30/04/2024 - 22:20
"Real Madrid speelt in de eerste halve finale van de Champions League tegen Bayern München. En ook Thibaut Courtois vloog mee naar München. Starten doet hij nog niet, maar Courtois trainde gisteren wel volop mee in de Allianz Arena. Wie haalt het in de heenmatch? Na een comeback op een paar minuten staat Bayern 2-1 voor. Volg het hier in de liveblog, of live op VTM 2 en VTM GO!"

1. LIVEBLOG BAYERN-REAL. Erop en erover op een paar minuten tijd! Kane schiet Bayern op voorsprong van op de stip (30/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid speelt in de eerste halve finale van de Champions League tegen Bayern München. En ook Thibaut Courtois vloog mee naar München. Starten doet hij nog niet, maar Courtois trainde gisteren wel volop mee in de Allianz Arena. Wie haalt het in de heenmatch? Na een comeback op een paar minuten staat Bayern 2-1 voor. Volg het hier in de liveblog, of live op VTM 2 en VTM GO! [naar artikel]

2. LIVEBLOG NIGERIA-IVOORKUST. Erop en erover! Haller zet Ivoorkust op voorsprong (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

In zijn thuisland kan Ivoorkust voor de derde keer in z'n geschiedenis de Afrika Cup winnen. Daarvoor moet het wel Nigeria verslaan, dat na penalty’s Hugo Broos en Zuid-Afrika uitschakelde. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

3. LIVEBLOG GENK-RWDM. Erop en erover! Oyen zet Genk op voorsprong (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De 0-4-nederlaag tegen landskampioen Antwerp kostte de kop van Claudio Caçapa. Met Bruno Irles hoopt RWDM zich te handhaven op het hoogste niveau. Ook Genk heeft de punten nodig in de strijd om play-off 1. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVEBLOG REAL MADRID-MAN CITY. Erop en erover! Foden en Gvardiol trappen City in mum van tijd op voorsprong met gewéldige knallen (09/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid-Manchester City is vanavond dé topmatch van de kwartfinales in de Champions League. Kevin De Bruyne, die zich ziekjes voelt, en Jérémy Doku zitten op de bank bij City. In vijf dolle minuten keerde City een achterstand om: het leidt momenteel met 2-3. Volg de wedstrijd op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

5. LIVEBLOG WESTERLO-STVV. Erop en erover: thuisploeg op voorsprong dankzij Stassin (03/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo opent thuis tegen STVV de zevende speeldag in Play-Off 2. Voor beide ploegen staat er niet veel meer op het spel. Westerlo probeert om zijn eerste overwinning te boeken, terwijl STVV na vier wedstrijden zonder zege nog eens van de overwinning wil proeven. Wie trekt de wedstrijd naar zich toe? Volg het hier op de voet. [naar artikel]

6. LIVE. Erop en erover! Onuachu scoort twee keer in vier minuten (06/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 15 • Jupiler Pro League • Luminus Arena • Gerkens besmet met corona [naar artikel]

7. LIVE. Erop en erover in 2 minuten! Nainggolan en Frey maken er 2-1 van (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • Bosuil • Aftrap: 21u • Antwerp pakte 6 op 6 [naar artikel]

8. LIVE. Erop en erover! City begint weergaloos aan tweede helft en scoort drie doelpunten op ruim tien minuten tijd (19/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd zevende speeldag • Aftrap: 21u • Etihad Stadium • Man City verloor z'n laatste twee matchen [naar artikel]

9. LIVE: Erop en erover! Gent slikt 2 goals in evenveel minuten en moet achtervolgen (09/11/2023 - Sporza)

AA Gent kan een belangrijke stap zetten naar groepswinst in de Conference League met een zege tegen Breidhablik, de IJslanders die ze thuis al inblikten met 5-0. Volgt er opnieuw een ruime overwinning voor Gent? Volg het hier of op Radio 1. [naar artikel]

10. LIVE: Erop en erover! Sané en Kane brengen Bayern op enkele minuten van 0-1 naar 2-1 tegen Real Madrid (30/04/2024 - Sporza)

Nog 4 teams zijn in de running voor de Champions League. Bayern München en Real Madrid openen dinsdagavond de halve finales. Bij Real zit Thibaut Courtois weer in de selectie. Volg de wedstrijd hier vanaf 21u. [naar artikel]