Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Oh Crêpe! Deze gevulde crêpes met feta en spinazie zijn veggielicious.

23/02/2017 - 11:13
"Hét bewijs dat er écht geen vis of vlees in hoeft om lekker te zijn. Go veggie!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oh Crêpe! Deze gevulde crêpes met feta en prei zijn veggielicious. (06/03/2017 - De Morgen)

Hét bewijs dat er écht geen vis of vlees in hoeft om lekker te zijn. Go veggie! [naar artikel]


2. Powerfood uit het vuistje: spinazieflapjes met feta (24/08/2017 - De Morgen)

Sinds de Popeye-cartoons weten we het allemaal: wie spinazie eet, kweekt spieren. Of verwent zijn lichaam alleszins met een stevige portie power. Deze bladerdeeghapjes met feta en spinazie zijn een zalige culinaire health boost. Eet ze met een slaatje voor nóg meer vitamines of gewoon uit het vuistje wanneer je honger naar krachtvoer snel bevredigd moet worden. [naar artikel]


3. Origineel koken: hasselback kip met spinazie en feta (09/08/2016 - De Morgen)

Hasselback kip is een variant op de hasselback potatoes. Het principe is eenvoudig: je maakt diepe inkepingen die je opvult. De hasselback kip die wij maken is smakelijk opgevuld met spinazie en feta. [naar artikel]


4. Van ravioli tot tortellini: deze adresjes tonen hoe veelzijdig gevulde pasta is (15/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Van cannelloni met vlees tot ravioli met spinazie. Van de honderden soorten pasta die er bestaan, is gevulde pasta het veelzijdigst, met dank aan de vulling. Bij deze adresjes kan je met gevulde pasta je maagje vullen. [naar artikel]


5. Veggie dinsdag: de lekkerste gevulde aubergines (28/12/2016 - De Morgen)

Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie met feta en zoete aardappel vinden wij alvast een topper. [naar artikel]


6. My big fat Greek tomatoes: gevulde tomaten met feta (20/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vul je tomaten Greek style: met feta, gehakt, rijst en munt. Niet gek van tomaten? Paprika's zijn een uitstekend alternatief. Wat heb je nodig:8 [naar artikel]


7. My big fat Greek tomatoes ¿ Gevulde tomaten met feta (06/04/2017 - De Morgen)

Vul je tomaten Greek style: met feta, gehakt, rijst en munt. Niet gek van tomaten? Paprika's zijn een uitstekend alternatief. [naar artikel]


8. Food fight. Feta vs. mozzarella: wat is nu eigenlijk het gezondst? (29/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Op vakantie, tijdens een daguitstap naar de kust of de Ardennen of op een terrasje om de hoek: wat je ook gepland hebt deze zomer, eten doet een mens sowieso. En om je te helpen kiezen uit al die rijkelijk gevulde menukaarten stellen we Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, wekelijks voor een dilemma: welk van de twee vakantiegerechten is nu eigenlijk het gezondst? Vandaag: de strijd der kazen tussen de Griekse feta en de Italiaanse mozzarella. [naar artikel]


9. Daarom voelen je tanden raar aan na het eten van spinazie (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Popeye probeert ons al jaren te overtuigen dat spinazie gezond én lekker is, maar hij vertelde er nooit bij dat je na het eten van spinazie ook [naar artikel]


10. Verrassend hapje in een (spinazie)flapje (20/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Elke hap van deze flapjes smaakt als een verrassing. Daar zorgt de vulling van spinazie, pijnboompitten en fetakaas voor. Een winner voor een... [naar artikel]


11. Popeye-powerlasagne met spinazie, zalm en zoete aardappel (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het geheim van gezonde voeding? Gevarieerd eten. Dus vergeet even je klassiek lasagnerecept en probeer deze versie met zalm (omega 3!), spinazie... [naar artikel]


12. Creatief koken met een spaghettipompoen: “Elk jaar verkopen we er meer, ze zijn populair” (30/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Bij tuinbouwbedrijf Gebroeders Vercammen in Koningshooikt (Lier) hebben ze in deze periode van het jaar pompoenen in alle kleuren en vormen liggen. Voor ’t Goei Leven tonen medezaakvoerster Evi Van Camp en kokkin Evi Borgers hoe ze hun lievelingsgerechtje met pompoen maken: gevulde spaghettipompoen met spinazie en gehakt. [naar artikel]


13. Met deze tip voelen je tanden niet meer ruw na het eten van spinazie (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe [naar artikel]


14. Met deze tips voelen je tanden niet meer ruw na het eten van spinazie (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe [naar artikel]


15. Van kalkoengyros tot taco’s met shortrib en guacamole: deze 5 recepten maak je klaar voor minder dan 14 euro (03/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Sandra Bekkari haalde deze week de mosterd in Griekenland. Zij legt uit hoe je gyros van kalkoen op tafel tovert én toont hoe je overheerlijke gevulde aubergines met feta maakt. Piet Huysentruyt serveert op zijn beurt Hollandse haring, terwijl Jelle Beeckman Mexico in je huis haalt met taco’s. Aan afwisseling geen gebrek dus, met het weekmenu van onze HLN-chefs! [naar artikel]


16. Move over, appeltaart: deze met crumble gevulde appeltjes zijn ons nieuwe favoriete dessert (11/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Desserts met appel scoren altijd. En ja, dan is een appeltaart wel leuk, maar bijlange niet zo bijzonder als deze met crumble en mascarpone gevulde... [naar artikel]


17. Wetenschappers creëren spinazie die bommen kan opsporen (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft een variant op spinazie gemaakt die aangeeft of ze wordt blootgesteld aan [naar artikel]


18. Ultrasimpel pastarecept met hele blok feta gaat viraal: onze redactrice doet de smaaktest (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Ha?yrinen. Het steringrediënt: jawel, een hele blok feta, ongesneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond. [naar artikel]


19. RECEPT. Hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen (22/12/2020 - Het Belang van Limburg)

In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen. [naar artikel]


20. Ultrasimpel pastarecept met hele blok feta gaat viraal: redactrice Stéphanie doet de smaaktest (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Ha?yrinen. Het steringrediënt: jawel, een hele blok feta, ongesneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!