Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 June 2020
22:07 uur

VLAM wil groenten cool maken voor de millenials

Het Nieuwsblad

15/04/2019 - 16:51

Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) lanceert een campagne om millennials aan te sporen meer groenten te eten. Uit cijfers van de Belgische nationale voedselconsumptiepeiling uit 2014-2015 is namelijk gebleken dat slechts 3 procent van de millennials de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten haalt.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. In 3 stappen meer groenten eten (25/04/2017 - Knack)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen, aldus de VLAM. 'Groenten zijn geen bijgerecht, maar de essentie van een maaltijd.'
  [naar artikel]
 2. VLAM wil dat millennials meer groenten eten (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) lanceert een campagne om millennials (iemand van de generatie die geboren werd tussen ca....
  [naar artikel]
 3. Vlaming eet te weinig groenten (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen. Dat zegt de VLAM, het Vlaamse promotieagentschap voor lokale
  [naar artikel]
 4. Amper 3 procent van twintigers en dertigers eet genoeg groenten: YouTubefilmpjes moeten hen heropvoeden (16/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een schamele drie procent van de 18- tot 30-jarigen eet iedere dag voldoende groenten. Dat blijkt uit een bevraging van 500 Vlamingen door het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). Daarom start deze week een campagne om groenten bij jongeren te promoten. Enkel op sociale media. Want vooral daar zijn de millennials te vinden.
  [naar artikel]
 5. Verbruik groenten en fruit bij Belgische gezinnen op laagste peil in tien jaar (10/05/2019 - Metro)
  De Belg heeft in 2018 2 procent minder groenten en 5 procent minder fruit gekocht dan het jaar voordien. Dat blijkt vandaag uit het jaarrapport van marktonderzoeker GfK Belgium bij 5.000 gezinnen, in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM). In 2018 kocht de Belg gemiddeld 37 kilogram groenten en 45 kilogram fruit, wat het laagste peil is in tien jaar. “De Belg blijft zijn groente- en fruitverbruik overschatten en denkt dat hij het wel goed doet”, zegt Liliane Driesen, woordvoerder van VLAM. “Maar niets is minder waar. Het is belangrijk dat men genoeg inspiratie krijgt om meer en vaker groenten en fruit te gebruiken en dit op alle momenten van de dag.” Om het verbruik weer aan te zwengelen organiseert VLAM in juli een campagne om Belgisch fruit te promoten. “Blauwe bessen zijn bijvoorbeeld erg gegroeid in populariteit, maar de Belgische consument weet niet dat deze ook bij ons geteeld worden”, aldus Driesen. Sinds april voert VLAM ook een groentecampagne onder de slogan ‘Vegetables are the new sneakers’, die specifiek gericht is op millennials (18-30 jaar). Met de campagne wil VLAM de doelgroep overtuigen dat groenten net als sneakers in elke levensstijl passen. bron: Belga Het bericht Verbruik groenten en fruit bij Belgische gezinnen op laagste peil in tien jaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. We eten iets meer fruit maar opvallend minder groenten (en dat is niet gezond) (20/04/2018 - VRT NWS)
  Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) heeft de jaarcijfers bekend gemaakt voor de consumptie van fruit en groenten. Daaruit blijkt dat we iets meer fruit hebben gegegeten, maar een kilo minder groenten. 
  [naar artikel]
 7. Verkoop groenten en fruit in de lift (05/05/2019 - Metro)
  We kopen meer groenten en fruit, en minder vlees. Dat blijkt ook uit cijfers van Buurtsuper.be. Het omzetaandeel van aardappelen, groenten en fruit binnen de versproducten steeg de voorbije jaren 7 procent. Aardappelen, groenten en fruit maken 12,4 procent uit van de totale omzet van een gemiddelde buurtsuper. Dat omzetaandeel steeg de voorbije 5 jaar met 5 procent. In de omzet van alle versproducten waren aardappelen, groenten en fruit in de eerste drie maanden van het jaar goed voor een aandeel van iets meer dan een kwart (25,6 procent). De voorbije 5 jaar steeg dat aandeel met 7 procent. “Er is de laatste jaren een verschuiving binnen de versafdeling. Er worden meer groenten en fruit verkocht, en iets minder vlees”, aldus Luc Ardies, directeur van Buurtsuper.be, de Unizo-organisatie van zelfstandige voedinghandels. Volgens Vlam, het Vlaams Centrum voor Agro- & Visserijmarketing, eet de gemiddelde Belg iets minder dan 100 kg groenten en fruit per jaar. Maar volgens het Vlaams Instituut Gezond Leven is dat nog te weinig. Om groenten en fruit aantrekkelijker te maken, bepleiten de zelfstandige supermarkten om meer in te zetten op een seizoensgebonden aanbod. Ook moeten jonge gezinnen aangespoord worden om meer groenten en fruit te eten. Dat kan door bijvoorbeeld kant-en-klare groenten aan te bieden, luidt het advies van Buurtsuper.be. bron: Belga Het bericht Verkoop groenten en fruit in de lift verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. De Vlaming eet veel te weinig groenten (20/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen. Dat zegt de VLAM, het Vlaamse promotieagentschap voor lokale landbouwproducten. Er komt een “groentecampagne” om de groenteconsumptie op te krikken, vooral gericht op de leeftijdscategorie van 20 tot 30 jaar oud. “Zij vertonen de sterkste onderconsumptie.”
  [naar artikel]
 9. De Vlaming eet veel te weinig groenten (20/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen. Dat zegt de VLAM, het Vlaamse promotieagentschap voor lokale landbouwproducten. Er komt een “groentecampagne” om de groenteconsumptie op te krikken, vooral gericht op de leeftijdscategorie van 20 tot 30 jaar oud. “Zij vertonen de sterkste onderconsumptie.”
  [naar artikel]
 10. Vlaming eet maar helft aanbevolen hoeveelheid groenten en op deze site kan je testen of jij daarbij bent (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen. Dat zegt VLAM, het Vlaamse promotieagentschap voor lokale landbouwproducten.
  [naar artikel]
 11. Fruit en groenten zijn niet enkel gezond, ze maken je ook gelukkiger (11/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Last van een dipje? Misschien helpt het eten van wat extra fruit en groenten je er wel door. Uit een Brits-Australisch wetenschappelijk onderzoek blijkt immers dat er in zowel groenten als fruit stoffen zitten die je blijer maken.
  [naar artikel]
 12. Hoe media jongeren en jongvolwassenen kunnen bereiken (05/12/2017 - VRT NWS)
  De traditionele media hebben het moeilijk om jongeren en jongvolwassenen te bereiken. Malik Azzouzi van Vice België legt op de conferentie Media Fast Forward uit hoe zij daar wel in slagen. "We maken content voor millenials, door millenials."
  [naar artikel]
 13. Vlaming eet maar helft van aanbevolen hoeveelheid groenten (20/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen. Dat zegt de VLAM, het Vlaamse promotieagentschap voor lokale landbouwproducten. Er komt een “groentecampagne” om de groenteconsumptie op te krikken, vooral gericht op de leeftijdscategorie van 20 tot 30 jaar oud. “Zij vertonen de sterkste onderconsumptie.”
  [naar artikel]
 14. Koffie is belangrijker dan pensioensparen, vinden millenials (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een kopje koffie in de ochtend smaakt voor de meesten van ons, maar weinigen hechten er zoveel belang aan als de millenials. Niet alleen rijzen
  [naar artikel]
 15. Vlaming eet maar helft van aanbevolen hoeveelheid groenten (20/04/2017 - De Redactie)
  De Vlaming eet gemiddeld maar half zoveel groenten als aanbevolen. De VLAM start daarom met een "groentecampagne" om de groenteconsumptie op te krikken, vooral gericht op jongeren tussen 20 en 30 jaar.
  [naar artikel]
 16. Groenteconsumptie wordt meestal zwaar overschat (24/04/2017 - Express)
  In België consumeert de gemiddelde inwoner dagelijks amper 145 gram groenten. Daarmee blijft de consumptie meer dan de helft onder het aanbevolen gebruik. Dat blijkt uit een studie van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (Vlam). Er wordt aan toegevoegd dat slechts 5 procent van de Belgische bevolking de aanbevolen consumptie van 300 gram groenten per dag haalt. Om de bevolking tot een gezonder eetgedrag aan te zetten, lanceert het centrum een groentecampagne. Die actie is vooral gericht op twintigers, die volgens de onderzoekers immers met de sterkste onderconsumptie worden geconfronteerd. Er zijn volgens de Vlam verschillende redenen voor de beperkte populariteit van groenteproducten bij de Belgische bevolking. Onder meer wordt er daarbij op gewezen dat vele consumenten hun groenteverbruik overschatten. Tweeverdieners Er moet volgens het centrum echter ook met een beschuldigende vinger worden gewezen naar de horeca, die bij zijn maaltijden slechts heel bescheiden porties groenten zou serveren en daarbij ook vaak van bijzonder weinig inspiratie blijk zou geven. Het probleem heeft echter ook een aantal demografische oorzaken. Vrouwen tonen zich immers meer bewust over gezonde voeding dan mannen. Ook gezinnen vinden groenten belangrijker dan alleenstaanden. Dat geldt ook voor hogere inkomens. Tevens wordt opgemerkt dat groenten ook teveel aan de hoofdmaaltijd is gebonden. Opgemerkt wordt dat de gewoonte zou moeten worden ontwikkeld om ook tijdens het ontbijt of de broodmaaltijd groenten op tafel te zetten. Bovendien kunnen groenten volgens de Vlam ook als snack tussendoor worden gegeten. Daarnaast wordt ook gewezen op het tijdsgebrek dat vaak vooral door tweeverdiener-gezinnen naar voor wordt geschoven. Het is immers vaak geen evidentie om na een dagtaak nog een volledige maaltijd met verse producten klaar te maken. Maar ook wordt gewezen op de groenteprijzen. The post Groenteconsumptie wordt meestal zwaar overschat appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 17. DISCUSSIE. Hoe laten we jongeren voldoende groenten en fruit eten? (17/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  ‘Vegetables are the new sneakers’: in flitsende filmpjes krijgen jongeren vanaf nu tomaten, sla en een aubergine te zien. Het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) heeft zijn uitgaven voor de promotie van groenten en fruit in drie jaar met 71% opgetrokken. Want nog steeds eten te weinig jongeren hun nodige portie.
  [naar artikel]
 18. H&M lanceert nóg een nieuw concept, gericht op millenials (22/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na Arket en & Other Stories wil het Zweedse modebedrijf H&M nog een nieuw winkelconcept lanceren, deze keer gericht op millenials.
  [naar artikel]
 19. [VIDEO] - Weten millenials nog wat dit is? (27/02/2017 - De Redactie)
  Retro is weer helemaal in. Dat is ook te merken aan de enorme belangstelling voor de herlancering van de legendarische Nokia 3310. Maar hoe zit het met de parate kennis van ‘millenials’ als het gaat om andere iconische producten uit de jaren 80 en 90? Wij stuurden verslaggever Khalid Sellam naar Leuven om dat te weten te komen.
  [naar artikel]
 20. DNA-wetenschappers maken nieuwe groenten (25/04/2018 - De Tijd)
  07:21 In de supermarkten van morgen liggen evenveel komkommersoorten als er vandaag appelvariëteiten zijn. Door DNA-onderzoek zullen wetenschappers groenten beter maken dan ze ooit geweest zijn.
  [naar artikel]
 21. Girlpower in de politiek: “Ik ga politiek weer cool maken” (09/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gemeentepolitiek saai en oubollig? Niet als het van deze powervrouwen afhangt: in oktober, wanneer we allemaal naar de stembus trekken voor de lokale verkiezingen, staat er een nieuwe generatie ambitieuze politici klaar. “Ik zeg wel eens: I’m gonna make politics cool again.”
  [naar artikel]
 22. Drones en robots maken Belgische groenten pesticidevrij (06/01/2017 - De Tijd)
  01:02 Ardo, de West-Vlaamse marktleider in diepvriesgroenten, wil de pesticideresten in zijn groenten drastisch terugdringen. ‘Nu al bevat 63 procent van onze producten geen sporen van pesticiden.’
  [naar artikel]
 23. Wilt u lang leven? Eet dan voortaan 10 stuks fruit en groenten per dag (23/02/2017 - De Redactie)
  Eet u vijf stuks groenten of fruit per dag? Goed zo. Maar als u echt kans wil maken op een lang en gezond leven eet u voortaan het best tien stuks fruit en groenten per dag. Dat blijkt uit een nieuw, Brits onderzoek.
  [naar artikel]
 24. De millenials en de anderen. Hoe denken zij over het gezin? (09/01/2017 - Express)
  The post De millenials en de anderen. Hoe denken zij over het gezin? appeared first on Express [NL].
  [naar artikel]
 25. Supermarkten geraken moeilijker aan groenten en fruit uit Zuid-Europa (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Supermarkten krijgen het moeilijk om groenten en fruit te halen uit de zuiderse landen. Dat blijkt uit een rondvraag in de sector. Toch maken de...
  [naar artikel]
 26. Supermarkten reageren op tekort aan Zuid-Europese groenten en fruit door coronacrisis (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Supermarkten krijgen het moeilijk om groenten en fruit te halen uit de zuiderse landen. Dat blijkt uit een rondvraag in de sector. Toch maken de...
  [naar artikel]
 27. Wil je kleine spruit geen groenten eten? Verstop ze gewoon in een lekker stukje kip (09/07/2018 - De Morgen)
  Kinderen kunnen aan de eettafel weleens kieskeurige klantjes zijn, zeker wat groenten betreft. Een oplossing? Verberg de veggies in kipfilet en voeg mozzarella toe om het geheel zacht van smaak en sappig te maken.
  [naar artikel]
 28. Helft van de groenten uit pot of blik bevat toegevoegde suiker (28/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een blikje bonen opentrekken omdat je geen verse groenten meer in huis hebt? De portie suiker krijg je er gratis bij. Aan 46% van de groenten uit
  [naar artikel]
 29. Man probeert olympische vlam te doven met brandblusser (15/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de doortocht van de olympische vlam door de Braziliaanse stad Joinville gebeurde iets ongezien: een toeschouwer deed enorm zijn best om de olympische vlam te doven met een brandblusser.
  [naar artikel]
 30. Pyeongchang krijgt olympische vlam mee (31/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een week nadat de olympische vlam in het Griekse Olympia officieel werd ontstoken, hebben de Zuid-Koreaanse organisatoren het vuur in handen gekregen. Na een ceremonie in het oude olympisch stadion in het centrum van Athene werd de vlam in een lantaarn gestopt en meegegeven aan voorzitter Lee Hee-beom van het organisatiecomité.
  [naar artikel]
 31. Grote honger? Groenten vullen meer dan vlees (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Razend veel honger, dan is het een goed idee om een gerecht vol peulvruchten klaar te maken. Uit een onderzoek aan de universiteit van Kopenhagen, verschenen in het vakblad Food & Nutrition, blijkt dat de groenten je immers een voller gevoel bezorgen dan vlees.
  [naar artikel]
 32. Cool word je niet, dat ben je (06/04/2019 - De Morgen)
  Wat maakt iets of iemand 'cool'? Onmogelijk te bepalen volgens velen, maar wetenschappers doen nu toch een poging. Met waardevolle lessen voor merken.
  [naar artikel]
 33. Groenten- en fruitsector in ons land bezorgd: "brexit ongedaan maken, zou belangrijkste realisatie zijn" (17/11/2018 - VRT NWS)
  Groenten- en fruitbedrijven in ons land maken zich grote zorgen over de brexit. Dat zegt Fresh Trade Belgium, de koepelorganisatie van de bedrijven en hun exporteurs. De bedrijven vrezen vooral zaken als invoerrechten en controles. "Mochten we de brexit ongedaan kunnen maken, zou dat de belangrijkste realisatie zijn", zegt Veerle Van Der Sypt.
  [naar artikel]
 34. Kiezen is níet verliezen: hoe millenials kunnen omgaan met keuzestress (05/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een relatie of single blijven? Carrière maken of op wereldreis? Volgens psychologe Nienke Wijnants zit de oplossing tegen keuzestress bij...
  [naar artikel]
 35. Snapchat werpt zich op als verticale tv voor tieners (22/12/2016 - De Tijd)
  18:44 Disney, het 93-jarige entertainmentimperium, gaat series maken voor Snapchat, de nog maar vijf jaar oude selfieapp. Snapchat evolueert zo steeds meer naar tv voor millenials.
  [naar artikel]
 36. Meer groenten eten? Smokkel ze al in je ontbijt (02/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dat groenten gezond zijn, is geen geheim maar vaak is het moeilijk om er extra aan je menu toe te voegen. Beperk je niet tot de lunch en het avondeten: begin er de dag mee. Vier makkelijke en snelle recepten om groenten toe te voegen aan je ontbijt.
  [naar artikel]
 37. LCD Soundsystem op BKS: Revenge of the nerds, maar dan cool ????? (11/06/2018 - De Morgen)
  Een schare stoïcijns voor zich uit starende New Yorkers, too cool for school, sloten Best Kept Secret af met een bommetje. U danste, u dronk, u morste, u zwalpte en u zat bovenal pal op de groove. Dankuwel, James.
  [naar artikel]
 38. Waarom we écht op Tinder zitten (en het heeft niks met seks of relaties te maken) (24/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Al die millenials die datingapp Tinder op hun smartphone installeren, die hopen de ware liefde te vinden, toch? Of op zijn minst een leuke flirt
  [naar artikel]
 39. Steeds meer millenials zijn bewust single (20/10/2018 - Metro)
  Steeds meer millennials zijn bewust single. Een onderzoek van datingapp Tinder vroeg aan meer dan 1.000 singles tussen de 18 en 25 jaar oud hoe zij tegenover hun vrijgezelle bestaan stonden. De meerderheid gaf aan dat single zijn meer voordelen biedt. 1. Tijd voor jezelf Single zijn heeft positieve kanten. Zo gaf 81% van de ondervraagden aan dat ze zonder relatie meer tijd hadden voor zichzelf, vrienden en hun carrière. 2. Date-dieet Millennials nemen bewust de tijd om van het leven te genieten. Zo gaf 72% van de ondervraagden aan dat het een weloverwogen keuze was om een date-pauze in te lassen. 62% van de deelnemers meent dat ze single zijn om zichzelf op de eerste plaats te zetten en 47% zegt meer tijd nodig te hebben voor hun studie. 3. Who run the world? Girls!  Meer dan de helft van de jonge vrouwen (54%) gaf aan dat single zijn hen een zelfstandig en onafhankelijk gevoel geeft. Lees ook : Hier worstelen Millenials mee op liefdesvlak Het bericht Steeds meer millenials zijn bewust single verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. 70-jarige Freddy De Kerpel zet Gents Boksgala in vuur en vlam tegen 28 jaar jongere Abdoul (06/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Freddy De Kerpel (70) heeft vandaag onbeslist gebokst in een demonstratiewedstrijd tegen de 28 jaar jongere Ismail 'Cool' Abdoul tijdens het 22e...
  [naar artikel]
 41. En de winnaar is: School is Cool (29/03/2019 - De Morgen)
  School is Cool heeft de 17de editie van Humo’s Rock Rally gewonnen. De Antwerpse band haalde het voor Sore Losers en Willow, dat ook de KBC publieksprijs in ontvangst mocht nemen.
  [naar artikel]
 42. Zo eet je tien porties groenten en fruit per dag (16/06/2019 - De Morgen)
  Maak er een uitdaging van om in élke maaltijd groenten of fruit te verwerken. Klinkt moeilijk? Of saai? Allesbehalve! Zo eet je tien porties groenten en fruit per dag én houd je jezelf en de planeet gezond.
  [naar artikel]
 43. Moeilijk om meer groenten te eten? Probeer het eens op deze manier (13/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dat we met ons allen meer groenten moeten eten, is geen geheim. Maar hoe begin je eraan? Wetenschappers aan de Stanford University hebben een trucje gevonden. Als gerechten met groenten aantrekkelijker klinken, willen mensen er meer van smullen.
  [naar artikel]
 44. Cool! Er zijn nu ook Snapchatfilters voor katten (21/10/2018 - Metro)
  De filters van Snapchat werken sinds kort ook op die van je kat. Het gaat om een beperkt aantal, maar toch kan je je kat nu laten poseren als duiveltje. Iedereen heeft wel al eens geprobeerd om een filter op zijn huisdier te plaatsen. Dat was tot nu toe allesbehalve een succes. Maar nu zijn er dus speciale filters te vinden op Snapchat die gemaakt zijn voor je kat. Ze zijn herkenbaar aan het blauwe pootafdrukje dat erbij staat. Voorlopig zijn er nog geen filters voor honden. Al hopen we dat die ook in de maak zijn. Lenses. For cool cats and their cool cats Try them meow. pic.twitter.com/UFJtgt8ZWO — Snapchat (@Snapchat) October 12, 2018 Lees ook : Zo gebruik je Snapchat om te winkelen bij Amazon Het bericht Cool! Er zijn nu ook Snapchatfilters voor katten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Of kinderen graag groenten eten, hangt af van de moedermelk (06/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er is al heel wat inkt gevloeid over moeilijke etertjes en ook over borstvoeding, maar nu blijken die twee ook iets met elkaar te maken te hebben. Zo zouden jonge moeders volgens een nieuw Amerikaans onderzoek in de gaten moeten houden wat ze zelf eten. Zo kunnen ze namelijk helpen bepalen of hun kinderen later al dan niet een fan zijn van groenten.
  [naar artikel]
 46. Roemeense vat vlam op operatietafel en overlijdt (30/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een 66-jarige vrouw uit Roemenië is zondag overleden nadat haar lichaam vorige week vlam had gevat tijdens een operatie. In de operatiekamer was...
  [naar artikel]
 47. Johannes van School Is Cool: 'Ik ben eigenlijk lui in het dagelijkse leven... Superlui.' (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  School Is Cool is te gast in de backstage van At The Festivals. Samen met Sean hebben ze het over hun optreden op de Lokerse Feesten dit jaar,
  [naar artikel]
 48. Dieren Planckendael krijgen extra groenten en fruit van Delhaize (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Delhaize en Planckendael slaan de handen in elkaar. Fruit en groenten die niet meer consumeerbaar zijn voor klanten worden vanaf nu geschonken voor de dieren. In eerste instantie wordt er zo tot 20 ton fruit en groenten gerecupereerd dat anders in de vuilnisbak zou belanden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.