Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 August 2020
14:26 uur

Antwerpen start olympisch jubileumjaar met nieuw logo en website

Het Nieuwsblad

14/01/2020 - 13:01

In Antwerpen wordt dit jaar de honderdste verjaardag van de organisatie van de Olympische Spelen in de Scheldestad gevierd in de vorm van een “A-lympisch” jaar met tal van sport- en andere activiteiten. Dinsdag heeft de stad alvast een nieuw logo en een website onthuld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Olympisch logo voorgesteld: “Antwerpen is trots op status van olympische stad” (14/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Dit jaar is Antwerpen precies 100 jaar een olympische stad, wat uitgebreid gevierd zal worden met een grote campagne en een ambitieuze sportkalender. Dinsdag pakten de stad en het IOC uit met een gloednieuw logo om dat olympisch jubileumjaar uit te dragen. Bovendien werd de website gelanceerd, waarop alles te vinden is over de Zomerspelen van toen en de feestplannen voor dit jaar.
  [naar artikel]
 2. Nieuw logo, nieuwe start voor sp.a (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Sp.a heeft vandaag haar nieuw logo onthuld. Het opgefriste logo, dat nog altijd de vertrouwde roos toont, moet een nieuwe start inluiden voor de...
  [naar artikel]
 3. Stad heeft nieuw logo en nieuwe website (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De stad Beringen zet belangrijke stappen in zowel beeldvorming met een nieuw logo voor stad en OCMW Beringen, als in dienstverlening met een vernieuwde stedelijke website gekoppeld aan een performant thuisloket.
  [naar artikel]
 4. SP.A start Operatie Vernieuwing met nieuw logo (04/01/2018 - De Standaard)
  ‘Een nieuw jaar, nieuwe tijden. Maar ook een nieuwe start voor de partij.’ Dat hoopt althans de SP.A, die in zwaar weer zit. Met een nieuw logo - wel nog steeds met de gekende roos - trapt ze de operatie af, in maart volgt een congres.
  [naar artikel]
 5. SP.A start Operatie Vernieuwing met nieuw logo (04/01/2018 - De Standaard)
  ‘Een nieuw jaar, nieuwe tijden. Maar ook een nieuwe start voor de partij.’ Dat hoopt althans de SP.A, die in zwaar weer zit. Met een nieuw logo - wel nog steeds met de gekende roos - trapt ze de operatie af, in maart volgt een congres.
  [naar artikel]
 6. Mikael Gerdes van THHI ontwerpt logo voor Ondernemersclub (04/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Ondernemersclub Tessenderlo-Ham (OCTH) bestaat 25 jaar. Tijd voor een nieuw logo en een aangepaste website.
  [naar artikel]
 7. Port of Antwerp stelt nieuw logo voor (08/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Havenbedrijf Antwerpen heeft dinsdagavond het nieuwe logo van Port of Antwerp voorgesteld. De haven van Antwerpen wil in de wereld “een thuishaven als hefboom naar een duurzame toekomst” zijn.
  [naar artikel]
 8. Gidsenvereniging presenteert eigen logo en website (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het bestuur van 'De Genker Toeristische Gidsen' (GTG) stelde op de jaarlijkse zomeractiviteit een gloednieuw logo en een eigen website voor.
  [naar artikel]
 9. BMW onthult nieuw logo (05/03/2020 - Express)
  BMW vervangt na 23 jaar het bekende logo en komt met een nieuwe, lichtere editie. Het Beierse automerk BMW heeft al enkele versies gehad van het logo. Tijdens de voorstelling van de nieuwe elektrische i4, een berline, blijkt BMW in 2020 ook weer klaar voor een restyling. Hieronder kan u de conceptbeelden van de i4 […] The post BMW onthult nieuw logo appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Beerschot Wilrijk kondigt zaterdag nieuwe naam én nieuw logo aan (al moet de aanvraag nog wel gebeuren) (17/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beerschot Wilrijk zal zaterdagavond in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een nieuwe naam en een nieuw logo aankondigen. Dat meldden de Ratten vrijdag op hun website. De naamsverandering is echter nog niet aangevraagd bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB).
  [naar artikel]
 11. Beerschot Wilrijk kondigt zaterdag nieuwe naam én nieuw logo aan (al moet de aanvraag nog wel gebeuren) (17/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk zal zaterdagavond in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen een nieuwe naam en een nieuw logo aankondigen. Dat meldden de Ratten vrijdag op hun website. De naamsverandering is echter nog niet aangevraagd bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB).
  [naar artikel]
 12. Nieuw logo, zelfde verhaal (14/04/2019 - De Morgen)
  De volle focus op het hart van de roos. Het nieuwe logo van sp.a moet de inhoudelijke vernieuwingsoperatie symboliseren. Alleen: die komt er pas later aan. Hoe zinvol is het om een logo aan te passen, als daar niet eerst een nieuw verhaal aan voorafgegaan is?
  [naar artikel]
 13. De Morgen pakt uit met nieuw logo... of is het dat van Kuurne? (02/05/2017 - De Redactie)
  Op de voorpagina van De Morgen prijkt een nieuw logo waarmee de krant zich voortaan in de verf wil zetten. Alleen lijkt het een exacte kopie van het logo van de gemeente Kuurne in West-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 14. Hasselaar steekt de draak met nieuw stadslogo: “Hasselt heeft het, U toch ook?” (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het nieuwe logo van de stad Hasselt blijft de gemoederen beroeren. Meteen na de lancering ervan in onze krant is er op sociale media veel commotie ontstaan over mogelijk plagiaat. Het logo lijkt immers als twee druppels water op dat van het Finse technologiebedrijf Helsinki. Hasselaar en webdesigner Wouter Vandenneucker steekt nu de draak met het nieuwe logo van zijn stad. Zo creëerde hij de website uheefthet.be, waarop iedereen zijn eigen variant van het logo kan maken.
  [naar artikel]
 15. Website en apps van Sporza zitten in een gloednieuw kleedje (29/05/2018 - VRT NWS)
  Sporza pakt vandaag uit met een gloednieuwe website en nieuwe apps. De website biedt een groter gebruiksgemak, onder meer dankzij een vernieuwde navigatie die intuïtiever aanvoelt. Ook het logo en de stijlelementen zitten in een nieuw jasje.
  [naar artikel]
 16. Tele-Onthaal lanceert nieuw logo (17/12/2018 - VRT NWS)
  Na 31 jaar neemt Tele-Onthaal afscheid van haar oude logo, de rood-grijze kiesschijf. Met een nieuw logo en aangepaste huisstijl krijgt Tele-Onthaal voortaan een moderne en hedendaagse uitstraling.
  [naar artikel]
 17. Nieuw logo scoort in fanshop (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Algemeen directeur Patrick Janssens kwam tijdens de ploegpresentatie nog eens terug op het nieuwe Genkse logo. “Ik ben vooral tevreden dat onze supporters hier zo’n mooie rol in gespeeld hebben. Ze hebben het logo geadopteerd en gelanceerd, dat is mooi. Het logo verwijst ook naar deze regio met een groots mijnverleden.” Dat het nieuwe logo aanslaat, kan het best worden afgeleid uit de verkoop van allerlei gadgets in de fanshop.
  [naar artikel]
 18. Juventus onthult nieuw logo en het is moeilijk om iemand te vinden die positief reageert (17/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Italiaanse voetbalclub Juventus heeft gisteren fans en voetballiefhebbers doen steigeren met de aankondiging van hun nieuwe logo. Het logo is erg
  [naar artikel]
 19. Vuye en Wouters stellen logo en website voor (20/10/2016 - De Redactie)
  Ex-N-VA'ers Hendrik Vuye en Veerle Wouters hebben vandaag hun nieuwe project voorgesteld. Mety een logo en een website "kunnen we aan de slag en onze projecten verderzetten waarmee we bezig waren binnen het voormalige Objectief V."
  [naar artikel]
 20. Nieuw logo en nieuw model markeren “nieuw tijdperk” voor Volkswagen (09/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Volkswagen heeft maandag op de internationale autobeurs IAA in Frankfurt het nieuwe logo van het autoconcern gepresenteerd. Ook werd het elektrische model ID.3 onthuld.
  [naar artikel]
 21. Maasmechelen stelt nieuw logo voor (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De gemeente Maasmechelen heeft een nieuw logo. Het oude deed al 25 jaar dienst, tijd voor iets nieuw vond het bestuur.
  [naar artikel]
 22. Vier krijgt nieuw logo en wordt 4 (27/01/2017 - De Redactie)
  De commerciële zender start het nieuwe seizoen in een nieuw jasje. Op het programma staan onder meer een nieuwe reeks van "De mol" en "Gert late night", een talkshow gepresenteerd door Gert Verhulst vanop zijn jacht in Antwerpen.
  [naar artikel]
 23. F1 onthult nieuw logo: “Dit is de toekomst” (26/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De bazen van de Formule 1 hebben in Abu Dhabi een nieuw logo voorgesteld en ze hebben meteen toegelicht waarom het nodig was om het oude te vervangen.
  [naar artikel]
 24. Is het nieuwe logo van Stad Hasselt plagiaat? (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stad Hasselt heeft een nieuw logo en een nieuwe slogan. Maar heeft het ontwerpbureau leentjebuur gespeeld bij een bedrijf uit Helsinki? Het logo van Finse technologiebedrijf lijkt als twee druppels water op het nieuwe logo van Hasselt.
  [naar artikel]
 25. Nieuw logo Havenbedrijf kostte al bijna half miljoen (02/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Havenbedrijf Antwerpen wilde ons de kostprijs eerst niet verklappen, tot de Vlaamse transparantiewaakhond ingreep. Het nieuwe logo van het Havenbedrijf, dat bewust niet veel verschilt van het vorige, kostte voorlopig al 430.000 euro.
  [naar artikel]
 26. Is het nieuwe logo van Hasselt - kostprijs: 115.000 euro - plagiaat? (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De stad Hasselt lanceerde gisteren een nieuw logo en een nieuwe slogan. Na de bekendmaking van het nieuwe logo is er op sociale media echter
  [naar artikel]
 27. Het nieuwe logo van Eén lijkt wel erg goed op dat van radiozender Hasselt 1 (14/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Televisiezender Eén komt in het najaar niet alleen met een nieuwe huisstijl, maar ook met een nieuw logo. Maar niet iedereen is even gelukkig met de vormgeving. Het nieuwe logo, een paarse zeshoek met roze ‘1’ doet wel heel erg denken aan het logo van radiozender Hasselt 1.
  [naar artikel]
 28. Nieuw logo KU Leuven laat 'katholiek' vallen (05/04/2019 - De Morgen)
  De KU Leuven introduceert dit academiejaar een nieuw logo. Met de ingebruikname ervan sluiten de bestuurders het identiteitsdebat, waarbij de band met de katholieke kerk onder de loep werd genomen, volledig af.
  [naar artikel]
 29. UHasselt stelt nieuw logo voor (09/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Universiteit Hasselt heeft sinds vandaag een nieuw gezicht: Tien jaar na een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl is er nu ook een nieuw logo voorgesteld. Strak, duidelijk en met de bedoeling om de 'universiteit van vandaag te zijn'. Aldus rector luc de schepper.
  [naar artikel]
 30. Dag ovaal, welkom glitch: Studio Brussel-logo in een nieuw jasje (19/01/2019 - VRT NWS)
  Het bekende Studio Brussel-logo wordt in een nieuw jasje gestoken. Weg met de bekende rode ovalen vorm, hier is de glitch in een ongelimiteerd aantal kleuren. Het nieuwe logo maakt deel uit van een grote vernieuwingsoperatie bij de radiozender die op maandag 4 februari voorgesteld wordt.
  [naar artikel]
 31. Logo 'De Morgen' onherkenbaar gemaakt (13/04/2019 - De Morgen)
  De redactie van De Standaard heeft op hun website het logo van De Morgen van een foto gehaald bij een verslag van Rock Werchter. De strategie daarachter is publicitair weinig doordacht.
  [naar artikel]
 32. Vuye en Wouters lanceren nieuw project (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Kamerleden Hendrik Vuye en Veerle Wouters lanceren om 11 uur een nieuwe website en een nieuw logo. De ex-N-VA'ers willen als een eigen 'fractie'
  [naar artikel]
 33. 900 leerlingen maken nieuw logo van Limburgse scholengroep bekend (16/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse scholengemeenschap heeft maandag zijn nieuwe naam en logo ‘Go Next!’ bekendgemaakt. Daarvoor deden ze een beroep op 900 leerlingen om een ‘levend’ logo te maken op het Hasseltse Dusartplein.
  [naar artikel]
 34. Nieuw logo voor Massimo Dutti (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na Zara krijgt nu ook Massimo Dutti een nieuw logo aangemeten. Beide merken maken deel uit van het Spaanse Inditex, het grootste modebedrijf ter wereld wat omzet betreft.
  [naar artikel]
 35. Facebook pakt uit met nieuw logo maar gebruikers zijn niet onder de indruk: “Minimale inspanning, maximaal poen scheppen” (05/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het moederbedrijf Facebook krijgt een nieuw logo. Voortaan zal u het woord steeds vaker in hoofdletters én verschillende kleuren zien opduiken....
  [naar artikel]
 36. Vlot problemen melden op nieuwe website Halen (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De website van de stad Halen is in een nieuw kleedje gestoken. Het stadsbestuur heeft er bewust voor gekozen om de website samen met de start van de nieuwe legislatuur te vernieuwen.
  [naar artikel]
 37. Eén jaar nieuw stadslogo (22/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Exact één jaar geleden onthulde stad Beringen zijn nieuw logo en de daarbij horende huisstijl. Het logo straalt ‘Less is more’ uit in een gezellige en stijlvolle typografie met stevige basis. Beringen is avontuurlijk, maar tegelijk ook verbindend, comfortabel en kleurrijk.
  [naar artikel]
 38. Antwerps Havenbedrijf betaalt bijna 500.000 euro voor nieuw logo, dat wel héél erg op het oude lijkt (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse Havenbedrijf, een overheidsbedrijf, heeft een nieuw logo. Dat kostte bijna 500.000 euro. Maar... het ziet er nagenoeg hetzelfde uit.
  [naar artikel]
 39. Antwerps Havenbedrijf betaalt bijna 500.000 euro voor nieuw logo, dat wel héél erg op het oude lijkt (03/05/2019 - De Morgen)
  Het Antwerpse Havenbedrijf, een overheidsbedrijf, heeft een nieuw logo. Dat kostte bijna 500.000 euro. Maar.. het ziet er nagenoeg hetzelfde uit.
  [naar artikel]
 40. Burgemeester: “Nieuwe logo van stad Hasselt is geen plagiaat” (23/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  De stad Hasselt lanceerde donderdag een nieuw logo en een nieuwe slogan. Na de bekendmaking van het nieuwe logo is er op sociale media echter commotie ontstaan. Het nieuwe logo van de stad Hasselt zou namelijk sprekend lijken op dat van technologiebedrijf Houston in Finland. Burgemeester van Hasselt, Nadja Vananroye (CD&V), is verbaasd maar spreekt niet van plagiaat.
  [naar artikel]
 41. Nieuw logo voor Ahold Delhaize: leeuwenkop met een kroontje (25/07/2016 - De Redactie)
  De fusie van de Nederlandse en Belgische supermarktketens wordt ook duidelijk in het logo van het fusiebdrijf: een samensmelting van de schakel en het kroontje van Ahold en de leeuw van Delhaize. Het nieuwe logo zal echter niet te zien zijn in de winkels van de nieuwe supermarktgigant.
  [naar artikel]
 42. Volkswagen stelt nieuw logo en elektrische auto ID.3 voor in Frankfurt (09/09/2019 - VRT NWS)
  Volkswagen heeft op de internationale autobeurs IAA in Frankfurt het nieuwe logo van het autoconcern gepresenteerd. Ook werd het elektrische model ID.3 onthuld. Volgens Volkswagen luidt de komst van de volledig nieuw ontworpen ID.3 een nieuw tijdperk in, net zoals de Kever en de Golf dat deden. En daar past ook een nieuwe identiteit bij.
  [naar artikel]
 43. Dit is het nieuwe logo van Ahold Delhaize (25/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Fusiebedrijf Ahold Delhaize heeft ook een nieuw logo gekregen: een samensmelting van de schakel en het kroontje van Ahold en de leeuw van Delhaize. Het nieuwe logo zal niet te zien zijn in de winkels van de nieuwe supermarktgigant.
  [naar artikel]
 44. Dit is het nieuwe logo van Ahold Delhaize (25/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Fusiebedrijf Ahold Delhaize heeft ook een nieuw logo gekregen: een samensmelting van de schakel en het kroontje van Ahold en de leeuw van Delhaize. Het nieuwe logo zal niet te zien zijn in de winkels van de nieuwe supermarktgigant.
  [naar artikel]
 45. Zo ziet het nieuwe logo van BMW eruit (05/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de voorstelling van het nieuwe elektrische model, een middelgrote berline i4, heeft BMW gisteren ook uitgepakt met een nieuw logo. Het is de...
  [naar artikel]
 46. Nieuw logo fisiegemeente Pelt in beeld gebracht (12/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Deze namiddag is op de Scoutsrally in Neerpelt het nieuwe logo van fusie gemeente PELT voorgesteld op een personeelsbijeenkomst van de beide gemeenten. De onthulling gebeurde door personeel door aan het touwtje te trekken. De kennismaking (?) van het personeel onderling volgde dan met enkele speelse activiteiten. Ze kregen ook allemaal een drankje en een ijsje aangeboden. Twee gepimpte auto's met nieuw logo op stonden te pronken en nog in de loop van de namiddag begonnen gemeentewerkers de banieren en vlaggen te vervangen met de nieuwe van de fusiegemeente. (path/gvb)
  [naar artikel]
 47. Promofilmpje nieuw logo Antwerpse haven toont dok in … Engeland (10/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een nieuw promofilmpje rond het nieuwe logo van Port of Antwerp toont opvallend genoeg geen beelden van de Antwerpse haven, maar wel een shot van een containerkaai in het Engelse Felixstowe.
  [naar artikel]
 48. Promofilmpje nieuw logo Antwerpse haven toont dok in … Engeland (10/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuw promofilmpje rond het nieuwe logo van Port of Antwerp toont opvallend genoeg geen beelden van de Antwerpse haven, maar wel een shot van een containerkaai in het Engelse Felixstowe.
  [naar artikel]
 49. FarmFun versterkt bedrijven met landbouwervaring (18/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Team Farm Fun pakt uit met een nieuw logo en huisstijl. “Het oogt een beetje beestig maar toch vriendelijk, net zoals FarmFun is. Een nieuw logo en huisstijl was aangewezen vermits we ons meer dan ooit richten op de zakelijke markt: leuke, in- en ontspannende activiteiten die leiden naar een sterker kuddegevoel”, vertellen Patrick en Caroline.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.