Helson sleept punt uit de brand

17/12/2018 - 06:59
"Vlak voor de winterstop pakte Helson in extremis nog een verdiend punt op eigen veld tegen Zwarte Leeuw, dat zich vooral na de rust de betere ploeg toonde."

1. Stijn Punie sleept punt uit de brand voor Helson in zwakke wedstrijd tegen Bregel (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

In een matige wedstrijd hielden Bregel (eerste provinciale) en Helson het op een terechte puntendeling: 1-1. Bregel is al negen wedstrijden op rij ongeslagen. [naar artikel]

2. Mo Riyani rekent op winst van Helson in derby: “Twijfel niet aan het behoud” (09/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Na een korte rustpauze staat er meteen een Limburgse derby op de affiche. Helson ontvangt Wellen, dat momenteel één punt meer telt dan Helson. Beide ploegen doen het met een vijfde en zesde plaats in het klassement prima dit seizoen. “Ik denk dan ook dat we een leuke match zullen krijgen”, stelt de 27-jarige flankaanvaller Mo Riyani van Helson. [naar artikel]

3. Interim-coach Will Still sleept punt uit de brand met Reims bij seizoensrevelatie Lorient (15/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Reims heeft zaterdag op de elfde speeldag van de Ligue 1 een punt uit de brand gesleept op bezoek bij seizoensrevelatie Lorient na een scoreloos gelijkspel (0-0). [naar artikel]

4. Lierse Kempenzonen sleept punt uit de brand tegen Dender (23/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Lierse Kempenzonen kon zaterdagavond een achtste competitieverlies nog ternauwernood ontlopen. De Pallieters keken na een kwartier tegen een dubbele achterstand aan, maar sleepten in de slotfase toch nog een punt uit de brand. [naar artikel]

5. Lois Openda sleept punt uit de brand tegen Reims, Caufriez debuteert met winst bij Clermont (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag van de Ligue 1 heeft Lens in extremis een eerste competitienederlaag weten vermijden. Het sleepte dankzij Rode Duivel Loïs Openda een punt uit de brand op bezoek bij Stade Reims (1-1). [naar artikel]

6. Veerkrachtig Genk sleept punt uit brand tegen topper uit Premier League: 2-2 (04/11/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft zijn Europese stunt beet. Dankzij veel bloed, zweet en tranen sleepte een veerkrachtig Racing een punt uit de brand tegen West Ham United: 2-2. [naar artikel]

7. Anderlecht morst met de kansen, maar sleept met tien man alsnog verdiend punt uit de brand tegen KV Oostende (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

KV Oostende en Anderlecht hebben zondagavond 2-2 gelijkgespeeld, en daar mag vooral de kustploeg uiteindelijk blij mee zijn. Anderlecht speelde een prima partij, maar liet veel kansen liggen en stond halfweg 2-0 achter tegen een efficiënt Oostende. Toen paars-wit meteen na rust met een man minder verder moest na een wel heel lichte rode kaart, leek het einde verhaal. Maar Anderlecht knokte terug en sleept nog een verdiend punt uit de brand. [naar artikel]

8. Rode Duivel Dodi Lukebakio sleept punt uit de brand voor Hertha Berlijn tegen Hoffenheim (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Hertha Berlijn heeft zondagnamiddag op de achtste speeldag van de Bundesliga een punt uit de brand gesleept tegen Hoffenheim. De hoofdstedelingen veegden een achterstand van de tabellen: 1-1. [naar artikel]

9. 0-2 na 89 minuten, maar FC Helson pakt alsnog een punt tegen Nevok Gruitrode (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Nevok Gruitrode (eerste provinciale) gaf zaterdagavond bij Helson een 0-2-voorsprong in extremis nog uit handen: 2-2. [naar artikel]

10. VIDEO: Sá sleept een punt uit de brand voor Standard (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

11. Beerschot sleept na spectaculair slot punt uit de brand tegen laagvlieger Moeskroen (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft tegen Moeskroen in extremis een punt uit de brand gesleept. Ruim 80 minuten slaagden de Mannekes er niet in om een bal tussen de palen te krijgen. Moeskroen leek op weg naar een verdiende overwinning, tot Eleke en Radic in de slotfase een scheve situatie nog helemaal rechtzetten: 2-2. [naar artikel]

12. Lukaku sleept tegen Oostenrijk een punt uit de brand voor Duivels (18/06/2023 - De Morgen)

13. Bijzonder matig Barcelona vermijdt pijnlijk thuisverlies: Araujo sleept pas in slotminuten punt uit de brand tegen Granada (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona heeft een pijnlijke thuisnederlaag afgewend. De Blaugrana sleepte na een bijzonder matige partij pas in de slotminuten een punt uit de brand tegen laagvlieger Granada. [naar artikel]

14. Philippe Clement sleept met tienkoppig Monaco punt uit de brand tegen Stade Rennes van Arthur Theate en Jérémy Doku (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)

AS Monaco heeft zaterdag op de tweede speeldag van de Ligue 1 een punt uit de brand gesleept tegen Stade Rennes. Tien Monegasken maakten een achterstand ongedaan (1-1). [naar artikel]

15. Doelman Mombaerts stopt penalty en helpt Helson zo aan punt tegen Bree-Beek (17/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Voor de rust hielden beide ploegen mekaar in evenwicht. Het spektakel was pas voor na de pauze. Van Hoegee raakte voor de bezoekers niet voorbij doelman Mombaerts. Bij een hoekschop ging Weis neer in het strafschopgebied. Penalty. Janssen zag zijn strafschop gestopt door Mombaerts, die een moedig Helson een verdiend punt bezorgde.  [naar artikel]

16. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft in extremis een punt gepakt op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

17. Beerschot sleept in absolute slot punt uit de brand, maar ziet Deinze wel alleen leider worden (03/03/2024 - Sporza)

Na 5 speeldagen als leider heeft Beerschot vandaag de koppositie in het klassement uit handen gegeven. Op bezoek bij Dender beleefde het een moeilijke namiddag, pas in minuut 92 kon Weymans op vrije trap nog een punt uit de brand slepen voor zijn team. Deinze neemt het stokje over van Beerschot in de stand. [naar artikel]

18. KV Kortrijk sleept in het absolute slot nog een punt uit de brand tegen een sterk KV Oostende (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na een knotsgekke wedstrijd hebben KV Kortrijk en KV Oostende 2-2 gelijkgespeeld. KVO verdiende een overwinning, maar na een laat doelpunt van Gueye moeten ze tevreden zijn met een punt. [naar artikel]

19. Landry Dimata sleept met NEC punt uit de brand tegen Fortuna Sittard (10/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Landry Dimata heeft zijn derde wedstrijd voor zijn nieuwe club NEC Nijmegen met een gelijkspel afgesloten. NEC keek tegen Fortuna Sittard op de zesde speeldag van de Eredivisie lang tegen een achterstand aan, maar sleepte in het absolute slot een punt uit de brand. [naar artikel]

20. Bijzonder matig Barcelona vermijdt pijnlijke thuisnederlaag: Araujo sleept pas in slotminuten punt uit de brand tegen Granada (20/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

21. Zepperen-Brustem sleept onverhoopt punt uit de brand na 3-1-achterstand tegen Nijlen (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Ondanks een 3-1-achterstand pakte Zepperen-Brustem (derde afdeling VV) toch nog een punt op het veld van Nijlen: 3-3. De bezoekers kwamen snel op voorsprong, maar zagen die halfweg de tweede helft volledig de mist in gaan. Met nog een kwartiertje op de klok en twee doelpunten achterstand leek het kalf verdronken voor Zepperen-Brustem. Maar in enkele minuten tijd hingen Swartenbroekx en Vanwelkenhuysen de bordjes alsnog gelijk en sleepten zo nog een onverhoopt punt uit de brand. [naar artikel]

22. CHAMPIONS LEAGUE. Ajax begint met overtuigende zege, Shakhtar sleept punt uit de brand (19/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Ajax is zijn Champions League-campagne begonnen met een zege: de Amsterdammers wonnen na vier moeilijke jaren in eigen huis met 3-0 van AEK Athene. In de andere wedstrijd die al om 18u55 werd op gang gefloten leek het Duitse Hoffenheim naar een kleine stunt maar Shakhtar Donetsk sleepte in het slot alsnog een (oververdiend) punt uit de brand: 2-2. [naar artikel]

23. Strijdend Standard sleept punt uit de brand op AA Gent (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

De eerste topper van de terugronde heeft een muis gebaard. AA Gent en Standard deelden de punten na een scoreloos gelijkspel. Vooral voor Standard is het punt een opsteker na een moeilijke week met de zaak-Raskin en de pandoering op Antwerp. [naar artikel]

24. Dancing Dimi sleept punt uit de brand na comeback in Premier League darts (26/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Dimitri Van den Bergh heeft één punt gepakt in zijn voorlaatste wedstrijd van de Premier League darts, voor de strijd tussen de beste vier. Hij speelde 7-7 gelijk tegen James Wade. [naar artikel]