Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 August 2020
14:10 uur

‘Storage Hunters’: de condition humaine in de uitverkoop

De Morgen

14/01/2020 - 17:07

Ronald Meeus zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: het oer-Amerikaanse veilingprogramma Storage Hunters.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. In een cocon onder de zon (10/06/2017 - De Morgen)
  Fotograaf Artur Eranosian (27) die voor De Morgen talloze keren in de straten draalde om la condition humaine van de Belg op beeld te vereeuwigen, ging wederom op pad. Bestemming: 't zeetje.
  [naar artikel]
 2. In een cocon onder de zon (12/04/2019 - De Morgen)
  Fotograaf Artur Eranosian (27) die voor De Morgen talloze keren in de straten draalde om la condition humaine van de Belg op beeld te vereeuwigen, ging wederom op pad. Bestemming: 't zeetje.
  [naar artikel]
 3. Sprookjesboek als decor in de Munt (11/04/2019 - De Morgen)
  De centrale uitspraak van Massenets Cendrillon komt wanneer Assepoester, ten prooi aan depressie, zingt 'Ah! Comme on aime ce que l'on quitte!'. Met een ongehoorde luciditeit vat dat zinnetje zowel de condition humaine als het fin de siècle samen.
  [naar artikel]
 4. Filosofie voor de gewone mens (10/04/2019 - De Morgen)
  Hoe zou cultuurfilosoof Walter Benjamin onze maatschappij zien, als hij nu nog leefde? Met deze vraag gaat de Gentse sociaal-artistieke werkplaats Victoria Deluxe aan de slag in muziektheater @wBenjamin2014. 'Rampen en miserie zijn la condition humaine.'
  [naar artikel]
 5. PJ Harvey schopt u een geweten (05/04/2019 - De Morgen)
  Vijf jaar na het magistrale frontsoldaten-epos Let England Shake is de rook nog niet helemaal verdwenen om PJ Harveys hoofd. Op haar negende langspeler ontpopt ze zich tot een storyteller, die de gruwelijke condition humaine, open oorlogswondes en onrecht in elf uitdagende songs giet.
  [naar artikel]
 6. PubeR PunK (13/04/2019 - De Morgen)
  De Zweedse regisseur en scenarist Lukas Moodysson (Lilja 4-Ever) kan als geen ander de condition humaine van de tiener vatten. Met We Are the Best! (Vi är bäst!) sluit hij, na een donkere periode, aan bij zijn debuut Fucking Åmål, waarin hij de kleine kantjes toont van mensen die groot willen zijn.
  [naar artikel]
 7. Superhelden zijn ook maar mensen (09/04/2019 - De Morgen)
  In de nieuwe X-Men-film Logan krijgen we superheld Wolverine op zijn menselijkst te zien, met alle trauma's en frustraties die daarbij komen kijken. Want naast onschuldig popcornvertier kunnen superheldenfilms ook goed zijn voor een blik in de condition humaine.
  [naar artikel]
 8. Vermist paneel van Magritte zal niet worden gerestaureerd (29/01/2017 - De Redactie)
  Het derde deel van Magrittes "La pose enchantée" dat vorige zomer werd ontdekt in Norfolk zal niet worden gerestaureerd. De Belgische schilder overschilderde het canvas voor "La condition humaine".
  [naar artikel]
 9. Stormloop op Speelland De Vos: klanten schuiven al week aan voor uitverkoop aan halve prijs (13/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Van kruidenierswinkel in 1906 tot omvangrijke speelgoedwinkel. Met De Vos verdwijnt er een stukje Hobokense eigenheid. Voor de uitverkoop is het over de koppen lopen.
  [naar artikel]
 10. Vier uur aanschuiven voor uitverkoop Delsart in Leuven (en de opbrengst gaat naar het goede doel) (02/05/2019 - VRT NWS)
  Vandaag is de uitverkoop van de lederwinkel Delsart in de Bondgenotenlaan in Leuven van start gegaan. Klanten schuiven al de hele dag aan in de regen om voor de laatste keer hun slag te slaan. De opbrengst van de uitverkoop gaat naar het goede doel.
  [naar artikel]
 11. Deelvennootschappen in uitverkoop (05/04/2019 - De Morgen)
  De vrijwillige vereffening van de deelvennootschappen van de groep Arco mag dan wel de enige uitweg zijn,maar feit is dat een uitverkoop onvoldoendeis om de geleden schadete vergoeden. Daarvoor zijnde potentiële opbrengstenvan de participatieste beperkt.
  [naar artikel]
 12. Uitverkoop bij failliete kledingwinkel veroorzaakt ongeziene stormloop: “Al die mensen waren hier beter vroeger eens binnengelopen” (15/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De curator die het faillissement van kledingzaak Dem’s afrondt, organiseerde een uitverkoop. Dat veroorzaakte een nooit geziene stormloop op de winkel.
  [naar artikel]
 13. PROMOJAGERS SUPERTIP: kledingketen houdt totale uitverkoop met kortingen tot 80% (27/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse kinderkledingspecialist Orchestra-Prémaman houdt een totale uitverkoop in 12 van zijn Belgische filialen. De leden van de Facebookgroep...
  [naar artikel]
 14. NINA tipt: een van onze favoriete merken houdt uitverkoop (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Deense merk Samsøe & Samsøe houdt vandaag en morgen (3 & 4 maart) een uitverkoop in hun showroom in Antwerpen. Ideaal voor wie net als ons
  [naar artikel]
 15. Stormloop op seksspeeltjes bij totale uitverkoop in Aartselaar (29/08/2019 - VRT NWS)
  De totale uitverkoop van erotiekwinkel Pabo in Aartselaar is uitgedraaid op een stormloop. De winkelketen sluit definitief door een faillissement.
  [naar artikel]
 16. Suske en Wiske-museum houdt grote uitverkoop (02/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Suke en Wiske-kindermuseum sluit vanaf 1 juli voor een jaar de deuren voor een grondige renovatie. Maar voor het zover is, komt er nog een uitverkoop van spullen en decorstukken uit het museum.
  [naar artikel]
 17. Uitverkoop van Congo gaat door (03/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTDe uitverkoop van Congolese bodemschatten gaat onverminderd door. Spil in deze georganiseerde zwendel is het staatsmijnbouwbedrijf Gécamines, met de joodse investeerder Dan Gertler in een grote bijrol. Jaarlijks ontvangt Gécamines honderden miljoenen aan royalty’s, dividenden uit joint ventures en andere inkomsten.
  [naar artikel]
 18. Uitverkoop in Aldi loopt volledig uit de hand: winkel moet veiligheidsfirma inschakelen (21/10/2019 - Het Nieuwsblad)
  Klanten die artikelen uit de handen van anderen rukken, dringen rond een pallet met goederen, het is dagelijkse kost sinds er in het warenhuis Aldi in de Gentsesteenweg een uitverkoop is. Omdat de toeloop ongezien was, besliste de directie om een veiligheidsfirma in te schakelen om alles in de mate van het mogelijke rustig te laten verlopen.
  [naar artikel]
 19. Buren houden ‘uitverkoop wegens sloop’ (10/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Drie buren uit de Hoogstraatsebaan in Oostmalle die hun huis verkocht hebben aan een projectontwikkelaar voor de bouw van appartementen, houden dit weekend en het daaropvolgend weekend een ‘uitverkoop wegens sloop’.
  [naar artikel]
 20. Kammenstraat verliest icoon: Fish & Chips moet sluiten, laatste grote uitverkoop (21/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Fish & Chips, voor jongeren jarenlang de absolute referentie voor hippe kledij, houdt er definitief mee op. Na het faillissement van het moederbedrijf, deed een overnemer nog een poging tot doorstart, maar een conflict over het pand gaf de doodsteek. Er volgt nu snel een uitverkoop. “Dit is vreselijk, ik heb hartzeer.”
  [naar artikel]
 21. Uitverkoop bij Anderlecht: elftal van 22 miljoen euro in de etalage (31/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Om zijn schuldenberg af te bouwen wil Anderlecht een tiental spelers verkopen. Wij maakten de lijst en stelden vast dat RSCA voor al diegenen die nu in de etalage staan ooit 21,7 miljoen betaalde. De uitverkoop zal onvermijdelijk gepaard gaan met verlies. Bij een goed bod, wordt ook een verkoop van Amuzu (of Saelemaekers, Bakalli of Zulj) overwogen.
  [naar artikel]
 22. IN BEELD. ‘Vegan Hunters’ schieten op groenten (13/01/2020 - Metro)
  Jagen is niet enkel weggelegd voor vleeseters. Dat is de humoristische boodschap van enkele vegans die zich verenigd hebben onder de ‘Vegan Hunters’.  Op sociale media poseren de ‘Hunters’ bloedserieus met een geweer en hun buit. Ze pronken echter niet met een everzwijn of een hert, maar met radijzen, wortels en aubergines. Door de foto’s van echte jagers te imiteren, die vaak stoer poseren naast hun geschoten wild, willen ze hun veganistische levensstijl in de kijker zetten.   Dit bericht bekijken op Instagram   “You know what’ll really get your heart pumpin? A mature head of lettuce at 20 yards” Vegan Hunter full vid available at @catchindeers … #vegan #hunting #veganhunter #ragebroadheads #realtreeoutdoors #hoytbowhunting #hunting #funny #satire #comedy Een bericht gedeeld door Bud Fisher (@budfisher) op 22 Nov 2019 om 3:49 (PST)   Dit bericht bekijken op Instagram   Chasseur vegan Een bericht gedeeld door Ulyces (@ulyces.co) op 7 Jan 2020 om 6:04 (PST)   Dit bericht bekijken op Instagram   Hunting is so amazing that even vegans are getting in on the action #veganhunter Een bericht gedeeld door Hunting Technology (@huntingtechnology) op 4 Jan 2020 om 4:30 (PST)   Dit bericht bekijken op Instagram   I’m so brutal, I eat it raw #vegan #veganhunt #veganhunting #animalrights #animallove #animals #veganhumor #veganjoke #veganhunter #veganfood #veganfoodporn #vegetables #raw Een bericht gedeeld door Anastasia Aberle (@the_mother_of_zeus) op 5 Sep 2018 om 4:24 (PDT) Lees ook : Dit zijn de beste steden voor vegans Het bericht IN BEELD. ‘Vegan Hunters’ schieten op groenten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Kledingketen Men At Work failliet verklaard: mogelijk grote uitverkoop bij Fish & Chips (10/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag is kledingketen Men At Work België, met een eigen winkel in Antwerpen en de alternatieve kledingzaak Fish & Chips, failliet verklaard. Morgen bekijkt de curator of er een uitverkoop plaatsvindt. Ook is het wachten op een eventuele kandidaat-koper.
  [naar artikel]
 24. Vandalen bekladden gevel van Antwerps secretariaat Vlaams Belang: “Totale uitverkoop” (26/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Twee onbekenden hebben zondagavond de gevel van het Antwerps secretariaat van het Vlaams Belang beklad. Met graffiti spoten ze de boodschappen “zaak over te nemen” en “totale uitverkoop” neer. Filip Dewinter zette de camerabeelden op Twitter.
  [naar artikel]
 25. Na ruim kwarteeuw starten vriendinnen totale uitverkoop in kledingwinkel: “We zouden het zo opnieuw doen” (02/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Lutgart De Preter (65) en Carine Valckenborgh (61) sluiten begin volgend jaar na 26 jaar de deuren van hun kledingwinkel Men’s World op de IJzerenleen in Mechelen. Tijdens het Warm Welkom Weekend dit weekend beginnen de vriendinnen met een totale uitverkoop. “Meteen met kortingen van 20% op de nieuwe wintercollectie”, zeggen ze.
  [naar artikel]
 26. Meteen heel wat interesse bij totale uitverkoop erotiekwinkels Pabo (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De totale uitverkoop bij de erotiekwinkels Pabo in Vlaanderen lokte deze voormiddag meteen heel wat interesse. Onder andere bij de winkel in...
  [naar artikel]
 27. Brexit-compromis van premier May is "uitverkoop aan grote bedrijven, niet voor 90% van Britse ondernemingen" (07/07/2018 - VRT NWS)
  De reacties op het "gemeenschappelijk standpunt" dat premier May en haar Conservatieve partijleden over de brexit hebben bereikt, lopen uiteen. Voormalig UKIP-topman en "brexiteer" Nigel Farage spreekt over een uitverkoop, maar ook binnen de Conservatieve partij is geen eenstemmigheid.
  [naar artikel]
 28. Uitverkoop Pabo lokt massa volk: ‘De meest extreme dingen zijn het eerst weg’ (30/08/2019 - De Morgen)
  Seks aan halve prijs, daar lust de Vlaming wel pap van, getuige de overrompeling gisteren bij Pabo. De erotische winkelketen hield uitverkoop na het faillissement, en zag de klanten met armen vol handboeien, films en condooms weer buiten stappen. Wie het groepje overzag, besefte nog maar een keer: iederéén heeft seks. ‘De Vlaming is toch niet zo braaf als ik dacht.’
  [naar artikel]
 29. Uitverkoop seksspeeltjes zorgt voor stormloop in Pabo-filiaal in Aartselaar (29/08/2019 - Metro)
  Erotiekwinkel Pabo houdt momenteel een grote uitverkoop nadat duidelijk werd dat het bedrijf al zijn winkels moet sluiten door een faillessement. En dit is niet in dovemans oren gevallen. In het filiaal in Aartselaar draaide de uitverkoop uit op een stormloop. Wie seksspeeltjes aan halve prijs wil kopen, rept zich maar best snel naar de dichtsbijzijnde Pabo-winkel. Maar verwacht je wel aan lange wachtrijen. Op de Boomsesteenweg in Aartselaar moesten klanten vanmiddag meer dan twee uur lang in de rij staan. Glijmiddel “Ik zag hier iemand met enkel maar een klein potje glijmiddel aan de kassa staan, daar zou ik dat lange wachten toch niet voor over gehad hebben”, zegt een van de klanten aan Radio 2. “Ik heb gelukkig veel gevonden, het was de moeite.” Maar fans van Pabo hoeven niet te treuren, de keten blijft wel nog online bestaan. Urenlang aanschuiven voor uitverkoop seksspeeltjes https://t.co/BDA8Vs2GU3 — Radio 2 Antwerpen (@Radio2Antwerpen) August 29, 2019 Lees ook : Pabo is gered: EDC wordt de grootste erotische online retailer na overname Beate Uhse Het bericht Uitverkoop seksspeeltjes zorgt voor stormloop in Pabo-filiaal in Aartselaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Supermarkt Torina houdt uitverkoop en sluit weldra de deuren: “We gaan het hier missen” (17/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De klanten van supermarkt Torina, tegenover het oude gemeentehuis in het centrum van Brasschaat, vernamen dat de zaak uitverkoop houdt. De huur wordt niet verlengd en de zaak sluit weldra de deuren. Het personeel blijft in het ongewisse, klanten reageren teleurgesteld.
  [naar artikel]
 31. Knokke-Heist wil af van de immoborden aan de gevels: “Het lijkt wel alsof de hele gemeente in uitverkoop is” (28/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Knokke-Heist wil af van de immoborden aan de gevels. “Het lijkt wel alsof de hele gemeente in uitverkoop is.” De vastgoedsector erkent het probleem, maar vindt een volledige afschaffing toch een stap te ver.
  [naar artikel]
 32. Exmar vindt huurder voor hervergassingsplatform (14/05/2018 - De Tijd)
  19:54 De grondstoffentrader Gunvor gaat de 'floating storage and regasification unit' (FSRU) tien jaar huren van de Belgische gastankerrederij.
  [naar artikel]
 33. Muzikanten met vloeibare identiteit (05/04/2019 - De Morgen)
  "I'm a man now," zingt Christine op Chaleur Humaine, "and there's nothing you can do to make me change my mind". Zo sluit Héloïse Letissier aan bij een hele reeks muzikale 'gender benders'.
  [naar artikel]
 34. Uitverkoop bij Anderlecht: elftal van 22 miljoen euro in de etalage gezet (31/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Om zijn schuldenberg af te bouwen wil Anderlecht een tiental spelers verkopen. Wij maakten de lijst en stelden vast dat RSCA voor al diegenen die nu in de etalage staan ooit 21,7 miljoen betaalde. De uitverkoop zal onvermijdelijk gepaard gaan met verlies, want veel jongens speelden dit seizoen nog geen minuut. In hun ideale scenario recupereert paars-wit deze winter zo’n 10 miljoen. Afwachten of het lukt. Bij een goed bod, wordt ook een verkoop van Amuzu (of Saelemaekers, Bakkali of Zulj) overwogen.
  [naar artikel]
 35. Uitverkoop op beurzen duurt voort: Dow Jones eindigt 253 punten lager (06/03/2020 - Express)
  De financiële markten blijven in de ban van het coronavirus nu het aantal besmette personen wereldwijd de psychologische grens van 100.000 overschrijdt. De Dow Jones moet vrijdagavond 253 punten prijsgeven. Een verlies van net geen procent. Koopjesjagers verzachtten het leed in het laatste uur handel, maar kunnen het negatieve sentiment niet wegnemen. Ook de S&P […] The post Uitverkoop op beurzen duurt voort: Dow Jones eindigt 253 punten lager appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Zes Anderlechtspelers in uitverkoop (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. Totale uitverkoop bij Interieurs Eycken: "Gebrek aan familiale opvolging" (11/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het e-mailbericht over de totale uitverkoop, dat Interieurs Eycken uit Herderen eind vorige week aan zijn trouwe klanten verstuurde, lokte niet alleen grote verbazing uit maar zorgde het voorbije weekend voor een stormloop van koopjesjagers. Interieurs Eycken viert dit jaar haar zestigste verjaardag, maar heeft geen familiale opvolging meer. “We hebben nog geen idee welke richting het hier zal uitgaan in Riemst.”
  [naar artikel]
 38. Spaceshuttles staan in de uitverkoop (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 39. Geen uitverkoop in winterstop (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 40. 'Rolling Stone' in de uitverkoop (19/09/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 41. Fuzzy gitaartjes in de uitverkoop (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 42. 'Rolling Stone' in de uitverkoop (11/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 43. Adembenemend: vliegtuig davert dwars door orkaan Matthew (07/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet voor hun plezier of omdat ze zo graag risico's nemen dat de piloten van 'NOAA Hurricane Hunters' dwars door orkanen vliegen. Ze doen
  [naar artikel]
 44. Mourinho houdt uitverkoop bij Man United (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. Nokia zet vlaggenschip Lumia in de uitverkoop (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Belgisch leger zet onderbroeken in de uitverkoop (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Koninklijke familie houdt uitverkoop (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 48. De uitverkoop in de Engelse hoogste klasse (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 49. Provincie Oost-Vlaanderen test medisch rampenplan (26/02/2019 - Metro)
  In Oost-Vlaanderen hebben hulpdiensten dinsdagmiddag een grootschalige rampenoefening uitgevoerd aan de terreinen van havenbedrijf Ghent Transport & Storage (GTS). Het gaat om een jaarlijkse oefening om de risico’s verbonden aan het sevesobedrijf, dat in het Kluizendok ook gevaarlijke stoffen behandelt, te beperken. Aan de rampoefening “Common Effort” namen de politie en het leger deel, maar ook heel wat medische diensten. Het ging om Volksgezondheid, het Rode Kruis en het Vlaamse Kruis. De medische discipline zal voor het eerst het uitgebreid medisch interventieplan testen. Het intern noodplan van Ghent Transport & Storage werd ontplooid. De dienst noodplanning van de provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen en het provinciecommando van Defensie coördineren de oefening. De komende dagen wordt de samenwerking van defensie met lokale en federale politie, de civiele bescherming, de noodcentrale 112, het bedrijf GTS en Defensie geëvalueerd. bron: Belga Het bericht Provincie Oost-Vlaanderen test medisch rampenplan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.