Hét bewijs dat er écht geen vis of vlees in hoeft om lekker te zijn. Go veggie! [naar artikel]
Sinds de Popeye-cartoons weten we het allemaal: wie spinazie eet, kweekt spieren. Of verwent zijn lichaam alleszins met een stevige portie power. Deze bladerdeeghapjes met feta en spinazie zijn een zalige culinaire health boost. Eet ze met een slaatje voor nóg meer vitamines of gewoon uit het vuistje wanneer je honger naar krachtvoer snel bevredigd moet worden. [naar artikel]
Hasselback kip is een variant op de hasselback potatoes. Het principe is eenvoudig: je maakt diepe inkepingen die je opvult. De hasselback kip die wij maken is smakelijk opgevuld met spinazie en feta. [naar artikel]
Van cannelloni met vlees tot ravioli met spinazie. Van de honderden soorten pasta die er bestaan, is gevulde pasta het veelzijdigst, met dank aan de vulling. Bij deze adresjes kan je met gevulde pasta je maagje vullen. [naar artikel]
Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie met feta en zoete aardappel vinden wij alvast een topper. [naar artikel]
Vul je tomaten Greek style: met feta, gehakt, rijst en munt. Niet gek van tomaten? Paprika's zijn een uitstekend alternatief. Wat heb je nodig:8 [naar artikel]
Vul je tomaten Greek style: met feta, gehakt, rijst en munt. Niet gek van tomaten? Paprika's zijn een uitstekend alternatief. [naar artikel]
Op vakantie, tijdens een daguitstap naar de kust of de Ardennen of op een terrasje om de hoek: wat je ook gepland hebt deze zomer, eten doet een mens sowieso. En om je te helpen kiezen uit al die rijkelijk gevulde menukaarten stellen we Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, wekelijks voor een dilemma: welk van de twee vakantiegerechten is nu eigenlijk het gezondst? Vandaag: de strijd der kazen tussen de Griekse feta en de Italiaanse mozzarella. [naar artikel]
Popeye probeert ons al jaren te overtuigen dat spinazie gezond én lekker is, maar hij vertelde er nooit bij dat je na het eten van spinazie ook [naar artikel]
Elke hap van deze flapjes smaakt als een verrassing. Daar zorgt de vulling van spinazie, pijnboompitten en fetakaas voor. Een winner voor een... [naar artikel]
Het geheim van gezonde voeding? Gevarieerd eten. Dus vergeet even je klassiek lasagnerecept en probeer deze versie met zalm (omega 3!), spinazie... [naar artikel]
Bij tuinbouwbedrijf Gebroeders Vercammen in Koningshooikt (Lier) hebben ze in deze periode van het jaar pompoenen in alle kleuren en vormen liggen. Voor ’t Goei Leven tonen medezaakvoerster Evi Van Camp en kokkin Evi Borgers hoe ze hun lievelingsgerechtje met pompoen maken: gevulde spaghettipompoen met spinazie en gehakt. [naar artikel]
Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe [naar artikel]
Je kent het wel als je af en toe - rauwe of gekookte - spinazie eet: je tanden voelen ruw en stroef aan erna. We legden jullie eerder al uit hoe [naar artikel]
Sandra Bekkari haalde deze week de mosterd in Griekenland. Zij legt uit hoe je gyros van kalkoen op tafel tovert én toont hoe je overheerlijke gevulde aubergines met feta maakt. Piet Huysentruyt serveert op zijn beurt Hollandse haring, terwijl Jelle Beeckman Mexico in je huis haalt met taco’s. Aan afwisseling geen gebrek dus, met het weekmenu van onze HLN-chefs! [naar artikel]
Desserts met appel scoren altijd. En ja, dan is een appeltaart wel leuk, maar bijlange niet zo bijzonder als deze met crumble en mascarpone gevulde... [naar artikel]
Het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft een variant op spinazie gemaakt die aangeeft of ze wordt blootgesteld aan [naar artikel]
In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Ha?yrinen. Het steringrediënt: jawel, een hele blok feta, ongesneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond. [naar artikel]
In aanloop naar de feestdagen delen we deze week een voor-, hoofd-, en nagerecht uit het boek ‘Zoveel om te vieren’, dat verscheen naar aanleiding van de tiende verjaardag van kookkanaal njam! Vandaag op het menu: hertengebraad met spinazie en bospaddenstoelen. [naar artikel]
In Finland is het zoeken naar feta: in de supermarkten is de schapenkaas uitverkocht sinds het hele land verknocht raakte aan het ‘Uunifetapasta’-recept van foodblogster Jenni Ha?yrinen. Het steringrediënt: jawel, een hele blok feta, ongesneden. Ook op videoplatform TikTok ging het recept viraal en nu lijkt de hele wereld de pasta te maken. Redactrice Stéphanie test het recept, maar moest eerst – ja, echt – drie winkels af voor ze feta vond. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.