Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 August 2020
01:07 uur

Nieuwe Proximus-CEO: 'Groeien via technologisch leiderschap en partnerschappen'

De Tijd

14/01/2020 - 16:29

16:24 Guillaume Boutin, de nieuwe CEO van Proximus, schetste dinsdag voor het eerst de grote lijnen van zijn strategie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Handelsoorlog draait rond technologisch leiderschap' (28/05/2019 - De Tijd)
  18:55 Niet het grote Amerikaanse handelstekort met China is de oorzaak van de handelsoorlog, wel het groeiend populisme en de wil van de VS om hun technologisch leiderschap te bewaren, meent Christophe Dona...
  [naar artikel]
 2. ‘Proximus is geen volger meer' (29/10/2016 - De Tijd)
  01:00 ‘We zijn een van de weinige nationale operatoren die er nog in slagen te groeien. En we zijn van plan dat te blijven doen.’ Ondanks de toenemende concurrentie uit binnen- en buitenland blaakt Proximus...
  [naar artikel]
 3. Belgen in het buitenland – Jason Denayer is nieuwe aanvoerder van Lyon “dankzij zijn natuurlijk leiderschap” (15/08/2019 - Metro)
  Jason Denayer is sinds kort de aanvoerder van Olympique Lyon, waar hij in 2018 neerstreek. De Braziliaan Sylvinho, de nieuwe coach van de Franse topclub, looft de 24-jarige verdediger om zijn natuurlijk leiderschap. “Jason Denayer heeft een natuurlijk leiderschap”, verklaarde Sylvinho woensdag zijn keuze voor Denayer op een persconferentie. “Hij kan het goed vinden met de jongeren en heeft een goede relatie met de anciens. Ik denk dat hij nog een enorme progressiemarge heeft. De verantwoordelijkheid die ik hem geef, kan hem nog doen groeien.” Denayer kwam in 2013 bij Manchester City terecht. De Rode Duivel speelde echter nooit voor het eerste elftal van de Citizens. Hij werd uitgeleend aan Celtic Glasgow (2014-2015), Galatasaray (2015-2016 en 2017-2018) en Sunderland (2016-2017). In 2018 volgde een transfer naar Lyon, waar hij uitgroeide tot een sterkhouder achterin. bron: Belga Het bericht Belgen in het buitenland – Jason Denayer is nieuwe aanvoerder van Lyon “dankzij zijn natuurlijk leiderschap” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Meer klanten voor Proximus (24/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Proximus heeft het voorbije jaar zijn klantenbestand in België opnieuw zien groeien en zijn marktaandeel verder zien stijgen, "ondanks de hevige
  [naar artikel]
 5. Meer klanten voor Proximus (24/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Proximus heeft het voorbije jaar zijn klantenbestand in België opnieuw zien groeien en zijn marktaandeel verder zien stijgen, "ondanks de hevige
  [naar artikel]
 6. Proximus lanceert vernieuwd tv-platform Pickx (13/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Proximus steekt zijn tv-aanbod in een nieuw jasje en geeft het ook een nieuwe naam: Proximus Pickx. Zowel op tv, op de website als in de app wil Proximus zijn klanten beter wegwijs maken in het grote aanbod.
  [naar artikel]
 7. Top Proximus duwt transformatieplan door, Guillaume Boutin wordt nieuwe CEO (27/11/2019 - De Morgen)
  De raad van bestuur van telecombedrijf Proximus heeft de Fransman Guillaume Boutin aangeduid als nieuwe CEO. Hij volgt Dominique Leroy op. Boutin werkt al twee jaar bij Proximus en was verantwoordelijke voor de consumentenmarkt. Proximus duwt ook het transformatieplan door.
  [naar artikel]
 8. Guillaume Boutin is nieuwe CEO van Proximus, herstructureringsplan gaat door (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Fransman Guillaume Boutin wordt de nieuwe CEO van Proximus. Dat werd uit goede bron vernomen. Boutin werkt al twee jaar bij Proximus en was...
  [naar artikel]
 9. Studio 100 lanceert nieuwe muziekzender op Proximus TV (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf januari zal via Proximus TV een nieuwe muziekzender van Studio 100 te zien zijn: Studio 100 Hits. Proximus snoepte het exclusieve contract met het productiehuis af van Telenet. De telecomoperator zal ook een aanwezigheid opbouwen in de Plopsa-pretparken.
  [naar artikel]
 10. Studio 100 lanceert nieuwe muziekzender op Proximus TV (22/12/2017 - De Tijd)
  14:06 Vanaf januari zal via Proximus TV een nieuwe muziekzender van Studio 100 te zien zijn: Studio 100 Hits. Proximus snoepte het exclusieve contract met het productiehuis af van Telenet.
  [naar artikel]
 11. Proximus lanceert vernieuwd tv-platform Pickx (13/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Proximus steekt zijn tv-aanbod in een nieuw jasje en geeft het ook een nieuwe naam: Proximus Pickx. Zowel op tv, op de website als in de app wil...
  [naar artikel]
 12. Proximus zet nieuwe CEO uit de wind: ‘Fout van het communicatiedepartement’ (18/12/2019 - De Morgen)
  Heeft Guillaume Boutin, de nieuwe topman van Proximus, gelogen over een prestigieuze opleiding, of heeft Proximus zelf een fout gemaakt? Het laatste, zegt het telecombedrijf, bij zijn aanwerving zijn alle diploma’s gecontroleerd.
  [naar artikel]
 13. Proximus rookt vredespijp met VRT (16/12/2019 - De Tijd)
  13:13 Proximus heeft een nieuwe samenwerking afgesloten met de VRT over de de distributie van de VRT-kanalen en de programma’s in het nieuwe tv-aanbod van de telecomoperator.
  [naar artikel]
 14. Nieuwe Proximus-CEO begint in woelig klimaat (27/11/2019 - De Tijd)
  23:39 De Fransman Guillaume Boutin is de nieuwe CEO van Proximus.
  [naar artikel]
 15. 3 belangrijke vragen en antwoorden over ontslagen bij Proximus (09/01/2019 - VRT NWS)
  Proximus wil tot 1.900 werknemers laten afvloeien en tegelijk 1.250 nieuwe personeelsleden aanwerven. Dat heeft ontslagnemend minister van Werk Kris Peeters (CD&V) gezegd na een onderhoud met Proximus-CEO Dominique Leroy. Wat is er aan de hand? VRT-journalist Steven Rombaut legt het uit.
  [naar artikel]
 16. Katoen Natie investeert fors in Elia-aandelen (10/04/2019 - De Morgen)
  Katoen Natie, het bedrijf van CEO Fernand Huts, krijgt meer dan vijf procent van hoogspannings-netbeheerder Elia in handen. De stap past in de strategie van Katoen Natie om uit te groeien tot een technologisch ingenieursbedrijf.
  [naar artikel]
 17. Fransman Guillaume Boutin wordt nieuwe CEO van Proximus (27/11/2019 - VRT NWS)
  De Fransman Guillaume Boutin wordt de nieuwe CEO van telecomoperator Proximus. Dat heeft de raad van bestuur van Proximus zonet beslist. Boutin volgt Dominique Leroy op, die in september vervroegd opstapte als CEO nadat was bekendgeraakt dat ze plannen had om over te stappen naar het Nederlandse KPN.
  [naar artikel]
 18. Nieuw technologisch snufje voor auto's: digitale buitenspiegels (13/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een aantal automerken pakt uit met een nieuw technologisch snufje. Zowel Audi, Mercedes als Lexus lanceren een model met digitale buitenspiegels....
  [naar artikel]
 19. Cruciale dag voor toekomst Proximus: beslissing over sociaal akkoord én nieuwe CEO (27/11/2019 - De Morgen)
  Slaagt de raad van bestuur van Proximus er vandaag in om overeenkomst te bereiken over zowel een nieuwe CEO als een sociaal akkoord? De vakbonden willen alvast hun zeg hebben over het transformatieplan waarmee de nieuwe CEO aan de slag moet.
  [naar artikel]
 20. Cruciale voor toekomst Proximus: beslissing over sociaal akkoord én nieuwe CEO (27/11/2019 - De Morgen)
  Slaagt de raad van bestuur van Proximus er vandaag in om overeenkomst te bereiken over zowel een nieuwe CEO als een sociaal akkoord? De vakbonden willen alvast hun zeg hebben over het transformatieplan waarmee de nieuwe CEO aan de slag moet.
  [naar artikel]
 21. Proximus: 'Verwarring over cv Boutin is communicatiefout' (18/12/2019 - De Tijd)
  12:22 Proximus-topman Guillaume Boutin volgde geen Executive MBA, zoals twee jaar lang op de Proximus-site vermeld stond. Dat is een fout van het communicatiedepartement, stelt Proximus nu.
  [naar artikel]
 22. Proximus-baas Dominique Leroy genoemd als CEO BT (04/09/2018 - De Tijd)
  17:10 Volgens de Britse zondagskrant The Sunday Telegraph zou Dominique Leroy, de CEO van Proximus, in de running zijn om de nieuwe CEO van het Britse telecombedrijf BT te worden. Proximus reageert dat Lero...
  [naar artikel]
 23. Proximus optimistischer na goed kwartaal (28/10/2016 - De Tijd)
  07:48 De telecomgroep kon ondanks de toegenomen concurrentie van Telenet en Orange Belgium groeien in digitale televisie en internet.
  [naar artikel]
 24. Is Proximus de doodgraver van de Belgische televisiezenders? (29/08/2019 - De Morgen)
  ‘Als Proximus zijn zin doordrijft, bestaan we over twee à drie jaar niet meer.’ Philippe Delusinne, CEO van RTL België, ziet de toekomst van zijn zenders donker in. De grote boosdoener? Proximus, dat met het nieuwe televisieplatform Pickx de zendschema’s van de zenders ondergraaft.
  [naar artikel]
 25. Ook woensdagavond nog problemen met televisie bij Proximus (11/01/2018 - Metro)
  Telecomoperator Proximus kampte woensdagavond met nieuwe problemen met televisie. Dat melden Le Soir en Sudpresse op hun websites en wordt bevestigd door het bedrijf via Twitter. Maandagavond kampte Proximus met een algemene panne in een van de datacenters van de groep, waardoor heel wat klanten in België zonder televisie zaten. Dinsdagochtend waren er nieuwe storingen, met name voor de internet- en sms-diensten. Proximus normaliseerde de situatie en kondigde compensatie aan voor getroffen klanten. Woensdagavond zouden er dan nieuwe problemen opgedoken zijn met de televisiediensten. Een tiental zenders zou niet meer te bekijken geweest zijn. bron: Belga
  [naar artikel]
 26. Ook woensdagavond nog problemen met televisie bij Proximus (11/01/2018 - Metro)
  Telecomoperator Proximus kampte woensdagavond met nieuwe problemen met televisie. Dat melden Le Soir en Sudpresse op hun websites en wordt bevestigd door het bedrijf via Twitter. Maandagavond kampte Proximus met een algemene panne in een van de datacenters van de groep, waardoor heel wat klanten in België zonder televisie zaten. Dinsdagochtend waren er nieuwe storingen, met name voor de internet- en sms-diensten. Proximus normaliseerde de situatie en kondigde compensatie aan voor getroffen klanten. Woensdagavond zouden er dan nieuwe problemen opgedoken zijn met de televisiediensten. Een tiental zenders zou niet meer te bekijken geweest zijn. bron: Belga
  [naar artikel]
 27. Kamercommissie gaat nieuwe CEO en vakbonden Proximus horen (11/12/2019 - Metro)
  De Kamercommissie Overheidsbedrijven hoort volgende week dinsdag de nieuwe CEO van Proximus Guillaume Boutin. Begin volgend jaar volgt er een hoorzitting met de vakbonden. Proximus maakte enkele turbulente maanden door. Na het vertrek van topvrouw Dominique Leroy duidde de raad van bestuur eind vorige maand de Fransman Guillaume Boutin aan als nieuwe CEO. Afgelopen maandag keurde het paritair comité het sociaal plan bij de herstructurering van het bedrijf goed. ACV-Transcom, de grootste vakbond bij Proximus, stemde in met een gewijzigd plan, waardoor de nodige tweederdemeerderheid was gevonden. Eerder had ook de liberale vakbond VSOA met het plan ingestemd. De socialistische vakbond stemde tegen. bron: Belga Het bericht Kamercommissie gaat nieuwe CEO en vakbonden Proximus horen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Proximus heeft nieuwe CEO en zal herstructureringsplan dan toch uitvoeren (27/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De raad van bestuur van telecombedrijf Proximus heeft een nieuwe CEO aangeduid. Het is de interne kandidaat Guillaume Boutin geworden. Dat is uit goede bron vernomen door Belga.
  [naar artikel]
 29. Proximus misleidt met nieuw aanbod 'Minimus': meer betalen voor minder (13/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Proximus heeft maandag een nieuwe productbundel gelanceerd met internet, tv en mobiele telefonie. Het nieuwe pack 'Minimus' vervangt het vroegere...
  [naar artikel]
 30. Proximus heeft nieuwe CEO en zal herstructureringsplan dan toch uitvoeren (27/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De raad van bestuur van telecombedrijf Proximus heeft een nieuwe CEO aangeduid. Het is de interne kandidaat Guillaume Boutin geworden. Dat is uit goede bron vernomen door Belga.
  [naar artikel]
 31. Heisa over fout op cv nieuwe Proximus-topman (18/12/2019 - Knack)
  Is het een foutje of loog de nieuwe CEO van Proximus staalhard op zijn cv? Daar staat te lezen dat Guillaume Boutin een 'executive MBA' aan de managementschool INSEAD behaalde. Dat blijkt niet de kloppen. N-VA-parlementslid Michael Freilich eist duidelijkheid.
  [naar artikel]
 32. Proximus-baas Dominique Leroy genoemd als nieuwe baas Brits telecombedrijf BT (04/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Volgens de Britse zondagskrant The Sunday Telegraph zou Dominique Leroy, de CEO van Proximus, in de running zijn om de nieuwe CEO van het Britse telecombedrijf BT te worden. Proximus reageert dat Leroy het Belgische telecombedrijf wil blijven leiden.
  [naar artikel]
 33. Proximus-baas Dominique Leroy genoemd als nieuwe baas Brits telecombedrijf BT (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Volgens de Britse zondagskrant The Sunday Telegraph zou Dominique Leroy, de CEO van Proximus, in de running zijn om de nieuwe CEO van het Britse telecombedrijf BT te worden. Proximus reageert dat Leroy het Belgische telecombedrijf wil blijven leiden.
  [naar artikel]
 34. LIVE. Volg hier het Kamerdebat over de situatie bij Proximus (10/01/2019 - De Standaard)
  Bij Proximus staan 1.900 banen op de tocht. Het telecombedrijf neemt ook 1.250 nieuwe mensen aan boord om de transformatie naar een leverancier van digitale diensten vlot te doen verlopen. Minister van Telecommunicatie Philippe De Backer (Open VLD) wordt vanmiddag ondervraagd door de Kamer over de situatie bij Proximus.
  [naar artikel]
 35. Balls & Glory blijft groeien: hier komen de nieuwe filialen (16/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Balls & Glory, het balletjesrestaurant van Wim Ballieu, blijft maar groeien in Vlaanderen. Het kondigt nu een nieuwe reeks openingen aan in Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas.
  [naar artikel]
 36. De zes struikelblokken in de zoektocht naar een nieuwe CEO voor Bpost en Proximus (06/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij Bpost vertrekt Koen Van Gerven, bij Proximus stapt Dominique Leroy op. Twee overheidsbedrijven moeten op zoek naar een nieuwe grote baas. Dat kan niet moeilijk zijn: Bpost betaalt een bruto jaarsalaris van 820.000 euro, bij Proximus is het zelfs 940.000. “En toch wordt het een moeilijke zoektocht”, zeggen kenners. Dit zijn de zes struikelblokken.
  [naar artikel]
 37. Studio 100 en Proximus versterken partnerschap: nieuwe muziekzender en voordelen in Plopsa-parken (22/12/2017 - VRT NWS)
  Studio 100 en Proximus breiden hun partnerschap uit. Dat hebben beide bedrijven vanmiddag bekendgemaakt op een persconferentie. Er komen onder meer een nieuwe muziekzender, Studio 100 Hits, een vernieuwing van het digitale platform Wanagogo en voordelen voor Proximus-klanten in de Plopsa-parken.
  [naar artikel]
 38. Jaarwinst Proximus boert achteruit door herstructurering (21/02/2020 - Express)
  Proximus sloot 2019 af met een jaarwinst van 373 miljoen euro. Dat is een daling van 27 procent, te wijten aan het bedrag dat de telecomprovider opzij legt om het sociaal plan te bekostigen. Begin december raakte bekend dat er een akkoord was over de herstructurering bij Proximus. De nieuwe CEO, Guillaume Boutin, kreeg meteen […] The post Jaarwinst Proximus boert achteruit door herstructurering appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Nieuwe Proximus-topman nu al onder vuur over diploma (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe CEO van Proximus, Guillaume Boutin, ligt nu al onder vuur. Op Boutins cv staat immers een hoog aangeschreven opleiding, maar die blijkt...
  [naar artikel]
 40. “Guillaume Boutin is nieuwe CEO van Proximus” (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De raad van bestuur van telecombedrijf Proximus heeft een nieuwe CEO aangeduid. Volgens De Tijd gaat het om de Fransman Guillaume Boutin, momenteel...
  [naar artikel]
 41. Proximus zoekt 250 nieuwe medewerkers (11/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Telecombedrijf Proximus gaat 250 nieuwe technische medewerkers en digitale specialisten aanwerven. Het gaat voornamelijk om lassers voor de koper-...
  [naar artikel]
 42. Guillaume Boutin is nieuwe CEO van Proximus (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De raad van bestuur van telecombedrijf Proximus heeft een nieuwe CEO aangeduid. Volgens De Tijd gaat het om de Fransman Guillaume Boutin, momenteel...
  [naar artikel]
 43. Guillaume Boutin wordt nieuwe CEO van Proximus (27/11/2019 - De Morgen)
  De raad van bestuur van telecombedrijf Proximus heeft de Fransman Guillaume Boutin aangeduid als nieuwe CEO. Hij volgt Dominique Leroy op.
  [naar artikel]
 44. Proximus presteert lauw (30/07/2019 - De Tijd)
  00:00 De Aziatische beurzen tekenen lichte winst op in de vooruitblik naar nieuwe handelsgesprekken tussen de VS en China. In Brussel is Proximus aan zet.
  [naar artikel]
 45. Opvolger Dominique Leroy mag best meer verdienen van Proximus-voorzitter Stefaan De Clerck (08/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  De nieuwe CEO van Proximus zou straks best meer mogen verdienen dan de huidige topvrouw Dominique Leroy. Dat zegt Stefaan De Clerck, de voorzitter van de raad van bestuur van Proximus. Hij vindt dat het loonplafond van 650.000 euro een handicap om op zoek te gaan naar een nieuwe CEO.
  [naar artikel]
 46. Na VRT sluit ook RTBF akkoord met Proximus over platform Pickx (14/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een maand na de Vlaamse omroep VRT, heeft ook de Franstalige omroep RTBF een akkoord gesloten met Proximus over Pickx, het nieuwe tv-portaal van het telecombedrijf. Dat werd dinsdag vernomen bij Proximus.
  [naar artikel]
 47. Fransman Guilaume Boutin nieuwe CEO van Proximus (27/11/2019 - De Tijd)
  17:31 De Fransman Guillaume Boutin wordt de nieuwe CEO van de beursgenoteerde telecomgroep Proximus. Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen.
  [naar artikel]
 48. Onduidelijkheid over diploma Proximus-ceo “fout van communicatiedepartement” (18/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De verwarring over de achtergrond van de nieuwe topman van Proximus, Guillaume Boutin, is ontstaan door een “fout van het communicatiedepartement”. Dat zegt het bedrijf. Bij zijn aanwerving zijn alle diploma’s gecontroleerd, benadrukt Proximus.
  [naar artikel]
 49. Onduidelijkheid over diploma Proximus-ceo “fout van communicatiedepartement” (18/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De verwarring over de achtergrond van de nieuwe topman van Proximus, Guillaume Boutin, is ontstaan door een “fout van het communicatiedepartement”. Dat zegt het bedrijf. Bij zijn aanwerving zijn alle diploma’s gecontroleerd, benadrukt Proximus.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.