Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 May 2020
00:44 uur

Froome: "Ik ben elke dag getest in de Giro, voor en na de koers"

Sporza

28/05/2018 - 18:44

Giro-winnaar Chris Froome vindt niet dat zijn eindzege in vraag gesteld moet worden. "Ik weet dat ik niets misdaan heb."


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP SPORZA

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Merckx doet oproep aan Froome: "Een kampioen als jou moet Giro rijden" (26/11/2017 - Sporza)
    Combineert Chris Froome volgend seizoen de Giro met de Tour? "Zelfs al denkt hij aan een 5e Tourzege, doet Froome er goed aan om de Giro te rijden."
    [naar artikel]
  2. KOERS KORT: Dolgelukkige Froome: "Memorabele overwinning" - Groenewegen schiet opnieuw raak in Noorwegen (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome kon na zijn zege op de Zoncolan in de Giro een grote glimlach niet onderdrukken op de persconferentie. "Ik ben echt heel gelukkig met...
    [naar artikel]
  3. De Cauwer: "Froome draagt heisa rond salbutamol mentaal mee in Giro" (09/05/2018 - Sporza)
    Na 4 Giro-ritten moet Chris Froome al 54 seconden goedmaken op concurrent Tom Dumoulin. "Als de prestaties wegblijven de komende dagen..."
    [naar artikel]
  4. Froome met vertrouwen naar Giro: "Mijn team was indrukwekkend in de Alpen" (21/04/2018 - Sporza)
    Chris Froome reed als voorbereiding op de Giro afgelopen week de Ronde van de Alpen. De Brit werd vierde in het eindklassement. "Dit was de perfecte opbouw."
    [naar artikel]
  5. Froome: "Heel onwaarschijnlijk dat ik de Giro zal rijden" (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome rijdt hoogstwaarschijnlijk geen Giro in 2017. De renner van Sky zegt tegen Cyclingnews dat het 'onwaarschijnlijk' is dat hij ondanks
    [naar artikel]
  6. Froome: "Heel onwaarschijnlijk dat ik de Giro zal rijden" (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome rijdt hoogstwaarschijnlijk geen Giro in 2017. De renner van Sky zegt tegen Cyclingnews dat het 'onwaarschijnlijk' is dat hij ondanks
    [naar artikel]
  7. Merckx scherp: "Als Froome een kampioen is, start hij in de Giro" (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Eddy Merckx zou Chris Froome komend seizoen graag in de Giro zien. De Keniaanse Brit heeft zich nog niet uitgesproken over deelname aan de eerste...
    [naar artikel]
  8. Froome: "Probeerde niet over mijn limieten te gaan" (25/05/2018 - Sporza)
    Chris Froome heeft vriend en vijand weggeblazen in de koninginnenrit van de Giro. "De Finestre deed me denken aan de wegen in Afrika."
    [naar artikel]
  9. Dumoulin voorspelde aanval die Froome de Giro-zege opleverde al voor de rit in de ploegbus: "Dit zal er gebeuren..." (29/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Anders dan vorig jaar werd het nu net niet voor Tom Dumoulin in de Giro. De Nederlandse rondehoop strandde op een tweede plek na Chris Froome. Maar...
    [naar artikel]
  10. Froome na nieuwe gekke dag in de Giro: "Was een juniorenkoers" (23/05/2018 - Sporza)
    Op papier zag de 17e etappe in de Giro er vrij eenvoudig uit, maar het werd weer een gekkenhuis. "Van het startschot tot de finish viel het niet stil."
    [naar artikel]
  11. KOERS KORT: Tom Dumoulin: "Ik besef dat de Giro winnen moeilijk wordt" - Dolgelukkige Froome: "Memorabele overwinning" (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Tom Dumoulin verloor 'slechts’ een halve minuut op rozetruidrager Simon Yates. En dat vond de Nederlander een bijzonder goed resultaat. Anderzijds...
    [naar artikel]
  12. Froome: "Kwestie van tijd voor we mijn onschuld openbaar kunnen tonen" (02/05/2018 - Sporza)
    Op de persconferentie voor de Giro kreeg Chris Froome een spervuur aan vragen afgevuurd over zijn salbutamol-zaak. "Het worden afmattende weken."
    [naar artikel]
  13. Froome: "Tijdslimiet moest zondag toegepast worden" (07/09/2016 - Sporza)
    Froome kijkt aan tegen een ruime achterstand op Quintana, maar blijft optimistisch. "We hebben in de Giro gezien dat het snel kan gaan." Hij is ook streng voor de renners die buiten tijd aankwamen.
    [naar artikel]
  14. De Cauwer: "Ze mogen Giro-zege van Froome nu niet meer afnemen" (28/05/2018 - Sporza)
    Chris Froome is geslaagd in zijn missie om 3 grote rondes op een rij te winnen. Toch laat zijn Giro-winst bij veel mensen een vreemde smaak na. Ook bij José De Cauwer?
    [naar artikel]
  15. Dumoulin: "Die Reichenbach daalde als een oude oma" (25/05/2018 - Sporza)
    In de Giro kreeg Tom Dumoulin 3'23" om de oren van Chris Froome. "Natuurlijk kan ik even hard naar beneden rijden als Froome, maar ik wachtte 2 keer op Reichenbach."
    [naar artikel]
  16. Giro-baas: "Als Froome wint, blijft zijn eindzege ook bij een schorsing" (03/05/2018 - Sporza)
    Zijn afwijkende dopingtest in de Vuelta blijft Chris Froome ook in de Giro achtervolgen, maar de Britse topfavoriet hoeft bij een eventuele eindzege niet te vrezen voor een schrapping.
    [naar artikel]
  17. KOERS KORT. Lefevere over salbutamolaffaire Froome: "Schaamtelijk" - Van der Poel naar EK op de weg (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
    "Intriest", vindt Patrick Lefevere het hele gedoe rond de salbutamolzaak van Chris Froome. Vooral UCI en ASO krijgen felle tegenwind. "We zijn de...
    [naar artikel]
  18. "Froome zal eventuele eindzege niet verliezen", verzekert Giro-baas (maar daar willen ze bij de UCI niet van weten) (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Zelfs al wordt Chris Froome gesanctioneerd voor zijn afwijkende dopingtest in de Vuelta, dan nog zal hij bij een eventuele eindzege in de Giro niet...
    [naar artikel]
  19. Zonneveld na solo Froome: "Logisch dat er twijfels zijn over hem" (25/05/2018 - Sporza)
    Thijs Zonneveld reageerde kritisch op het kabinetstukje van Froome in de Giro. "Het probleem is dat hij en zijn ploeg over de kleinste details liegen en kritische journalisten weren."
    [naar artikel]
  20. Froome (op 3 minuten): "Ik blijf knokken" (17/05/2018 - Sporza)
    De Giro is de Tour niet. In de Ronde van Italië is Chris Froome al bijna twee weken op achtervolgen aangewezen.
    [naar artikel]
  21. Belgische voorzitter van UCI-Giro in Giro: "Romantiek buiten de koers, aub" (18/05/2017 - Sporza)
    Luc Herpelinck legt uit waarom Victor Campenaerts 100 Zwitserse frank boete moet betalen. De Belgische renner had in de Giro een vrouw uitgenodigd voor een afspraakje.
    [naar artikel]
  22. LIVE GIRO: Dumoulin: "Froome was outstanding" - Renners vertrokken voor laatste clash (26/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome zette de 101ste Ronde van Italië gisteren volledig op zijn kop. De Brit van Team Sky pakte uit met een - zeker door hem - zelden...
    [naar artikel]
  23. Froome: "Of ik nog salbutamol gebruik? Dat zijn je zaken niet" (14/05/2018 - Sporza)
    Chris Froome staat na 9 ritten pas 11e in het algemeen klassement van de Giro. Hij wil de tweede rustdag gebruiken om te herstellen na zijn val.
    [naar artikel]
  24. Koers kort: Landa rijdt E3 Harelbeke - "WK wielrennen in 2020 in Noord-Nederland" - UCI-baas verwacht niet dat zaak-Froome vóór Giro is afgerond (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Opvallende aanwezige op de deelnemerslijst van de E3 Harelbeke: Mikel Landa. De Spanjaard zal komende vrijdag voor het eerst kennismaken met de...
    [naar artikel]
  25. UCI-voorzitter: "Froome zal geen speciale behandeling krijgen" (17/01/2018 - Sporza)
    De dopingaffaire rond Chris Froome moet volgens UCI-voorzitter David Lappartient voor de start van de Giro zijn uitgeklaard. De Brit testte in september positief.
    [naar artikel]
  26. Calmejane vraagt duidelijkheid aan Froome: "Zet je namiddagje Giro online" (25/05/2018 - Sporza)
    De Franse wielrenner Lilian Calmejane heeft Chris Froome gevraagd om transparanter om te springen met zijn technische en fysiologische gegevens.
    [naar artikel]
  27. 5 klimgeiten om met een vergrootglas te volgen in het Giro-gebergte (10/05/2018 - Sporza)
    De "usual suspects" zoals Dumoulin, Froome, Aru, Chaves, Yates, Pinot en co kennen we allemaal. Maar in de Giro komen er ook altijd minder verwachte namen naar boven.
    [naar artikel]
  28. Froome over concurrenten: "Uran blijft onder de radar" (17/07/2017 - Sporza)
    "Elke rivaal is een bedreiging op zijn eigen manier", liet Chris Froome op de tweede rustdag van de Tour optekenen. De gele trui is tevreden over zijn vormcurve.
    [naar artikel]
  29. LIVE GIRO: De Cauwer: "Is recuperatie bij Froome al top?" - Ronkende namen glippen mee in grote kopgroep (26/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome zette de 101ste Ronde van Italië gisteren volledig op zijn kop. De Brit van Team Sky pakte uit met een - zeker door hem - zelden...
    [naar artikel]
  30. KOERS KORT. Van Avermaet op weg naar Dimension Data - Tony Martin bekritiseert UCI - Froome zal gele trui "nooit te schande maken" (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome heeft in de Franse krant Le Monde een poging gedaan het Franse volk voor hem te winnen. "De Fransen zijn rechtschapen mensen met een...
    [naar artikel]
  31. Froome: "Ik wil in de Giro mijn 3e opeenvolgende ronde winnen" (27/04/2018 - Sporza)
    Team Sky heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de Ronde van Italië. Chris Froome is - ondanks zijn salbutamol-zaak - de uitgesproken kopman.
    [naar artikel]
  32. Koers kort: "WK Wielrennen in 2020 in Noord-Nederland" - UCI-baas verwacht niet dat zaak-Froome vóór Giro is afgerond (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
    't Ziet ernaar uit dat het WK Wielrennen van 2020 zal doorgaan in Noord-Nederland. De provincies Drenthe en Groningen staan op het punt het...
    [naar artikel]
  33. Brailsford looft kersvers Giro-winnaar Froome: "Waarschijnlijk de beste prestatie in zijn carrière" (27/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    De champagne kan weer ontkurkt worden bij Team Sky. Voor de derde grote ronde op rij mag Chris Froome de eindzege in zijn koerszak steken. Voor het...
    [naar artikel]
  34. Het is Froome menens met 1.000 trainingskilometers in één week tijd: "Ik rijd 2018 nu al kapot" - Trentin breekt rib (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome gaat dit jaar vol voor de dubbel Giro-Tour en in een poging om transparanter te werk te gaan heeft de Brit zich sinds vorige week...
    [naar artikel]
  35. LIVE GIRO: Hoogdag voor de favorieten met aankomst op de Etna (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    "Het wordt een explosieve etappe naar de Etna", althans dat waren de woorden van Chris Froome. Het Giro-peloton trekt op deze Hemelvaartsdag naar...
    [naar artikel]
  36. Froome pleit na Giro-exploten zelf voor transparantie: "Ik snap de vergelijkingen met Landis, maar ik wil mijn data gerust vrijgeven, hoor" (26/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome heeft zijn slag zo goed als binnen. De 33-jarige ronderenner van Team Sky reageerde dan ook opgelucht na de laatste bergrit van deze...
    [naar artikel]
  37. KOERS KORT: Tourbaas spreekt zich uit over Froome: "We willen antwoord voor de Tour" (02/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Het blijft onduidelijk of Chris Froome op zaterdag 7 juli aan de start staat van de Tour de France. Een beslissing daarover ligt bij de UCI. En als...
    [naar artikel]
  38. LIVE GIRO: Dumoulin voor de camera van onze man in Susa: "Froome was outstanding" - Renners maken zich op voor laatste clash (26/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome zette de 101ste Ronde van Italië gisteren volledig op zijn kop. De Brit van Team Sky pakte uit met een - zeker door hem - zelden...
    [naar artikel]
  39. Het is Froome menens met 1.000 trainingskilometers in één week tijd: "Ik rijd 2018 nu al kapot" - Trentin breekt rib op training (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome gaat dit jaar vol voor de dubbel Giro-Tour en in een poging om transparanter te werk te gaan heeft de Brit zich sinds vorige week...
    [naar artikel]
  40. HLN Tour Podcast #9. Geraint Thomas: "Froome en ik praten elke avond, maar niet over de koers" (19/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Als twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen. Een mooi spreekwoord en het zou de best mogelijke samenvatting kunnen worden van...
    [naar artikel]
  41. Froome en Thomas laten verstek gaan voor WK: "Ze eindigen hun seizoen in Ronde van Groot-Brittanië" (05/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Chris Froome en Geraint Thomas, de respectievelijke winnaars van de Giro d'Italia en de Tour de France dit seizoen, passen voor het WK wielrennen...
    [naar artikel]
  42. Froome is Tour-voorval nog niet vergeten: "Als voetbalfans dat doen, vliegen ze in de gevangenis" (20/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Na een druk eerste seizoensdeel is Chris Froome (33) toe aan wat rust. De Brit van Team Sky won de Giro en reed ook de Tour, maar die kon hij niet...
    [naar artikel]
  43. Froome likt zijn wonden op de rustdag: "De Giro is een combinatie van klassiekers" (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Op een rustdag in een grote wielerronde krijgt Chris Froome normaal gezien vragen over hoe hij zijn leiderstrui wil verdedigen. Niet zo vandaag op...
    [naar artikel]
  44. LIVE GIRO: Hoogdag voor de favorieten met aankomst op de Etna, serieuze strijd om vlucht van de dag (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    "Het wordt een explosieve etappe naar de Etna", althans dat waren de woorden van Chris Froome. Het Giro-peloton trekt op deze Hemelvaartsdag naar...
    [naar artikel]
  45. KOERS KORT. UCI bijt van zich af - Quintana: "Boegeroep voor Froome is jammer, maar je oogst wat je zaait" (07/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
    In een document van vijf pagina's beet de UCI gisteren van zich af, na de zware kritiek die volgde op de vrijspraak van Chris Froome. Dat het tien...
    [naar artikel]
  46. Manager Brailsford looft aanvallende Froome: "Dit maakt koers zo mooi, hiervan kan je genieten" (13/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Na zijn verrassingsaanval in de afdaling van de Peyresourde zaterdag, waarmee Froome de gele trui pakte, zorgde de Brit vandaag in de Tour alweer
    [naar artikel]
  47. "Froome is geen renner als een andere. Hij heeft meer geld en kan zo meer experts meebrengen die zich in zijn voordeel zullen uitspreken" (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
    De salbutamolaffaire van viervoudig Tourwinnaar Chris Froome moet voor de start van de Giro op 4 mei uitgeklaard zijn. Dat verklaarde de nieuwe...
    [naar artikel]
  48. LIVE GIRO: Hoogdag voor de favorieten met aankomst op de Etna, Pozzato rouwt om overleden vader (10/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
    "Het wordt een explosieve etappe naar de Etna", althans dat waren de woorden van Chris Froome. Het Giro-peloton trekt op deze Hemelvaartsdag naar...
    [naar artikel]
  49. KOERS KORT: Tourbaas spreekt zich uit over Froome: "We willen antwoord voor de Tour" - Wellens met ambitie naar Zwitserland (02/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Het blijft onduidelijk of Chris Froome op zaterdag 7 juli aan de start staat van de Tour de France. Een beslissing daarover ligt bij de UCI. En als...
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.