Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

08 August 2020
13:34 uur

Winkeldievegge betrapt en gevat

Het Belang van Limburg

14/01/2020 - 17:17

Op de Luikersteenweg heeft een vrouw dinsdag rond 12.45 uur een winkeldiefstal gepleegd. Ze vluchtte weg, maar kon op straat gevat worden. De politie nam haar mee voor verhoor.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Hoofdinspecteur betrapt in vrije tijd winkeldievegge (20/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een hoofdinspecteur van de politie die niet aan het werk was, heeft in de Mechelse Bruul een winkeldievegge betrapt. De vrouw was al gekend voor eerdere feiten.
  [naar artikel]
 2. Winkeldievegge gaat door het lint nadat ze betrapt wordt met kinderchocolade (17/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Aan de Paardenmarkt heeft de politie zondagmiddag de handen vol gehad met een agressieve winkeldievegge. Ze had enkele pakjes kinderchocolade ter waarde van 2,20 euro gestolen en dat in haar broek verstopt, maar ze werd betrapt.
  [naar artikel]
 3. Winkeldievegge gaat door het lint nadat ze betrapt wordt met kinderchocolade (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Aan de Paardenmarkt heeft de politie zondagmiddag de handen vol gehad met een agressieve winkeldievegge. Ze had enkele pakjes kinderchocolade ter waarde van 2,20 euro gestolen en dat in haar broek verstopt, maar ze werd betrapt.
  [naar artikel]
 4. Winkeldievegge gaat door het lint nadat ze betrapt wordt met kinderchocolade (17/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Paardenmarkt heeft de politie zondagmiddag de handen vol gehad met een agressieve winkeldievegge. Ze had enkele pakjes kinderchocolade ter waarde van 2,20 euro gestolen en dat in haar broek verstopt, maar ze werd betrapt.
  [naar artikel]
 5. Winkeldievegge betrapt (13/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In een supermarkt in de Luikersteenweg in Tongeren is een vrouw betrapt toen ze etenswaren wou stelen. De dievegge werd rond het middaguur opgemerkt.
  [naar artikel]
 6. Winkeldievegge betrapt met aanzienlijke buit kinderkleding (22/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een jonge vrouw met baby met vrijdag betrapt in de Primark-vestiging aan de Meir bij het stelen van kinderkleding.
  [naar artikel]
 7. Deze winkeldievegge maakt het wel erg bont (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Florida zoekt de politie een twerkende winkeldievegge. De vrouw en haar medeplichtige stalen in april voor bijna 400 dollar (360 euro) kledij...
  [naar artikel]
 8. Winkeldievegge in cel na diefstal in Winterslag (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een notoire winkeldievegge zit sinds vrijdag in de gevangenis opgesloten. De 28-jarige vrouw was donderdagavond bij een diefstal in een supermarkt in de Vennestraat in Winterslag op heterdaad betrapt. Ze probeerde er enkele usb-sticks te stelen. De dievegge werd door de winkeldetective tegengehouden. De politie werd erbij gehaald. De vrouw bleek bij de politiediensten gekend te zijn voor meerdere diefstallen. Ze moest de gestolen goederen teruggeven en werd dan meegenomen naar het politiekantoor. Vrijdag werd ze bij de onderzoeksrechter voorgeleid. Die besloot haar aan te houden.  (mm)
  [naar artikel]
 9. Bh doet dienst als verstopplek voor gestolen spullen winkeldievegge (17/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Toen de politie LRH afgelopen zaterdag Politie Limburg Regio Hoofdstad een winkeldievegge arresteerde, vonden ze een deel van de buit in haar bh.
  [naar artikel]
 10. 60-jarige winkeldievegge uit Zoutleeuw betrapt (17/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 60-jarige vrouw uit Zoutleeuw is maandag in de vooravond in een warenhuis aan de Albertvest in Tienen betrapt op winkeldiefstal. Zij werd door een personeelslid staande gehouden nadat zij de kassa met een aantal waren was gepasseerd zonder te betalen. Daarop heeft de vrouw de waren alsnog betaald.
  [naar artikel]
 11. Winkeldievegge verstopt aardbeien en ijsjes onder haar jurk (20/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  De Antwerpse politie heeft in een supermarkt aan de Noorderlaan in Antwerpen een winkeldievegge opgepakt. De winkeldetectieve had op camerabeelden gezien hoe ze voor in totaal voor bijna 500 euro probeerde te maken.
  [naar artikel]
 12. Winkeldievegge in Maaseik betrapt (24/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is woensdagavond een winkeldiefstal op de Burgemeester Philipslaan gemeld. Een 31-jarige vrouw had voor ruim 20 euro goederen gestolen. Er werd een proces-verbaal opgesteld. (mm)
  [naar artikel]
 13. Winkeldievegge verliest bewustzijn bij valpartij tijdens vlucht (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een betrapte winkeldievegge liep maandagnamiddag zware verwondingen op bij een valpartij. Toen het personeel van een warenhuis op de Meir de politie contacteerde, probeerde de 50-jarige vrouw richting de kelder te vluchten. Ze kwam ten val en verloor haar bewustzijn.
  [naar artikel]
 14. Winkeldieven op heterdaad betrapt (17/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een warenhuis aan de Leuvensesteenweg werden woensdag dieven op heterdaad betrapt. De daders sloegen op de vlucht, maar een van hen werd door de politie gevat.
  [naar artikel]
 15. Acht jongeren betrapt die over omheining Tomorrowland klimmen (23/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op Tomorrowland zijn zaterdagavond acht jongeren betrapt die over de omheining van het festivalterrein wilden kruipen op heterdaad betrapt. Dat bevestigt de federale politie aan VTM NIEUWS. De acht personen wilden het domein binnendringen zonder ticket, maar werden meteen gevat.
  [naar artikel]
 16. Vandalen na maanden betrapt: jongeren verveelden zich (01/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft zes tieners gevat die de voorbije maanden voor tienduizenden euro’s schade hebben aangericht in Heusden-Zolder. De vier jongens en twee meisjes werden dinsdag op heterdaad betrapt, nadat ze binnengedrongen waren in het sportcomplex op de Ringlaan.
  [naar artikel]
 17. Inbreker met drugs op zak op heterdaad betrapt in containerpark Berchem (30/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een inbreker is vrijdagavond betrapt in het containerpark van Berchem. Hij kon bij de kraag worden gevat terwijl hij op zoek was naar elektronica. Hij had bovendien drugs op zak en bleek vrij onder voorwaarden.
  [naar artikel]
 18. Opnieuw mensensmokkelaars betrapt op E17-parking in Waasmunster (23/10/2017 - De Standaard)
  Op de parking langs de E17 in het Oost-Vlaamse Waasmunster is vrijdag opnieuw een bende mensensmokkelaars op heterdaad betrapt. Dat meldt de federale politie. Bij zes huiszoekingen in het Brusselse werden daarna ook acht verdachten gevat.
  [naar artikel]
 19. Winkeldievegge tovert hopen kauwgom tevoorschijn (05/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Mexicaanse dame werd betrapt toen ze aan het stelen was in de Bodega Aurrera, een Mexicaanse winkel die deel uit maakt van de Amerikaanse keten Walmart. Op de beelden is te zien hoe een beveiligingsagent haar confronteert en eist dat ze alle gestolen items terug geeft, waarna de vrouw enkele pakjes kauwgom van tussen haar kleren haalt.
  [naar artikel]
 20. Acht jongeren betrapt die over omheining Tomorrowland wilden klimmen (23/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op Tomorrowland zijn zaterdagavond acht jongeren betrapt die over de omheining van het festivalterrein wilden kruipen. Dat bevestigt de federale politie aan VTM NIEUWS. De acht personen wilden het domein binnendringen zonder ticket, maar werden meteen gevat.
  [naar artikel]
 21. Fietsendieven op heterdaad betrapt met live camerabeelden (06/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Aan het NMBS-station in Kortrijk werden zondagmorgen 4 september twee fietsendieven op heterdaad betrapt. Rond 06.30 uur werden ze door de lokale dispatching gespot op live camerabeelden, waardoor er meteen een politieteam ter plaatse kon gestuurd worden en de daders konden gevat worden.
  [naar artikel]
 22. Koperdief betrapt op site van Emgo op Balendijk (21/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de late namiddag zal een koperdief bij de Hasseltse onderzoeksrechter worden voorgeleid. De man werd de voorbije nacht op heterdaad betrapt bij een diefstal op de site van Emgo op Balendijk. De interventieploegen van de politie werden opgeroepen en omsingelden de terreinen. Bij de interventie was ook een politiehond. Dankzij de viervoeter kon de verdachte worden gevat in in de boeien worden geslagen. (mm)
  [naar artikel]
 23. Inbrekers betrapt door inspecteurs die niet aan het werk waren, daarna gevat na achtervolging (17/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Antwerpse noordrand heeft zaterdag een spectaculaire achtervolging met snelheden tot 180 km/u plaatsgevonden van een wagen met daarin enkele verdachten van een inbraak. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. De inbrekers werden betrapt aan Groot Hagelkruis in het Antwerpse district Ekeren en vluchtten met een wagen richting E19. Nabij Loenhout (Wuustwezel) konden ze worden gestopt.
  [naar artikel]
 24. Twee inbrekers gevat na klopjacht (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Oost-Vlaamse Ninove houdt de politie momenteel een klopjacht op een inbreker. Die werd eerder met een kompaan betrapt tijdens een inbraak
  [naar artikel]
 25. Bestuurder rijdt al kwarteeuw rond zonder rijbewijs (30/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politiezone Zennevallei (Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel) heeft donderdagavond een bestuurder betrapt die al 25 jaar zonder rijbewijs reed. Die persoon zal het binnenkort mogen uitleggen in de politierechtbank. De chauffeur werd betrapt tijdens een controle op rijden onder invloed. Van de 845 personen die werden gecontroleerd, bliezen er 7 bestuurders positief. Acht anderen bevonden zich in de alarmfase. Verder werden twee bestuurders betrapt op het gebruik van drugs. Hun rijbewijs werd eveneens onmiddellijk ingetrokken. Twee voertuigen bleken niet verzekerd. Eén andere bestuurder stond geseind en kon door de controle ook worden gevat.
  [naar artikel]
 26. 24 drugsdealers gevat op Tomorrowland (24/07/2019 - VRT NWS)
  Op het dancefestival Tomorrowland zijn het voorbije weekend 24 drugsdealers gevat. Dat blijkt uit cijfers van het Antwerpse parket en de federale politie. Er zijn ook 231 festivalgangers gevat die drugs voor eigen gebruik bijhadden.
  [naar artikel]
 27. Autodieven gevat ondanks ‘politieverklikker’ (16/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Twee Nederlandse mannen, allebei 25 jaar oud, zitten sinds het begin van de week in de gevangenis. Ze werden op heterdaad betrapt toen ze zondagnacht een Range Rover probeerden te stelen in Zoersel.
  [naar artikel]
 28. Gauwdievenbende valt politie aan met pepperspray op Tomorrowland (24/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op het eerste festivalweekend van Tomorrowland zijn acht gauwdieven gevat. Twee van hen vielen vrijdag een anonieme politieploeg aan met pepperspray toen ze werden betrapt.
  [naar artikel]
 29. Al duizend indringers gevat in Zeebrugge (13/01/2017 - De Tijd)
  01:05 Sinds het midden vorig jaar strafbaar is geworden om onze zeehavens binnen te dringen, heeft de politie in de haven van Zeebrugge al duizend transitmigranten betrapt.
  [naar artikel]
 30. Belg met mogelijke terreurplannen gevat in Turkije (15/08/2017 - De Tijd)
  18:20 De man die werd gevat door de Turkse politie is afkomstig uit Molenbeek.
  [naar artikel]
 31. Tien motorcrossers op heterdaad betrapt in natuurgebied Beveren (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een actie van Natuur en Bos van de Vlaamse overheid, het parket en de politie werden tien motorcrossers gevat in het natuurgebied De Haasop in...
  [naar artikel]
 32. Tien motorcrossers op heterdaad betrapt in natuurgebied Beveren (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een actie van Natuur en Bos van de Vlaamse overheid, het parket en de politie werden tien motorcrossers gevat in het natuurgebied De Haasop in...
  [naar artikel]
 33. Betrapt: koppel zoekt rustig plekje om te vrijen, maar koos het verkeerde plezierjacht uit (19/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een politiepatrouille heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een koppel gevat dat op een bootje was geklommen om er ongestoord te vrijen. De booteigenaar, die er lag te slapen, dacht dat het om inbrekers ging.
  [naar artikel]
 34. Winkeldievegge plooit duim Truiense C&A-verkoopster om (18/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een 59-jarige Armeense vrouw is woensdag via de snelrechtprocedure in de Hasseltse rechtbank moeten verschijnen voor een diefstal met geweld.
  [naar artikel]
 35. Tieners gevat tijdens winkeldiefstal (12/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Drie tieners werden woensdag om 16.50 uur betrapt toen ze in de Carrefour aan de Burgemeester Philipslaan in Maaseik voor 11 euro goederen wilden stelen. Een van de jongeren was overigens in het bezit van een powerbank die een dag eerder uit het Kruidvat was verdwenen. De agenten stelden een pv op en lichtten de ouders in. (ppn)
  [naar artikel]
 36. Politie klist bromfietsdieven op heterdaad (10/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Lier heeft het voorbije weekend drie jongeren opgepakt nadat ze gepoogd hadden om een bromfiets te stelen. De eigenlijke dief kon op heterdaad worden betrapt, zijn twee kompanen werden even later gevat.
  [naar artikel]
 37. Mensensmokkelaars gevat in Zeebrugge (01/01/2019 - De Standaard)
  De scheepvaartpolitie heeft zaterdag drie volwassenen en een zevenjarig meisje gevat die met valse Roemeense papieren de oversteek wilden maken naar Engeland.
  [naar artikel]
 38. Inbreker betrapt in Maaseik (12/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag is in de Kluisstraat een inbreker op heterdaad betrapt. De man was via de garage het huis binnengedrongen. Toen hij werd betrapt, vluchtte de indringer via de achterdeur weg. Hij maakte een portefeuille buit. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 39. Bewoonster betrapt 15-jarige inbreker in het midden van de nacht (06/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie heeft een 15-jarige inbreker gevat die donderdagochtend een woning was binnengedrongen in het Klein Begijnhof in Mechelen. De betrapte dief vluchtte weg, maar liep in de Sint-Katelijnestraat in de handen van de politie.
  [naar artikel]
 40. Bewoonster betrapt 15-jarige inbreker in het midden van de nacht (06/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie heeft een 15-jarige inbreker gevat die donderdagochtend een woning was binnengedrongen in het Klein Begijnhof in Mechelen. De betrapte dief vluchtte weg, maar liep in de Sint-Katelijnestraat in de handen van de politie.
  [naar artikel]
 41. Ontsnapte gevangene gevat door politie (20/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Eén van de twee gevangenen die donderdagochtend ontsnapten aan het hof van beroep in Antwerpen is gevat, “na doorgedreven onderzoek”. Dat bevestigt de politie.
  [naar artikel]
 42. Een van twee ontsnapte gedetineerden weer gevat in Antwerpen (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een van de twee gevangenen die vanmorgen ontsnapten aan het Antwerpse hof van beroep is opnieuw gevat in de buurt van het gerechtshof op het
  [naar artikel]
 43. Ontsnapte gevangene gevat door politie (20/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Eén van de twee gevangenen die donderdagochtend ontsnapten aan het hof van beroep in Antwerpen is gevat, “na doorgedreven onderzoek”. Dat bevestigt de politie.
  [naar artikel]
 44. Zwitser met kettingzaag gevat (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een dag nadat een man met een kettingzaag in de Zwitserse stad Schaffhausen amok had gemaakt, heeft de politie naar eigen zeggen de dader gevat.
  [naar artikel]
 45. Dader verdachte enveloppen Nevele gevat (12/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De afzender van de enveloppen met 'verdacht' poeder, dat uiteindelijk suiker, bloem en paardenmest bleek te zijn, is gevat en heeft bekend. De
  [naar artikel]
 46. Winkeldieven op pad in West-Vlaanderen (31/07/2016 - Het Nieuwsblad)
  Twee jonge Roemenen zijn zaterdagnamiddag betrapt tijdens het stelen van kledingstukken in een winkel in Knokke. De twee konden snel worden gevat. Ook in de rest van West-Vlaanderen waren er zaterdag winkeldieven op pad, aldus het parket.
  [naar artikel]
 47. Albanees met kilo cocaïne gevat na wilde achtervolging in Antwerpen (26/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de actie Pop-Up van vrijdag heeft de politie een gewapende man gevat. Hij was in het bezit van een vuurwapen en een aanzienlijke hoeveelheid drugs. Zijn kompaan, die wegvluchtte met de wagen, kon ontkomen.
  [naar artikel]
 48. Inbreker gaat ervandoor na schermutseling met bewoner, maar wordt gevat na zoekactie (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van zone Grens heeft maandagavond een inbreker bij de lurven gevat na een zoekactie. De 32-jarige verdachte was kort daarvoor een woning in Essen-Wildert binnengedrongen, maar kwam oog in oog te staan met de bewoner. Na een korte schermutseling ging hij ervandoor met de inhoud van de portemonnee, maar later op de avond werd hij gevat.
  [naar artikel]
 49. Winkeldievegge wrikt zich uit handboeien en stuift ervandoor in politiewagen (06/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Duidelijk geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, deze 33-jarige vrouw uit Texas. Zaterdag werd Toscha Sponsler aangehouden op
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.