Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 August 2020
14:22 uur

Babysitter die baby door elkaar schudde moet zes maanden naar cel voor partnergeweld

Gazet van Antwerpen

14/01/2020 - 12:05

Kjell C., de veertiger die schuldig bevonden werd aan de dood van baby Lielly uit Geel in 2016, heeft nu door de rechtbank in Turnhout ook een celstraf van zes maanden gekregen voor partnergeweld. De man moet zich volgens zijn voorwaarden laten opnemen, maar wordt naar eigen zeggen nergens toegelaten.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Twee jaar cel met uitstel voor onthaalmoeder die baby door elkaar schudde (04/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een vroegere onthaalmoeder uit Kapellen veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel voor het toebrengen van opzettelijke slagen aan een baby van zeven maanden. Het meisje, dat nu negen jaar oud is, hield er een zwaar hersenletsel aan over. Ze is verlamd, blind en zal mentaal altijd een baby blijven. Viviane V.N. (64) heeft altijd ontkend dat ze het kind door elkaar schudde.
  [naar artikel]
 2. 6 jaar cel voor vader die baby doodde door hem door elkaar te schudden (25/07/2019 - VRT NWS)
  Een vader uit Lanaken heeft zes jaar cel gekregen, omdat hij vorig jaar zijn baby van twee maanden heeft doodgeschud. De baby was waarschijnlijk aan het huilen, waarop de man de baby door elkaar schudde. De hulpdiensten probeerden het kind nog te reanimeren, maar het jongetje stierf.
  [naar artikel]
 3. Moeder die baby door elkaar schudde krijgt in beroep zwaardere straf: vijf jaar cel (07/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft een 31-jarige vrouw uit Turnhout zwaarder bestraft voor de mishandeling van haar drie maanden oude baby. Ze had...
  [naar artikel]
 4. Vrouw (29) schudt baby van beste vriendin dood (08/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft een 29-jarige vrouw uit Maasmechelen aangehouden als gevolg van de dood van een drie maanden oude baby. Het kindje wilde niet stoppen met huilen waarna de vrouw het door elkaar schudde. Tien dagen later overleed de baby.
  [naar artikel]
 5. Twee jaar cel met uitstel voor onthaalmoeder die baby door elkaar schudde (04/06/2018 - VRT NWS)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een vroegere onthaalmoeder uit Kapellen veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel voor het toebrengen van opzettelijke slagen aan een baby van zeven maanden.
  [naar artikel]
 6. Hond van babysitter bijt kindje dood: "Hij kende haar al van haar geboorte. Ik snap er niets van" (15/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse baby van vijf maanden oud is in haar bedje doodgebeten door de hond van haar babysitter. De familie begrijpt er niets van, want...
  [naar artikel]
 7. Onthaalmoeder die baby door elkaar schudde, gaat in beroep (16/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige onthaalmoeder uit Meeuwen-Gruitrode gaat in beroep tegen het vonnis dat uitgesproken werd op 6 oktober 2016. De vrouw kreeg voor de correctionele rechtbank in Tongeren een celstraf van acht maanden met uitstel en een geldboete van 600 euro voor het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen aan een 6 maanden oude baby. Deskundigen spreken over het shaken-baby-syndroom maar zelf houdt ze vol dat het om een spijtig ongeval gaat. Donderdag zou besproken worden welke schadevergoedingen de ouders van het kindje krijgen, maar de behandeling werd met een jaar uitgesteld.
  [naar artikel]
 8. Twee jaar cel met uitstel voor onthaalmoeder die baby door elkaar schudde (04/06/2018 - Metro)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft een vroegere onthaalmoeder uit Kapellen veroordeeld tot twee jaar cel met uitstel voor het toebrengen van opzettelijke slagen aan een baby van zeven maanden. Het meisje, dat nu negen jaar oud is, hield er een zwaar hersenletsel aan over. Ze is verlamd, blind en zal mentaal altijd een baby blijven. Viviane V.N. (64) heeft altijd ontkend dat ze het kind door elkaar schudde. Baby Eline werd op 12 januari 2010 om 8.30 uur bij Viviane V.N. afgezet. Met het meisje was toen nog niets aan de hand. Om 10 uur kreeg een verantwoordelijke van Kind & Gezin telefoon van de beklaagde dat er iets mis was met Eline. De vrouw ging meteen ter plaatse, zag dat het ernstig was en verwittigde de hulpdiensten. De baby moest door een MUG-arts gereanimeerd worden en werd naar de spoed gebracht. Er werden bloedingen in de ogen vastgesteld, alsook een zwaar hersenletsel. Het ziekenhuis lichtte het parket in, omdat er vermoedens waren van het ‘shaken baby syndroom’. Viviane V.N. ontkende dat ze met Eline geschud had. Het meisje had volgens haar een soort van toeval gekregen. Ze had haar hoofd achteruit geworpen en heftig met haar armen en benen bewogen. Daarna was ze slap geworden en liep er pap uit haar mond en neus. Er werden de voorbije jaren verschillende deskundigen aangesteld, alsook een college van deskundigen. Zij kwamen tot het besluit dat het om een niet-accidenteel hersentrauma ging. Het kon alleen maar ontstaan zijn terwijl Eline bij de onthaalmoeder was en het kon alleen maar veroorzaakt zijn door hevig schudden. De verdediging verweet de deskundigen een tunnelvisie, omdat ze enkel oog zouden gehad hebben voor het shaken baby syndroom, en schoof andere mogelijke oorzaken voor het hersenletsel naar voren. De rechtbank zag echter geen reden om aan het oordeel van de deskundigen te twijfelen. bron: Belga Het bericht Twee jaar cel met uitstel voor onthaalmoeder die baby door elkaar schudde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Baby sterft nadat vader hem hevig door elkaar schudt (06/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 38-jarige man uit Lanaken zit in de cel voor de dood van zijn baby van amper twee maanden oud. Hij had het kind hard door elkaar geschud,...
  [naar artikel]
 10. 6 jaar cel voor Lanakenaar die baby doodschudde (25/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  6 jaar, dat is de celstraf die de Tongerse rechter oplegde aan de 39-jarige Dennis K. uit Lanaken nadat hij zijn zoontje van amper zeven weken oud vorige jaar door elkaar schudde waardoor het jongetje stierf. Ook wel het zogenaamde Shaken Baby Syndroom genoemd.
  [naar artikel]
 11. Onthaalmoeder naar cel voor door elkaar schudden baby (06/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een 31-jarige onthaalmoeder uit Meeuwen-Gruitrode kreeg donderdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren een celstraf van acht maanden met uitstel en een geldboete van 600 euro voor het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen aan een 6 maanden oude baby. Deskundigen spreken over het shaken baby syndroom maar zelf houdt ze vol dat het om een spijtig ongeval gaat.
  [naar artikel]
 12. Zeven jaar cel voor babysitter die tweeling mishandelde (15/02/2017 - De Redactie)
  Een 39-jarige babysitter uit Turnhout werd schuldig bevonden aan de mishandeling van een babytweeling van 5 maanden uit Geel. Eén van de meisjes overleed aan de hersenschade die ze had opgelopen door de mishandeling. Haar tweelingzusje heeft een levenslang trauma opgelopen.
  [naar artikel]
 13. Onthaalmoeder krijgt 8 maanden voor door elkaar schudden baby (06/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige onthaalmoeder uit Meeuwen-Gruitrode kreeg donderdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren een celstraf van acht maanden met uitstel en een geldboete van 600 euro voor het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen aan een 6 maanden oude baby. Deskundigen spreken over het shaken baby syndroom maar zelf houdt ze vol dat het om een spijtig ongeval gaat.
  [naar artikel]
 14. Onthaalmoeder die baby door elkaar schudde krijgt 2 jaar met uitstel: "Eline (8) is blind en kan niet spreken. Ze is een baby gebleven" (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De 64-jarige onthaalmoeder Viviane V.N. uit Kapellen is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar, met uitstel. Na een lijdensweg van acht...
  [naar artikel]
 15. Drie jaar cel geëist voor onthaalmoeder die met baby schudde (07/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het openbaar ministerie heeft maandag drie jaar effectieve celstraf gevorderd voor Viviane V.N. (64) uit Kapellen. De vroegere onthaalmoeder wordt vervolgd voor het toebrengen van opzettelijke slagen aan een baby van zeven maanden. Het meisje, dat nu negen jaar is, hield er een zwaar hersenletsel aan over. Ze is verlamd, blind en zal altijd een baby blijven.
  [naar artikel]
 16. Truiense hooligan veroordeeld voor partnergeweld (26/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft woensdag een 27-jarige man uit Sint-Truiden wegens partnergeweld veroordeeld tot tien maanden effectieve celstraf en vierhonderd euro boete. De man zit momenteel in hechtenis. Hij schond in de nacht van 9 op 10 november 2019 een tijdelijk huisverbod dat hem was opgelegd na eerder partnergeweld.
  [naar artikel]
 17. Babysitter dwingt krijsend kind om te zwemmen (09/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse babysitter was wel heel vastbesloten toen ze een kleuter wou laten zwemmen. De twee staan in het zwembad, waar ze onbewust gefilmd worden door de redder. Het kleutertje is duidelijk doodsbenauwd, maar de babysitter wil haar toch alleen laten zwemmen. Wanneer het meisje begint te brullen en te tieren, doet de babysitter haar na, en sist tussen haar tanden "Will you shut the f* up?!" Het filmpje dateert al van 2012, maar gaat nu terug viraal.
  [naar artikel]
 18. Man uit Hasselt riskeert 18 maanden cel voor partnergeweld (09/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 35-jarige man uit Hasselt, die via snelrecht werd gedagvaard, riskeert 18 maanden cel en 800 euro boete voor partnergeweld. Hij stond woensdag in de Hasseltse correctionele rechtbank terecht.
  [naar artikel]
 19. Vader schudt baby door elkaar met fatale volgen: "Weerzinwekkende feiten" (16/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 37-jarige vader uit Gent riskeert vijf jaar cel voor de dood van zijn eigen baby. Het meisje, dat op het moment van de feiten nog geen vijf maanden oud was, werd herhaaldelijk door elkaar geschud, de arm gebroken en geknepen.
  [naar artikel]
 20. Maasmechelse schudt drie maanden oude baby van haar vriendin dood (08/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 29-jarige vrouw uit Maasmechelen zit sinds eind vorige week in de cel voor het door elkaar schudden van de drie maanden oude baby van haar beste vriendin. De baby stierf tien dagen later. “Mijn cliënte was toen zelf hoogzwanger en doodmoe,” zegt Hans Valkenborg, raadsman van de Maasmechelse.
  [naar artikel]
 21. Onthaalmoeder beschuldigd van door elkaar schudden baby (08/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een 31-jarige onthaalmoeder uit Meeuwen-Gruitrode moest zich donderdagochtend voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor het opzettelijk toebrengen van slagen en verwondingen aan een 6 maanden oude baby. Deskundigen spreken over het shaken baby syndroom maar zelf spreekt ze over een spijtig ongeval.
  [naar artikel]
 22. Babysitter krijgt 7 jaar cel voor dood van Lielly (15/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kjell C., de babysitter uit Turnhout die verantwoordelijk is voor de vijf maanden oude Lielly uit Geel, is woensdag veroordeeld tot 7 jaar cel. Lielly en haar zusje Letty werden door het duo Kjell C. en Ylva K. mishandeld. Lielly ontwaakte niet uit haar coma, Letty liep een levenslang trauma op. Ylvka K. wordt vrijgesproken bij gebrek aan bewijs.
  [naar artikel]
 23. Kristel en Mario krijgen nieuwe dochter twee jaar nadat hun baby stierf na mishandeling babysitter: "Faith heeft hetzelfde oortje als Lielly" (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jaar nadat hun dochtertje Lielly stierf na mishandeling door haar babysitter hebben Kristel Gelders en Mario Cardon opnieuw een dochtertje...
  [naar artikel]
 24. Babysitter die babytweeling dodelijk mishandelde 7 jaar naar de cel (15/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een babysitter uit Turnhout is veroordeeld tot 7 jaar cel voor de dodelijke mishandeling van een babytweeling. Een meisje stierf, haar zusje liep een schedelbreuk op.
  [naar artikel]
 25. Koppel week langer in cel voor door elkaar schudden baby (11/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Xavier V. (30) en Rebecca d.R. (28) uit het Oost-Vlaamse Geraardsbergen, de ouders van een baby van drie maanden oud, blijven een week langer in
  [naar artikel]
 26. Belgische baby door vader ontvoerd naar Roemenië (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 11 maanden oude baby is twee maanden geleden door zijn vader ontvoerd naar Roemenië. Dat meldt La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd...
  [naar artikel]
 27. Onthaalmoeder die met baby schudde krijgt één jaar cel met uitstel (13/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft een vroegere onthaalmoeder uit Kapellen een lichtere straf opgelegd voor het toebrengen van opzettelijke slagen aan een baby van zeven maanden. In eerste aanleg werd Viviane V.N. (65) nog tot twee jaar cel met uitstel veroordeeld. Het hof hield echter rekening met de overschrijding van de redelijke termijn en maakte er woensdag één jaar cel met uitstel van.
  [naar artikel]
 28. Vrouw en haar ex veroordeeld voor wederzijds partnergeweld (11/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een man en een vrouw van Rwandese origine zijn donderdag door de correctionele rechtbank van Ieper veroordeeld tot respectievelijk een jaar en zeven maanden celstraf met uitstel voor wederzijds partnergeweld. De situatie escaleerde dermate dat de vrouw de man heeft aangevallen met zoutzuur.
  [naar artikel]
 29. Man krijgt 12 maanden cel voor partnergeweld (18/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Hasselt heeft dinsdag een 36-jarige man, die illegaal in het land verblijft, voor ernstig partnergeweld veroordeeld tot 12 maanden effectieve celstraf. Het parket liet weten dat er intussen nieuwe pv’s zijn binnengestroomd over bedreigingen en belaging. In een bos in Pelt sloeg de man zijn partner onder meer met de kolf van een vuurwapen tegen het hoofd. Het slachtoffer liep ook lichte steekletsels op, afkomstig van een aardappelmesje.
  [naar artikel]
 30. Maasmechelse schudt baby van beste vriendin dood (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  MaasmechelenEen 29-jarige vrouw uit Maasmechelen zit sinds eind vorige week in de cel voor het door elkaar schudden van de drie maanden oude baby van haar beste vriendin. De baby stierf tien dagen later. “Mijn cliënte was op het moment van de feiten zelf hoogzwanger en doodmoe”, zegt Hans Valkenborg, advocaat van de Maasmechelse.
  [naar artikel]
 31. Antwerpse ouders veroordeeld voor druggebruik in bijzijn van hun baby (26/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 46-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Antwerpen zijn woensdag voor de rechtbank verschenen, omdat ze in het bijzijn van hun baby drugs hadden gebruikt. De vader had het jongetje ook een klap tegen het hoofd gegeven en hem door elkaar geschud, omdat hij onophoudelijk bleef huilen. De procureur vorderde voorwaardelijke celstraffen van 45 maanden voor de vader en 22 maanden voor de moeder.
  [naar artikel]
 32. Vijf jaar effectief voor hoogzwangere babysit die baby van drie maanden doodschudde (08/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De 29-jarige Braziliaanse moeder uit Maasmechelen die vorig jaar de dood veroorzaakte van het drie maanden oude zoontje van haar beste vriendin, heeft hiervoor een gevangenisstraf van vijf jaar effectief gekregen. De vrouw bleef daarna nog verschillende weken beweren dat ze samen met de drie maanden oude baby van de trap was gevallen terwijl ze het kind hard door elkaar had geschud.
  [naar artikel]
 33. Beringenaar krijgt 18 maanden cel voor herhaaldelijk partnergeweld (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft woensdag een 31-jarige man uit Beringen, die zich voor meerdere gevallen van partnergeweld moest verantwoorden, veroordeeld tot een celstraf van achttien maanden en 1.600 euro boete. Na een discussie over haar vestimentaire keuze voor het vieren van het Offerfeest liet hij zijn partner naakt over de vloer kruipen. De man maakte er foto’s van en dreigde die beelden te verspreiden. Het parket omschreef beklaagde als een extreem jaloerse man met een agressieprobleem.
  [naar artikel]
 34. Slachtoffer partnergeweld: "Het gebeurt voordat je het beseft en daarna is het te laat" (25/11/2017 - VRT NWS)
  Het is 25 november vandaag, de dag tegen geweld op vrouwen én de dag tegen intrafamiliaal geweld. Naar aanleiding hiervan had VRT NWS een gesprek met Tinneke Snijders, die enkele maanden geleden het slachtoffer werd van partnergeweld. 
  [naar artikel]
 35. Kinderverzorgster opgepakt voor mishandeling baby (29/03/2019 - De Morgen)
  Een Antwerpse kinderverzorgster (22) is opgepakt voor ernstige kindermishandeling. Ze zou in de crèche een baby van zes maanden meermaals door elkaar hebben geschud. De verzorgster is ontslagen en werd opgepakt, maar is nu vrij onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 36. Tweelingzusjes zien elkaar voor het eerst nadat ze als baby's van elkaar waren gescheiden (12/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze werden in China geboren en als baby's door twee verschillende Amerikaanse gezinnen geadopteerd. Toen Jennifer Doering, de mama van Audrey, 10
  [naar artikel]
 37. Zes jaar cel voor vader die baby dood schudde (21/04/2018 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 38. Vrouw (30) krijgt vijf jaar cel voor doodschudden baby van vriendin (08/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De 30-jarige vrouw D. B. kreeg donderdagochtend een celstraf van vijf jaar voor het door elkaar schudden van het 3 maanden oude kindje van haar beste vriendin tijdens het babysitten in Maasmechelen. Het jongetje werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis waar hij stierf aan de gevolgen van het Shaken Baby Syndroom.
  [naar artikel]
 39. Vrouw (29) schudt baby van vriendin dood: “Ze was zelf hoogzwanger en doodmoe” (09/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 29-jarige vrouw uit Maasmechelen zit sinds eind vorige week in de cel voor het door elkaar schudden van de drie maanden oude baby van haar beste vriendin. De baby stierf tien dagen later. “Mijn cliënte was op het moment van de feiten zelf hoogzwanger en doodmoe”, zegt Hans Valkenborg, advocaat van de Maasmechelse.
  [naar artikel]
 40. Lichtst geboren baby ooit mag na 5 maanden naar huis (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ryusuke Sekino woog amper 258 gram bij zijn geboorte en was 22 centimeter groot. Na maanden in het ziekenhuis mag de Japanse baby vandaag naar...
  [naar artikel]
 41. 6 maanden cel voor ondervoeden van baby (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit het Oost-Vlaamse Beveren, van wie de zeven maanden oude baby overleed aan ondervoeding, is veroordeeld tot zes maanden cel met
  [naar artikel]
 42. 1 op de 10 mannen is slachtoffer van partnergeweld (30/09/2017 - De Morgen)
  Minstens één op de tien mannen is slachtoffer van partnergeweld. Dat melden VTM Nieuws en Het Nieuwsblad, hoewel er geen exacte cijfers zijn, want het taboe is nog groot. "Het gebeurt meer dan je denkt", getuigt Peter Van Ude, die zelf slachtoffer werd van partnergeweld door zijn ex-vrouw.
  [naar artikel]
 43. Elke week 3 doden door partnergeweld (06/04/2019 - De Morgen)
  In 2013 kwamen 162 mensen om het leven door partnergeweld. Liefst 39.746 keer ontving de politie dat jaar een melding. 'Zo veel doden, dat is een heel hoog cijfer.'
  [naar artikel]
 44. Vader (38) uit Lanaken in cel voor dood baby (06/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  LanakenEen vader van 38 jaar uit Lanaken zit sinds dinsdag in de gevangenis voor de dood van zijn twee maanden oude baby. Het jongetje overleed aan het shakenbabysyndroom, een vorm van kindermishandeling waarbij het kindje ernstig letsel oploopt omdat het hevig door elkaar werd geschud.
  [naar artikel]
 45. Baby van drie maanden oud ontvoerd: politie is op zoek naar deze man (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Wallonië is een jonge vader ervandoor gegaan met een drie maanden oude baby. De politie heeft het over een ontvoering. De vader moest de baby...
  [naar artikel]
 46. Vader in gevangenis voor dood van twee maanden oude baby: “In één keer is alles verwoest” (06/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een vader van 38 jaar uit het Limburgse Lanaken zit in de gevangenis voor de dood van zijn twee maanden oude baby. Hij zou het kindje zo hard door elkaar hebben geschud, dat het jongetje overleed. “Dit is niet te vatten, in één keer is alles verwoest”, reageert de ­mama van het jongetje.
  [naar artikel]
 47. Turnhoutse moeder (31) zwaarder gestraft voor dooreenschudden baby (07/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse hof van beroep heeft een 31-jarige vrouw uit Turnhout zwaarder bestraft voor de mishandeling van haar drie maanden oude baby. Ze had haar dochter zo hard door elkaar geschud dat ze nu zwaar gehandicapt is en hulpbehoevend voor de rest van haar leven. De vrouw had in eerste aanleg twee jaar cel gekregen. Het hof veroordeelde haar woensdag tot vijf jaar cel, waarvan vier jaar effectief. Ze moet de voogd van haar dochter 323.300 euro schadevergoeding betalen.
  [naar artikel]
 48. Onthaalmoeder volledig vrijgesproken van dooreenschudden baby (25/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De 45-jarige onthaalmoeder uit Rijkevorsel die ervan verdacht werd in 2015 een baby van zeven maanden door elkaar te hebben geschud, is volledig vrijgesproken. De vrouw heeft de tenlasteleggingen al die jaren ontkend en kon ook rekenen op de steun van alle andere ouders.
  [naar artikel]
 49. Baby van 2 maanden naar ziekenhuis (10/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een baby van 2 maanden oud moest woensdag uit voorzorg naar het ziekenhuis. Het kind was om 14.15 uur betrokken bij een kop-staartbotsing in de Bergbeemdstraat in Genk.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.