Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

13 August 2020
11:29 uur

5 verdachten van Antwerpse kluizenkraak doorverwezen naar rechtbank

VRT NWS

14/01/2020 - 12:53

5 mannen zullen moeten terechtstaan voor de spectaculaire kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis in Antwerpen in februari vorig jaar. De daders groeven een tunnel vanuit een woning naar een riool. Via de riool liepen ze tot aan de bank en daar groeven ze nog een tunnel. Zo bereikten ze de kluizenzaal. Uit het onderzoek blijkt dat het trillingsalarm van de bank, in de week voor de kraak werd ontdekt, liefst 18 keer is afgegaan. Dat schrijft Gazet van Antwerpen. Bronnen bij het onderzoek bevestigen dat de bewakingsfirma van de bank verschillende keren het alarm desactiveerde nadat het was afgegaan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bende van zes naar rechter voor kluizenkraak in Antwerpse Boerentoren (25/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vier jaar na de kluizenkraak bij KBC-bank in de Boerentoren in Antwerpen zijn zes verdachten naar de strafrechter doorverwezen. De hoofdverdachte...
  [naar artikel]
 2. Verdachten in nevendossier aanslagen Brussel doorverwezen naar correctionele rechtbank (15/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  De Brusselse raadkamer heeft donderdag Yassin Attar, Aboubaker O. en Mohamed B., drie verdachten in een nevendossier van het onderzoek naar de aanslagen van 22 maart in Brussel en Zaventem, doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Dat meldt het federaal parket. Het proces tegen de drie mannen, die nog steeds in de cel zitten, zal pas na het gerechtelijk verlof plaatsvinden.
  [naar artikel]
 3. Twee verdachten van Antwerpse kluizenkraak blijven aangehouden (12/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Kachaber M. en Giorgi K. blijven aangehouden in de zaak van de kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis op de Belgiëlei in Antwerpen. Dat besliste de raadkamer dinsdagmorgen. Beide verdachten blijven dus in de cel. Derde verdachte Koba M. blijft ook in de cel tot hij voor de kamer van inbeschuldigingstelling verschijnt. Die moet de knoop doorhakken of zijn aanhouding nog noodzakelijk is.
  [naar artikel]
 4. Zes Antwerpse (ex-)agenten naar rechtbank doorverwezen voor diefstal en afpersing (27/06/2019 - De Standaard)
  Zes (ex-)agenten van de Antwerpse lokale politie zijn donderdag naar de rechtbank doorverwezen voor onder meer diefstal en afpersing. Dat meldt het Antwerps parket. De zes politie-inspecteurs stonden bekend als de ‘bende van Mega Toby en Sproetje’.
  [naar artikel]
 5. Twee verdachten van kluizenkraak blijven aangehouden (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kachaber M. en Giorgi K. blijven aangehouden in de zaak van de kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis op de Belgiëlei. Dat besliste de raadkamer dinsdagmorgen. Beide verdachten blijven dus in de cel, net als derde verdachte Koba M.
  [naar artikel]
 6. 28 verdachten beschuldigd van plannen om Egyptisch regime omver te werpen (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het openbaar ministerie in Egypte heeft 28 verdachten doorverwezen naar een speciale rechtbank, omdat ze een groep zouden gevormd hebben die het...
  [naar artikel]
 7. Vijf verdachten doorverwezen naar rechtbank voor miljoenenfraude bij Studio 100 (12/02/2020 - VRT NWS)
  Twee mannen en een vrouw zullen binnenkort voor de rechtbank moeten komen voor de miljoenenfraude bij Studio 100. Dat heeft de raadkamer in Antwerpen beslist. Ook twee van hun vennootschappen werden doorverwezen. Bijna 4 jaar geleden werd de fraude ontdekt. Het zou om een totaalbedrag van bijna 5,4 miljoen euro gaan.
  [naar artikel]
 8. Miljoenenfraude bij Studio 100: vijf verdachten doorverwezen naar rechtbank (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De raadkamer in Antwerpen heeft woensdag drie personen en twee vennootschappen naar de correctionele rechtbank verwezen voor de miljoenenfraude bij...
  [naar artikel]
 9. 20 verdachten neonazistische organisatie naar rechtbank (11/04/2019 - De Morgen)
  In het dossier omtrent de neonazistische organisatie Bloed Bodem Eer en Trouw zijn twintig verdachten naar de rechter doorverwezen. Dat heeft de raadkamer in Dendermonde beslist.
  [naar artikel]
 10. Ex-schepen Anick Berghmans doorverwezen naar rechter voor plofkraken (13/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het parket heeft vrijdag de vroegere sp.a-schepen Anick Berghmans (39) doorverwezen naar de rechtbank voor haar aandeel in de plofkraak in Lommel op 21 juni vorig jaar. Ook vier andere verdachten in de zaak, de uitvoerders, zijn doorverwezen. Berghmans was zelf aanwezig op de zitting. Haar advocaat vroeg de buitenvervolgingstelling omdat ze volgens hem niets met de hele zaak te maken heeft.
  [naar artikel]
 11. Vier bedrijven en zeven verdachten naar strafrechter verwezen in fipronilzaak (27/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De raadkamer in Antwerpen heeft vier bedrijven en zeven verdachten doorverwezen naar de correctionele rechtbank in de zaak rond de met fipronil...
  [naar artikel]
 12. Dealende Nederlandse actrice doorverwezen naar correctionele rechtbank (26/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De raadkamer in Antwerpen heeft maandag Imanuelle Grives (34) naar de correctionele rechtbank doorverwezen. Ze blijft in afwachting van haar proces ook aangehouden.
  [naar artikel]
 13. Dealende Nederlandse actrice doorverwezen naar correctionele rechtbank (26/08/2019 - De Standaard)
  De raadkamer in Antwerpen heeft maandag Imanuelle Grives (34) naar de correctionele rechtbank doorverwezen. Ze blijft in afwachting van haar proces ook aangehouden.
  [naar artikel]
 14. Plofkraakschepen uit Lommel doorverwezen naar rechtbank (14/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  LommelHet parket heeft vrijdag de vroegere sp.a-schepen Anick Berghmans (39) doorverwezen naar de rechtbank voor haar aandeel in de plofkraak in Lommel op 21 juni vorig jaar.
  [naar artikel]
 15. Dader grote kluizenkraak in Antwerpen vijf jaar de cel in (13/11/2018 - De Standaard)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Kristof D.R. (36) veroordeeld tot vijf jaar cel voor de kluizenkraak bij de KBC-bank in de Antwerpse Boerentoren, waar vijf jaar geleden voor miljoenen euro’s aan cash geld, juwelen, gouden munten en effecten werden buitgemaakt.
  [naar artikel]
 16. Dader grote kluizenkraak in Antwerpen vijf jaar de cel in (13/11/2018 - De Standaard)
  De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Kristof D.R. (36) veroordeeld tot vijf jaar cel voor de kluizenkraak bij de KBC-bank in de Antwerpse Boerentoren, waar vijf jaar geleden voor miljoenen euro’s aan cash geld, juwelen, gouden munten en effecten werden buitgemaakt.
  [naar artikel]
 17. Verdachten van moord op Dilbeeks restauranteigenaar doorverwezen naar kamer van inbeschuldigingstelling (10/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Davy V.V. en Stephanie J., de twee verdachten van de moord op Stephane Geens, de eigenaar van restaurant The Pond in Dilbeek, zijn door de Brusselse raadkamer doorverwezen naar de kamer van inbeschuldigingstelling (KI). Dat betekent dat de raadkamer van oordeel is dat de twee moeten terechtstaan voor het hof van assisen. Het parket Halle-Vilvoorde wou de twee voor de correctionele rechtbank brengen voor een uitgelokte moord maar de raadkamer heeft nu anders geoordeeld. De KI moet nu een definitief oordeel vellen.
  [naar artikel]
 18. Het is D-day voor de verdachten van de Kasteelmoord. Dit zijn de drie mogelijke scenario’s (22/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  D-day voor dokter André Gyselbrecht en de andere verdachten van de moord op kasteelheer Stijn Saelens (34). Dinsdag beslist de raadkamer of ze naar de correctionele rechtbank worden doorverwezen of dat ze alsnog voor een volksjury zullen terechtstaan.
  [naar artikel]
 19. Sarkozy doorverwezen naar rechtbank voor vermoedelijke fraude (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Franse ex-president Nicolas Sarkozy moet zich voor een rechtbank verantwoorden voor de financiering van zijn verkiezingscampagne in 2012. Een onderzoeksrechter heeft Sarkozy, samen met dertien andere protagonisten, doorverwezen naar de rechtbank, zo meldt een gerechtelijke bron dinsdag.
  [naar artikel]
 20. Houthalenaar doorverwezen naar rechtbank in fipronildossier (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zeven personen - waaronder een man uit Houthalen-Helchteren - en vier firma’s worden doorverwezen naar de correctionele rechtbank in het zogenaamde fipronildossier. Honderden pluimveebedrijven werden in 2017 geblokkeerd nadat in kippeneieren de insecticide fipronil was aangetroffen.
  [naar artikel]
 21. Tot 5 jaar cel voor grote kluizenkraak KBC-bank in Antwerpse Boerentoren (13/11/2018 - VRT NWS)
  De spilfiguur van de grote kluizenkraak in de Antwerpse boerentoren moet 5 jaar naar de cel. Ongeveer vijf jaar geleden kon hij de kluizenzaal van de KBC-bank binnendringen. Meer dan twintig kluizen raakten beschadigd of werden opengebroken. De buit? Honderdduizenden euro's aan cash geld, juwelen en aandelen.
  [naar artikel]
 22. 28 verdachten beschuldigd van plannen om Egyptisch regime omver te werpen (11/06/2018 - De Morgen)
  Het openbaar ministerie in Egypte heeft 28 verdachten doorverwezen naar een speciale rechtbank, omdat ze een groep zouden gevormd hebben die het regime wou omverwerpen. Dat maakte het openbaar ministerie in een persbericht bekend.
  [naar artikel]
 23. Oplichter De Lage Drempel doorverwezen naar rechtbank (05/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Luc D.C. (62), de man die ervan verdacht wordt de Mechelse armoedevereniging De Lage Drempel te hebben opgelicht, is door de raadkamer doorverwezen naar de correctionele rechtbank.
  [naar artikel]
 24. Teruggekeerde Syriëstrijders doorverwezen naar correctionele rechtbank (09/08/2019 - De Standaard)
  De Brusselse raadkamer heeft donderdag Yousra B.S. en haar echtgenoot Sandokan D. doorverwezen naar de correctionele rechtbank voor deelname aan de activiteiten van een terroristische organisatie. Dat meldt La Capitale en het nieuws wordt bevestigd door het federaal parket.
  [naar artikel]
 25. Bol.com lacht met Antwerpse kluizenkraak: “Geef die van het marketingteam maar wat opslag” (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Bol.com heeft onlangs op een geestige manier ingespeeld op de actualiteit. Het marketingteam zag in de spectaculaire kluizenkraak in Antwerpen een ideale gelegenheid om één van de producten van de webwinkel aan de man te brengen.
  [naar artikel]
 26. Verdachte opgepakt in zaak Antwerpse kluizenkraak (05/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het onderzoek naar de kluizenkraak bij BNP Paribas Fortis van afgelopen weekend werd er vandaag een verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket. Het gaat om een Georgiër, geboren in 1991, uit Antwerpen. Hij werd aangehouden door de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 27. 28 verdachten beschuldigd van plannen om regime omver te werpen in Egypte (11/06/2018 - VRT NWS)
  Het openbaar ministerie in Egypte heeft 28 verdachten doorverwezen naar een speciale rechtbank, omdat ze een groep zouden gevormd hebben die het regime wou omverwerpen. Dat maakte het openbaar ministerie zondag in een persbericht bekend.
  [naar artikel]
 28. Catalaanse onafhankelijkheidsleiders doorverwezen naar rechtbank (25/10/2018 - VRT NWS)
  Het Spaanse Hooggerechtshof heeft 18 leiders van de Catalaanse afscheidingsbeweging doorverwezen naar de rechtbank. Ze zullen terechtstaan omdat ze op 31 oktober 2017 de onafhankelijkheid van Catalonië uitgeroepen hadden. Volgens de Spaanse krant El Pais moet dat proces een van de komende maanden plaatsvinden.
  [naar artikel]
 29. Alain Mathot (PS) doorverwezen naar correctionele rechtbank voor corruptie (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Luikse raadkamer heeft Alain Mathot doorverwezen naar de correctionele rechtbank van Luik. Dat berichten de Sudpresse-kranten. De...
  [naar artikel]
 30. Derde verdachte in zaak rond kluizenkraak blijft aangehouden (08/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De derde verdachte in het onderzoek naar de kluizenkraak op de Belgiëlei blijft aangehouden. Dat heeft het Antwerpse parket vrijdag bevestigd. De 45-jarige Georgiër werd donderdag opgepakt.
  [naar artikel]
 31. Derde verdachte in zaak rond kluizenkraak blijft aangehouden (08/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De derde verdachte in het onderzoek naar de kluizenkraak op de Belgiëlei blijft aangehouden. Dat heeft het Antwerpse parket vrijdag bevestigd. De 45-jarige Georgiër werd donderdag opgepakt.
  [naar artikel]
 32. Man die agenten aanviel doorverwezen voor moordpoging in terroristische context (20/04/2017 - De Redactie)
  In oktober vorig jaar had de man twee politie-inspecteurs met een mes aangevallen in Schaarbeek. Hij wordt nu doorverwezen naar de correctionele rechtbank.
  [naar artikel]
 33. Mireille Gram doorverwezen naar correctionele rechtbank (20/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse Raadkamer verwijst Mireille Gram (51), die in Schoten haar dochters van 14 probeerde te vermoorden, door naar de correctionele rechtbank. Dit geeft aan dat de vrouw toerekeningsvatbaar was op het ogenblik van de feiten.
  [naar artikel]
 34. Nederlandse actrice die betrapt werd met drugs op Tomorrowland doorverwezen naar correctionele rechtbank (26/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse actrice Imanuelle Grives is doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Dat besliste de raadkamer van de rechtbank in Antwerpen maandag achter gesloten deuren. De 34-jarige Rotterdamse werd op Tomorrowland betrapt met een grote hoeveelheid drugs en zit inmiddels ruim een maand vast.
  [naar artikel]
 35. Vrouw die dochtertjes (14) probeert te vermoorden doorverwezen naar correctionele rechtbank (20/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse Raadkamer verwijst Mireille Gram (51), die in Schoten haar dochters van 14 probeerde te vermoorden, door naar de correctionele rechtbank. Dit geeft aan dat de vrouw toerekeningsvatbaar was op het ogenblik van de feiten.
  [naar artikel]
 36. Oud-topman van politievakbond NSPV naar rechtbank doorverwezen voor fraude (17/02/2018 - VRT NWS)
  De raadkamer van Mechelen heeft voormalig NSPV-voorzitter Gert Cockx en diens echtgenote naar de rechtbank doorverwezen. Dat bevestigt de Mechelse afdeling van het parket van Antwerpen. Het koppel zal zich moeten verantwoorden voor onder meer valsheid in geschrifte, verduistering door een ambtenaar, belangenmenging en passieve omkoping.
  [naar artikel]
 37. Uitbaatster crèche Cococinelle doorverwezen naar correctionele rechtbank voor slagen en verwondingen (13/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  De 39-jarige uitbaatster van kinderdagverblijf Cococinelle is door de raadkamer doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Daar zal ze zich voor de rechter moeten verantwoorden voor de mishandeling van een twintigtal kindjes.
  [naar artikel]
 38. Ex-schepen uit Lommel naar rechter doorverwezen voor plofkraken (13/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De raadkamer in Hasselt heeft vrijdag de 39-jarige Anick Berghmans, ex-schepen voor sp.a in Lommel, doorverwezen naar de correctionele rechtbank voor haar mogelijke betrokkenheid bij de plofkraak van 21 juni op bpost in Lommel. Ze wordt verdacht van bendevorming. Een voortvluchtige man uit het Oost-Vlaamse Zele en drie Nederlanders zijn ook doorverwezen.
  [naar artikel]
 39. Kluizenkraak Boerentoren: tweevoudig moordenaar en crimineel uit Schilde naar rechter (25/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zes mannen, onder wie een veroordeelde dubbele moordenaar, moeten zich voor de rechter verantwoorden voor de beruchte kluizenkraak in de Antwerpse Boerentoren vier jaar geleden. Het onderzoek is afgerond, maar er hangt nog altijd veel mist rond de miljoenenroof.
  [naar artikel]
 40. Bijkomende celstraf van vijf jaar voor kluizenkraak in Antwerpse Boerentoren (13/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kristof D.R. (37) uit Schilde is ook in beroep schuldig bevonden aan de kluizenkraak bij de KBC-bank in de Antwerpse Boerentoren. Het hof van beroep vond dat er een eenheid van opzet was met feiten waarvoor hij eerder al tot veertig maanden cel werd veroordeeld. “Maar die straf is niet voldoende en daarom krijgt beklaagde bijkomend een celstraf van vijf jaar opgelegd”, klonk het.
  [naar artikel]
 41. Vinokoerov en Kolobnev worden doorverwezen naar correctionele rechtbank (19/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De ex-renners Aleksandr Vinokoerov en Aleksander Kolobnev worden doorverwezen naar de correctionele rechtbank. Het duo wordt verdacht van omkoping in Luik-Bastenaken-Luik, zeven jaar geleden. Dat meldt La Capitale.
  [naar artikel]
 42. Ex-burgemeester doorverwezen naar correctionele rechtbank voor corruptie (16/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De raadkamer van Luik heeft maandag Alain Mathot doorverwezen naar de correctionele rechtbank van Luik. Dat berichten de Sudpresse-kranten. De ex-burgemeester van Seraing en het gewezen parlementslid wordt beschuldigd van corruptie bij de bouw van de afvalverbrandingscentrale Intradel in Herstal. Mathot zelf ontkent.
  [naar artikel]
 43. Catalaanse onafhankelijkheidsleiders doorverwezen naar rechtbank (25/10/2018 - Metro)
  Het Spaanse Hooggerechtshof heeft 18 leiders van de Catalaanse afscheidingsbeweging doorverwezen naar de rechtbank. Ze zullen terecht staan omdat ze op 31 oktober 2017 de onafhankelijkheid van Catalonië uitgeroepen hadden. De vroegere Catalaanse viceminister-president Oriol Junqueras is een van de 18. Volgens El Pais moet dat proces een van de komende maanden plaatsvinden. De Catalanen hadden het Hooggerechtshof gevraagd om een beslissing van een lagere rechtbank om hen te berechten, om te keren. Negen van hen, onder wie ook Junqueras, zullen berecht worden voor rebellie. Ze riskeren tot 25 jaar cel. De procedure die loopt tegen vroeger minister-president Artur Mas en politici Neus Lloveras en Marta Pascal moet, nog volgens het Hooggerechtshof, niet verdergezet worden. Bron: Belga   Het bericht Catalaanse onafhankelijkheidsleiders doorverwezen naar rechtbank verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Alle beschuldigden treinramp Buizingen doorverwezen naar rechtbank (30/03/2018 - De Standaard)
  De drie verdachten in het dossier over de treinramp in Buizingen, een treinchauffeur, Infrabel en de NMBS, zullen zich voor de politierechtbank moeten verantwoorden. Dat heeft de Brusselse raadkamer vrijdag beslist.
  [naar artikel]
 45. Priester doorverwezen naar strafrechter wegens schuldig verzuim na zelfmoord (15/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Brugse priester is zonet door de raadkamer doorverwezen naar de correctionele rechtbank voor schuldig verzuim. Geestelijke Alexander Stroobandt...
  [naar artikel]
 46. Onderzoek in moordzaak na zeven jaar af (05/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het onderzoek naar de moord op Ihsan Celik uit Temse is na zeven jaar helemaal klaar. Hoofdverdachte Sohaïb A. komt vrijdag samen met vijf andere verdachten voor de raadkamer in Dendermonde. Daar zal de zaak doorverwezen worden naar de rechtbank.
  [naar artikel]
 47. Ex-schepen Anick Berghmans van Lommel naar rechtbank verwezen voor plofkraak (13/09/2019 - De Morgen)
  De raadkamer in Hasselt heeft vrijdag de 39-jarige Anick Berghmans, ex-schepen voor sp.a in Lommel, doorverwezen naar de correctionele rechtbank voor haar mogelijke betrokkenheid bij de plofkraak van 21 juni op bpost in Lommel. Ze wordt verdacht van bendevorming. Een voortvluchtige man uit het Oost-Vlaamse Zele en drie Nederlanders zijn ook doorverwezen.
  [naar artikel]
 48. Verdachten aanslag Joods Museum doorverwezen naar assisen (25/01/2018 - De Standaard)
  In het onderzoek naar de aanslag op het Joods Museum, op 24 mei 2014, verwijst de raadkamer hoofdverdachte Mehdi Nemmouche en twee andere verdachten door naar het assisenhof.
  [naar artikel]
 49. Raadkamer Brussel – Verdachten van moord op Dilbeeks restauranteigenaar doorverwezen naar KI (10/04/2018 - Metro)
  Davy V.V. en Stephanie J., de twee verdachten van de moord op Stephane Geens, de eigenaar van restaurant The Pond in Dilbeek, zijn door de Brusselse raadkamer doorverwezen naar de kamer van inbeschuldigingstelling (KI). Dat betekent dat de raadkamer van oordeel is dat de twee moeten terechtstaan voor het hof van assisen. Het parket Halle-Vilvoorde wou de twee voor de correctionele rechtbank brengen voor een uitgelokte moord maar de raadkamer heeft nu anders geoordeeld. De KI moet nu een definitief oordeel vellen. Davy V.V. en Stephanie J. woonden in een appartement dat hen door Geens ter beschikking was gesteld, boven het restaurant The Pond, aan de visvijver in de Dilbeekse Blekerijstraat. V.V. had bij Geens schulden gehad en zou die afbetalen door in te staan voor het onderhoud van de visvijver. Het vermoeden bestaat echter dat Davy V.V. van die situatie profiteerde om geld en andere zaken uit het restaurant te ontvreemden. Dinsdagavond 22 september 2015 ging Geens rond 20.30 uur bij het koppel langs om verhaal te laten, maar toen V.V. en J. hem niet binnenlieten, zou hij via het dak de woning zijn binnengedrongen. Daar zou hij dan zijn neergeschoten maar de juiste toedracht blijft onduidelijk. Eerst verklaarde Stephanie J. dat alleen zij het slachtoffer in paniek had neergeschoten. Later verklaarden beiden dat Davy V.V. wel het laatste schot zou gelost hebben. Bij V.V.’s ouders vond de politie ook een aanzienlijke geldsom, vermoedelijk de dagopbrengsten van het restaurant. Het parket vroeg om V.V. en J. door te verwijzen naar de correctionele rechtbank voor moord met de strafverminderende verschoningsgrond inklimming bij dag maar de raadkamer heeft geoordeeld dat er sprake is van een moord en beiden voor het assisenhof moeten terechtstaan. Daarom is de zaak doorverwezen naar de KI, die definitief moet oordelen. bron: Belga Het bericht Raadkamer Brussel – Verdachten van moord op Dilbeeks restauranteigenaar doorverwezen naar KI verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.