Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

06 August 2020
02:40 uur

Vandalen bekladden gebouw met verf

Het Belang van Limburg

14/01/2020 - 16:25

Vandalen hebben in de Stationsstraat in Neerpelt een voor- en zijgevel van een gebouw beklad met verf. Dat is maandag rond 16.30 uur vastgesteld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vandalen bekladden poort met verf (17/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagmiddag hebben vandalen toegeslagen op de Kasteeldreef in Achel. Ze bekladden een poort met verf. (siol)
  [naar artikel]
 2. Vandalen bekladden speeltuin in Deurne met witte verf (11/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het speelpleintje aan de Van Duyststraat werd zondag bijna volledig beklad met witte verf. De vandalen werden gezien, en ook de lokale politie is op de hoogte.
  [naar artikel]
 3. Vandalen bekladden auto’s met verf in Ezaart (21/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Onbekenden hebben de nacht van vrijdag op zaterdag twee auto’s met rode verf beklad in Mol-Ezaart. “Wie doet zoiets?”, vraagt slachtoffer Maria Van Hout zich af.
  [naar artikel]
 4. Vandalen bekladden metrostellen in filmpje, MIVB dient een klacht in (05/01/2018 - VRT NWS)
  Op sociale media circuleert een filmpje waarin vandalen trots tonen hoe ze de Brusselse metrotunnels betreden en hoe ze metrostellen bekladden. De MIVB dient een klacht in. "Op jaarbasis kost het verwijderen van graffiti ons 270.000 euro", klinkt het.
  [naar artikel]
 5. Vandalen bekladden kleuterklas en laten frieten en mayonaise achter op toiletten (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Provinciale wijkschool voor kleuters in Moelingen kreeg zondagavond vandalen over de vloer.
  [naar artikel]
 6. Vandalen kappen emmers verf op grond containerpark (28/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend hebben vandalen grote potten witte verf uitgekapt op het asfalt van het containerpark aan de Bosdel in Genk. De dikke laag smurrie lag vooral aan de ingang.
  [naar artikel]
 7. Vandalen tonen hoe ze Brusselse metrostellen bekladden, MIVB dient klacht in (05/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Brusselse openbaarvervoersmaatschappij MIVB heeft een klacht ingediend tegen onbekenden, nadat op sociale media een filmpje was opgedoken waarin te zien is hoe vandalen metrotunnels en stelplaatsen binnendringen en daarop tonen hoe ze de Brusselse metrotunnels bekladden met graffiti. Het bedrag dat wordt besteed aan het verwijderen van graffiti, is tussen 2015 en 2016 wel met 33 procent gedaald.
  [naar artikel]
 8. Verkiezingskoorts in Brugge laait op: vandalen maken een Mazda van lijsttrekker Mercedes Van Volcem (30/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De naderende verkiezingen laten de Brugse stemmer duidelijk niet koud. Enkele vandalen bekladden een groot verkiezingsbord van...
  [naar artikel]
 9. Vandalen bekladden eeuwenoude Grootbrug (19/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben in de Mechelse binnenstad de Grootbrug beklad, een bouwwerk van zo’n zevenhonderd jaar oud. De schepen van Monumentenzorg veroordeelt het vandalisme scherp.
  [naar artikel]
 10. Vandalen bekladden tientallen gevels met graffiti: politie is twee daders op het spoor (12/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Onbekende vandalen hebben zich afgelopen weekend uitgeleefd op Zurenborg. Op zestig gevels werden graffititekeningen aangebracht.
  [naar artikel]
 11. Onbekenden besmeuren verkeerspaaltjes met verf en halen reflectoren weg: “Deze vandalen spelen met mensenlevens” (23/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben de drie paaltjes die de gemeente er onlangs plaatste om de Heidedreef in Pulle te ‘knippen’ met verf besmeurd en de reflectoren verwijderd. Burgemeester Luc Van Hove (CD&V) doet een oproep naar getuigen. “Wie dit op zijn geweten heeft, speelt met mensenlevens”, zegt hij.
  [naar artikel]
 12. Vandalen bekladden wagen van Dennis met roze spuitbus (07/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Dennis Van Tendeloo uit Nijlen heeft er niet zo’n goed weekend opzitten. Zijn BMW werd tot twee keer toe beschadigd door vandalen. “Ik heb een vermoeden wie de dader is, maar ik kan niets bewijzen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 13. Vandalen bekladden huizen in sociale wijk (13/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De in aanbouw zijnde sociale woningen in de wijk Het Klooster in Sint-Antonius vielen ten prooi aan vandalen. Ze beschadigden bijna veertig huizen.
  [naar artikel]
 14. Kleine Zeemeermin in Kopenhagen voor 2e keer in 2 weken met verf beklad (14/06/2017 - De Redactie)
  Het beroemde standbeeld lijkt voor AA Gent te supporteren. Vandalen hebben het standbeeld immers met blauwe en witte verf beklad. Op 30 mei goten dierenrechtenactivisten nog rode verf op het beeld.
  [naar artikel]
 15. Vandalen bekladden woningen en leggen houten balk dwars over rijweg (23/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben woensdagochtend verschillende woningen op Pas in Geel met spuitbussen beklad. Uit beelden blijkt dat ze ook een balk dwars over de rijweg legden.
  [naar artikel]
 16. Actievoerders Voorpost bekladden voorgevel Open Vld-gebouw (30/01/2020 - Metro)
  Een handvol leden van de ultranationalistische organisatie Voorpost heeft vandaag actie gevoerd aan het hoofdkwartier van Open Vld. Ze hingen affiches aan de voorgevel en scandeerden daarbij anti-Belgische slogans. De organisatie richtte haar pijlen op de Vlaamse liberalen “omdat zij de belgicistische partij bij uitstek zijn”, aldus actieverantwoordelijke Nick van Mieghem. Hijzelf werd even later opgepakt door de politie. Kort nadien werden de affiches alweer van het gebouw verwijderd. bron: Belga Het bericht Actievoerders Voorpost bekladden voorgevel Open Vld-gebouw verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Vandalen viseren kledingwinkels twee nachten na elkaar (25/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De zussen Griet en Sofie Van Gorp hebben een waardebon van 500 euro veil voor wie hen op het spoor van de vandalen zet die twee nachten na elkaar hun drie winkels in Kasterlee bekladden. Aan de reiniging en herstelling van de muren hangt een prijskaartje van 20.000 euro.
  [naar artikel]
 18. Vandalen bekladden zestig panden op Zurenborg met graffiti (12/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Onbekende vandalen hebben zich afgelopen weekend uitgeleefd op Zurenborg. Op heel wat gevels werden graffititekeningen aangebracht. “In totaal werden zestig gevels beklad”, aldus Sven Lommaert van de Antwerpse politie. Die startte een onderzoek naar twee personen.
  [naar artikel]
 19. Vandalen viseren kledingwinkels van zussen twee nachten na elkaar (25/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  De zussen Griet en Sofie Van Gorp hebben een waardebon van 500 euro veil voor wie hen op het spoor van de vandalen zet die twee nachten na elkaar hun drie winkels in Kasterlee bekladden. Aan de reiniging en herstelling van de muren hangt een prijskaartje van 20.000 euro.
  [naar artikel]
 20. Vandalisme (31/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Heerenlaakweg in Maaseik hebben vandalen de voortent van een caravan stukgesneden. Vandalen hebben een auto en een hek bespoten met verf. Dat gebeurde in de Turfgatstraat in Maaseik. (maw)
  [naar artikel]
 21. Vandalen nemen nu ook Sclessin onder handen: stadion van Standard beklad met Anderlecht-slogans (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het Jan Breydelstadion van Club Brugge, hebben vandalen nu ook (de omgeving rond) de thuishaven van Standard beklad met paarse en witte verf -...
  [naar artikel]
 22. Vandalen nemen nu ook Sclessin onder handen: stadion van Sclessin beklad met Anderlecht-slogans (03/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na het Jan Breydelstadion van Club Brugge, hebben vandalen nu ook (de omgeving rond) de thuishaven van Standard beklad met paarse en witte verf -...
  [naar artikel]
 23. Vandalen gooien raam in van KSA-gebouw (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandalen hebben vrijdagavond om kwart over zes toegeslagen in de Kapelstraat in Lindelhoeven. Ze gooiden een raam in van een van de gebouwen van de KSA. (siol)
  [naar artikel]
 24. Turkse ambassade in Brussel met verf besmeurd (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandalen hebben afgelopen weekend de gevel van de Turkse ambassade in Brussel beklad met rode verf.
  [naar artikel]
 25. Vandalen bekladden foute gevels: “We kennen die man niet” (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  “Sell CAFC - Verkoop Charlton Athletics FC” en “F*ck Off Roland”. Die slogans zag Ides Debruyne gisterochtend op de gevel staan van zijn huis in Gentbrugge.
  [naar artikel]
 26. Vandalen bekladden foute gevels (26/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Sint-TruidenVandalen hebben zondagnacht op minstens drie plaatsen in Sint-Truiden eigendommen van Roland Duchâtelet met graffiti beklad. Met slogans als ‘Just sell the club’ en ‘Fuck off Roland’ hopen de daders Duchâtelet te overtuigen om zich terug te trekken uit Charlton Athletic, de Britse voetbalclub die de Truiense ondernemer begin 2014 overnam. Het zou om een geïsoleerde groep vandalen gaan, waar de supporters van Charlton zich van distantiëren.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Het prachtige moment waarop liters verf uiteenspatten in slow motion (14/03/2018 - Metro)
  Een spectaculaire video van het YouTube-kanaal ‘The Slow Mo Guys’ verovert het internet. In hun nieuwe stunt laat het duo zich bekladden met ruim vijftien liter verf en dit aan een gigantische snelheid.   De Slow Mo Guys zitten niet verlegen om een stunt en bewijzen dat opnieuw met hun laatste video. Zoals steeds nemen ze een filmpje op, met heel wat actie, waarna ze de beelden heel erg vertragen. Nu bekogelen ze zichzelf met liters verf en het vertraagde resultaat is ronduit prachtig. Lees ook : VIDEO. Boeddhistische monnik breekt glas met naald Het bericht VIDEO. Het prachtige moment waarop liters verf uiteenspatten in slow motion verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Lincoln Memorial in Washington beklad met rode verf (16/08/2017 - De Redactie)
  Het beroemde gedenkteken aan de Amerikaanse president Abraham Lincoln in Washington D.C., is gisteren door vandalen beklad met rode verf.
  [naar artikel]
 29. Vandalen vernielen ruiten in Zichen (25/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de Emaelerweg in Zichen hebben vandalen zaterdagavond ruiten aan de voorkant van een gebouw stuk geslagen. De daders hadden vermoedelijk niet de intentie om binnen te dringen in het pand. (mm)
  [naar artikel]
 30. Broers kan niet lachen met Hitlersnor (26/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Huub Broers (N-VA) werd het slachtoffer van vandalen. Onbekenden bekladden minstens drie verkiezingsaffiches in Voeren. De daders gaven hem een Hitlersnor.
  [naar artikel]
 31. Vandalen overgieten wagen met bijtend product: "Ik vrees dat dit wraak is" (12/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben de wagen van Kimberley Beernaert en Peter Declercq overgoten met een bijtend product. De verf van de donkerblauwe Citroën Q5 kwam overal los. Het West-Vlaamse echtpaar doet via Facebook een oproep tot getuigen.
  [naar artikel]
 32. Vakbonden bekladden gebouwen VBO in Brussel met verf (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zo’n 500 mensen verzamelden deze middag aan de gebouwen van VBO (Verbond van Belgische ondernemingen) in Brussel. Ze nemen deel aan de nationale...
  [naar artikel]
 33. Fallussen, hakenkruisen en duivelstekens in vroegere nonnenschool: “Het is hier een pretpark voor vandalen” (23/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De leegstaande school in de Lindedreef in Halle kreeg de voorbije weken vandalen over de vloer. Via een ingegooide ruit drongen ze het gebouw binnen. De toestand is hallucinant, met hakenkruisen en fallussen op de klasmuren.
  [naar artikel]
 34. Vandalen bekladden affiches van Pieters en Demir (11/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Maasmechelen zijn affiches van Andy Pieters en Zuhal Demir beklad met een hakenkruis en een verwijzing naar de partij van de Grijze Wolven.
  [naar artikel]
 35. Politici hekelen feministen die huis Thierry Baudet bekladden (07/09/2017 - Knack)
  De voordeur van het Amsterdamse huis van fractievoorzitter Thierry Baudet van Forum voor Democratie is met verf beklad.
  [naar artikel]
 36. Burgemeester zoekt vandalen via oproep: “Wie beschadigde tientallen woningen, poorten en auto’s?” (08/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  Peter Reekmans, LDD-burgemeester van Glabbeek, hoopt om via een oproep de vandalen te vinden die in de nacht van zaterdag op zondag tientallen woningen, poorten en zelfs auto’s met verf bespoten. “Dergelijk crapuleus gedrag tolereren we hier niet”, aldus de burgervader.
  [naar artikel]
 37. Het werd al geteisterd door vandalen en koperdieven, en nu wordt leegstaand ziekenhuis ook nog eens getroffen door brand (28/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de bovenste verdieping van het voormalige Sint-Jozefziekenhuis is een brand uitgebroken. Een deskundige onderzoekt de oorzaak ervan. De laatste week kreeg het leegstaande gebouw meermaals koperdieven en vandalen over de vloer.
  [naar artikel]
 38. Deze pomp moest regio van overstromingen redden, maar vandalen schoten ze aan flarden (24/01/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het pompgemaal van Moerzeke is defect. Vandalen met luchtkarabijnen hebben niet alleen de ramen van het gebouw stukgeschoten, maar ook het bedieningspaneel van de pomp die ervoor zorgt dat Hamme niet overstroomt, moest eraan geloven.
  [naar artikel]
 39. Strandbars slachtoffer van ‘graffiti-artiest’: “En dat net voor de drukste periode van het jaar” (11/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben vrijdagnacht lelijk huis gehouden op het strand van Knokke-Heist. Ze bekladden tientallen cabines, windschermen en enkele strandbars. De politie is een onderzoek gestart. “Dit ontsiert Knokke-Heist”, aldus de slachtoffers.
  [naar artikel]
 40. Actievoerders Voorpost bekladden voorgevel Open Vld-gebouw (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een handvol leden van de ultranationalistische organisatie Voorpost heeft donderdag actie gevoerd aan het hoofdkwartier van Open Vld. Ze hingen...
  [naar artikel]
 41. Vandalen brengen enorme schade toe aan stadion Lierse Kempenzonen: “Dit is een gerichte actie tegen onze club” (17/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandalen hebben lelijk huis­gehouden in het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen. Het secretariaat op de gelijkvloerse verdieping werd kort en klein geslagen en er werden brandblussers leeggespoten. Ook elders in het gebouw werd schade aangebracht. Voorlopig zijn de daders spoorloos.
  [naar artikel]
 42. Vandalen houden lelijk huis in stadion Lierse Kempenzonen: “Dit is een gerichte actie tegen onze club” (17/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben het voorbije weekend lelijk huisgehouden in het voetbalstadion van Lierse Kempenzonen. Het secretariaat op het gelijkvloers werd kort en klein geslagen en er werden brandblussers leeggespoten. Ook elders in het gebouw werd schade aangericht. Voorlopig zijn de daders spoorloos.
  [naar artikel]
 43. Voor tweede keer in half jaar tijd vandalisme in geboortebos in Kuringen (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Aan het geboortebos in Kuringen zijn een tiental tentoonstellingsborden over de geschiedenis van de Hasseltse deelgemeente onherstelbaar gevandaliseerd. Omdat het bekladden met graffiti niet de eerste keer is, geeft de heemkundige kring zich cynisch gewonnen. Proficiat vandalen, klinkt het op Facebook.
  [naar artikel]
 44. Penismuur in Sint-Gillis verdwijnt na 2 jaar onder laag witte verf (05/07/2018 - VRT NWS)
  In Sint-Gillis is een laag witte verf op de beruchte penismuur aangebracht. Het is niet duidelijk wie dat heeft gedaan want aan BRUZZ vertellen de eigenaar van het gebouw en de burgemeester dat ze hiervoor geen opdracht hebben gegeven.
  [naar artikel]
 45. Vandalen besmeuren hoofdkwartier N-VA met rode verf (12/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Onbekenden hebben donderdagnacht het hoofdkwartier van N-VA in de Brusselse Koningsstraat beklad. De partij heeft intussen aangifte gedaan bij de politie.
  [naar artikel]
 46. Vandalen besmeuren hoofdkwartier N-VA met rode verf (12/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Onbekenden hebben donderdagnacht het hoofdkwartier van N-VA in de Brusselse Koningsstraat beklad. De partij heeft intussen aangifte gedaan bij de politie.
  [naar artikel]
 47. Vandalen bekladden Standard-stadion met Anderlecht-slogans (03/05/2019 - Metro)
  Minder dan een week nadat het Jan Breydelstadion in Brugge beklad werd met graffiti, hebben Anderlecht-aanhangers het stadion van Standard onder handen genomen, zo bleek deze middag uit beelden op sociale media. De vandalenstreken, Anderlecht-slogans die onder meer op de ticketshop werden aangebracht, kwamen twee dagen voor de Clasico tussen Anderlecht en Standard aan het licht. Die wedstrijd van de zevende speeldag in Play-off I wordt zondag in het Constant Vanden Stockstadion gespeeld. In de heenronde liep het in de clash tussen beide teams volledig uit de hand en moest de wedstrijd vervroegd worden stilgelegd nadat de supporters van Anderlecht vuurpijlen en rookbommen op het veld hadden gegooid. Anderlecht werd gestraft met een forfaitnederlaag, 5.000 euro boete en een match achter gesloten deuren. De malaise blijft op deze manier aanhouden bij Anderlecht. Sportief haalde de club voorlopig een dramatische één op achttien in Play-off I. Extrasportief vielen vorige week woensdag zowel op het trainingscentrum in Neerpede als in het Constant Vanden Stockstadion speurders van de federale politie binnen. De inval kaderde in een gerechtelijk onderzoek naar witwaspraktijken en het opzetten van een criminele organisatie. bron: Belga Het bericht Vandalen bekladden Standard-stadion met Anderlecht-slogans verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. VIDEO. Laag. Lager. Laagst. Vandalen breken speeltuigen af aan kleuterschool (06/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vandalen hebben toegeslagen op de kleuterspeelplaats van de Stedelijke Basisschool De Puzzel in Koersel, bij Beringen. Ze forceerden de poort en duwden vervolgens alle speeltuigen om. De school heeft regelmatig last van vandalen.
  [naar artikel]
 49. N-VA-hoofdkwartier besmeurd met rode verf (12/10/2018 - De Standaard)
  Het hoofdkwartier van N-VA in het centrum van Brussel werd vannacht besmeurd door vandalen, zo meldt staatssecretaris Theo Francken op Twitter.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.