Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

09 August 2020
14:07 uur

Politieagente gewond na achtervolging drugsverdachten

Het Nieuwsblad

14/01/2020 - 16:36

De lokale politie heeft afgelopen zaterdag drie verdachten opgepakt die een alcoholcontrole in Lommel waren ontvlucht. Na een achtervolging werd de wagen van de drie tot stilstand gebracht in Retie. Een politieagente raakte gewond tijdens de interventie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Agente raakt gewond tijdens wilde achtervolging van Lommelse twintigers (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twee 21-jarige Lommelaren en een 19-jarige vrouw uit Mol zijn zaterdagavond onderschept in Retie na een wilde achtervolging. Ze waren in Lommel weggevlucht voor een BOB-controle. Bij de achtervolging raakte een agente van de politie Balen-Dessel-Mol gewond.
  [naar artikel]
 2. Tongerse agente gewond na achtervolging (16/08/2019 - De Standaard)
  Vrijdagavond rond 18.00 uur is een 52-jarige Tongenaar na een achtervolging door de politie in Alt-Hoeselt gearresteerd. Een vrouwelijke agente raakte daarbij gewond.
  [naar artikel]
 3. Politieagente neergestoken in Frans politiekantoor (30/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Franse politieagente raakte ernstig gewond toen een man haar aanviel met een mes in de Franse stad Toulouse. De verdachte probeerde meermaals het wapen van de agente af te nemen maar toen dat mislukte stak hij haar in de keel met een mes.
  [naar artikel]
 4. Filipijnse president Duterte doodde eigenhandig drugsverdachten (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Filipijnse president Rodrigo Duterte heeft toegegeven dat hij zelf drugsverdachten heeft gedood toen hij nog burgemeester van Davao was. De
  [naar artikel]
 5. Filipijnse politie doodt bijna 300 drugsverdachten in één maand (26/07/2016 - De Redactie)
  In de eerste maand van het presidentschap van de “Filipijnse Trump” gaat de politie er prat op dat ze keihard optreedt tegen drugscriminelen. De afgelopen maand zou de politie maar liefst 293 drugsverdachten hebben gedood.
  [naar artikel]
 6. Politieagente neergestoken in Frans politiekantoor (30/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Een Franse politieagente raakte ernstig gewond toen een man haar aanviel met een mes in een politiekantoor in de Franse stad Toulouse. De verdachte probeerde meermaals het wapen van de agente af te nemen maar toen dat mislukte stak hij haar in de keel met een mes.
  [naar artikel]
 7. Agent gewond na achtervolging in Meulenberg: al derde incident in een week tijd (22/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor de derde keer in minder dan vijf dagen tijd heeft een jongeman uit Houthalen zich agressief opgesteld tegen een politieagent. Het laatste feit dateert van vrijdagavond. Toen raakte een agent gewond na een achtervolging in Meulenberg. Ook de 21-jarige verdachte raakte gewond.
  [naar artikel]
 8. 5 politie-inspecteurs gewond bij drie ongevallen bij achtervolging in Limburg (06/03/2019 - VRT NWS)
  Bij een achtervolging door Bree en Bocholt tot over de Nederlandse grens zijn drie verkeersongevallen met politievoertuigen gebeurd. Vijf inspecteurs raakten daarbij gewond.  Dat meldt het Limburgse parket. Een dertiger uit Peer werd gearresteerd.
  [naar artikel]
 9. Schoten gelost bij achtervolging in Ter Kamerenbos (21/09/2019 - De Standaard)
  De Brusselse politie heeft zaterdagvoormiddag twee personen opgepakt na een achtervolging door het Ter Kamerenbos. Bij die achtervolging heeft de politie ook het vuur geopend, maar niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 10. Politiecombi’s crashen tijdens achtervolging (13/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vier agenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een wilde achtervolging in Brussel.
  [naar artikel]
 11. Drugsverdachten vrij omdat DVD met bewijsmateriaal per ongeluk vernield is (19/06/2018 - VRT NWS)
  In Gent heeft een rechter beslist om drie drugsverdachten vrij te spreken, omdat een DVD met bewijsmateriaal per ongeluk vernield werd. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De drie stonden terecht omdat ze grote hoeveelheden cannabis, amfetamines en cocaïne naar het buitenland uitvoerden. 
  [naar artikel]
 12. Politieman gewond bij achtervolging (02/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een politieman van de politiezone Minos is zaterdagmiddag lichtgewond geraakt bij een achtervolging van Wommelgem naar Viersel.
  [naar artikel]
 13. Politiemotard gewond na val tijdens achtervolging (20/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een motard van de politie Carma kwam woensdagavond ten val bij een achtervolging. ook het vluchtende minderjarige duo kon de scooter niet rechtop houden. Zij werden door een andere agent gearresteerd.
  [naar artikel]
 14. Tongerse agente gewond na achtervolging (16/08/2019 - Metro)
  Vrijdagavond rond 18.00 uur is een 52-jarige Tongenaar na een achtervolging door de politie in Alt-Hoeselt gearresteerd. De man sloeg omstreeks 17.00 uur in Tongeren voor de politie op te vlucht en probeerde met zijn Volkswagen Golf GTI via binnenwegen naar Alt-Hoeselt te rijden. De bestuurder moest echter stoppen voor een tractor die de weg in de Trulstraat versperde. Bij de arrestatie van de Tongenaar liep een vrouwelijke agente lichte verwondingen op. Zowel het parket als de politie van Tongeren willen niets over de achtervolging kwijt zolang het onderzoek loopt. Parketwoordvoerster Anja De Schutter bevestigde wel dat de Tongenaar voorlopig werd gearresteerd. bron: Belga Het bericht Tongerse agente gewond na achtervolging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. 16- en 17-jarige dieven crashen na wilde achtervolging door politie (02/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Na een achtervolging tegen hoge snelheid zijn zaterdagavond twee jongeren met een geseind voertuig gecrasht. Een van hen raakte gewond. Dat werd vernomen bij het parket.
  [naar artikel]
 16. Auto botst op politiewagen bij achtervolging, agent gewond (10/11/2017 - De Standaard)
  Op de Antwerpse Singel is een vluchtend voertuig vrijdagavond bij een achtervolging frontaal op een combi gereden. Daarbij raakte een agent lichtgewond.
  [naar artikel]
 17. Wilde achtervolging leidt tot drie gecrashte politievoertuigen: vijf inspecteurs gewond, dertig opgepakt (06/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een wilde achtervolging door Bree en Bocholt tot over de Nederlandse grens zijn drie ongevallen met politievoertuigen gebeurd. Daarbij raakten vijf inspecteurs gewond. Een dertiger uit Peer werd gearresteerd. Hij was onder invloed van drugs. Dat meldt de politiezone Carma.
  [naar artikel]
 18. Man in de cel voor poging tot doodslag op agente tijdens achtervolging in Oostende (13/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Brugse onderzoeksrechter heeft een 48-jarige man uit Anderlecht aangehouden op verdenking van poging tot doodslag op een politieagente in...
  [naar artikel]
 19. Achtervolging eindigt in spectaculaire crash (01/06/2018 - De Standaard)
  Bij een crash in Rekkem, West-Vlaanderen, zijn vrijdag vier agenten gewond geraakt. Nadat inbrekers betrapt werden in Moeskroen zette de politie de achtervolging in.
  [naar artikel]
 20. Achtervolging eindigt in spectaculaire crash (01/06/2018 - De Standaard)
  Bij een crash in Rekkem, West-Vlaanderen, zijn vrijdag vier agenten gewond geraakt. Nadat inbrekers betrapt werden in Moeskroen zette de politie de achtervolging in.
  [naar artikel]
 21. Politieagente geeft borstvoeding aan baby van verdachte (28/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De liefde van een moeder is onvoorwaardelijk. Dat bleek nog maar eens toen een vrouwelijke politieagente Hao Lina in China publiekelijk het vier...
  [naar artikel]
 22. Achttienjarige man richt vuurwapen op politie bij controle in Nederland (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 18-jarige man uit Sint-Oedenrode, vlakbij Eindhoven, heeft vannacht rond 1 uur een pistool op een politieagente gericht. De politieagente had...
  [naar artikel]
 23. Politieagente gewond bij verkeersongeval in Brussel (04/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een agente van de Brusselse lokale politie is maandagnamiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Kunstberg. Dat meldt de Brusselse politie. Het ongeval gebeurde omstreeks 16.00 uur, toen de agente met haar bromfiets uitgleed en ten val kwam. De agente raakte gewond aan het hoofd en werd naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar.
  [naar artikel]
 24. Spectaculaire achtervolging eindigt in crash op E17 (19/08/2019 - VRT NWS)
  Een achtervolging door de politie op de E17 zondagavond is met een crash geëindigd. Twee politie-inspecteurs en de vluchtende Franse automobilist zijn gewond geraakt.
  [naar artikel]
 25. Spectaculaire achtervolging op E17 eindigt met crash: vluchtende bestuurder knalt tegen combi (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een Franse automobilist is zondagavond, na een spectaculaire achtervolging op de E17, op een politiecombi geknald. De bestuurder en twee agenten raakten daarbij gewond, zo meldt VRT NWS.
  [naar artikel]
 26. Politie woedend na vrijlating moordenaar van politieagente Kitty (23/09/2018 - De Tijd)
  12:39 Politievakbond NSPV overweegt harde acties in reactie op het vervroegd vrijlaten van een van de moordenaars van politieagente Kitty Van Nieuwenhuysen.
  [naar artikel]
 27. Vrouw slaat politieagente nadat ze betrapt wordt tijdens stomende vrijpartij in auto (10/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 24-jarige Française heeft in de Brugse rechtbank zes maanden celstraf gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen aan een politieagente.
  [naar artikel]
 28. Belgische automobilist omgekomen bij wilde achtervolging in Eindhoven (26/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeluk in Eindhoven in Nederland is een automobilist zondagnacht om het leven gekomen en zijn twee inzittenden gewond geraakt. De auto, met een Belgisch kenteken, botste bij een achtervolging door de politie tegen een boom.
  [naar artikel]
 29. Belgische automobilist omgekomen bij wilde achtervolging in Eindhoven (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeluk in Eindhoven in Nederland is een automobilist zondagnacht om het leven gekomen en zijn twee inzittenden gewond geraakt. De auto, met een Belgisch kenteken, botste bij een achtervolging door de politie tegen een boom.
  [naar artikel]
 30. Brusselse politie schiet op auto tijdens achtervolging: bestuurder levensgevaarlijk gewond naar ziekenhuis (27/08/2019 - VRT NWS)
  In de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek heeft de politie tijdens een achtervolging geschoten op een auto die probeerde te ontkomen. Dat schrijft Bruzz en bevestigt de politie van Brussel. De bestuurder raakte levensgevaarlijk gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede inzittende is opgepakt.
  [naar artikel]
 31. Tongerse agente gewond na achtervolging, 52-jarige Tongenaar opgepakt (16/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Rond 18 uur is een 52-jarige Tongenaar na een achtervolging door de politie in Alt-Hoeselt, deelgemeente van Hoeselt, gearresteerd. De man sloeg...
  [naar artikel]
 32. Twee politiewagens crashen na lange achtervolging (07/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op het kruispunt van de Oude Leeuwenrui met de Brouwersvliet in Antwerpen zijn dinsdagmiddag twee politiewagens gebotst. Dat gebeurde tijdens een achtervolging van een wagen, die intussen is onderschept. Minstens twee personen raakten gewond.
  [naar artikel]
 33. Politie-inspecteur week werkonbekwaam na aanvaring met vluchtende man (22/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vrijdagavond is een politieagent van de politiezone CARMA gewond geraakt na een achtervolging van een 21-jarige bestuurder die op de vlucht sloeg voor een politiecontrole in Houthalen-Helchteren. De man kon na een korte achtervolging toch nog ontkomen, maar kwam zich enkele uren later aanbieden op het commissariaat van Genk.
  [naar artikel]
 34. Aspirant-politieagente bekent moord op bejaarde man (08/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een aspirant-politieagente is opgepakt voor de doodslag op een tachtiger in het Henegouwse Masnuy-Saint-Jean (Jurbeke) op 22 maart. Dat zegt het parket van Bergen dinsdag. De verdachte legde bekentenissen af.
  [naar artikel]
 35. Aspirant-politieagente bekent moord op bejaarde man (07/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een aspirant-politieagente is opgepakt voor de doodslag op een tachtiger in het Henegouwse Masnuy-Saint-Jean (Jurbeke) op 22 maart. Dat zegt het parket van Bergen dinsdag. De verdachte legde bekentenissen af.
  [naar artikel]
 36. Israëlische politieagente doodgestoken in Jeruzalem (17/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de buurt van Jeruzalem is vrijdag een Israëlische politieagente om het leven gekomen na een mesaanval. Drie vermoedelijke aanvallers werden
  [naar artikel]
 37. BMW van de baan geduwd bij achtervolging (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft maandagmorgen een BMW 318i na een lange achtervolging tot stilstand kunnen brengen. De achtervolging startte in Antwerpen en
  [naar artikel]
 38. Israëlische politieagente doodgestoken in Jeruzalem - IS eist aanslag op (17/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de buurt van Jeruzalem is vrijdag een Israëlische politieagente om het leven gekomen na een mesaanval. Drie vermoedelijke aanvallers werden
  [naar artikel]
 39. Politieagente neergestoken in Charleroi (06/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van Charleroi is na de middag een politieagente neergestoken. Volgens de eerste informatie werd de vrouw aangevallen voor het
  [naar artikel]
 40. Jongeren breken arm van politieagente in La Louvière (29/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een politieagente heeft een gebroken arm opgelopen bij een incident met weerspannige jongeren gisteravond omstreeks 21 uur in La Louvière. Drie
  [naar artikel]
 41. Achtervolging door politie eindigt met crash op E17 (19/08/2019 - De Standaard)
  Een achtervolging door de politie op de E17 is zondagavond met een crash geëindigd ter hoogte van Deerlijk. Twee politie-inspecteurs en de vluchtende automobilist raakten gewond.
  [naar artikel]
 42. ‘Mooiste agente van Duitsland’ moet kiezen tussen carrière als model of job bij politie (07/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Politieagente Adrienne Koleszár (34) staat voor een moeilijke keuze. Sinds de vrouw twee jaar geleden werd verkozen tot ‘mooiste politieagente van...
  [naar artikel]
 43. Weerspannige jongeren breken arm van politieagente (29/07/2017 - De Standaard)
  Een politieagente heeft een gebroken arm opgelopen bij een incident met weerspannige jongeren vrijdagavond omstreeks 21.00 uur in La Louvière. Drie personen, onder wie een minderjarige, zijn opgepakt, zo meldt het parket van Bergen zaterdag.
  [naar artikel]
 44. Weerspannige jongeren breken arm van politieagente (29/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een politieagente heeft een gebroken arm opgelopen bij een incident met weerspannige jongeren vrijdagavond omstreeks 21.00 uur in La Louvière. Drie personen, onder wie een minderjarige, zijn opgepakt. Dat meldt het parket van Bergen zaterdag.
  [naar artikel]
 45. Weerspannige jongeren breken arm van politieagente (29/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een politieagente heeft een gebroken arm opgelopen bij een incident met weerspannige jongeren vrijdagavond omstreeks 21.00 uur in La Louvière. Drie personen, onder wie een minderjarige, zijn opgepakt. Dat meldt het parket van Bergen zaterdag.
  [naar artikel]
 46. Filipijnse leider: 'Ik doodde zelf drugsverdachten' (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Twee politiewagens crashen na lange achtervolging in centrum Antwerpen (07/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Oude Leeuwenrui met de Brouwersvliet in Antwerpen zijn dinsdagmiddag twee politiewagens gebotst. Dat gebeurde tijdens een achtervolging van een wagen, die enkele straten verder werd onderschept. Minstens twee personen raakten gewond.
  [naar artikel]
 48. Man rijdt in op politiecontrole en vlucht: twee agenten gewond (31/12/2017 - De Standaard)
  Twee politieagenten zijn zaterdagavond gewond geraakt toen een man inreed op een controlepost in het Limburgse Genk en wegvluchtte. De aanrijder kon na een achtervolging ingerekend worden. Ook hij raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 49. Gewonde na achtervolging Nederlandse politie van auto met Belgische nummerplaat (25/09/2016 - De Standaard)
  Bij een achtervolging door de Nederlandse politie van een wagen met Belgische nummerplaat is in het Nederlandse Weert iemand gewond geraakt, zo heeft Dagblad De Limburger zondag gemeld.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.