Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2020
12:58 uur

'Kamp Waes'-militair richt coachingbedrijf op

De Tijd

14/01/2020 - 13:29

13:23 Stijn Swijns, de instructeur van de Belgische special forces die bekend werd van de Een-reeks 'Kamp Waes', richt het bedrijfje MissionMe op, gespecialiseerd in leiderschap. Hij stopt zijn militaire ca...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kamp Waes als inspiratiebron voor bedrijven: 'Samenwerken met heel wat ego's is moeilijk in elke organisatie' (11/02/2020 - Knack)
  Fly en Stijn, bij 2 miljoen Vlamingen bekend als de strenge maar rechtvaardige instructeurs uit Kamp Waes, blikken tevreden terug op hun tv-avontuur. De eerste is ervan overtuigd dat het succes van het programma meer rekruten zal opleveren voor Defensie. Voor de tweede was Kamp Waes de gedroomde reclame voor zijn pas opgerichte coachingbedrijf.
  [naar artikel]
 2. Stijn uit ‘Kamp Waes’ kneedt vanaf krokusvakantie tienerrambo’s (16/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Jongeren klaarstomen om “de grote stap naar het leven waar te maken”. Dat is het plan van Stijn Swijns (31), de iron man uit het Eén-programma Kamp Waes, die zijn militaire carrière stopzette om zijn eigen coachingbedrijf MissionMe uit de grond te stampen. Een van de services: een jeugdkamp dat jongeren gewapender wil achterlaten door te werken rond hun angsten, hun dromen en hun conditie. “Die onvoorwaardelijke wil om te slagen in alles wat je doet: dát willen we ze ook meegeven.”
  [naar artikel]
 3. Wat is in ’s hemelsnaam de insteek van ‘Kamp Waes’? (08/12/2019 - De Morgen)
  Robin Broos zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Tom Waes heeft zijn job laten afpakken in Kamp Waes.
  [naar artikel]
 4. ‘Kamp Waes’ voor stotteraars: Zeger organiseert nu ook zomerkampen (25/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Hij is een voorbeeld voor vele jongeren die net als hem stotteren, beseft Zeger Van Noten (23). En dus richt de ideale schoonzoon uit Kamp Waes een eigen bedrijfje op om hen samen te brengen op zomerkampen. “Er zal wel actie zijn zoals in het tv-programma, maar wel speelser. Het moet een beetje tof blijven.”
  [naar artikel]
 5. Door ‘Kamp Waes’ kan ik geen kaki meer zien (08/12/2019 - De Morgen)
  Robin Broos zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Tom Waes heeft zijn job laten afpakken in Kamp Waes.
  [naar artikel]
 6. Zeger (23) brengt lotgenoten samen met zomerkampen voor stotteraars (25/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hij is een voorbeeld voor vele jongeren die net als hem stotteren, beseft Zeger Van Noten (23). En dus richt de ideale schoonzoon uit Kamp Waes een eigen bedrijfje op om hen samen te brengen op zomerkampen. “Er zal wel actie zijn zoals in Kamp Waes, maar wel speelser. Het moet een beetje tof blijven”, zegt hij.
  [naar artikel]
 7. Stijn van ‘Kamp Waes’: “Er schuilt absoluut een softie in mij” (01/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  ‘Kamp Waes’ zit er bijna op, en dat betekent een totaal nieuw leven voor Beringenaar Stijn Swijns (31). “Vroeger was het mijn specialiteit om onder de radar te blijven”, vertelt Stijn. “Door ‘Kamp Waes’ veranderde ik van de ene dag op de andere in een publiek figuur. Dat is voor mij de grootste aanpassing.”
  [naar artikel]
 8. Tom Waes kan VRT volgen in beslissing om Dries Van Langenhoven te weigeren voor ‘Kamp Waes’: “Alle begrip ervoor” (13/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De VRT zegt ‘nee’ tegen Dries Van Langenhove (26). Om deel te nemen aan ‘Kamp Waes’ toch. Tom Waes (50) begrijpt waarom. “Maar ik was eigenlijk...
  [naar artikel]
 9. OPROEP. Al 53.000 inschrijvingen voor ‘Start to Kamp Waes’: doe jij mee? (13/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ruim 53.000 mensen hebben zich ingeschreven voor ‘Start to Kamp Waes’. Dat is een trainingsschema bij ‘Kamp Waes’, het tv-programma op Eén waarin leggen 15 onbekende Vlamingen proeven afleggen uit de opleiding van de Special Forces. Vanaf vandaag krijgen deelnemers het trainingsschema in hun mailbox.
  [naar artikel]
 10. Wat 'Kamp Waes' ons heeft geleerd: 'Het tijdperk van de domme macho is voorbij' (03/02/2020 - Knack)
  Met twee miljoen kijkers is Kamp Waes niet alleen een van de populairste programma's van het nog prille jaar geworden, het bleek ook een van de interessantste. Tot onze eigen verbazing, moeten we toegeven. Een terugblik met Tom Waes.
  [naar artikel]
 11. Schild & Vrienden-oprichter Dries Van Langenhove mag niet meedoen aan ‘Kamp Waes’ (04/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Kamp Waes’, het nieuwe tv-programma van één-gezicht Tom Waes, mocht al meer dan vijfduizend inschrijvingen ontvangen. Hoewel de selectie van de...
  [naar artikel]
 12. Zeger en Xander houden contact met andere ‘Kamp Waes’-deelnemers: “We gaan samen de Mont Blanc beklimmen” (04/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze favoriete durfal Tom Waes rekruteerde voor ‘Kamp Waes’ vijftien kandidaten die de selectieproeven van de Belgian Special Forces moesten...
  [naar artikel]
 13. Volk gezocht voor ‘Kamp Waes’ (14/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes is op zoek naar kandidaten voor een bijzonder nieuw tv-programma: ‘Kamp Waes’. Daarin laat Tom gewone burgers proeven van wat de loodzware opleiding van de Special Forces Group van het Belgische leger inhoudt.
  [naar artikel]
 14. Tom Waes kan VRT volgen in beslissing om Dries Van Langenhove te weigeren voor ‘Kamp Waes’: “Alle begrip ervoor” (13/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De VRT zegt ‘nee’ tegen Dries Van Langenhove (26). Om deel te nemen aan ‘Kamp Waes’ toch. Tom Waes (50) begrijpt waarom. “Maar ik was eigenlijk...
  [naar artikel]
 15. Ouzy ondervindt in ‘Kamp Waes’ wat uitputting met een mens doet: “Als je waanvoorstellingen krijgt is dat akelig, hoor” (31/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Tom Waes is ons stiekem eten komen brengen”, verklapt Ousmane Diop (39) alias Ouzy aan Dag Allemaal. Het is duidelijk dat ‘Kamp Waes’ het uiterste...
  [naar artikel]
 16. Einde missie in ‘Kamp Waes’: deze kandidaten haalden het einde (02/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze favoriete durfal Tom Waes rekruteerde voor ‘Kamp Waes’ vijftien kandidaten die de selectieproeven van de Belgian Special Forces moeten...
  [naar artikel]
 17. Startdatum van ‘Kamp Waes’ bekendgemaakt (19/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Kamp Waes’, het nieuwe programma waarin Tom Waes ‘gewone’ mannen en vrouwen de kans biedt op een versnelde opleiding voor de Special Forces Group...
  [naar artikel]
 18. Al 35.000 inschrijvingen voor Start to Kamp Waes (05/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Goede voornemens? Daar kan je volgens Tom Waes maar beter zo snel mogelijk werk van maken. Samen met één lanceert hij ‘Start to Kamp Waes’, een...
  [naar artikel]
 19. Waarom de special forces ‘Kamp Waes’ toelieten in hun midden (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Kamp Waes’ is Tom Waes niet alleen een steun en toeverlaat voor ‘zijn’ kandidaten, maar hij grijpt tegelijkertijd ook de kans om de Belgische...
  [naar artikel]
 20. Schild & Vrienden-oprichter Dries Van Langenhove mocht niet meedoen aan ‘Kamp Waes’ (04/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Kamp Waes’, het nieuwe tv-programma van één-gezicht Tom Waes, mocht al meer dan vijfduizend inschrijvingen ontvangen. Hoewel de selectie van de...
  [naar artikel]
 21. Dries Van Langenhove meldt zich aan voor ‘Kamp Waes’: “Het blijft afwachten of de VRT mij goedgezind is” (04/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het loopt storm voor Kamp Waes, waarin Tom Waes (50) deelnemers laat proeven van de opleiding van de Special Forces van het Belgische leger. Na drie weken zijn er meer dan vijfduizend inschrijvingen, waarbij één opvallende.
  [naar artikel]
 22. Fans ‘Kamp Waes’ boos dat hun programma moet wijken voor veldrijden (29/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wie gehoopt had op een nieuwe aflevering van Kamp Waes, kwam zondagavond bedrogen uit. Eén zond de veldrit in Diegem uit in plaats van het populaire programma van Tom Waes. De fans van het programma zijn ontgoocheld.
  [naar artikel]
 23. Al bijna 50.000 inschrijvingen voor "Start to Kamp Waes" (06/01/2020 - VRT NWS)
  Al bijna 50.000 sportievelingen hebben zich ingeschreven voor "Start to Kamp Waes", een trainingsschema bij het tv-programma "Kamp Waes". Daarin leggen 15 onbekende Vlamingen een week lang fysieke en mentale proeven uit de opleiding van de Special Forces af.
  [naar artikel]
 24. OPROEP. Doe jij ook mee aan ‘Start to Kamp Waes’? (13/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Al meer dan 53.000 Vlamingen schreven zich ondertussen in voor het loodzware trainingsprogramma ‘Start to Kamp Waes’. Door het immense succes van het nieuwe tv-programma ‘Kamp Waes’ lanceerde VRT aan de start van het nieuwe jaar een trainingsschema gebaseerd op de fysieke proeven van het Belgisch leger. Het doel? In acht weken fit genoeg worden om te kunnen slagen voor de standaardtesten van het Belgische leger.
  [naar artikel]
 25. Waarom de special forces ‘Kamp Waes’ toelieten in hun midden: “Ook voor ons wat dit een spannend project” (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Kamp Waes’ is Tom Waes niet alleen een steun en toeverlaat voor ‘zijn’ kandidaten, maar hij grijpt tegelijkertijd ook de kans om de Belgische...
  [naar artikel]
 26. Tom Waes daagt de leerlingen van Hasp-O Zepperen uit tot hun eigen ‘Kamp Waes’ (05/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tom Waes daagt de leerlingen van de middelbare school Hasp-O Zepperen uit de paasvakantie braaf in hun kot door te brengen. Ze moeten het zien als hun eigen ‘Kamp Waes’.
  [naar artikel]
 27. BV-kamp Waes: Finalisten ‘Kamp Waes’ nu ook te boeken voor uw feest (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf nu te boeken voor feestjes en andere evenementen: de finalisten van Kamp Waes. Zeger, Aaron, Debbie, Joni, Xander, David en Mathieu zijn daarvoor in zee gegaan met een kantoor dat BV’s ‘aanbiedt’ tegen verschillende tarieven. Ook de kandidaten van Temptation island zijn graag gezien gasten in discotheken. “We zouden goed gek zijn om zo’n aanbod af te slaan.”
  [naar artikel]
 28. Al 35.000 Vlamingen schreven zich in voor ‘Start to Kamp Waes’ (06/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ieder jaar staat het hoog bovenaan het lijstje met goede voornemens van heel wat Vlamingen: meer sporten. Maar vaak blijft het bij die voornemens. Daar wil Tom Waes (51) verandering in brengen. Samen met de VRT lanceert hij Start to Kamp Waes, een trainingsschema gebaseerd op de fysieke proeven van het Belgische leger. Minder zwaar dan wat de Special Forces laten zien in Kamp Waes, maar ideaal om net zo fit te worden als een soldaat. Het initiatief slaat aan: afgelopen weekend schreven al 35.000 mensen zich in.
  [naar artikel]
 29. Pluimgewicht Lotte uit ‘Kamp Waes’: “Wilskracht is ook kracht, hé” (23/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Brede borstkassen, force bicepsen en een conditie om u tegen te zeggen: het is lang niet voldoende om het te maken in ‘Kamp Waes’. Zelfs de...
  [naar artikel]
 30. Plotse ontploffing met asbestwolk in ‘Kamp Waes’ blijkt helemaal niet wat het lijkt (28/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De bevrijding zondagavond van de gegijzelde deelnemers aan ‘Kamp Waes’ ging gepaard met een luide explosie. En, opmerkelijker, een flinke wolk asbest.
  [naar artikel]
 31. VRT zet Vlaming aan het sporten met ‘Start to Kamp Waes’ (06/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Elk jaar staat het hoog bovenaan het lijstje met goede voornemens van heel wat Vlamingen: meer sporten. Maar vaak blijft het bij die voornemens. Daar wilt Tom Waes (51) verandering in brengen. Samen met de VRT lanceert hij Start to Kamp Waes, een trainingsschema gebaseerd op de proeven van het leger.
  [naar artikel]
 32. Het motto van Tom Waes: “Blijf dromen!” (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Eén-programma Kamp Waes laat Tom Waes 15 Vlamingen proeven van de loodzware opleiding van de Special Forces, de hypergetrainde eenheid van...
  [naar artikel]
 33. Limburgers sneuvelen meteen in ‘Kamp Waes’ (09/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Gisterenavond sneuvelden de Zonhovense Feike Welter (27) en Davide Barile (33) uit Genk in de eerste aflevering van tv-programma Kamp Waes, waarin gewone burgers een opleiding tot elitesoldaat volgen.
  [naar artikel]
 34. Heftige beelden in ‘Kamp Waes’: Aaron en Zeger gevangengenomen en hard aangepakt (20/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagavond werd de zesde aflevering van ‘Kamp Waes’ uitgezonden, en dat was er weer eentje van formaat. De kandidaten werden - zoals gewoonlijk -...
  [naar artikel]
 35. Nog maar één vrouw over in ‘Kamp Waes’: “Ik zie er stoerder uit dan ik ben” (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Debbie Verstraeten (37) is de enige vrouw die nog overeind staat in ‘Kamp Waes’, het bikkelharde programma over het leven bij de special forces.
  [naar artikel]
 36. Kijkers geschrokken na extreme aflevering van ‘Kamp Waes’: “Dit is echt zó hard” (26/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tom Waes in tranen, een kandidaat die het bewustzijn verliest en anderen die op het punt staat op te geven. In de laatste aflevering van ‘Kamp...
  [naar artikel]
 37. Stijn uit ‘Kamp Waes’ organiseert eerste Mission Me-kamp voor jongeren: “Maar het moet verantwoord blijven” (28/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Swijns, die bekend werd door het één-programma ‘Kamp Waes’, is niet langer instructeur bij de Special Forces. In de plaats organiseert hij...
  [naar artikel]
 38. De laatste loodjes in ‘Kamp Waes’: een late afvaller en een emotioneel weerzien (03/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Van de vijftien kandidaten die begin december aan ‘Kamp Waes’, bleven er zondagavond in de voorlaatste aflevering nog welgeteld zes dapperen over. Daarin volgde nog één grote test… voor vijf van hen.
  [naar artikel]
 39. Bevrijding van kandidaten in ‘Kamp Waes’ was ‘in het echt’ dan toch niet zo spectaculair (29/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een bewogen aflevering van ‘Kamp Waes’ zondag. De overgebleven kandidaten werden gegijzeld en twaalf uur lang ondervraagd. Pas na die...
  [naar artikel]
 40. Is Kamp Waes te hard? “De realiteit is soms veel erger”, zegt Defensie (23/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Worden de kandidaten in Kamp Waes te hard aangepakt? Zondag kreeg een van de jongens een blinddoek voor de ogen en een fles water in de nek...
  [naar artikel]
 41. Opvallend: bevrijding van kandidaten in ‘Kamp Waes’ was ‘in het echt’ dan toch niet zo spectaculair (29/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een bewogen aflevering van ‘Kamp Waes’ zondag. De overgebleven kandidaten werden gegijzeld en twaalf uur lang ondervraagd. Pas na die...
  [naar artikel]
 42. Nu programma in opspraak gekomen Kaj van der Ree geschrapt is: 'Kamp Waes' op Nederlandse tv (27/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond mogen onze noorderburen voor het eerst genieten van ‘Kamp Waes’. Het Eén-programma zal uitgezonden worden op NPO 3, ter vervanging van...
  [naar artikel]
 43. Kijkers ‘Kamp Waes’ boos op VRT: “Laat dat veldrijden op Canvas” (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘Kamp Waes’ kwamen gisterenavond bedrogen uit: in plaats van hun favoriete programma kregen ze veldrijden te zien. De geplande aflevering...
  [naar artikel]
 44. Zeker vijftien Malinese gendarmes gedood bij aanval op militair kamp (26/01/2020 - Metro)
  Bij een aan jihadisten toegeschreven aanval op een militair kamp in Mali zijn zondag minstens vijftien gendarmes gedood, zo verluidde uit militaire en plaatselijke bronnen. Aanvallers kwamen op moto’s aan bij het miltair kamp in Sokolo in de centrale regio Ségou. Zij hebben er zeker vijftien Malinese militairen, allen gendarmes, gedood. Ook buiten het kamp zijn er twee lijken gezien. Veel of alle militair materieel in het kamp zou zijn meegenomen. Bron: Belga   Het bericht Zeker vijftien Malinese gendarmes gedood bij aanval op militair kamp verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Zeker vijftien Malinese gendarmes gedood bij aanval op militair kamp (26/01/2020 - Metro)
  Bij een aan jihadisten toegeschreven aanval op een militair kamp in Mali zijn zondag minstens vijftien gendarmes gedood, zo verluidde uit militaire en plaatselijke bronnen. Aanvallers kwamen op moto’s aan bij het miltair kamp in Sokolo in de centrale regio Ségou. Zij hebben er zeker vijftien Malinese militairen, allen gendarmes, gedood. Ook buiten het kamp zijn er twee lijken gezien. Veel of alle militair materieel in het kamp zou zijn meegenomen. bron: Belga Het bericht Zeker vijftien Malinese gendarmes gedood bij aanval op militair kamp verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. De Special Forces-operator uit ‘Kamp Waes’: ‘Je moet bang zijn’ (13/12/2019 - De Morgen)
  In ‘Kamp Waes’, het nieuwe programma van Tom Waes, beoordeelt Special Forces-operator Stijn vijftien Vlamingen die de loodzware proeven moeten doorstaan om bij de elite-eenheid te worden aangenomen. ‘We zoeken mensen die altijd een betere versie van zichzelf willen worden.’
  [naar artikel]
 47. 15 uur slaap voor Fly en 600 uur beeldmateriaal: ‘Kamp Waes’ in enkele duizelingwekkende cijfers (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een helse rit, maar na acht afleveringen klonk dan toch het eindsignaal voor de vijf overgebleven kandidaten van ‘Kamp Waes’. Vanavond...
  [naar artikel]
 48. ‘Start to Kamp Waes’ is begonnen: eerste schema online (14/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaming is duidelijk klaar om zijn goede voornemens om te zetten in daden: zo'n 100.000 mensen schreven zich in voor ‘Start to Kamp Waes’, een...
  [naar artikel]
 49. Zeger uit ‘Kamp Waes’ organiseert kampen voor mensen die stotteren (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zeger Van Noten (24) is een van de opvallendste deelnemers uit ‘Kamp Waes’. Hij stottert, en nam niet alleen deel om zijn stevige fysiek te tonen,...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.