Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 September 2020
16:19 uur

Wellens: "Wil nu vooral top zijn op het WK en in Lombardije"

Sporza

28/05/2018 - 18:05

Tim Wellens (Lotto-Soudal) bouwt in Monaco op naar het 2e deel van zijn seizoen. "Na het BK trek ik naar Innsbruck om het WK-parcours te verkennen."


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP SPORZA

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tim Wellens wil scoren in Ronde van Lombardije: "Hopen op goeie benen" (29/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Fransman Tony Gallopin en Tim Wellens starten als kopmannen bij Lotto Soudal in de Ronde van Lombardije. In 2014 werd Wellens, op een
  [naar artikel]
 2. Wellens blikt vooruit naar Lombardije: "Mooie herinneringen aan die finish" (29/09/2016 - Sporza)
  Wellens is zaterdag samen met Gallopin kopman bij Lotto-Soudal in de Ronde van Lombardije. Onze landgenoot hoopt nog eens toe te slaan op het einde van het seizoen.
  [naar artikel]
 3. Tim Wellens: “Niet mee in vroege vlucht in Lombardije” (29/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Fransman Tony Gallopin en Tim Wellens starten als kopmannen bij Lotto-Soudal in de Ronde van Lombardije. In 2014 werd Wellens, op een gelijkaardig parcours, al eens vierde in de Italiaanse WorldTourklassieker. Zaterdag doet de Limburger opnieuw een gooi naar het podium.
  [naar artikel]
 4. Tim Wellens keert na Lombardije met De Gendt fietsend huiswaarts: “Thomas heeft alles tot in de puntjes voorbereid” (13/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Hoe fietsgek kan je zijn?! Ondanks 10.479 koerskilometers op de teller, plakt Tim Wellens daar zondagochtend met plezier nog een duizendtal kilometer aan vast. Daags na de loodzware Ronde van Lombardije keert de Truienaar van Lotto Soudal immers in zes dagen terug naar de Oost-Vlaamse thuisbasis van zijn ploegmaat Thomas De Gendt. Pas als Wellens vrijdagavond Semmerzake bereikt, zit zijn wielerseizoen er definitief op.
  [naar artikel]
 5. Wellens (18e) na de Waalse Pijl: "Ik ben op mijn waarde geklopt" (19/04/2017 - Sporza)
  Lotto-Soudal rekende vandaag op Tim Wellens voor een goeie eindnotering, maar Wellens kwam niet verder dan een 18e plaats. "Ik kon de beteren niet meer volgen op de Muur."
  [naar artikel]
 6. Wellens na Lombardije naar huis… met de fiets (04/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tim Wellens en Thomas De Gendt sluiten op zaterdag 13 oktober het seizoen af in de Ronde van Lombardije en ... rijden daags nadien met de fiets naar huis. Goed voor een trip van zes dagen.
  [naar artikel]
 7. Tim Wellens gelooft in zijn kansen: "Alles moet gewoon eens meezitten" (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Wellens schoof zowel zaterdag als gisteren mee in de vroege vlucht, maar vooral zaterdag moest hij dat fel bekopen en kon hij zijn inspanning
  [naar artikel]
 8. "Niemand wil zijn leven riskeren" (18/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "De buit is nog niet binnen", zegt Tim Wellens (25). Maar toch. Het moet vandaag in de afsluitende tijdrit al heel erg misgaan om Wellens van de
  [naar artikel]
 9. Wellens: "Ik wil heel goed zijn in Rio" (23/07/2016 - Sporza)
  Tim Wellens heeft een van de vijf tickets voor wegrit op de Spelen beet. "Rio is een van mijn doelen en ik doe er alles aan om er in de best mogelijke conditie te starten."
  [naar artikel]
 10. Wellens: "Die eerste zege is al binnen, misschien komt er nog wel eentje?" (08/05/2018 - Sporza)
  Tim Wellens kon op de slotklim van de 4e Giro-rit de concurrentie zijn wil opdringen. "Ik was een van de favorieten, maar ik heb mezelf toch wat verbaasd."
  [naar artikel]
 11. Boonen: ""Merckxiaanse" Wellens kan het WK winnen" (15/09/2017 - Sporza)
  Tom Boonen dicht de "sterke, brede ploeg" van de Belgen kansen toe op het WK in Bergen. Volgens de ex-wereldkampioen is Tim Wellens de speerpunt van de Belgische selectie.
  [naar artikel]
 12. Wellens: "Geen fan van renners die na dopingschorsing nog harder rijden" (08/05/2018 - Sporza)
  Tim Wellens vecht voor een cleane wielersport. "Ik vind Thomas Dekker minder erg dan Alejandro Valverde."
  [naar artikel]
 13. Wellens: "Heb er hard voor moeten rijden, maar ben superblij" (24/10/2017 - Sporza)
  Tim Wellens sluit het seizoen af met de eindzege in de Ronde van Guangxi. "Het is niet omdat het in China was, dat het gemakkelijk was", reageert hij.
  [naar artikel]
 14. Wellens: "Omdat Stybar ging, besloot ik mee te gaan" (16/05/2018 - Sporza)
  Tim Wellens heeft gegokt en verloren in de 11e etappe van de Giro. Wellens viel aan, maar werd gepasseerd in de venijnige slotkilometers.
  [naar artikel]
 15. Wellens: "We volgen elkaars prestaties in een WhatsApp-groep" - Vanwijn: "Grappig, want die heet Fanclub Tim Wellens" (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Wellens (26) en Hans Vanwijn (23). Twee Belgische toppers in één en dezelfde familie. De ene doet straks een gooi naar Luik-Bastenaken-Luik. De...
  [naar artikel]
 16. Wellens: "Uit respect voor de familie van Goolaerts heb ik niet gejuicht" (11/04/2018 - Sporza)
  Tim Wellens kon zijn superbenen verzilveren in de Brabantse Pijl. "Die topconditie zal niet meteen verdwijnen, dus ik zal in de komende koersen ook nog een rol spelen."
  [naar artikel]
 17. Wellens baalt: "Dit is een gemiste kans" (09/03/2018 - Sporza)
  Tim Wellens moest in de zesde rit van Parijs-Nice vrede nemen met de tweede plaats. Maar dat viel hem bijzonder moeilijk. "De overwinning had erin gezeten."
  [naar artikel]
 18. Wellens: "Als ik een goeie dag heb, kan ik het podium halen" (20/06/2017 - Sporza)
  Donderdag vindt in Chimay het BK tijdrijden plaats. Lotto-Soudal-renner Tim Wellens komt met ambitie aan de start. "Na Zwitserland heb ik een goed gevoel", zegt hij.
  [naar artikel]
 19. Wellens over nieuwe ploeg: "Ben nu zenuwachtiger dan toen ik croste" (06/09/2016 - Sporza)
  Ex-veldrijder Bart Wellens (38) beleeft binnenkort zijn vuurdoop als ploegleider van Team Steylaerts. "Het is een nieuwe wereld voor mij, maar ik heb er wel heel veel zin in."
  [naar artikel]
 20. Op stap met Tim Wellens in Monaco: "Ik heb de koers niet verkocht." (04/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie overwinningen in 2017, en het seizoen van Tim Wellens moet nog beginnen. Vandaag rijdt hij voor het eerst de Strade Bianche en Wellens doet
  [naar artikel]
 21. Wellens: "Top 10 in de Tour? Ritwinst is veel leuker" (13/12/2016 - Sporza)
  Op stage op Mallorca smeedt Tim Wellens (Lotto-Soudal) zijn plannen voor 2017. De 25-jarige Wellens trekt volgend jaar opnieuw naar de Tour.
  [naar artikel]
 22. Marc Wauters: "Veel druk valt weg dankzij zege van Wellens" (09/05/2018 - Sporza)
  Tim Wellens heeft gisteren in de Giro het ploegwerk van Lotto-Fix ALL perfect afgerond. "Nu staan we in een sterkere positie om nog een rit te winnen", klinkt het.
  [naar artikel]
 23. Verovert jarige Wellens roze trui? "Dan moet ik van iedereen wegrijden" (10/05/2018 - Sporza)
  Op weg naar de Etna blaast Tim Wellens 27 kaarsjes uit. "Ik verwacht niet veel aanvallen vandaag. Dat kan in mijn kaart spelen."
  [naar artikel]
 24. De Gendt en Wellens zijn terug thuis na fietstocht die begon na Ronde van Lombardije (19/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Thomas De Gendt en Tim Wellens zijn eindelijk terug thuis na de Ronde van Lombardije. Het duo van Lotto-Soudal besloot enige tijd geleden om na de Italiaanse slotklassieker - afgelopen zaterdag - met de fiets naar huis te komen. Vrijdagavond arriveerden ze zes dagen later eindelijk in Semmerzake, de woonplaats van De Gendt.
  [naar artikel]
 25. Op stap met Tim Wellens in Monaco: "Ik heb Belgisch kampioenschap niet verkocht" (04/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie overwinningen in 2017, en het seizoen van Tim Wellens moet nog beginnen. Vandaag rijdt hij voor het eerst de Strade Bianche en Wellens doet
  [naar artikel]
 26. Sergeant over Tour: "Een mooie uitnodiging voor Wellens" (18/10/2016 - Sporza)
  Lotto-Soudal is tevreden met de vele mogelijke sprintersritten in de Tour van volgend jaar, maar ziet nog meer kansen. "Tim Wellens zal hier zijn terrein terugvinden."
  [naar artikel]
 27. Tim Wellens gaat voor tweede ritwinst, maar eindigt zesde: "Het kan niet elke dag prijs zijn" (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Wellens eindigde vandaag zesde in Santa Ninfa en dat was het hoogst haalbare in de vijfde etappe van de Giro. Wellens werd dinsdag...
  [naar artikel]
 28. Wellens: "3 mooie zeges, maar het belangrijkste moet nog komen" (20/02/2017 - Sporza)
  8 koersdagen op de teller, 3 overwinningen. Tim Wellens is als een komeet aan het seizoen begonnen. "Vorm is al top, maar kan nog beter worden."
  [naar artikel]
 29. Tim Wellens blijft dromen van Ronde van Frankrijk (31/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  "Ik heb de ambitie om de Tour te rijden zeker nog niet opgegeven." Dat zegt Truienaar Tim Wellens. Hij staat vandaag aan de start van de Grote Prijs Tim Wellens, een wielerwedstrijd gereden in het centrum van Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 30. Wellens kijkt uit naar Omloop: "Profiteren van mijn goede vorm" (18/02/2018 - Sporza)
  In de Ruta del Sol heeft Tim Wellens gisteren indruk gemaakt. "Als ik me in de Omloop goed kan positioneren, dan is er veel mogelijk."
  [naar artikel]
 31. Wellens mikt voluit op bollentrui: "Wil hem heel graag naar Parijs meenemen" (22/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Wellens (Soudal-Lotto) maakt van de bergtrui zijn hoofddoel in deze Tour de France. "Aanvankelijk lag de focus op ritwinst, maar hoe langer ik...
  [naar artikel]
 32. Wellens tevreden over Italiaanse campagne: "Goede benen in Sanremo, mooi 3e in Strade" (19/03/2017 - Sporza)
  Voor Tim Wellens zit het eerste hoofdstuk dit voorjaar er al op. "Nu neem ik een beetje rust om me daarna voor te bereiden om de Waalse klassiekers."
  [naar artikel]
 33. Wellens: "Programma speciaal gewijzigd om Strade Bianche te kunnen rijden" (02/03/2017 - Sporza)
  Tim Wellens rijdt zaterdag met de Strade Bianche zijn eerste World Tour-wedstrijd van het jaar. "Het parcours is iets voor mij", zegt de renner van Lotto-Soudal.
  [naar artikel]
 34. Wellens snakt naar seizoenseinde (06/04/2019 - De Morgen)
  Negen WorldTour-zeges heeft Tim Wellens al op zijn palmares. Voor de tiende, morgen in de Ronde van Lombardije, is een klein mirakel nodig. 'Mijn conditie is niet zoals gewenst.'
  [naar artikel]
 35. Wellens: "Vooraf getekend voor 5e plaats, maar er zat meer in" (11/03/2018 - Sporza)
  Tim Wellens is er in Parijs-Nice niet in geslaagd om het podium te halen en moet genoegen nemen met de 5e plaats. "Maar ik heb nu bewezen dat ik dit niveau aankan."
  [naar artikel]
 36. Pluimpje Chaves valt om van verbazing: "Kan niet geloven dat ik Ronde van Lombardije heb gewonnen" (01/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Spektakel op een héél lastig parcours, dat is kort samengevat de Ronde van Lombardije. Uiteindelijk mocht Johan Esteban Chaves in Bergamo zijn
  [naar artikel]
 37. Wellens: "Leuk dat ik mijn goede benen kan laten zien in de Omloop" (23/02/2018 - Sporza)
  Tim Wellens staat morgen voor de eerste keer aan de start van de Omloop Het Nieuwsblad, met ambities. "Al vind ik kasseien niet zo leuk", geeft hij toe.
  [naar artikel]
 38. Wellens jammert niet om voorspelde regen: "Slecht weer? Graag!" (28/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Wellens (Lotto Soudal) finishte vorig jaar als derde in de Omloop en hoopt om morgen opnieuw de finale te kunnen rijden. "Alleen is het wat...
  [naar artikel]
 39. Wellens: "Vrees dat Wout van Aert er na een halve ronde al vandoor is" (06/01/2017 - Sporza)
  Ook Bart Wellens ging het BK-parcours in Oostende al eens verkennen. De ploegleider van Gianni Vermeersch ziet maar een favoriet. "Dit parcours is Van Aert op het lijf geschreven."
  [naar artikel]
 40. Wellens: "Er is geen druk vanuit de ploeg, maar wel vanuit mezelf" (14/04/2017 - Sporza)
  De kasseiklassiekers waren niet al te best voor Lotto-Soudal, maar de heuvelklassiekers bieden nieuwe perspectieven. "De benen voelen goed aan", is kopman Tim Wellens hoopvol.
  [naar artikel]
 41. Wellens: "Zag Israël eerst niet zitten, maar nu ben ik blij dat ik hier ben" (03/05/2018 - Sporza)
  Tim Wellens kan na een uitstekend voorseizoen ontspannen aan de Giro beginnen. "Maar misschien moet ik eerst nog eens met Sean De Bie bellen, want die regelde 2 jaar geleden alles."
  [naar artikel]
 42. Tim Wellens speelt kaarten al uit op Cipressa: "Geen zin om te wachten tot Poggio" (18/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Achttiende en beste Belg. Plus: de eerste niet-sprinter in de achtervolgende groep. Tim Wellens (25) werd er niet warm van. "Ik had goeie benen,
  [naar artikel]
 43. Schotte: "Een goeie Wellens kan op dit parcours top 8 rijden" (10/08/2016 - Sporza)
  Om 15 uur wordt het startschot gegeven voor de individuele tijdrit van de mannen in Rio. Tim Wellens verdedigt de Belgische driekleur. Volg zijn prestatie hier.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. "Tim Wellens kan Omloop Het Nieuwsblad winnen" (20/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tim Wellens kan zaterdag de Omloop Het Nieuwsblad winnen. Hij zit vol zelfvertrouwen na zijn winst in de Routa Del Sol en kan verrassen. Dat vertelden de wieleranalisten van TVL Sportcafé maandagavond in het programma. Volgens hen is het geen probleem dat Wellens de Omloop voor het eerst rijdt.
  [naar artikel]
 45. Wellens: "Ben ontploft op de eerste beklimming" (08/07/2017 - Sporza)
  Tim Wellens heeft afgezien in de 8e etappe. Hij kwam als 192e en voorlaatste over de streep.
  [naar artikel]
 46. Wellens: "Heb me lang heel slecht gevoeld na de Olympische Spelen" (07/09/2016 - Sporza)
  Tim Wellens won vorig seizoen de GP Montréal. Ook dit seizoen zakt hij als kopman af naar de Canadese WorldTour-wedstrijden. "Ik kijk uit naar de wedstrijden in Canada."
  [naar artikel]
 47. Tim Wellens al vroeg in topvorm: "Mooi om Valverde te kloppen op dit soort aankomst" (28/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Challenge Mallorca heeft Tim Wellens vandaag zijn tweede opeenvolgende zege behaald. Na 158,7 kilometer toonde hij zich bergop sterker dan
  [naar artikel]
 48. Tim Wellens: "Ik stond heel dicht bij een transfer naar LottoNL-Jumbo" (02/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn nog zekerheden in het leven. Als werkelijk álles fout loopt bij Lotto-Soudal en enkel tranen resten om te schreien, staat... Tim Wellens...
  [naar artikel]
 49. Wellens voor het eerst kopman op WK: "Als ik win , zal 2019 niet zo goed zijn. Nu al sorry" (27/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met zeven overwinningen is hij dit seizoen nationaal zegekoning. Logisch dus dat Tim Wellens (27) zondag kopman is bij België. Het wordt de eerste...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.