Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 August 2020
13:36 uur

Hotelbediende betast vrouw terwijl haar echtgenoot naast haar in bed ligt

Metro

14/01/2020 - 14:09

Een Indische man moet naar de gevangenis nadat hij een Britse vrouw aanrandde terwijl ze in het hotel sliep waar hij werkte. De echtgenoot van de vrouw lag op het moment van de feiten naast haar te slapen. De feiten dateren van 11 december. De vrouw bezocht die avond samen met haar man een concert […] Het bericht Hotelbediende betast vrouw terwijl haar echtgenoot naast haar in bed ligt verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vrouw maakt hilarische foto van flauwgevallen echtgenoot tijdens bevalling (03/02/2020 - Metro)
  Een kersverse moeder heeft een selfie gedeeld van vlak na haar bevalling. Daarop is ze al lachend te zien terwijl haar man op de grond ligt. Hij kreeg het moeilijk tijdens de bevalling en viel flauw. Een bevalling kan behoorlijk pijnlijk zijn, maar een selfie van een vrouw bewijst maar weer eens waarom vrouwen het sterke geslacht zijn. Ze moest een keizersnede ondergaan bij haar bevalling. Licht uit Haar echtgenoot stond naast haar en keek toe, maar op een bepaald moment ging het licht bij hem uit en viel hij flauw op de grond. De vrouw zag de humor er wel van in en maakte na de bevalling een selfie met op de achtergrond haar flauwgevallen echtgenoot. Gelach Het bericht ging viraal en lokte heel wat lachende reacties uit. “Ik lach me kapot. En daarom bevallen vrouwen en niet mannen. We zijn sterker”, “Ocharme die man, dat komt hij nooit te boven”, klinkt het onder meer. View this post on Instagram He was here to encourage his wife at her First Childbirth A post shared by Worth Feed (@worthfeed) on Jan 14, 2020 at 4:18am PST Lees ook: Model ontdekt dat ze zwanger is… tijdens de bevalling Het bericht Vrouw maakt hilarische foto van flauwgevallen echtgenoot tijdens bevalling verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Inbreker rooft huis leeg terwijl vrouw (86) in bed ligt en doet alsof ze slaapt (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 86-jarige vrouw uit het Nederlands-Limburgse Herten, bij Roermond, beleefde in de nacht van maandag op dinsdag enkele angstige momenten. Een dief plunderde haar huis terwijl de vrouw in haar bed lag.
  [naar artikel]
 3. VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw naast haar die met Jay-Z praat (06/06/2019 - Metro)
  Een filmpje waarin Beyoncé zich ergert aan een vrouw naast haar tijdens een basketbalwedstrijd is viraal gegaan. De vrouw praat met Beyoncés man Jay-Z terwijl de zangeres tussen hen zit. Beyoncé bezocht samen met haar echtgenoot Jay-Z een basketbalwedstrijd van de Toronto Raptors tegen de Golden State Warriors. Naast de Amerikaanse r&b-zangeres zat een vrouw die zin had in een babbeltje met Jay-Z. Schouderduw De 37-jarige zangeres, die tussen de twee in zat, was er niet mee opgezet dat de vrouw over zich heen boog, en haar gelaatsuitdrukking sprak dan ook boekdelen. Aan het einde van het gesprek lijkt ze haar buurvrouw zelfs een schouderduw te geven. De vrouw in kwestie is Nicole Curran, de vrouw van de eigenaar van de Golden States Warrior. Verhuizen Het filmpje is intussen viraal gegaan op Twitter. Daar werd het met een lach onthaald. “Ik zou naar een andere planeet verhuizen als Beyoncé zo naar mij zou kijken”, klinkt het onder meer. I would leave the earth if Beyonce looked this ready to smack me https://t.co/Yaf4JKeMhN — KB (@KaraRBrown) June 6, 2019 Lees ook : Eindelijk! Beyoncé is voor het eerste te horen in ‘The Lion King’ Het bericht VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw naast haar die met Jay-Z praat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Alpiniste uit Mechelen en moeder van drie kinderen sterft voor ogen van echtgenoot (15/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 42-jarige vrouw uit Mechelen is gisterennamiddag om het leven gekomen toen ze een rots aan het beklimmen was in het Waalse Yvoir. Het slachtoffer viel twintig meter naar beneden en stierf aan haar verwondingen. Het ongeval gebeurde voor de ogen van haar echtgenoot. Naast haar man laat ze ook drie kinderen achter.
  [naar artikel]
 5. Hoogzwangere vrouw laat zich niet tegenhouden door weeën en probeert fit te blijven in het ziekenhuis (18/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Australische vrouw (33) stond op het punt te bevallen en had elke zeven minuten weeën, maar liet zich daardoor niet tegenhouden om aan haar conditie te werken. Ze werd gefilmd door haar echtgenoot terwijl ze haar favoriete fitnessoefeningen uitvoerde, terwijl ze zenuwachtig wachtte tot ze naar de verloskamer kon verhuizen.
  [naar artikel]
 6. Demente vrouw en echtgenoot vragen vrijspraak voor dodelijk ongeval waarbij 16-jarig meisje omkwam (19/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een dementerende bejaarde vrouw en haar echtgenoot hebben zich dinsdagochtend voor de Brugse politierechtbank verantwoord voor een dodelijk ongeval in Gistel. Het parket besliste om de zaak te seponeren, maar via een rechtstreekse dagvaarding sleepten de ouders van het 16-jarige slachtoffer de vrouw en haar echtgenoot alsnog voor de rechter.
  [naar artikel]
 7. Demente vrouw en echtgenoot vragen vrijspraak voor dodelijk ongeval waarbij 16-jarig meisje omkwam (19/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een dementerende bejaarde vrouw en haar echtgenoot hebben zich dinsdagochtend voor de Brugse politierechtbank verantwoord voor een dodelijk ongeval in Gistel. Het parket besliste om de zaak te seponeren, maar via een rechtstreekse dagvaarding sleepten de ouders van het 16-jarige slachtoffer de vrouw en haar echtgenoot alsnog voor de rechter.
  [naar artikel]
 8. Vrouw slikt geld in na ruzie met echtgenoot (05/05/2017 - De Redactie)
  Het geld dat beiden gespaard hadden om samen op vakantie te gaan, wilde deze Colombiaanse vrouw alvast niet delen met haar ontrouwe echtgenoot, en daarom stak ze het maar in haar mond.
  [naar artikel]
 9. Hoogzwangere vrouw verdrinkt in de Maas na verkeerd manoeuvre tijdens rijles (29/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een 9 maanden zwangere vrouw is vrijdagmiddag om het leven gekomen in Luik. De vrouw, die aan het leren rijden was, belandde na een verkeerd manoeuvre in de Maas. Haar echtgenoot, die naast haar zat in de wagen, kon nog op tijd uit het water worden gered. Het lichaam van de vrouw werd vermoedelijk meegesleurd door de stroming en is nog altijd spoorloos.
  [naar artikel]
 10. Hoogzwangere vrouw verdrinkt in de Maas na verkeerd manoeuvre tijdens rijles (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een 9 maanden zwangere vrouw is vrijdagmiddag om het leven gekomen in Luik. De vrouw, die aan het leren rijden was, belandde na een verkeerd manoeuvre in de Maas. Haar echtgenoot, die naast haar zat in de wagen, kon nog op tijd uit het water worden gered. Het lichaam van de vrouw werd vermoedelijk meegesleurd door de stroming en is nog altijd spoorloos.
  [naar artikel]
 11. Hoogzwangere vrouw verdrinkt in Maas na verkeerd manoeuvre tijdens rijles (29/12/2017 - De Standaard)
  Een hoogzwangere vrouw is vrijdagmiddag om het leven gekomen in Luik. De vrouw, die aan het leren rijden was, belandde na een verkeerd manoeuvre in de Maas. Haar echtgenoot, die naast haar zat in de wagen, kon nog op tijd uit het water worden gered. Het lichaam van de vrouw werd vermoedelijk meegesleurd door de stroming en is nog altijd spoorloos.
  [naar artikel]
 12. Dit is de straf voor vrouw die haar echtgenoot met hamer doodde (24/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  De vrouw die haar Kirgizische echtgenoot in Kerkom doodde met een hamer, is vrijdag tot vijf jaar effectieve celstraf veroordeeld door de rechtbank van Hasselt.
  [naar artikel]
 13. Lhermitte scheidt van haar man (02/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Geneviève Lhermitte, de vrouw die haar vijf kinderen vermoordde in 2007, is gescheiden van haar tweede echtgenoot. De vrouw wacht in de gevangenis op haar internering.
  [naar artikel]
 14. Vrouw neemt dode echtgenoot op roadtrip door Alaska (25/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw besloot om samen met haar overleden echtgenoot nog een laatste reis te maken. Ze nam het lijk van haar man op roadtrip door
  [naar artikel]
 15. “De boom landde amper vijf centimeter naast haar hoofd” (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Lummense Lea Vanhaeren, die donderdag aan de dood ontsnapte op de Meldertsebaan, ligt op intensieve zorgen met een gebroken rug en een hersenschudding. “Mijn vrouw heeft ontzettend veel geluk gehad”, zegt echtgenoot Guido Kuppens.
  [naar artikel]
 16. Moeder van vier sterft in bootongeluk met echtgenoot naast haar: “In twee seconden van plezier naar nachtmerrie” (19/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een onschuldige pleziervaart op de Nieuwe Maas in Rotterdam heeft vrijdag het leven gekost aan Heidi Swinnen (52) uit Bonheiden. De houten sloep waarop ze meevoer, werd aangevaren door een snelle RIB-boot. Haar echtgenoot Geert Van Hoeymissen zat op dat ogenblik naast haar. Hij kwam ervan af met enkele kneuzingen. “Ik riep maar op Heidi, maar ik kreeg geen antwoord.”
  [naar artikel]
 17. Een dekentje over haar overleden man gelegd, en er dan zes dagen naast geleefd (11/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 73-jarige vrouw met dementie uit Jabbeke heeft bijna een week naast haar overleden echtgenoot geleefd. Het trieste incident kwam pas aan het licht nadat de buren het verdacht vonden dat de rolluiken zo lang dicht bleven. “We moeten ons de vraag stellen hoe dit is kunnen gebeuren.”
  [naar artikel]
 18. Vrouw die echtgenoot vermoordde omdat hij haar 25 jaar lang mishandelde, zoekt geldschieters via Facebook (19/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Mireille De Lauw (48) moet volgende week voor het hof van assisen verschijnen voor de moord op haar echtgenoot. Op Facebook zoekt ze nu mensen die haar advocaten en gerechtskosten willen betalen. Een absurd idee? Niet volgens de vrouw zelf. Momenteel staat de teller al op 80 euro.
  [naar artikel]
 19. Vrouw die echtgenoot vermoordde omdat hij haar 25 jaar lang mishandelde, zoekt geldschieters via Facebook (19/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mireille De Lauw (48) moet volgende week voor het hof van assisen verschijnen voor de moord op haar echtgenoot. Op Facebook zoekt ze nu mensen die haar advocaten en gerechtskosten willen betalen. Een absurd idee? Niet volgens de vrouw zelf. Momenteel staat de teller al op 80 euro.
  [naar artikel]
 20. “Je hebt onze reis verbrod”: pasgetrouwde vrouw woest op dronken echtgenoot die slag uitdeelt aan stewards (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een pasgetrouwde Britse vrouw had zich haar huwelijksreis helemaal anders voorgesteld. Haar dronken echtgenoot, die vier pints Stella (goed voor...
  [naar artikel]
 21. 9 maanden zwangere vrouw verdrinkt in de Maas na verkeerd manoeuvre tijdens rijles (29/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een 9 maanden zwangere vrouw is vrijdagmiddag om het leven gekomen in Luik. De vrouw, die aan het leren rijden was, belandde na een verkeerd manoeuvre in de Maas. Haar echtgenoot, die naast haar zat in de wagen, kon nog op tijd uit het water worden gered. Het lichaam van de vrouw werd vermoedelijk meegesleurd door de stroming en is nog altijd spoorloos.
  [naar artikel]
 22. Echtgenoot brengt emotionele hulde aan verplegers die stervende vrouw verzorgden (09/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op amper 34-jarige leeftijd stierf de Amerikaanse Laura Levis na een zware astma-aanval. Zeven dagen lang streed ze het in het ziekenhuis voor haar leven. Haar echtgenoot Peter DeMarco schrijft nu een brief voor de verplegers die zijn vrouw bijstonden. De zorg die ze haar gaven was “een geschenk dat alle andere geschenken oversteeg”.
  [naar artikel]
 23. Echtgenoot brengt emotionele hulde aan verplegers die stervende vrouw verzorgden (09/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Op amper 34-jarige leeftijd stierf de Amerikaanse Laura Levis na een zware astma-aanval. Zeven dagen lang streed ze het in het ziekenhuis voor haar leven. Haar echtgenoot Peter DeMarco schrijft nu een brief voor de verplegers die zijn vrouw bijstonden. De zorg die ze haar gaven was “een geschenk dat alle andere geschenken oversteeg”.
  [naar artikel]
 24. Topless vrouw die betast werd op festival doet haar verhaal: “Mijn borsten zijn geen seksspeeltjes” (03/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse vrouw die op oudejaarsdag betast werd toen ze topless rondliep op een Nieuw-Zeelandse festivalweide, heeft in een boodschap op Facebook gereageerd op de vele negatieve reacties die ze kreeg nadat de beelden van het incident de wereld rondgingen.
  [naar artikel]
 25. Topless vrouw die betast werd op festival doet haar verhaal: “Mijn borsten zijn geen seksspeeltjes” (03/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse vrouw die op oudejaarsdag betast werd toen ze topless rondliep op een Nieuw-Zeelandse festivalweide, heeft in een boodschap op Facebook gereageerd op de vele negatieve reacties die ze kreeg nadat de beelden van het incident de wereld rondgingen.
  [naar artikel]
 26. Laura zou haar echtgenoot met rugpijn pijnstillers brengen. Nu wacht haar de doodstraf (04/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Britse Laura Plummer is in een ware nachtmerrie terechtgekomen nadat ze haar Egyptische echtgenoot zou gaan bezoeken. Toen de vrouw van het vliegtuig stapte met in haar koffer enkele strips met pijnstillers voor de rugpijn van haar man, werd ze meteen gearresteerd, opgesloten in een cel met 25 andere vrouwen en nu vreest ze voor de doodstraf.
  [naar artikel]
 27. Vrouw verliest hangertje met as van overleden echtgenoot op Hopduvelfeesten (11/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Via een oproep op Facebook hoopt Carine Blomme haar zilverkleurige hartvormige hangertje terug te vinden. De vrouw verloor de halsketting, met daarin de as van haar overleden echtgenoot, vrijdagavond op de Hopduvelfeesten in Asse.
  [naar artikel]
 28. Vrouw schrikt zich een hoedje als ze ziet wie zich naast haar in bed nestelde (26/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een ongenode gast heeft een vrouw uit Kessel-Lo bij Leuven bij het ontwaken de schrik van haar leven bezorgd. Een slang van een goed een meter lang had zich een weg naar haar slaapkamer gebaand en had zich naast haar in bed genesteld.
  [naar artikel]
 29. Vrouw (69) vermoordt echtgenoot (65) die porno wil kijken (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 69-jarige vrouw zit sinds zaterdag in de cel wegens de moord op haar echtgenoot in het Amerikaanse Jefferson County (Arkansas). De aanleiding?...
  [naar artikel]
 30. Echtgenoot weigert seks: vrouw (61) gaat hem te lijf (11/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw (61) is zondagavond in de Amerikaanse plaats Seminole (Florida) opgepakt voor huiselijk geweld op haar echtgenoot. Kerry Lee Pineiro
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw die met Jay-Z praat (06/06/2019 - Metro)
  Een filmpje waarin Beyoncé zich ergert aan een vrouw naast haar tijdens een basketbalwedstrijd is viraal gegaan. De vrouw praat met Beyoncés man Jay-Z terwijl de zangeres tussen hen zit. Beyoncé bezocht samen met haar echtgenoot Jay-Z een basketbalwedstrijd van de Toronto Raptors tegen de Golden State Warriors. Naast de Amerikaanse r&b-zangeres zat een vrouw die zin had in een babbeltje met Jay-Z. Schouderduw De 37-jarige zangeres, die tussen de twee in zat, was er niet mee opgezet dat de vrouw over zich heen boog, en haar gelaatsuitdrukking sprak dan ook boekdelen. Aan het einde van het gesprek lijkt ze haar buurvrouw zelfs een schouderduw te geven. De vrouw in kwestie is Nicole Curran, de vrouw van de eigenaar van de Golden States Warrior. Verhuizen Het filmpje is intussen viraal gegaan op Twitter. Daar werd het met een lach onthaald. “Ik zou naar een andere planeet verhuizen als Beyoncé zo naar mij zou kijken”, klinkt het onder meer. Jay-Z and Beyoncé are courtside for Game 3 pic.twitter.com/6mmJuN8Odn — ESPN (@espn) June 6, 2019 Lees ook : Eindelijk! Beyoncé is voor het eerste te horen in ‘The Lion King’ Het bericht VIDEO. Beyoncé duidelijk geïrriteerd door vrouw die met Jay-Z praat verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Vrouw zit op vliegtuig naast kind dat haar bont en blauw trapt, maar het is respons van crew die haar meest schokt (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vrouw heeft er een minder aangename vlucht opzitten met vliegmaatschappij Delta Airlines. Ze zat naast een moeder met haar kind en...
  [naar artikel]
 33. Een verdachte val van de trap. Tot de vrouw met de witte boa weer opdook (05/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Wie zat achter de dood van een rijke toeriste uit Parijs, die op 5 oktober 1898 in haar vakantievilla in Oostende vermoord werd terwijl haar echtgenoot op café zat? Dagenlang leek het mysterie in Villa des Ondines onopgehelderd te blijven. Tot de onderzoeksrechter een vrouw met een witte boa rond de hals wist op te sporen, die een heel nieuwe kijk op de zaak gaf.
  [naar artikel]
 34. Echtgenoot van mindervalide kapster komt met briljant idee (10/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Dankzij de creativiteit van haar echtgenoot kan kapster Ingrid Maeriën uit Hove haar beroep weer uitoefenen. Drie jaar geleden kwam de vrouw in een rolstoel terecht en het leek alsof ze nooit meer aan het werk zou kunnen gaan. Maar haar man bouwde speciaal voor haar een aangepaste kapper-stoel, zodat Ingrid de haren van haar klanten nu toch weer vakkundig kan knippen, kleuren en brushen.
  [naar artikel]
 35. Pakistaanse doodt 13 mensen met vergiftigde melk na gedwongen huwelijk (31/10/2017 - Metro)
  Een Pakistaanse die tegen haar wil is uitgehuwelijkt, is opgepakt omdat ze dertien mensen had gedood door hen vergiftigde melk voor te schotelen. Die melk was bedoeld voor haar echtgenoot, is vandaag vernomen bij de politie. De vrouw gaf toe dat ze gif had gemengd in de melk van haar echtgenoot, aldus een lokale politieverantwoordelijke. De echtgenoot had de melk echter niet opgedronken, waarna de drank terechtkwam in een soort drinkyoghurt bedoeld voor de familie. Dertien mensen kwamen om, onder wie de echtgenoot, en veertien zijn in het ziekenhuis opgenomen. De vrouw is opgepakt, net als een man en zijn tante die als medeplichtigen worden beschouwd. De man zou de geheime minnaar van de vrouw zijn. De tante zou dan weer het brein achter de moord zijn. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 36. Duitse vrouw bewaart lichaam van dode echtgenoot 1,5 jaar in appartement (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 73-jarige vrouw heeft anderhalf jaar lang het lichaam van haar overleden echtgenoot bewaard in haar appartement in de Noord-Duitse stad...
  [naar artikel]
 37. Duitse vrouw (73) bewaart lichaam van dode echtgenoot 1,5 jaar in appartement (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 73-jarige vrouw heeft anderhalf jaar lang het lichaam van haar overleden echtgenoot bewaard in haar appartement in de Noord-Duitse stad...
  [naar artikel]
 38. Vijftiger schiet eigen vrouw dood (02/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Denderwindeke, een deelgemeente van Ninove, is gisteravond een vrouw doodgeschoten in haar woning. Het was haar 55-jarige echtgenoot die de
  [naar artikel]
 39. Vrouw dreigt met scheiding omdat haar echtgenoot elke nacht dit doet (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw uit de Taiwanese stad Taichung heeft ermee gedreigd om na dertig jaar huwelijk een scheiding aan te vragen. Niet omdat ze niet meer van haar echtgenoot houdt, maar omdat ze zijn “nachtelijke activiteiten” meer dan beu is.
  [naar artikel]
 40. Vrouw dreigt met scheiding omdat haar echtgenoot elke nacht dit doet (05/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een vrouw uit de Taiwanese stad Taichung heeft ermee gedreigd om na dertig jaar huwelijk een scheiding aan te vragen. Niet omdat ze niet meer van haar echtgenoot houdt, maar omdat ze zijn “nachtelijke activiteiten” meer dan beu is.
  [naar artikel]
 41. Vrouw uit Sint-Pieters-Leeuw opgepakt voor messteken aan echtgenoot (15/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een 36-jarige vrouw uit Sint-Pieters-Leeuw is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst omdat ze haar echtgenoot zou hebben neergestoken. Dat wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde. De vrouw ontkent de messteken en verschijnt vrijdag voor de raadkamer. Die moet zich uitspreken over haar verdere voorlopige hechtenis.
  [naar artikel]
 42. Vrouw (35) ontdekt dat studente haar man naakte doucheselfies stuurt en besluit haar lesje te leren (27/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Australische vrouw heeft een studente die haar echtgenoot naakte selfies stuurde van onder de douche, aan de schandpaal genageld. Kimberleigh...
  [naar artikel]
 43. Priester (75) dient vrouw laatste sacramenten toe en betast haar borsten (22/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een Texaanse priester wordt ervan beschuldigd een vrouw (60) te hebben bepoteld toen hij haar de laatste sacramenten toediende.
  [naar artikel]
 44. Uitbaatster B&B die echtgenoot doodstak aangehouden: vrouw wordt verdacht van moord (22/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Chris T. (57), de uitbaatster van een B&B uit Zottegem die haar echtgenoot zou hebben gedood, is dinsdagmiddag aangehouden door de onderzoeksrechter. De vrouw wordt verdacht van moord. Dat bevestigt haar advocaat aan Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 45. Demente vrouw leeft zes dagen naast overleden man (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een 73-jarige vrouw met dementie heeft bijna een week naast haar overleden echtgenoot geleefd. Het trieste incident kwam pas aan het licht nadat de buren het verdacht vonden dat de rolluiken zo lang dicht bleven. “We moeten ons de vraag stellen hoe het komt dat die mensen nooit zijn opgepikt in het hulpverleningscircuit”, zegt het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.
  [naar artikel]
 46. Katie was 8 weken zwanger toen ze ontdekte dat haar man haar weeral bedroog (01/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 30-jarige Katie Bee uit het Engelse Scunthorpe heeft er al een bewogen liefdesleven op zitten. De jonge vrouw doet haar verhaal en vertelt hoe ze ontdekte dat haar echtgenoot haar bedroog met een andere vrouw. Ze was op dat moment acht weken zwanger - en het was niet de eerste keer dat het gebeurde.
  [naar artikel]
 47. Amerikaanse IS-vrouw wil in Syrië blijven uit vrees om kinderen te verliezen (12/04/2018 - Knack)
  De Amerikaanse IS-vrouw Sam El Hassani beweert in een BBC-documentaire dat zij en haar kinderen door haar echtgenoot Mousa naar Raqqa werden gebracht. Haar zoon Matthew was te zien in een IS-propagandavideo.
  [naar artikel]
 48. Vrouw stuurt pikante video voor echtgenoot per ongeluk naar 2.000 Facebookvrienden (16/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw uit Bulgarije die haar echtgenoot een sexy filmpje wilde sturen, heeft een gigantische flater begaan. Ze postte de beelden per ongeluk...
  [naar artikel]
 49. Slang nestelt zich 's nachts naast Leuvense vrouw in bed (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een ongenode gast heeft een vrouw uit Kessel-Lo bij Leuven bij het ontwaken de schrik van haar leven bezorgd. Een slang van een goed een meter lang had zich een weg naar haar slaapkamer gebaand en had zich naast haar in bed genesteld.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.