Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 May 2020
22:51 uur

VIDEO: duiven Roland en Garros werken Flipkens op de zenuwen

Sporza

28/05/2018 - 12:44

Kirsten Flipkens treedt vandaag in Parijs een Duitse tegemoet. Zondag verkende ze de courts van Roland Garros al eens. Ze kwam ambetante duiven tegen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP SPORZA

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Flipkens grijpt naast ticket voor dubbelfinale op Roland Garros (07/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens heeft zich in Parijs niet kunnen plaatsen voor de finale van het vrouwen dubbelspel op Roland Garros. Flipkens verloor aan de...
  [naar artikel]
 2. Flipkens en dubbelpartner zijn uitgeschakeld op Roland Garros (07/06/2017 - Sporza)
  Met Kirsten Flipkens is de laatste Belgische deelnemer uitgeschakeld op Roland Garros. Flipkens verloor met haar Italiaanse dubbelpartner Francesca Schiavone in de kwartfinales.
  [naar artikel]
 3. Flipkens stoot door in dubbelspel op Roland Garros (30/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het dubbelspel op Roland Garros. Aan de zijde van de Zweedse Johanna Larsson, met...
  [naar artikel]
 4. Flipkens grijpt naast ticket voor dubbelfinale op Roland Garros, ook Mertens uitgeschakeld (07/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Elise Mertens en Kirsten Flipkens zijn er allebei niet in geslaagd om de finale van het vrouwen dubbel op Roland Garros te bereiken. Aan de zijde...
  [naar artikel]
 5. Flipkens stoot door in dubbelspel Roland Garros, Konta eerste halvefinalist enkelspel (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens heeft zich dinsdag in Parijs voor de halve finales van het dubbelspel geplaatst op Roland-Garros. Met de Zweedse Johanna Larsson...
  [naar artikel]
 6. Flipkens staat een set in het krijt tegen Puig op Roland Garros (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In haar 849ste enkelmatch als prof neemt Kirsten Flipkens (WTA 64) het in de eerste ronde op Roland Garros op tegen Monica Puig (WTA 59) uit Puerto...
  [naar artikel]
 7. Kirsten Flipkens mag naar achtste finales dubbelspel op Roland Garros (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens en Francesca Schiavone hebben vandaag op Roland Garros in Parijs ook hun tweede wedstrijd in het dubbelspel winnend afgesloten.
  [naar artikel]
 8. Kirsten Flipkens strandt in kwartfinales dubbelspel Roland Garros (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van het vrouwen dubbelspel op Roland Garros. Aan de zijde van de
  [naar artikel]
 9. Samantha Stosur: “Gelukkig weet ik meer over Flipkens dan over Minella” (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens (WTA-87) mag woensdag een poging wagen om zich voor de eerste keer in haar carrière te plaatsen voor de derde ronde op Roland-Garros. Daarvoor moet de 31-jarige Flipkens, die aan haar negende deelname toe is in Parijs, wel voorbij de Australische Samantha Stosur (WTA-22), die afgelopen zaterdag het graveltoernooi in Straatsburg won en verliezend finaliste was op Roland-Garros in 2010.
  [naar artikel]
 10. Kirsten Flipkens bereikt tweede ronde van Roland Garros (29/05/2018 - Metro)
  Kirsten Flipkens (WTA 65) heeft zich vandaag geplaatst voor de tweede ronde van Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen. De 32-jarige Flipkens haalde het in de openingsronde op het Parijse gravel in twee sets van de twee jaar jongere Duitse Tatjana Maria (WTA 64): 7-6 (7/1) en 6-4 na 1 uur en 47 minuten. Flipkens, vorige week halvefinaliste in Nürnberg, leidt nu met 5-3 in de onderlinge duels. In de volgende ronde neemt de Kempense het op tegen de Russin Daria Kasatkina (WTA 14), die de Estse Kaia Kanepi (WTA 52) met 6-4 en 6-1 versloeg. Flipkens ontmoette veertiende reekshoofd Kasatkina nog niet eerder op het WTA-circuit. Flipkens staat voor de tiende keer op de hoofdtabel van Roland Garros, ze geraakte nooit verder dan de tweede ronde. Elise Mertens (WTA 16) werkt momenteel haar eersterondepartij af tegen de Amerikaanse Varvara Lepchenko (WTA 92). Naast Flipkens en Mertens staan ook Alison Van Uytvanck (WTA 46) en Yanina Wickmayer (WTA 105) op de hoofdtabel in Parijs. Zij spelen tegen respectievelijk de Australiërs Isabelle Wallace (WTA 245) en Samantha Stosur (WTA 90). Bron: Belga   Het bericht Kirsten Flipkens bereikt tweede ronde van Roland Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Kirsten Flipkens bereikt tweede ronde van Roland Garros (28/05/2018 - Metro)
  Kirsten Flipkens (WTA 65) heeft zich vandaag geplaatst voor de tweede ronde van Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen. De 32-jarige Flipkens haalde het in de openingsronde op het Parijse gravel in twee sets van de twee jaar jongere Duitse Tatjana Maria (WTA 64): 7-6 (7/1) en 6-4 na 1 uur en 47 minuten. Flipkens, vorige week halvefinaliste in Nürnberg, leidt nu met 5-3 in de onderlinge duels. In de volgende ronde neemt de Kempense het op tegen de Russin Daria Kasatkina (WTA 14), die de Estse Kaia Kanepi (WTA 52) met 6-4 en 6-1 versloeg. Flipkens ontmoette veertiende reekshoofd Kasatkina nog niet eerder op het WTA-circuit. Flipkens staat voor de tiende keer op de hoofdtabel van Roland Garros, ze geraakte nooit verder dan de tweede ronde. Elise Mertens (WTA 16) werkt momenteel haar eersterondepartij af tegen de Amerikaanse Varvara Lepchenko (WTA 92). Naast Flipkens en Mertens staan ook Alison Van Uytvanck (WTA 46) en Yanina Wickmayer (WTA 105) op de hoofdtabel in Parijs. Zij spelen tegen respectievelijk de Australiërs Isabelle Wallace (WTA 245) en Samantha Stosur (WTA 90). bron: Belga Het bericht Kirsten Flipkens bereikt tweede ronde van Roland Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Flipkens en Schiavone stomen door naar kwartfinales dubbelspel Roland Garros (04/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens en Francesca Schiavone staan in de kwartfinales van het dubbelspel van Roland Garros. De Belgisch-Italiaanse tandem nam zondag in de derde ronde op het Parijse gravel met 6-3 en 6-2 de maat van de Japanse Nao Hibino en de Poolse Alicja Rosolska.
  [naar artikel]
 13. Flipkens niet zonder moeite voorbij Duitse opponente naar tweede ronde op Roland Garros (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens (WTA 69) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van Roland Garros. De Antwerpse rekende in de eerste ronde af met de Duitse...
  [naar artikel]
 14. Roland-Garros – Kirsten Flipkens niet voorbij Daria Kasatkina (30/05/2018 - Metro)
  Kirsten Flipkens (WTA-65) heeft zich woensdag niet voor de zestiende finales van Roland-Garros kunnen plaatsen. In de tweede ronde moest de 32-jarige Antwerpse in 1 uur en 20 minuten met tweemaal 6-3 het onderspit delven voor Daria Kasatkina (WTA-14). Die 21-jarige door Philippe Dehaes getrainde Russische is het veertiende reekshoofd op het gravel in Parijs. Flipkens stond voor de tiende keer op de hoofdtabel in Parijs. Ook bij haar vorige deelnames schopte ze het nooit verder dan de tweede ronde. . bron: Belga Het bericht Roland-Garros – Kirsten Flipkens niet voorbij Daria Kasatkina verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Kirsten Flipkens sneuvelt in kwartfinales dubbelspel Roland Garros (07/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van het vrouwen dubbelspel op Roland Garros. Aan de zijde van de Italiaanse Francesca Schiavone verloor ze woensdag in de kwartfinales (vierde ronde) van de Amerikaanse Bethanie Mattek-Sands en de Tsjechische Lucie Safarova.
  [naar artikel]
 16. Kirsten Flipkens stoot op Roland Garros door naar halve finales in het dubbelspel (04/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens heeft zich samen met haar partner Johanna Larsson op Roland Garros geplaatst voor de halve finales in het dubbelspel. Het Belgisch-Zweedse duo won mett 3-6, 7-6 en 6-1 van Nicole Melichar en Kveta Peschke.
  [naar artikel]
 17. Kirsten Flipkens kan niet stunten tegen Stosur en strandt in tweede ronde Roland Garros (31/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens is er niet in geslaagd om de derde ronde op Roland Garros te bereiken. De nummer 87 van de wereld beet haar tanden stuk op de Australische Samantha Stosur (WTA-22), die vorige week nog het graveltoernooi in Straatsburg won. Flipkens verloor in twee sets. In de eerste set stoomde Stosur snel naar 6-2 winst, set twee was gelijkopgaand maar werd uiteindelijk verloren na een tie break: 7-6 (8-6).
  [naar artikel]
 18. Roland Garros – Kirsten Flipkens stoot door in dubbelspel naar kwartfinales (02/06/2019 - Metro)
  Kirsten Flipkens heeft zich zondag geplaatst voor de kwartfinales van het dubbelspel op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen. In de achtste finales haalde Flipper het aan de zijde van de Zweedse Johanna Larsson, met wie ze het vijftiende reekshoofd vormt, van de Oekraïense Nadiya Kichenok en de Amerikaanse Abigail Spears in twee sets: 6-3 en 6-2. De partij duurde 1 uur en 7 minuten. Nu wachten de Amerikaanse Nicole Melichar en de Tsjechische Kveta Peschke, of de Sloveense Andreja Klepac en de Tsjechische Lucie Hradecka. Eerder verloor Flipkens, nummer 64 van de wereld, in de eerste ronde van het enkelspel met 6-1 en 7-5 van de Puertoricaanse Monica Puig (WTA 59). bron: Belga Het bericht Roland Garros – Kirsten Flipkens stoot door in dubbelspel naar kwartfinales verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Kirsten Flipkens kan zich met Zweedse partner niet plaatsen voor dubbelfinale Roland Garros (07/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens heeft zich vrijdag in Parijs niet kunnen plaatsen voor de finale van het vrouwen dubbelspel op Roland Garros.
  [naar artikel]
 20. LIVE: Op naar de tweede ronde? Flipkens pakt op Roland Garros eerste set na tiebreak tegen Duitse Maria (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de eerste ronde van Roland Garros neemt Kirsten Flipkens (WTA 69) het momenteel op tegen de Duitse Tatjana Maria (WTA 64). De felbevochten...
  [naar artikel]
 21. Serena neemt eerste horde op Roland Garros, Wozniacki moet inpakken - Djokovic kent weinig moeite met Pool (27/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens (WTA 64) begint morgen aan Roland Garros in Parijs. Met Monica Puig (WTA 59) uit Puerto Rico krijgt ze de regerende olympische...
  [naar artikel]
 22. Kirsten Flipkens en Francesca Schiavone stomen door naar kwartfinales dubbelspel Roland Garros (04/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens en Francesca Schiavone staan in de kwartfinales van het dubbelspel van Roland Garros. De Belgisch-Italiaanse tandem nam vandaag
  [naar artikel]
 23. ROLAND GARROS. Kirsten Flipkens stoot door in dubbelspel, Pliskova uitgeschakeld in enkelspel (31/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens heeft zich vrijdag geplaatst voor de derde ronde van het dubbelspel op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen. In he enkelspel strandde Pliskova in de derde ronde, daardoor blijft Osaka al zeker het nummer één van de wereld bij de vrouwen.
  [naar artikel]
 24. Kirsten Flipkens grijpt naast ticket voor dubbelfinale Roland Garros (07/06/2019 - Metro)
  Kirsten Flipkens heeft zich vandaag in Parijs niet kunnen plaatsen voor de finale van het vrouwen dubbelspel op Roland Garros. Flipkens verloor aan de zijde van de Zweedse Johanna Larsson met twee keer 6-4 van de Chinezen Yingying Duan en Saisai Zheng. De partij op court 1 duurde 1 uur en 23 minuten. In de finale spelen de Chinezen mogelijk opnieuw tegen een Belgische. Elise Mertens kan zich immers voor de eindstrijd kwalificeren. Zij moet met de Wit-Russische Aryna Sabalenka voorbij de Hongaarse Timea Babos en de Française Kristina Mladenovic. Het beste resultaat van Kirsten Flipkens in het dubbel op een grandslam was tot dusver een kwartfinale in 2017 in Parijs (met de Italiaanse Schiavone). Vier jaar eerder had ze op Wimbledon gestunt met een halve finale in het enkeltoernooi. In deze Roland Garros ging Flipkens (WTA 64) er in het enkel in de eerste ronde uit tegen de Puertoricaanse Monica Puig (WTA 59). Mertens (WTA 20) werd in de derde ronde uitgeschakeld door de Letse Anastasija Sevastova (WTA 12). bron: Belga Het bericht Kirsten Flipkens grijpt naast ticket voor dubbelfinale Roland Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Kirsten Flipkens grijpt naast ticket voor dubbelfinale Roland Garros (07/06/2019 - Metro)
  Kirsten Flipkens heeft zich vandaag in Parijs niet kunnen plaatsen voor de finale van het vrouwen dubbelspel op Roland Garros. Flipkens verloor aan de zijde van de Zweedse Johanna Larsson met twee keer 6-4 van de Chinezen Yingying Duan en Saisai Zheng. De partij op court 1 duurde 1 uur en 23 minuten. In de finale spelen de Chinezen mogelijk opnieuw tegen een Belgische. Elise Mertens kan zich immers voor de eindstrijd kwalificeren. Zij moet met de Wit-Russische Aryna Sabalenka voorbij de Hongaarse Timea Babos en de Française Kristina Mladenovic. Het beste resultaat van Kirsten Flipkens in het dubbel op een grandslam was tot dusver een kwartfinale in 2017 in Parijs (met de Italiaanse Schiavone). Vier jaar eerder had ze op Wimbledon gestunt met een halve finale in het enkeltoernooi. In deze Roland Garros ging Flipkens (WTA 64) er in het enkel in de eerste ronde uit tegen de Puertoricaanse Monica Puig (WTA 59). Mertens (WTA 20) werd in de derde ronde uitgeschakeld door de Letse Anastasija Sevastova (WTA 12). Bron: Belga   Het bericht Kirsten Flipkens grijpt naast ticket voor dubbelfinale Roland Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Flipkens zwaait in haar 849ste enkelpartij na rollercoaster van tweede set af op Roland Garros (28/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In haar 849ste enkelmatch als prof, geen Belgische vrouw of man die beter doet, haalde Kirsten Flipkens (WTA 64) het in de eerste ronde van Roland...
  [naar artikel]
 27. Kirsten Flipkens vecht terug in tweede set, maar ligt er meteen uit op Roland Garros (28/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na Kimmer Coppejans zijn we nog een Belg kwijtgeraakt in de eerste ronde van Roland Garros. Kirsten Flipkens (WTA 64) beleefde een moeilijk middag tegen de Puerto Ricaanse Monica Puig (WTA 59). Ze verloor de eerste set met 6-1 en leek af te stevenen op een pijnlijke nederlaag. ‘Flipper’ vocht terug in de tweede set, maar moest zich ook daarin gewonnen geven met 7-5.
  [naar artikel]
 28. Kirsten Flipkens strandt opnieuw in tweede ronde op Roland Garros (30/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Kirsten Flipkens is er niet in geslaagd om voor de eerste keer in haar carrière door te stoten naar de derde ronde op Roland-Garros. De 32-jarige Antwerpse (WTA-65) ging in de tweede ronde kansloos onderuit tegen de 21-jarige Russische Daria Kasatkina (WTA-14): 6-3 en 6-3. Eerder op de dag kon David Goffin zich bij de mannen wél plaatsen voor de 1/16e finales in Parijs.
  [naar artikel]
 29. Flipkens neemt eerste horde in dubbelspel Roland Garros (31/05/2018 - Metro)
  Kirsten Flipkens heeft zich vandaag samen met de Italiaanse Sara Errani geplaatst voor de tweede ronde (zestiende finales) van het dubbelspel op Roland Garros. Flipkens en Errani namen met 6-4 en 6-2 de maat van de Françaises Clara Burel en Diane Parry. De wedstrijd duurde een uur en 29 minuten. In de tweede ronde nemen Flipkens en Errani het op tegen de Amerikaanse zussen Serena en Venus Williams. Die versloegen gisteren in hun eerste ronde de Japanners Shuko Aoyama en Miyu Kato met 4-6, 6-4 en 6-1. Flipkens (WTA-37) is wel niet meer actief in het enkelspel op Roland Garros. Ze verloor gisteren in de tweede ronde van de Russin Daria Kasatkina (WTA-14) met tweemaal 6-3. In het dubbelspel staat ook Elise Mertens op de hoofdtabel. Samen met de Nederlandse Demi Schuurs moet ze in de eerste ronde voorbij de Spaanse Lara Arruabarrena-Vecino en de Sloveense Katarina Srebotnik. Die wedstrijd wordt later op de dag gespeeld. Ook Alison Van Uytvanck nam deel aan het dubbeltoernooi in Parijs, maar zij werd gisteren in de eerste ronde samen met de Sloveense Polona Hercog uitgeschakeld door de Japanners Makoto Ninomiya en Eri Hozumi. Van Uytvanck en Hercog verloren met 6-0 en 6-4. Bron: Belga   Het bericht Flipkens neemt eerste horde in dubbelspel Roland Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Flipkens stoomt door naar laatste acht in Nürnberg - Bonaventure en Zanevska ontmoeten elkaar in kwalificaties Roland Garros (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens heeft zich woensdag geplaatst voor de kwartfinales van het WTA-toernooi in het Duitse Nürnberg. Flipkens versloeg in de achtste...
  [naar artikel]
 31. Flipkens stoot door in dubbelspel Roland Garros, Federer verslaat landgenoot en staat tegenover Nadal (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Roger Federer staat in de halve finale van Roland Garros. De Zwitser wist in vier sets af te rekenen met landgenoot Stanislas Wawrinka, nadat de...
  [naar artikel]
 32. Federer verslaat landgenoot en staat tegenover Nadal, Flipkens stoot door in dubbelspel Roland Garros (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Roger Federer staat in de halve finale van Roland Garros. De Zwitser wist in vier sets af te rekenen met landgenoot Stanislas Wawrinka, nadat de...
  [naar artikel]
 33. Federer klopt Wawrinka en staat tegenover Nadal, Flipkens stoot door in dubbelspel Roland Garros (04/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Roger Federer staat in de halve finale van Roland Garros. De Zwitser wist in vier sets af te rekenen met landgenoot Stanislas Wawrinka, nadat de...
  [naar artikel]
 34. Darcis mag naar laatste kwalificatieronde van Roland Garros - Flipkens moet koffers meteen pakken in Nürnberg (22/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Steve Darcis (ATP 244) heeft zich geplaatst voor de derde en laatste kwalificatieronde van Roland Garros. De 35-jarige Darcis haalde het op het...
  [naar artikel]
 35. Olympisch kampioene niet in Parijs - Flipkens stoomt door naar laatste acht in Nürnberg - landgenoten ontmoeten elkaar in kwalificaties Roland Garros (23/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Monica Puig (24) moet door een blessure aan de rechterheup een kruis maken over Roland Garros. De olympisch kampioene van Rio 2016 blesseerde zich...
  [naar artikel]
 36. Kirsten Flipkens naar halve finales dubbelspel op Roland-Garros (05/06/2019 - Metro)
  Kirsten Flipkens heeft zich in Parijs voor de halve finales van het dubbelspel geplaatst op Roland-Garros. Met de Zweedse Johanna Larsson versloeg ze de Amerikaanse Nicole Melichar en de Tsjechische Kveta Peschke in 1 uur en 55 minuten met 3-6, 7-6 (7/4) en 6-1. Melichar en Peschke vormden het zevende reekshoofd op het gravel in de Franse hoofdstad. Flipkens en Larsson zijn vijftiende op de plaatsingslijst. Om een plaats in de finale nemen Flipkens en Larsson het donderdag op tegen Duan Ying-Ying en Zheng Saisai. Dat Chinese duo schakelde de Canadese Gabriela Dabrowski en de Chinese Xu Yi-Fan, die het vierde reekshoofd vormden, met 6-2, 5-7 en 7-5 uit. Het is de eerste keer dat Flipkens de halve finales van een Grand Slam bereikt in het dubbelspel, in het enkelspel speelde de 33-jarige Antwerpse in 2013 een halve finale op Wimbledon. Morgen probeert ook Elise Mertens zich voor de halve finales van het dubbel te plaatsen. Met de Wit-Russische Aryna Sabalenka geeft ze de Oekraïense Lyudmyla Kichenok en de Letlandse Jelena Ostapenko partij. Pas in de finale kunnen Flipkens en Mertens elkaar ontmoeten. Bron: Belga   Het bericht Kirsten Flipkens naar halve finales dubbelspel op Roland-Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Kirsten Flipkens naar halve finales dubbelspel op Roland-Garros (04/06/2019 - Metro)
  Kirsten Flipkens heeft zich in Parijs voor de halve finales van het dubbelspel geplaatst op Roland-Garros. Met de Zweedse Johanna Larsson versloeg ze de Amerikaanse Nicole Melichar en de Tsjechische Kveta Peschke in 1 uur en 55 minuten met 3-6, 7-6 (7/4) en 6-1. Melichar en Peschke vormden het zevende reekshoofd op het gravel in de Franse hoofdstad. Flipkens en Larsson zijn vijftiende op de plaatsingslijst. Om een plaats in de finale nemen Flipkens en Larsson het donderdag op tegen Duan Ying-Ying en Zheng Saisai. Dat Chinese duo schakelde de Canadese Gabriela Dabrowski en de Chinese Xu Yi-Fan, die het vierde reekshoofd vormden, met 6-2, 5-7 en 7-5 uit. Het is de eerste keer dat Flipkens de halve finales van een Grand Slam bereikt in het dubbelspel, in het enkelspel speelde de 33-jarige Antwerpse in 2013 een halve finale op Wimbledon. Morgen probeert ook Elise Mertens zich voor de halve finales van het dubbel te plaatsen. Met de Wit-Russische Aryna Sabalenka geeft ze de Oekraïense Lyudmyla Kichenok en de Letlandse Jelena Ostapenko partij. Pas in de finale kunnen Flipkens en Mertens elkaar ontmoeten. bron: Belga Het bericht Kirsten Flipkens naar halve finales dubbelspel op Roland-Garros verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. ROLAND GARROS. Serena Williams moeiteloos naar derde ronde - Osaka knokt zich voorbij Azarenka - Flipkens stoot door in dubbelspel (30/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alexander Zverev (ATP 5) heeft zich geplaatst voor de derde ronde van Roland Garros. De Duitser zette op het Parijse gravel de Zweedse qualifier...
  [naar artikel]
 39. Sharapova naar derde ronde - Duitser Gojowczyk krijgt boete na snelle opgave op Roland Garros - Flipkens door in dubbelspel (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Maria Sharapova (WTA-30) heeft zich geplaatst voor de derde ronde (zestiende finales) van Roland-Garros. De Russin versloeg in de tweede ronde de...
  [naar artikel]
 40. Van Uytvanck en Zanevska treden aan in kwalificaties Roland Garros (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Alison Van Uytvanck (WTA 112) en Maryna Zanevska (WTA 111) verdedigen de Belgische kleuren in de kwalificaties bij de vrouwen op Roland Garros. Ze proberen zich deze week te plaatsen voor de hoofdtabel, waarop met Elise Mertens (WTA 59), Yanina Wickmayer (WTA 71) en Kirsten Flipkens (WTA 89) al drie Belgen terug te vinden zijn.
  [naar artikel]
 41. Verslaat Flipkens Minella nog een keer? (20/06/2017 - Sporza)
  Kirsten Flipkens (WTA-88) staat in Mallorca op het gras tegen Mandy Minella (WTA-80). Op Roland Garros klopte ze de Luxemburgse in 2 sets.
  [naar artikel]
 42. Flipkens stoomt door naar kwartfinales met Schiavone (04/06/2017 - Sporza)
  In het enkeltoernooi werd Kirsten Flipkens in de tweede ronde gewipt, maar het dubbelspel heeft ze zich onder de laatste 8 geschaard op Roland Garros.
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Piepjonge Anisimova houdt titelverdedigster Halep uit halve finales Roland Garros - Thiem vierde bij laatste vier (06/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Simona Halep (WTA 3) zal zichzelf niet opvolgen als winnares van Roland Garros. De Roemeense verloor in de kwartfinale van het Amerikaanse...
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Barty is maat te sterk voor Tsjechisch talent en pakt met Roland Garros eerste grandslamtitel van carrière (08/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na een kleine demonstratie heeft Ashleigh Barty (WTA-8) Roland Garros op haar naam geschreven. In de finale klopte de 23-jarige Australische het...
  [naar artikel]
 45. [VIDEO] - LIVE: Murray-Nishikori op Roland Garros (07/06/2017 - Sporza)
  Kijk hier naar Murray-Nishikori, één van de kwartfinales bij de mannen op Roland Garros (alleen in België te bekijken).
  [naar artikel]
 46. Flipkens ondergaat hartonderzoek (29/03/2019 - De Morgen)
  Kirsten Flipkens (28) kende een naar einde van Roland Garros. Zaterdag moest ze forfait geven voor haar tweede ronde van het dubbelspel omdat ze zich onwel voelde. Steken in de borstkas en hartkloppingen. Flipkens bracht de nacht door in een ziekenhuis en ging langs bij hartspecialist Pedro Brugada in Aalst.
  [naar artikel]
 47. Flipkens: "Alles geven en dan zien we wel" (29/05/2017 - Sporza)
  Kirstens Flipkens speelt vandaag de eerste ronde van Roland Garros tegen de Luxemburgse Mandy Minella. Hoe schat zij haar kansen in?
  [naar artikel]
 48. VIDEO: Roland Garros eert Nadal met beelden van 10 kampioenschapspunten (12/06/2017 - Sporza)
  Rafael Nadal heeft geschiedenis geschreven met een perfecte 10 op 10 in Roland Garros-finales. De superlatieven komen van overal, het toernooi postte een filmpje met mooie beelden.
  [naar artikel]
 49. Flipkens sneuvelt in halve finales Nürnberg - Bemelmans grijpt naast hoofdtabel Roland Garros - Ook Bonaventure uitgeschakeld (25/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kirsten Flipkens (WTA-69) is er vandaag niet in geslaagd zich voor het WTA-toernooi van Nürnberg (250.000 dollar) te plaatsen. De 32-jarige...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.