, want Meyers veegt voor de laatste keer het poeder van haar handen en begint een nieuw leven als studente aan de Hogeschool PXL.
  [naar artikel]
 18. Jaar gevangenis met uitstel voor Genkenaar die geripte cannabis wilde verkopen (28/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een Genkenaar heeft van de Tongerse strafrechter een gevangenisstraf met uitstel van één jaar en een boete van 8.000 euro gekregen omdat hij gestolen cannabis wilde verkopen.
  [naar artikel]
 19. Man krijgt vier jaar cel voor wurgpoging op vriendin: “Als hij gedronken heeft, wordt het beest een monster!” (06/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 28-jarige man uit Lievegem is ook door het hof van beroep in Gent bestraft met vier jaar effectieve gevangenisstraf voor poging tot doodslag op zijn 45-jarige voormalige vriendin. Tommy V. trok aan het sjaaltje van het slachtoffer, maar ontkende altijd dat hij haar om het leven wilde brengen.
  [naar artikel]
 20. Vijf jaar voorwaardelijk voor dodelijke slagen aan vriendin (02/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ronny V.C. (45) uit Kapellen veroordeeld tot vijf jaar cel met uitstel, gekoppeld aan voorwaarden. Hij had zijn vriendin drie jaar geleden zware slagen toegebracht met fatale afloop. De veertiger kan zich van de feiten niet veel meer herinneren, omdat hij te veel gedronken had. Hij heeft zich intussen herpakt.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Monica Lewinsky getuigt emotioneel over heisa na affaire met Bill Clinton: “Ik wilde uit het leven stappen” (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Monica Lewinsky, de vroegere stagiaire van president Bill Clinton, wilde uit het leven stappen toen haar affaire met de president aan het licht...
  [naar artikel]
 22. Vier jaar cel gevorderd voor twintiger die ex-vriendin (45) probeerde te wurgen met sjaaltje (03/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 27-jarige man uit Zomergem heeft zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor poging tot doodslag op zijn 45-jarige ex-vriendin. Tommy V. trok aan het sjaaltje van het slachtoffer, maar ontkent dat hij haar om het leven wilde brengen. Het openbaar ministerie eiste vier jaar effectieve celstraf.
  [naar artikel]
 23. Drie jaar cel met uitstel voor valse bommeldingen in luchthaven en ziekenhuis (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 52-jarige Antwerpse taxichauffeur is vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel. De man had in de zomer van 2017...
  [naar artikel]
 24. Man (25) die meisjes via webcam chanteerde krijgt drie jaar met uitstel (30/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 25-jarige man uit Lanaken veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel voor de
  [naar artikel]
 25. Man (25) die meisjes via webcam chanteerde krijgt drie jaar met uitstel (30/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 25-jarige man uit Lanaken veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel voor de
  [naar artikel]
 26. Monica Lewinsky getuigt emotioneel over heisa na affaire met Bill Clinton: “Ik wilde uit het leven stappen” (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Monica Lewinsky, de vroegere stagiaire van president Bill Clinton, wilde uit het leven stappen toen haar affaire met de president aan het licht...
  [naar artikel]
 27. Drie moeders die hun zoon verloren, blijven strijden tegen zelfdoding: “Hét woord nam hij nooit in de mond. Misschien had ik dat moeten doen” (23/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Per drie Vlaamse overlijdens jonger dan 35, is er gemiddeld één iemand die beslist zelf uit het leven te stappen. In het geval van Greet, Doris en Benedicte is dat drie op drie: door zelfdoding verloren de drie stadsgenotes ze elk een zoon, in een tijdspanne van amper twee jaar. In de Warmste Week strijden ze samen voor meer openheid en minder taboe.
  [naar artikel]
 28. Vier jaar gevangenis (drie jaar met uitstel) voor kinderverzorgster die dood baby Malaïka veroorzaakte (16/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De correctionele rechtbank van Brussel heeft Sylvie W. vandaag veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf, waarvan drie jaar met uitstel. De...
  [naar artikel]
 29. Verdediging vraagt vijf jaar cel met uitstel voor uitbater Diestse frituur: “Niet de intentie om vriendin te vermoorden” (20/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Voor de correctionele rechtbank in Leuven heeft de verdediging van Filip L. dinsdag een straf gevraagd van vijf jaar cel met uitstel. Volgens raadsman Tim Smet had zijn 44-jarige cliënt bij de brandstichting in zijn frituur in Diest in de zomer van 2015 niet de intentie om zijn toenmalige vriendin te doden.
  [naar artikel]
 30. Monica Lewinsky over heisa na affaire met Bill Clinton: “Ik was doodsbang en wilde uit het leven stappen” (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Monica Lewinsky, de vroegere stagiaire van president Bill Clinton, wilde uit het leven stappen toen haar affaire met de president aan het licht...
  [naar artikel]
 31. Hoogzwangere vrouw (30) schudt zoontje van vriendin dood tijdens babysitten (25/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Ik ben van de trap gevallen met een baby in mijn armen. Hij ademt niet meer”, zo klonk de noodoproep van de 30-jarige vrouw D. B. die in werkelijkheid het drie maanden oude kindje van haar beste vriendin doodschudde. Ze riskeert een opsluiting van vijf jaar met gedeeltelijk uitstel onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 32. “Allahu akbar, bye bye Airport, IS": drie jaar cel met uitstel voor valse bommeldingen in luchthaven en ziekenhuis (30/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 52-jarige Antwerpse taxichauffeur is vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar met probatie-uitstel. De man had in de zomer van...
  [naar artikel]
 33. Drie jaar cel voor man die rivaal neersteekt: “Ik heb net goede seks met je vriendin gehad” (27/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank heeft Abbas K. (59) uit Antwerpen veroordeeld tot drie jaar cel. Hij had eerder dit jaar zijn vriendin in bed betrapt met een andere man en had hem op twee messteken getrakteerd.
  [naar artikel]
 34. Monica Lewinsky over heisa na affaire met Bill Clinton: “Ik wilde uit het leven stappen” (15/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Monica Lewinsky, de vroegere stagiaire van president Bill Clinton, wilde uit het leven stappen toen haar affaire met de president aan het licht...
  [naar artikel]
 35. Man krijgt jaar cel omdat hij vriendin van trap sleurde (16/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige man uit Bree krijgt een celstraf van een jaar met uitstel onder voorwaarden voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. Tijdens een ruzie kon de vrouw op blote voeten vluchten nadat haar vriend klappen uitdeelde.
  [naar artikel]
 36. Stig Broeckx is weer vrijgezel: “Jammer, maar dat is het leven” (19/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Stig Broeckx is niet meer samen met Tilly, zijn vriendin van voor het zware ongeval dat hem drie jaar geleden trof. Dat laat hij noteren in Humo.
  [naar artikel]
 37. Dilsenaar probeert vriendin te wurgen tijdens drugspsychose (06/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 43-jarige man uit Dilsen-Stokkem is door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf met uitstel omdat hij tijdens een drugspsychose geprobeerd heeft zijn vriendin te wurgen. De vrouw overleefde de wurgpoging omdat haar hond tekeer ging.
  [naar artikel]
 38. Drie jaar met uitstel voor man die Genks gokkantoor overvalt (30/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag veroordeelde de Tongerse rechter een 28-jarige man tot een gevangenisstraf van drie jaar met uitstel nadat hij 3.545 euro stal uit de kassa van Napoleon Games in Genk. De man was een klant die er vaker kwam gokken.
  [naar artikel]
 39. Blinde gevangenisdirecteur krijgt 3 jaar cel met uitstel voor aanranding gedetineerden (05/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft Jef B. (67), de vroegere directeur van de gevangenissen van Wortel en Hoogstraten, veroordeeld tot drie jaar cel met uitstel voor het aanranden van drie gedetineerden en voor passieve omkoping. In eerste aanleg had hij nog vier jaar cel gekregen, waarvan twee jaar effectief.
  [naar artikel]
 40. Truienaar (19) die vorig jaar uit het leven wilde stappen is nu finalist Mister Gay Belgium: "Bespreekbaar maken” (13/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  SINT-TRUIDENDieter Celis (19) uit Sint-Truiden is één van de twaalf finalisten voor Mister Gay Belgium 2019. De jongeman wil met zijn deelname komaf maken met het taboe rond zelfdoding en depressie bij holebi’s. Zelf probeerde hij meermaals uit het leven te stappen omdat hij met zijn geaardheid worstelde. “Als ik op tijd de juiste hulp kreeg, was het nooit zo ver gekomen.”
  [naar artikel]
 41. Opzettelijke crash met vriend wordt poging tot moord (24/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  DIEPENBEEKDe 24-jarige Truienaar die twee jaar geleden samen met een vriend bewust tegen een boom reed in Diepenbeek, wordt verdacht van moordpoging. Hij had te kennen gegeven dat hij uit het leven wilde stappen. De vrienden toonden hun crash live op Facebook.
  [naar artikel]
 42. Eén jaar met uitstel voor man (38) die slaapkamer van ex binnenreed (05/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een Maasmechelaar tot een gevangenisstraf van één jaar met uitstel veroordeeld, omdat hij in maart zijn auto parkeerde in de slaapkamer van zijn toenmalige ex-vriendin. De vrouw had enkele dagen voor de wanhoopsdaad van de man de relatie verbroken.
  [naar artikel]
 43. Celstraffen voor drie teruggekeerde Syriëstrijders die willen re-integreren (16/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Drie teruggekeerde Syriëstrijders van 25 tot 32 jaar oud zijn vrijdag door de correctionele rechtbank van Luik veroordeeld tot gevangenisstraffen van 30 maanden en 2 jaar met uitstel en boetes van 6.000 euro met uitstel. De drie geradicaliseerde Brusselaars hadden banden met de opgedoekte terreurcel in Verviers.
  [naar artikel]
 44. Liefde tot de dood (13/04/2019 - De Morgen)
  2012 was precies twee weken oud toen de 72-jarige Daniël B. uit Kontich zijn vrouw Lucienne ombracht en zelfmoord wilde plegen. Het koppel was van plan samen uit het leven te stappen. Zij was terminaal ziek, hij kon de zorg niet meer aan en wilde niet alleen achterblijven. Lotgenoten reageren begripvol. 'Met een zieke partner kom je plots in een totaal andere wereld, waar je niets of niemand kent.' Sue Somers
  [naar artikel]
 45. Drie maanden cel met uitstel voor arbeidsongeval dat leven kostte aan kraanman Dirk (52) (21/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Wim A. (53) uit Mechelen veroordeeld tot drie maanden cel met uitstel voor het arbeidsongeval dat aan kraanman Dirk De Brandt (52) uit Essen het leven heeft gekost.
  [naar artikel]
 46. Vorig jaar wilde Dieter (19) nog uit het leven stappen, vandaag is hij finalist Mister Gay Belgium: “Taboe bespreekbaar maken” (13/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Dieter Celis (19) uit Sint-Truiden is één van de twaalf finalisten voor Mister Gay Belgium 2019. De jongeman wil met zijn deelname komaf maken met het taboe rond zelfdoding en depressie bij holebi’s. Zelf probeerde hij meermaals uit het leven te stappen omdat hij met zijn geaardheid worstelde. “Als ik op tijd de juiste hulp kreeg, was het nooit zo ver gekomen.”
  [naar artikel]
 47. Drie jaar met uitstel voor Guy Van Sande (12/07/2019 - De Morgen)
  Acteur Guy Van Sande (56) is vanochtend in de rechtbank van Veurne veroordeeld tot drie jaar cel met uitstel. Hij stond terecht voor het bezit, verspreiden én maken van kinderporno.
  [naar artikel]
 48. Blaffende hond redt leven van vrouw tijdens wurging door vriend (22/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 44-jarige man uit Dilsen-Stokkem riskeert een celstraf van drie jaar met volledig uitstel voor poging doodslag op zijn vriendin. Tijdens een psychose door overmatig druggebruik, probeerde hij de keel van zijn partner dicht te knijpen. Omdat de hond begon te blaffen, kwam hij tot inzicht. Hij gaf zichzelf aan.
  [naar artikel]
 49. Eddy, die uit het leven stapte, postuum gevierd: “Niemand wist dat pesterijen hem stilaan naar de afgrond dreven” (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Eddy Gillis (46) uit Borsbeek is postuum gelauwerd met de zilveren medaille van het Carnegie Hero Fund. In augustus 2017 redde hij iemand die uit het leven wilde stappen, enkele maanden later maakte hij er zelf een eind aan. Volgens zijn vriendin na pesterijen op het werk. Voor de Vlaamse Week tegen Pesten doorbreekt ze de stilte. “Om aan te tonen welke verwoestende gevolgen pesten op de werkvloer kan hebben.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.